Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βαρος εμβρυου στην 32 εβδομαδα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 286
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σημερα που πηγα στο γιατρο 31+2 ο μικρουλης μου ειναι 1830γρ. και απο οτι ειπε ο γιατρος ειναι στα φυσιολογικα τωρα γιατι μεχρι τωρα επαιρνε πολυ βαρος χωρις αυτο να σημαινει κατι κακο απλα αν συνεχιζε ετσι θα εβγαινε μεγαλο.

• 4 εβδομάδες μετά...

Σημερα 31εβδ ακριβως και ειμαστε 1700γρ!!! μεγαλωσαμε!!!

Ομως πριν διαγνωστει το ολιγαμνιο το μωρο εβγαινε 5 μερες μεγαλυτερο ενω τωρα οχι,τρεναρε λιγακι η αναπτυξη του. Μπορει αυτο να εχει δημιουργησει αλλα προβληματα στην υγεια του;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

O γιατρος σου τι σου ειπε?

Τωρα μαλιστα!

σημερα γινοταν πανικος απο κοσμο (στο δημοσιο νοσοκομειο)

δεν καταφερα να ρωτησω ουτε τα βασικα που ηθελα. Ρωτησα καποια στιγμη για τον πλακουντα και τον τραχηλο (εχουμε να τον μετρησουμε απο την β' επιπεδου) και μου ειπε "καλα ειναι", ενω ειμαι σιγουρη δεν τα κοιταξε καθολου, γιατι εβλεπα τι παρακολουθουσε στον υπερηχο. Τουλαχιστον μου εκλεισε το επομενο ραντεβου πιο νωρις (σε 15μερες) κι ελπιζω τοτε να τα καταφερω καλυτερα.

Ξερω ομως οτι η απαντηση του θα ειναι "ολα καλα μην ανησυχεις". Γι αυτο ρωταω εσας!!! :rolleyes:

Διαφημίσεις

Σημερα 31εβδ ακριβως και ειμαστε 1700γρ!!! μεγαλωσαμε!!!

Ομως πριν διαγνωστει το ολιγαμνιο το μωρο εβγαινε 5 μερες μεγαλυτερο ενω τωρα οχι,τρεναρε λιγακι η αναπτυξη του. Μπορει αυτο να εχει δημιουργησει αλλα προβληματα στην υγεια του;

Και εμενα αρχισε να μεγαλωνει πιο σωστα παρολο που ειναι ηδη 2 εβδομαδες μεγαλυτερος σε κιλα αλλα ηλικιακα βγαινει μια εβδομαδα μεγαλυτερος αρα δεν νομιζω να ναι κατι ανησυχητικο ;)

lo5lp3.pngtumhp3.png

32 εβδομάδες και 5 μέρες ο γιατρός το έβγαλε το κοριτσάκι μου 2200..μεγαλούτσικο δεν είναι..? Ο γιατρός το απέδωσε σε κληρονομικότητα, γιατί και εγώ γεννήθηκα μεγάλο μωρό....Συνεχίζω να ανησυχώ πάντως........

d8gLp3.png

iXW1p2.png

32 εβδομάδες και 5 μέρες ο γιατρός το έβγαλε το κοριτσάκι μου 2200..μεγαλούτσικο δεν είναι..? Ο γιατρός το απέδωσε σε κληρονομικότητα, γιατί και εγώ γεννήθηκα μεγάλο μωρό....Συνεχίζω να ανησυχώ πάντως........

Mια χαρα ειναι:P:p

Εμενα στις 32 ηταν 2580;);)

Αυριο θα παω να δω ποσο θα ναι τωρα!!!

Γιατι ανησυχεις?

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Μα γιατι να ανησυχεις που ειναι μεγαλουτσικο;;;

φαινεται το ταιζεις καλα!...:wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

Και εμενα αρχισε να μεγαλωνει πιο σωστα παρολο που ειναι ηδη 2 εβδομαδες μεγαλυτερος σε κιλα αλλα ηλικιακα βγαινει μια εβδομαδα μεγαλυτερος αρα δεν νομιζω να ναι κατι ανησυχητικο ;)

Δεν θα με πειραζε αλλιως, αλλα φοβαμαι μηπως υπηρξε καμμια επιπλοκη απο το ολιγαμνιο, κυριως στη νευρολογικη ή εγκεφαλικη του αναπτυξη.

Μηπως φτιαχνω σεναρια επιστημονικης φαντασιας ;;;;;;;;; :oops:

Δεν θα με πειραζε αλλιως, αλλα φοβαμαι μηπως υπηρξε καμμια επιπλοκη απο το ολιγαμνιο, κυριως στη νευρολογικη ή εγκεφαλικη του αναπτυξη.

Μηπως φτιαχνω σεναρια επιστημονικης φαντασιας ;;;;;;;;; :oops:

Ε ναι μονο σεναρια?τιποτα δεν εχει και ειναι μια χαρα :wink: εγω για να φανταστεις πιο βαρυ τον περιμενα αλλα χαρηκα που ηταν καλο το βαρος.αρα να ανησυχησω και εγω???οχι βεβαια.μια χαρα μεγαλωνει ;)

lo5lp3.pngtumhp3.png

Ε ναι μονο σεναρια?τιποτα δεν εχει και ειναι μια χαρα :wink: εγω για να φανταστεις πιο βαρυ τον περιμενα αλλα χαρηκα που ηταν καλο το βαρος.αρα να ανησυχησω και εγω???οχι βεβαια.μια χαρα μεγαλωνει ;)

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Γεια σε ολες. Εμενα η νεραιδουλα μου 25 εβδομων ηταν 750γραμμαρια η γιατρος ειπε οτι ειναι μια χαρα... αλλα να μην περιμενω να κανω κανενα μωρο 4 κιλα το πολυ 3.100... αυτο δεν με απασχολει καθολου. Το μονο που θελω ειναι να ειναι καλα το παιδακι μου και υγιεστατο...

kuWSp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Διάβασα πως το βάρος του εμβρύου εξαρτάται από το βάρος που είχε η μητέρα όταν γεννήθηκε, αν ήταν δηλαδή μεγάλο μωρό όταν γεννήθηκε αλλά κ από το βάρος της εγκύου πριν την εγκυμοσύνη. Μεγάλο ρόλο παίζει κ ο διαβήτης αν είναι σωστά ρυθμισμένος...

Ο μικρός μου πάντως 32+4 ήταν 2.060... Να θυμάστε ότι πάντα υπάρχει απόκλιση! Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε για τα κιλά του μωρού, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ούτε είμαστε ρομποτάκια να βγαίνουμε από καλούπι... Μέχρι 2 εβδομάδες μεγαλύτερα ή μικρότερα είναι φυσιολογικό!!!!

jmX2p3.png

4PrNp3.png

Με εχει πιασει ενα αγχος γιατι απο την προηγουμενη εβδομαδα πηρε μονο 50 γρ ενω την πιο προηγουμενη πηρε σχεδον 200 γρ. Εγω κλασσικα πλεον παιρνω 1 κιλο την εβδομαδα.Ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε φαινονται ολα καλα πλουσιο αμνιακο,doppler καλο.ολα καλα δηλαδη.Καθε φορα επαιρνε βαρος τωρα το επαθε???? :(

lo5lp3.pngtumhp3.png

Με εχει πιασει ενα αγχος γιατι απο την προηγουμενη εβδομαδα πηρε μονο 50 γρ ενω την πιο προηγουμενη πηρε σχεδον 200 γρ. Εγω κλασσικα πλεον παιρνω 1 κιλο την εβδομαδα.Ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε φαινονται ολα καλα πλουσιο αμνιακο,doppler καλο.ολα καλα δηλαδη.Καθε φορα επαιρνε βαρος τωρα το επαθε???? :(

Kαλε τι αγχωνεσαι???εμενα ηταν 3200 και μετα απο 10 μερες ηταν 3280 σχεδον λεω του γιατρου δνε πηρε σχεδον τιποτα.....μου λεει μην ξεχνας και την πιθανη απολιση +-200 γρ...μην σκας χωρις λογο μια χαρα ειναι τ μωρακι σου.....

Η μετρηση των κιλων βγαινει μετρωντας την κοιλιτσα τους....αν τους ξεφυγει ενα 2 χιλιοστα αναλογως βγαινει παραπανω η λιγοτερο.....

Μην στεναχωριεσαι ολα καλα;);)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Kαλε τι αγχωνεσαι???εμενα ηταν 3200 και μετα απο 10 μερες ηταν 3280 σχεδον λεω του γιατρου δνε πηρε σχεδον τιποτα.....μου λεει μην ξεχνας και την πιθανη απολιση +-200 γρ...μην σκας χωρις λογο μια χαρα ειναι τ μωρακι σου.....

Η μετρηση των κιλων βγαινει μετρωντας την κοιλιτσα τους....αν τους ξεφυγει ενα 2 χιλιοστα αναλογως βγαινει παραπανω η λιγοτερο.....

Μην στεναχωριεσαι ολα καλα;);)

Αγχωνομαι γιατι απο την αρχη βγαινει μεγαλυτερος και τωρα ξαφνικα βγαινει μικροτερος.Τεσπα αφου συνεβη και σε εσενα θα προσπαθησω να μην το σκεφτομαι.Εχει κολλησει στα 3 κιλα.Με το ρυθμο που ειχε απο τη β επιπεδου μου ειπε οτι θα βγει και παχουλουτσικο και ψηλος.Αλλα τωρα κολλησε.Εγω παλι οχι.Ολο τρωω :-P

lo5lp3.pngtumhp3.png

Αγχωνομαι γιατι απο την αρχη βγαινει μεγαλυτερος και τωρα ξαφνικα βγαινει μικροτερος.Τεσπα αφου συνεβη και σε εσενα θα προσπαθησω να μην το σκεφτομαι.Εχει κολλησει στα 3 κιλα.Με το ρυθμο που ειχε απο τη β επιπεδου μου ειπε οτι θα βγει και παχουλουτσικο και ψηλος.Αλλα τωρα κολλησε.Εγω παλι οχι.Ολο τρωω :-P

Και μενα απο την αρχη βγαινει 2 εβδομαδες μεγαλυτερος σχεδον;)!!!!

Τωρα γιατι σ βγαινει μικροτερος????ειπες δεν πηρε αρκετα αυτο δεν σημαινει ως βγαινει μικροτερος εκτος και αν στο ειπε ο γιατρος....

Αφου τρως μην στεναχωριεσαι και να μην ετρωγες συνεχεια αυτος οτι ειναι να παρει θα τ παρει.....μηνσε αγχωνει...;)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Και μενα απο την αρχη βγαινει 2 εβδομαδες μεγαλυτερος σχεδον;)!!!!

Τωρα γιατι σ βγαινει μικροτερος????ειπες δεν πηρε αρκετα αυτο δεν σημαινει ως βγαινει μικροτερος εκτος και αν στο ειπε ο γιατρος....

Αφου τρως μην στεναχωριεσαι και να μην ετρωγες συνεχεια αυτος οτι ειναι να παρει θα τ παρει.....μηνσε αγχωνει...;)

Στην καρτα εγκυου γραφει σε ποια εβδομαδα εισαι και διπλα ποσο ειναι το παιδι.Δηλαδη παραδειγμα στην 35η ημουν εγω το παιδι 36η και γενικα και σε αλλες εβδομαδες μια παραπανω και στις υπολοιπες ιδια εβδομαδα.Ε αυτη την εβδομαδα ηταν μια μικροτερος και σε συνδυασμο με το βαρος αγχωθηκα.Για αυτο αλλα οκ θα ηρεμησω.Ευχαριστω που με καθησυχαζεις!:wink:

lo5lp3.pngtumhp3.png

Στην καρτα εγκυου γραφει σε ποια εβδομαδα εισαι και διπλα ποσο ειναι το παιδι.Δηλαδη παραδειγμα στην 35η ημουν εγω το παιδι 36η και γενικα και σε αλλες εβδομαδες μια παραπανω και στις υπολοιπες ιδια εβδομαδα.Ε αυτη την εβδομαδα ηταν μια μικροτερος και σε συνδυασμο με το βαρος αγχωθηκα.Για αυτο αλλα οκ θα ηρεμησω.Ευχαριστω που με καθησυχαζεις!:wink:

Οκ καταλαβα...μην αγχωνεσαι τα κιλα κτλ βγαινουν βαση τις μετρησεις.....λιγο παραπανω η λιγο λιγοτερο να τ τραβηξει ο ντοκτορ μας....βγαινει αναλογα;);):P

Για να ειπε πως ειναι ολα καλα ολα καλα θα ναι.....:D:p:p:p

Αχ ποτε θα βγουν να τελειωσουν αυτες οι ανησυχιες μας??ουφφ;);)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Οκ καταλαβα...μην αγχωνεσαι τα κιλα κτλ βγαινουν βαση τις μετρησεις.....λιγο παραπανω η λιγο λιγοτερο να τ τραβηξει ο ντοκτορ μας....βγαινει αναλογα;);):P

Για να ειπε πως ειναι ολα καλα ολα καλα θα ναι.....:D:p:p:p

Αχ ποτε θα βγουν να τελειωσουν αυτες οι ανησυχιες μας??ουφφ;);)

Αααχ θα τον μαλωσω.γκρρρ :-P

Ελα ντε.Εχθες που πηγα μου λεει δεν βλεπω καμια δραστηριοτητα.Συσπασεις δεν εχω ακομα και εκει που ελεγα μη γεννησω προωρα τωρα σκεφτομαι μην αργησω.Ευχαριστω για την κατανιηση.Με καταλαβαινεις ενω σε ολη την εγκυμοσυνη αγχωθηκα υπερβολικα λιγο περιεργο με τον χαρακτηρα που εχω με πιανουν ολα τωρα που κοντευω :wink: επειδη φοβαμαι ανυπομονω και ολα αυτα.

lo5lp3.pngtumhp3.png

Αααχ θα τον μαλωσω.γκρρρ :-P

Ελα ντε.Εχθες που πηγα μου λεει δεν βλεπω καμια δραστηριοτητα.Συσπασεις δεν εχω ακομα και εκει που ελεγα μη γεννησω προωρα τωρα σκεφτομαι μην αργησω.Ευχαριστω για την κατανιηση.Με καταλαβαινεις ενω σε ολη την εγκυμοσυνη αγχωθηκα υπερβολικα λιγο περιεργο με τον χαρακτηρα που εχω με πιανουν ολα τωρα που κοντευω :wink: επειδη φοβαμαι ανυπομονω και ολα αυτα.

Λογικο ειναι σε καταλαβαινω;);)

Μια απο τα ιδια αν δεν γεννησω μεχρι την δευτερα τ βραδυ μπαινω με προκληση.....απο ανυπομονησια και αγχος αλλο τιποτα......

Με το καλο σε ολες μας...και χωρις αγχος... χεχε:D;););)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...