Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αίμα λόγω συναισθηματικής φόρτισης-σοκ

Recommended Posts

τι εγινε μικρη μαμα;;; πηγες νοσοκομειο;

οταν δεν εφημερευει το παπαγεωργιου εφημερευει το ιπποκρατειο στα μαιευτικα!

ελπιζουμε να εισαι καλα! περιμενουμε με αγωνια τα νεα σου!!!:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Oyf κι εγω αγχωθηκα μετο κοριτσι...για τις συσπασειςειναι το yutopar αλλα μονο με οδηγθια γιατρου....περιμενουμε μικρουλα

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

τώρα το είδα τα μηνύματα της μικρής και με έπιασε αγωνία κι εμένα!Αλλά εδώ δεν ήταν μόνο συσπάσεις,μιλούσε για αίμα και πόνους οπότε τρέχεις κατευθείαν και δεν το συζητάς:(Ας ευχηθούμε να είναι καλά το μωράκι!!!

Όποιος έχει ένα γιατί να ζει,μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πώς!Νίτσε

γαμ...το, χτες ημουν κομματια ειχα τα μωρα και εκλεισα τη συνδεση κατα τις 1.00 δεν αντεχα πηγα για υπνο.

μετα θυμηθηκα οτι μονο 2 νοσοκομεια εχουν μαιευτικα γυναικολογικα οποτε ηταν εφημερευον το παπαγεωργιου. ας ελπιζοουμε οτι η κοπελα ειναι καλα.

οποια εχει νεα της ας μας ενημερωσει τις υπολοιπες.:confused:

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας! πηρα τηλέφωνο τον πατέρα του παιδιού μου(δεν είμαστε πλέον μαζί, μέχρι εκείνος να αλλάξει στάση) και με πήγε στο Παπαγεωργίου. Από την αρχή της εγκυμοσύνης μου είχα υψηλό αιματοκρίτη και αυτό ήταν που έσωσε το μωρό μου. Έπαθα αποκόλληση και ευτυχώς το πρόλαβαν!!! Σήμερα το μεσημέρι βγήκα, επειδή δεν μπορώ τα νοσοκομεία καθόλου και αυτός με πήρε σπίτι του. Τέλος καλό όλα καλά. Παίρνω και utrogestan και δεν κουνάω τωρα ούτε το μικρό μου δαχτυλάκι. Οι εξετάσεις όλες φυσιολογικές. Όταν άκουσα την καρδούλα του, ηρέμησα. Η ψυχολογία μου ήταν στο ναδίρ και μόνο εδώ στο φόρουμ ηρέμησα. Δεν πονάω καθόλου τώρα. Και αν χρειαστεί να μείνω 6 μήνες στο κρεβάτι για χάρη του, θα μείνω. Αλλά είχα τρομάξει πάρα πολύ. δεν ήξερα τι να κάνω. Σας ευχαριστώ και πάλι......

μπράβο βρε κοριτσάκι και σε σκεφτόμουν από την ώρα που διάβαζα τα μηνύματά σου:PΑπό εδώ και πέρα ξάπλα λοιπόν για όσο χρειαστεί(αξίζει όσο τίποτα άλλο)και relax κι αν ξαναδείς αίμα ή ό,τιδήποτε σε προβληματίσει...κατευθείαν το γιατρό σου τηλέφωνο για να μην χάνεται χρόνος που μπορεί να είναι πολύτιμος!!!;)

μπράβο βρε κοριτσάκι και σε σκεφτόμουν από την ώρα που διάβαζα τα μηνύματά σου:PΑπό εδώ και πέρα ξάπλα λοιπόν για όσο χρειαστεί(αξίζει όσο τίποτα άλλο)και relax κι αν ξαναδείς αίμα ή ό,τιδήποτε σε προβληματίσει...κατευθείαν το γιατρό σου τηλέφωνο για να μην χάνεται χρόνος που μπορεί να είναι πολύτιμος!!!;)

από αυτή την ιστορία το μόνο καλό που βγήκε ήταν ότι για πρώτη φορά ενδιαφέρθηκε ο πατέρας του παιδιού... μακάρι...!

ναι θα είμαι στο κρεβάτι και θα σταματήσω για λίγο το πανεπιστήμιο.!

γαμ...το, χτες ημουν κομματια ειχα τα μωρα και εκλεισα τη συνδεση κατα τις 1.00 δεν αντεχα πηγα για υπνο.

μετα θυμηθηκα οτι μονο 2 νοσοκομεια εχουν μαιευτικα γυναικολογικα οποτε ηταν εφημερευον το παπαγεωργιου. ας ελπιζοουμε οτι η κοπελα ειναι καλα.

οποια εχει νεα της ας μας ενημερωσει τις υπολοιπες.:confused:

karkinaki μου δεν πειράζει.... ουφ τέλος καλό όλα καλά!!!

Ο μπαμπάς του παιδιού θα δει τον όμορφο κόσμο που θα του προσφέρεις,σε πρώτη φάση μόλις τον...αντικρύσει!Σε δεύτερη φάση θα αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι το μισό είναι από εκείνον άρα δικό του και σιγά σιγά δεν θα ξεκολλάει από πάνω του!!!!;)Να είσαι ήρεμη,ψύχραιμη,να τον αγαπάς και να του το δείχνεις;)και θα δεις που όλα θα εξελίσσονται ομαλά και όμορφα!Εμείς εδώ θα είμαστε να σου κρατάμε και παρέα κι εσύ εμάς φυσικά!!:P

Διαφημίσεις

mikrh manoyla χχαρηκα πολυ που ολα ειναι καλα! μην ανησυχεις καθολου~! αποκολληση ειχα και εγω αλλα πηγαν ολα καλα!ομως θελει μεχρι να δεσει ο πλακουντας παλι στο σημειο που αποκοληθηκε πολυ ξαπλα και ηρεμια.

θες τουλαχιστον αλλες 4 βδομαδες τελειως ξαπλα.

επισης τα ουτροτζεσταν θρεφουν την περιοχη τον τραχηλο κλπ να μη τα σταματησεις οσο μπορεις!για λιγες ημερες μπορει να βλεπεις λιγο αιμα ή καφε μεχρι να καθαρισεις

αλλα πολυ προσοχη ο πονος μπορει να οφειλεται και σε προωρες συσπασεις. να ενημερωνεις το γυναικολογο σου και να του ζητησεις να σου γραψει μαγνησιο trofocard λειτουργει μυοχαλαρωτικα κατα των συσπασεων της μητρας!

περασα μια εξαιρετικα απειλουμενη εγκυμοσυνη λογω πληρους ανεπαρκειας τραχηλου και νοσηλειας μου 2 μηνες στο ιπποκρατειο θεσνικης!

καλη συνεχεια σου ευχομαι να μας ενημερωνεις!

Μπράβο μικρή μανούλα! Όλα να σου πάνε καλά και μην ανησυχείς για τα μαθήματα. Τώρα προέχει όπως είπες το μωράκι σου και έπειτα όλα τα άλλα. Γράψε μας αν θες κάποια στιγμή πως εξελίσσεται η κατάσταση σου! Όλα να σου πάνε καλά!

χαχαχα μπραβο κοριτσακι!!!κατσε φρονιμα τωρα, ολα γιατα αγγελουδακια μας!!!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

χαχαχα μπραβο κοριτσακι!!!κατσε φρονιμα τωρα, ολα γιατα αγγελουδακια μας!!!

μέχρι να μπω στο τέταρτο μήνα δεν το κουνάω από το κρεβατάκι μου!!! έχω και τον πατέρα του να με ζαλίζει μήπως χρειάζομαι κάτι...!!!! Θα τον ταλαιπωρήσω λίγο, έτσι για να τον εκδικηθώ(λιγάκι... χεχεχε) και μετά θα τον δεχτώ πίσω!!!! Αλλά πάνω από όλα το μωρό μου!!!!

μέχρι να μπω στο τέταρτο μήνα δεν το κουνάω από το κρεβατάκι μου!!! έχω και τον πατέρα του να με ζαλίζει μήπως χρειάζομαι κάτι...!!!! Θα τον ταλαιπωρήσω λίγο, έτσι για να τον εκδικηθώ(λιγάκι... χεχεχε) και μετά θα τον δεχτώ πίσω!!!! Αλλά πάνω από όλα το μωρό μου!!!!

Μπράβο βρε κοπέλα μου! Ολα καλά να σου πάνε! Βασάνισε τον όσο θέλεις... :D

C46wp2.png

js9ip2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε κοπέλα μου! Ολα καλά να σου πάνε! Βασάνισε τον όσο θέλεις... :D

Του αξίζει λίγο να τον βασανίσω!!! Κατά τα άλλα όλα πάνε μια χαρά!!!!!

Εύχομαι να έχουμε όμορφες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες!!!!(η δική μου είναι λίγο δύσκολη, αλλά θα πάνε όλα καλά!!)

Του αξίζει λίγο να τον βασανίσω!!! Κατά τα άλλα όλα πάνε μια χαρά!!!!!

Εύχομαι να έχουμε όμορφες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες!!!!(η δική μου είναι λίγο δύσκολη, αλλά θα πάνε όλα καλά!!)

Οχι καθολου δυσκολη δεν ειναι μην σκεφτεσαι ετσι...Εισαι νεα και σε καλη φυσικη κατασταση ολα ειναι με το μερος σου απλα θελεις ξεκουραση!!!!

Οχι καθολου δυσκολη δεν ειναι μην σκεφτεσαι ετσι...Εισαι νεα και σε καλη φυσικη κατασταση ολα ειναι με το μερος σου απλα θελεις ξεκουραση!!!!

ειναι ειναι!!! αφου δεν μπορω να κανω τιποτα, ποναω!

μη σκυβεις μη κανεις μη πινεις..... γκρρρ και πινω μαγνησιο, βιταμίνες utrogestan και κατι αλλα και μου φταινε ολα και εχω νευρα!!!! Πολλά νευρα!!

ειναι ειναι!!! αφου δεν μπορω να κανω τιποτα, ποναω!

μη σκυβεις μη κανεις μη πινεις..... γκρρρ και πινω μαγνησιο, βιταμίνες utrogestan και κατι αλλα και μου φταινε ολα και εχω νευρα!!!! Πολλά νευρα!!

Μην σκεφτεσαι ετσι , ειναι απλα απο τις ορμονες...ο πονος θα περασει δεν ειναι τπτ....Θελει υπομονη και ηρεμια...Τα νευρα ειναι απο τις ορμονες θα περασουν..Ολα τα κανεις για το μωρο σου και οι βιταμινες για το μωρο ειναι...!!!!

Παντως για να μην λες οτι ειναι δυσκολα θα σου πω το δικο μου προγραμμα...

7 αμ κανω ενεση ηπαρινης , περνω ενα fillicine και βαζω ενα outrogestan

11am μετραω την πιεση μου την οποια καταγραφω σε ενα μπλοκ για να την βλεπει ο γιατρος και περνω ενα σιδηρο

3πμ περνω ενα μαγνησιο

4πμ περνω ασβεστιο

7πμ κανω ακομα μια ενεση και μετραω πιεση, περνω και ενα μαγνησιο

8πμ περνω ασπιρινη

10 πμ περνω ακομα αλλο ενα fillicine και ακομα ενα utrogestan

Και ειμαι ξαπλα!!!Αυτο δλδ ειναι πιο ευκολο ???ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!!ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Μην σκεφτεσαι ετσι , ειναι απλα απο τις ορμονες...ο πονος θα περασει δεν ειναι τπτ....Θελει υπομονη και ηρεμια...Τα νευρα ειναι απο τις ορμονες θα περασουν..Ολα τα κανεις για το μωρο σου και οι βιταμινες για το μωρο ειναι...!!!!

Παντως για να μην λες οτι ειναι δυσκολα θα σου πω το δικο μου προγραμμα...

7 αμ κανω ενεση ηπαρινης , περνω ενα fillicine και βαζω ενα outrogestan

11am μετραω την πιεση μου την οποια καταγραφω σε ενα μπλοκ για να την βλεπει ο γιατρος και περνω ενα σιδηρο

3πμ περνω ενα μαγνησιο

4πμ περνω ασβεστιο

7πμ κανω ακομα μια ενεση και μετραω πιεση, περνω και ενα μαγνησιο

8πμ περνω ασπιρινη

10 πμ περνω ακομα αλλο ενα fillicine και ακομα ενα utrogestan

Και ειμαι ξαπλα!!!Αυτο δλδ ειναι πιο ευκολο ???ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!!ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

και εγω μετραω την πιεση μου γιατι είναι..... ασανσέρ!!!

filicine δεν παιρνω, τουλαχιστον οχι ακομη γτ το φυλλικο οξυ ειναι σε καλα επιπεδα

ωχ καημενη μου, εχεις δικιο, ειναι και δυσκολοτερες εγκυμοσυνες!!!!

κοριτσια εγω να δειτε τι εγκυμοσυνη ειχα!!

αποκολληση πλακουντα την 14η βδομαδα

ανεπρακεια τραχηλου 24η εβδομαδα

διαστολη τραχηλου 26η βδ

προωρος τοκετος 31η βδ

τα μωρακια στη θερμοκοιτιδα 1 μηνα

τελος καλο ολα καλα αλλα 5 μηνες ταβλα στο κρεβατι!!!!!!!

οποτε μη μιλατε καντε το σταυρο σας και ολα θα πανε καλα:)

κοριτσια εγω να δειτε τι εγκυμοσυνη ειχα!!

αποκολληση πλακουντα την 14η βδομαδα

ανεπρακεια τραχηλου 24η εβδομαδα

διαστολη τραχηλου 26η βδ

προωρος τοκετος 31η βδ

τα μωρακια στη θερμοκοιτιδα 1 μηνα

τελος καλο ολα καλα αλλα 5 μηνες ταβλα στο κρεβατι!!!!!!!

οποτε μη μιλατε καντε το σταυρο σας και ολα θα πανε καλα:)

Να σου ζησουννννννννννν!!!Να ειναι γερα και καλοτυχα μανουλα μου χχχχχ

Ετσι αυτο λεω και εγω να εχουμε θετικη σκεψη!!Και εγω δεν παω πισω εχω εναν ενδομητριο θανατο στις 38 εβδομαδες...οποτε τωρα λεω ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ Α΅Σ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Να σου ζησουννννννννννν!!!Να ειναι γερα και καλοτυχα μανουλα μου χχχχχ

Ετσι αυτο λεω και εγω να εχουμε θετικη σκεψη!!Και εγω δεν παω πισω εχω εναν ενδομητριο θανατο στις 38 εβδομαδες...οποτε τωρα λεω ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ Α΅Σ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

ξααααααπλα κοριτσια και ολα για τα μωρα μας!!!!

τωρα με την αποκολληση ειναι οοοολοι πανω μ και το απολαμβανω κιολας!!!!

karkinaki μου συγχαρητηριαααααα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...