Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποστείρωση...τελος???

Recommended Posts

Πως να κόψω την αποστείρωση που ξεκινούσα την μέρα μου με αυτή??? :D:D:D

Η παιδιάτρος μου είπε δεν υπάρχει πια κανένας λόγος απο την στιγμή που ολα τα δοκιμάζει πλέον εγω ομως είμαι διστακτική !!1Τι να κάνω????

2GxD.jpg2GxDp2.png

Διαφημίσεις

Αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα εγω όταν σταμάτησα την αποστείρωση για καν δίμηνο τα ξέπλενα όλα με βραστό νερό...Ε σιγα σιγα το έκοψα κι αυτό :wink:

Διαφημίσεις

ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΓΚΛΙΝΚ ΓΚΛΙΝΚ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ!!!

(ΕΓΩ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ!!!)

tn?sid=3721117070&mid=AIsKDNkAABLhSOXwJAz0dywE45w

Εγώ την έκοψα στους 7 μήνες. Και το ευχαριστήθηκα!

Πάντως η παιδίατρος μου είχε πει ότι αποστειρώνουμε για τα βακτηρια και όχι για τα μικρόβιο που έχουμε γύρω μας ούτως ή άλλως.

Νομίζω ότι έχει σχέση με το έντερο του μωρού (τα βακτήρια) που δημιουργούν πόνους.

Το είπα με δικά μου λόγια...

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Κ εμείς με το που ξεκινήσαμε τις κρέμες η παιδίατρος μας έκοψε την αποστείρωση. Μου φάνηκε κ εμένα περίεργο γιατί τόσους μήνες την είχα συνηθίσει, αλλά πίστεψέ με θα σου λύσει τα χέρια. Μπορείς , όπως είπε κ η nikol76 να τα ξεπλένεις με χλιαρό προς βραστό νερό, αλλά κ αυτό κάποια στιγμή θα το σταματήσεις!

.png

Και εγώ κόβω την αποστείρωση γιατί οτι βρεί τα βάζει στο στόμα, οπότε δεν υπάρχει λόγος!

κωνκων, πόσο είναι ο μικρός σου? 3 μηνών όσο λέει το ticker σου?? Αν δίνεις μπιμπερό μην την σταματήσεις τουλάχιστον πριν τους 5 μήνες. Αν θηλάζεις και έχεις την αποστείρωση συμπληρωματικά για παιχνίδια κλπ, ρώτησε την παιδίατρο πριν το κάνεις. Μου φαίνεται ότι είναι μικρούλης ακόμα για να την κόψεις.

Διαφημίσεις

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ

ΤΩΝ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ Η ΤΗ ΚΡΕΜΑ? ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΒΡΑΖΩ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ...

φυσικά!

η αποστείρωση περιλαμβάνει και βρασμό του νερού

κομμένη λοιπόν αποστείρωση, αρκεί χλιαρό νεράκι για το γάλα!

ΘΕΪΚΟ! σου λύνει τα χέρια

μαθαίνεις σε τι χρόνο είναι έτοιμο το νερό απ το βραστήρα (εμάς είναι 2-3 δευτερόλεπτα όταν αρχίσει ο θόρυβος επειδή βάζω και 05λτ νερό μόνο ) και κάποια στιγμή δεν χρειάζεται ούτε να κρυώνεις γάλα ούτε τίποτα

και μόνο που το πιάνεις απ έξω το μπουκάλι ξέρεις ότι είναι οκ :lol:

σε σώζει κάτι πρωινα στις 6 :lol:

ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΙΣΟ-ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΥΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ??

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΙΝΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΧΡΡΡΡΡ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ, ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, ΕΞΠΕΡ ΓΙΝΑΜΕ, ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ...????

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΩ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ ΠΙΑ ΣΆΥΤΑ!!! ΧΑΧΑΧΑ!

Στις οδηγιες όμως του γάλατος λέει να βράσει και μετά να πέσει η θερμοκρασία του και να διαλύσουμε τη σκόνη :?::?:

Το νερό που πίνει της βάζω μόνο από τη βρύση. Πότε δεν το βράσαμε...

tndLp2.png

FgHKp2.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑ...

ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΝΑ ΒΑΖΩ ΑΡΧΙΚΑ ΜΙΣΟ ΑΠΟ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΡΑΖΩ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΙΝΩ

Μεγάλη υπόθεση το τέλος εποχής της αποστείρωσης .... :lol:

Σου λύνονται τα χέρια σε μεγάλο βαθμό, δεν το συζητώ ...

Το επόμενο μεγάλο σταδιο είναι αυτό που σταματάς να μαγειρεύεις έξτρα φαγητό για το μωρό .... εκεί να δεις ευκολία ... ξενοιάζεις, πας διακοπές ανέμελα .... τι να λέμε ... χαλάρωσε και τα καλύτερα έρχονται :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Μεγάλη υπόθεση το τέλος εποχής της αποστείρωσης .... :lol:

Σου λύνονται τα χέρια σε μεγάλο βαθμό, δεν το συζητώ ...

Το επόμενο μεγάλο σταδιο είναι αυτό που σταματάς να μαγειρεύεις έξτρα φαγητό για το μωρό .... εκεί να δεις ευκολία ... ξενοιάζεις, πας διακοπές ανέμελα .... τι να λέμε ... χαλάρωσε και τα καλύτερα έρχονται :lol::lol::lol: !!!

έτσι έτσι

μπορείς να το κάνεις τμηματικά

έτσι μας είπε εμάς να κάνουμε η παιδίατρος μετά τους 6 μήνες

κάναμε αποστείρωση μία φορά στις 3 μέρες στην αρχή και μετά μία την εβδομάδα και μετά τέλος :D

age.png

μπορείς να το κάνεις τμηματικά

κάναμε αποστείρωση μία φορά στις 3 μέρες στην αρχή και μετά μία την εβδομάδα και μετά τέλος :D

να ρωτήσω για ποιο λόγο?

σας εξήγησε δλδ που αποσκοπεί κάτι τέτοιο? ποιο είναι το όφελος?

ρωτάω γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ή να φανταστώ...

το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να το κάνει για ψυχολογικούς λόγους των γονιών!

τι να σου πω ... :? δεν το πολλυ σκέφτηκα ...

φαντάζομαι για να υπάρχει μία αποστείρωση κάθε τόσο από τυχόν μικρόβια που μένουν και αναπτύσοντε παρόλο το πλύσιμο ... :shock:

age.png

Ο λόγος νομίζω πως είναι καθαρά ψυχολογικός και τίποτα παραπάνω.... των γονιών εννοείται πάντα :lol::lol::lol: ...

Από ένα σημείο και μετά νιώθεις τον αποστειρωτή προέκταση του χεριού σου ... ειδικά το πέρασμα της θηλής απο την βαλβίδα χρησιμοποιώντας τη λαβίδα και μόνο χωρίς να ακουμπήσεις χέρι προσφέρει απόλαυση εφάμιλη εκείνου του γιαπωνέζικου παιχνιδιού με τα sticks ... μα έχω πάθει εξάρτηση που λέει και το άσμα :D !!! Είναι να μη φας το κόλλημα λέμε!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

[quote name="nanoμπορείς να το κάνεις τμηματικά

κάναμε αποστείρωση μία φορά στις 3 μέρες στην αρχή και μετά μία την εβδομάδα και μετά τέλος :D[/quote]

ΕΜΜΜΜ... ΝΑ ΠΩ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3,9 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ...

ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΑΣ!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΖΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ... ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ ΑΚΟΜΑ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΕΙ

The Boss 29/12/04

Frankie 20/05/08

Peekaboo 1/12/11

Και εγώ κόβω την αποστείρωση γιατί οτι βρεί τα βάζει στο στόμα, οπότε δεν υπάρχει λόγος!

κωνκων, πόσο είναι ο μικρός σου? 3 μηνών όσο λέει το ticker σου?? Αν δίνεις μπιμπερό μην την σταματήσεις τουλάχιστον πριν τους 5 μήνες. Αν θηλάζεις και έχεις την αποστείρωση συμπληρωματικά για παιχνίδια κλπ, ρώτησε την παιδίατρο πριν το κάνεις. Μου φαίνεται ότι είναι μικρούλης ακόμα για να την κόψεις.

Η παιδίατρος μου είπε να σταματήσω απο την στιγμή που θα αρχίσει να πιάνει, κοντά στους 4 μήνες. Το γάλα όμως να το κάνω με βραστό νερό για να διαλύεται καλά η σκόνη. Βράζω νερό το πρωί και το βράδυ και το βάζω σε θερμό και έτσι έχω όλη μέρα ζεστό νερό.

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

5 μηνών και αποστειρώνεις ακόμα??Εμάς μας την έκοψε από τους 3 μήνες.Ούτως ή άλλως το παιδί ότι παίρνει στα χέρια του το βάζει στο στόμα τζάπα αποστειρώνεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...