Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φοβάμαι την αυχενική...

Recommended Posts

Πω πω, πολύ πολύ λυπάμαι 18 Μαρτίου.

Έπαθα σοκ διαβάζοντας το ποστ σου..

Ελπίζω και εύχομαι να υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου που μπορούν να σε απαλύνουν λιγάκι, όσο γίνεται, αυτό τον καιρό..

Να είσαι καλά και πραγματικά σου εύχομαι με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου...μέσα από σας, για ένα μεγάλο διάστημα τώρα, θα παίρνω κουράγιο για να πάω παρακάτω...ναι, ευτυχώς υπάρχουν γύρω μου αγαπημένοι άνθρωποι, που μαζί σιγά σιγά θα σχεδιάσουμε το μέλλον με ηρεμία...

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ και σίγουρα δεν θα το βάλω κάτω...

Markela, ότι και να πω θα είναι πολύ λίγο...αυτό που πέρασες εσύ είναι τεράστιο δίπλα στο δικό μου...πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, εάν και όποτε έχεις αντοχές και φυσικά μετά από πολύ ψάξιμο, που είμαι σίγουρη ότι κάνεις, να ξαναμείνεις έγκυος και να αποκτήσεις ένα υγιές μωράκι...

Σ΄ευχαριστω κοριτσι μου...κουραγιο οπως και να χει η απωλεια ειναι μεγαλη οποτε και οταν συμβαινει...μην το βαζεις κατω!!!Ζω για την μερα που θα παρω το μωρο μου αγκαλια...αυτος ειναι ο στοχος μου και απο αυτο περνω κουραγιο καθημερινα...μην το βαλεις κατω....χχχ

Κορίτσια, εύχομαι σε όλες τα καλύτερα...!

δυστυχώς εγώ δεν θα φτάσω καν στην αυχενική διαφάνεια ούτε αυτή τη φορά...είχα κάποιες ενοχλήσεις νωρίτερα, πήγα εκτάκτως στο γιατρό και δυστυχώς και αυτό το μωρό έχει παλινδρομήσει...αύριο πάω για απόξεση...όταν μπορέσω, θα επανέλθω

Κοπέλα μου λυπηθηκα πολύ... να κάνεις υπομονή και ο θεός θα σε βοηθήσει να βρεις και δύναμη και να αποκτήσεις ενα υγειές μπεμπάκι! Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο όλες εδω μέσα έχουμε περάσει κάτι παρόμοιο και μπορούμε να καταλάβουμε τον πόνο σου... Να προσέχεις τον εαυτό σου και να μη χάνεις τη πίστη σου..

foxfoxsvi20130319_2_My+child+is.png

Σ΄ευχαριστω κοριτσι μου...κουραγιο οπως και να χει η απωλεια ειναι μεγαλη οποτε και οταν συμβαινει...μην το βαζεις κατω!!!Ζω για την μερα που θα παρω το μωρο μου αγκαλια...αυτος ειναι ο στοχος μου και απο αυτο περνω κουραγιο καθημερινα...μην το βαλεις κατω....χχχ

Αφου δεν το έβαλες εσύ, με αυτό που πέρασες, σίγουρα δεν θα το βάλω κάτω ούτε κι εγώ!! Να ξέρεις, ότι με τη στάση σου, δίνεις κουράγιο και σε όλες εμάς!

Να είσαι καλά, να φροντίζεις τον εαυτό σου και θα είμαστε εδώ να χαρούμε με τη χαρά σου όταν με το καλό έρθει!!

Μαργαρίτα, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα γλυκά σου λόγια!

γεια σας. ειμαι νεο μελος και περιμενω και εγω την αυχενικη μου σε 1 εβδομαδα και εχω τρομερη αγωνια καθως ειμαι 39.

ευχομαι να πανε ολα καλα και σε μενα και σε ολες τις μελλουσες μανουλες

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...