Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν είσαι γυναίκα..είσαι μητέρα!!

incanto

Recommended Posts

Ελα μωρε και 'συ!

Μια κουβεντουλα, αψυχολογητη μεν, ακακη δε, σου ειπε ο ανθρωπος! Και ζητησε και συγνωμη, σωστα?

Εσυ, δεν λες ποτε κατι που πειραζει τους αλλους? Και μετανοιωνεις και παντα? Ε! Αυτος το μετανοιωσε κι'ολας...

Φιλεναδα, εγω πιστευω αλλο πραγμα σε στενοχωρησε, και οχι αυτο!:wink:

Ο καθρεπτης, σωστα?

Εαν λοιπον εχω δικιο, ξαναπηγαινε στον καθρεπτη, ξανακοιταξου, παρε ενα χαρτι και ενα μολυβι και κρατα σημειωσεις....

Σημειωσεις για ΟΛΑ οσα θα ηθελες να αλλαξεις επανω σου.

Βαλε μια σειρα προτεραιωτητας, και ξεκινησε να βρεις λυσεις για ολα (αλλα 1-1 την φορα!)Ξεκινησε απο τα πιο ευκολα, ωστε να παρεις συντομα τα πανω σου και να βαλεις λιγο δυναμη περισσοτερη και για τα αλλα, τα λιγο πιο δυσκολα!

Θα τα καταφερεις. Σιγα-σιγα, και 1-1

Συμφωνώ σε όλα. Επίσης αν θέλεις να αλλάξεις κάτι πρέπει πρώτα απ΄ όλα να το κάνεις για σένα την ίδια και όχι γιατί ο σύζυγος ή οποιοσδήποτε άλλος είπε κάτι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει, νομίζω πως ο αντρούλης σου δεν το εννοούσε, το είπε πάνω στα νεύρα του, μην του κρατάς κακία. Από την αλλη αν εσύ αισθάνεσαι ασχημα επειδή δεν αρέσεις σε εσένα, προσπάθησε να αλλάξεις μερικά μικρά πράγματα. Όλες λίγο πολύ, παραμελούμε τους ευατούς μας με τα παιδιά. Και εγώ τα χείριστα κάνω! Κομμωτήριο πάω κάθε 3 μήνες στην καλύτερη μόνο για την βαφή! Για χτένισμα, δεν πάω ποτέ, ούτε καν για γάμους, εγώ τα φτιάχνω. Και καλά τα μαλλιά, τα νύχια ώρες ώρες τα κοιτάω και απελπίζομαι...Βλέπω άλλες γυναίκες με φτιαγμένα νύχια και πραγματικά τα ζηλεύω. Γενικά από περιποίηση δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα...αλλά εγώ δεν πτοούμε...Τι αν κάνουμε, δεν θα τρελαθούμε κιόλας! Εμείς όταν είναι να πάμε κάπου, δεν προλαβαίνω ούτε να βαφτώ! Πολλές φορές με περιμένουν με τα μπουφαν (δηλαδη ψυχολογική καταπίεση λέμε!), δεν με αφήνουν ούτε να χτενιστω!

Χαχα!!!Πόσο μου θυμίζεις αυτό που μου συμβαίνει!Μου λένε στο κομμωτήριο,αν έρθετε σε 1 μήνα έχετε επιπλέον 15% έκπτωση στη βαφή,σαν να μου λέει,που πας ρε Καραμήτρο στο τρίμηνο να βαφτείς!Αλλά που να καταλάβει πως πας,έχεις χρόνο για πάρτη σου και καλά,αλλά μετά την ώρα,κοιτάς το ρολόι και σκέφτεσαι τι έχεις αφήσει πίσω σου:rolleyes:.

Και αυτό με τα μπουφάν...θεϊκό!Μου συμβαίνει σχεδόν πάντα....Τα κυνηγάς,τα ετοιμάζεις και με τα μπουφάν στην πόρτα,μπαμπάς και παιδιά σου λένε,άντε καλέ,τι κάνεις τόση ώρα,ενώ έχεις βάλει τα ρούχα που βρήκες πιο εύκολα και παλεύεις να βάλεις την...τιμημένη την μάσκαρα...Χαχα

Να είστε καλά όλες,με κάνατε και γέλασα....

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

θέλετε άλλη μια πικραμένη στην παρέα σας? πριν την εγκυμοσύνη με έλεγες κομψή, όχι υπερβολικά στη τρίχα αλλά φροντισμένη. τώρα με την μικρούλα μου 5 μηνών και δεν προλαβαίνω και κυρίως δεν έχω καμία διάθεση για φτιάξιμο. και πρέπει να καταπολεμήσω κυρίως αυτή την έλλειψη διάθεσης. εγω πρόβλημα με κιλά δεν έχω, αλλά η εγκυμοσύνη μου άφησε μια μεγάλη χαλάρωση που δεν δικαιολογείται γιατί και κιλά δεν πήρα ιδιαίτερα. σκέφτομαι που σε 2 μήνες θα αρχίσουμε τα κοντομάνικά και τα πλαδαρά μου χέρια μου τη δίνουν αφόρητα. έχω 2 βαράκια στο σπίτι και όλο λέω από αύριο θα κάνω από λίγο ε....μέχρι τον Μαϊο μια διαφορά θα δω, αλλά βέβαια ακόμη δεν έχω ξεκινήσει.

κομμωτήριο πήγα προχθές και όταν με είδα στον μεγάλο καθρέπτη με τα δυνατά φώτα θύμωσα με τον εαυτό μου και ντράπηκα τον άντρα μου. το κεφάλι μου είχε γίνει όλο άσπρο, μουστάκι, χλωμάδα στο πρόσωπο.

λέω ότι πρέπει να οργανώσω καλύτερα το πρόγραμμά μου και καθημερινά να βρίσκω 15 λεπτά για μένα για beaute. δεν θα πάθει τίποτα η μικρή αν μείνει χωρίς αγκαλιά για 15 λεπτά.

την διάθεση να δω που θα βρω όμως....

στις εκπτώσεις το παράκανα, είχα ανάγκη για ανανέωση, αλλά τώρα όταν έρχεται η ώρα για αυτή την βόλτα που τρέχεις να γεμίσεις τη τσάντα της μικρής καταλήγω να φοράω τα ίδια και τα ίδια παλιά μου ρούχα.

Μια απο τα ιδια και γω. Παλια ημουν πολυ κοκεταρια μιλαμε...δεν εβγαινα απο το σπιτι αν δεν ημουν στην τριχα ακομη και σουπερ να πηγαινα!Τωρα..αστα...τοσα ρουχα και ομως εγω φοραω τα ιδια και τα ιδια, βαφομαι ΜΟΝΟ οταν παω δουλεια...και δεν μου φταιει το παιδι σε αυτο...απλα εγω βαρεθηκα και χω γινει μια χαρωπη νοικοκυρα...Παλια αγοραζα περιοδικα μοδας τωρα αγοραζω περιοδικα διακοσμησης σπιτιου (μου αρεσουν) και περιοδικα για γονεις. Παλια αγοραζα ρουχα, τσαντες, παπουτσια, αξεσουαρ...τωρα αφου εχουν τιγκαρει οι ντουλαπες, αγοραζω πραγματακια για το σπιτι (μου αρεσει σαν ασχολεια) και για το παιδι...Να πηγαινω αγορα και να ψωνιζω για την κορη μου ακομη ενα μπλουζακι, ενα κοκαλακι και τιποτα για μενα...ε δεν παω καλα λεμε καθολου-εγινα κυρα Κατινα (χωρις παρεξηγηση για τις Κατινες!!!):lol:

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

πριν 1 χρονο ήμουν άλλος ανθρωπος κυριολεκτικά ήμουν πάντα με βγαλμενο φρυδι πάντα με μενικουρ ξυρισμένη κλπ κλπ.. δεν νοηταν να βγω απο το σπιτι και να μην φτοιαξω μαλλι και μακιγιαζ.. 2 ωρες σιγουρακη για να δω ρουχα αξεσουαρ κλπ...

1 χρονο μετά κοιταω στο καθρεπτή έχω μαυρους κύκλους κάτω απο τα ματια μου δεν προλαβαίνω όχι να δοιαλέξω συνολακι ουτε μαλλι να κάνω .. κυκλοφορώ με φορμες και το μαλλι αχτενιστο με κοκκαλακι πιασμένο.. εχω καταντήσει τσουβάλι.. βλεπω στο καθρεπτη και λέω ποια είναι αυτή που με κοιτάζει??? εγω δεν είμαι σιγουρα.. βλεπω μια γυναικα σαν τσουβαλη χωρις ίχνος ενθουσιασμου και σπιρτάδας πάνω της και στο βλέμα της..

και τότε κοιτάω κάτω και βλέπω το ίδιο βλέμα σε δυο γκριζοπράσινα ματάκια που με κοιτάνε όλο λαμψη και φωνάζουν σε αγαπώ μαμά.. και λέω στην κοπέλα στον καθρέπτη κοπελια talk to my hand γιατι αυτό το πλάσμα εκεί κάτω δεν το αλλαζω με κάνενα φρουφρου και αρωμα.. μπορεί να ειμαι η γυναικα τσουβάλι αλλά για το μωρό μου ειμαι η μανα θεά... ;)

Διαφημίσεις

πριν 1 χρονο ήμουν άλλος ανθρωπος κυριολεκτικά ήμουν πάντα με βγαλμενο φρυδι πάντα με μενικουρ ξυρισμένη κλπ κλπ.. δεν νοηταν να βγω απο το σπιτι και να μην φτοιαξω μαλλι και μακιγιαζ.. 2 ωρες σιγουρακη για να δω ρουχα αξεσουαρ κλπ...

1 χρονο μετά κοιταω στο καθρεπτή έχω μαυρους κύκλους κάτω απο τα ματια μου δεν προλαβαίνω όχι να δοιαλέξω συνολακι ουτε μαλλι να κάνω .. κυκλοφορώ με φορμες και το μαλλι αχτενιστο με κοκκαλακι πιασμένο.. εχω καταντήσει τσουβάλι.. βλεπω στο καθρεπτη και λέω ποια είναι αυτή που με κοιτάζει??? εγω δεν είμαι σιγουρα.. βλεπω μια γυναικα σαν τσουβαλη χωρις ίχνος ενθουσιασμου και σπιρτάδας πάνω της και στο βλέμα της..

και τότε κοιτάω κάτω και βλέπω το ίδιο βλέμα σε δυο γκριζοπράσινα ματάκια που με κοιτάνε όλο λαμψη και φωνάζουν σε αγαπώ μαμά.. και λέω στην κοπέλα στον καθρέπτη κοπελια talk to my hand γιατι αυτό το πλάσμα εκεί κάτω δεν το αλλαζω με κάνενα φρουφρου και αρωμα.. μπορεί να ειμαι η γυναικα τσουβάλι αλλά για το μωρό μου ειμαι η μανα θεά... ;)

Συμφωνώ μαζί σου polina σε πολλά και είμαι μια απ τα ίδια όπως σε φαντάζομαι, κι εγώ χαίρομαι πολύ για τα παιδιά μου και ξέρω ότι για αυτά είμαστε θεές αλλά απ την άλλη όταν νιώθεις ωραία στο σώμα σου και μπορείς να φορέσεις ένα ωραίο ρούχο να σου φτιάχνει τη διάθεση, να επιλέξεις έστω ένα ρούχο κι όχι να λες : για να δω ποιο ρούχο μου μπαίνει, τότε αλλάζει και η ψυχολογία σου και η ψυχολογία σου αντικατοπτρίζεται και στα μάτια των παιδιών. και όσο μεγαλώνουν αποκτούν κι αυτά πιο "Αντικειμενικά" κριτήρια για την αισθητική. εγώ το βλέπω στη μεγάλη μου κόρη, όταν φοράω κάτι που δεν έχει ξαναδει πώς ενθουσιάζεται. θα ήθελα πολύ να φορούσα λίγο πιο κομψά ρούχα και κανένα τακουνάκι πού και πού (τα κοιτούσαμε που τα φορούσε η μίννυ και προσπαθούσα να την πείσω ότι κι εγώ έχω τακούνια, μετά θυμήθηκα ότι οτιδήποτε δεν είναι flat το έχω στην αποθήκη από το 2010!) εντάξει 2 ώρες δε θα αφιέρωνα ποτέ για να ετοιμαστώ αλλά τουλάχιστον κάποια βασικά βρε παιδί μου..δηλαδή για παράδειγμα να, λίγη μάσκαρα και λίγο μολύβι θέλεις λιγότερο από μισό λεπτό για να βάλεις, και σου αλλάζει τόσο πολύ την ψυχολογία. Το δύσκολο είναι να το σκεφτείς λίγο πριν βγεις έξω. Εγώ πάντως τις χαίρομαι πολύ τις γυναίκες που βλέπω περιποιημένες με μωρά να κυκλοφορούν έξω. χρειάζονται οι ισορροπίες.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

κσι τώρα, επειδή πολύ μου αρέσει αυτό το θέμα γιατί μου φτιάχνει τη διάθεση, θα πάω να κάνω μπάνιο κι ας είναι προχωρημένη ώρα, κι ας ξέρω ότι με περιμένει δύσκολη νύχτα πάλι, κι ας σέρνομαι, κι ας ξέρω ότι αύριο μάλλον θα είμαστε σπίτι όλη μέρα γιατί κάνουμε εκπαίδευση τουαλέτας. ΕΓΩ αύριο ΔΕ θα κυκλοφορήσω με το μαλλί λίγδα μες στο σπίτι!!

tMJnp2.png

W2cQp3.png

τα ρουχα μου όλα τα εδωσα . κρατησα μονο 2-3

και πήρα καινουργια.. 2-3 κομματια και οταν βγαινω φοραω αυτα...

οσο για το βαψιμο μεσα στο αμαξι και οτι προλαβω....;)

εγώ δεν συμφωνώ με την άποψη ότι "τώρα που έγινα μαμά δεν θα πρέπει να με απασχολεί η εξωτερική μου εμφάνιση". Καμιά μας δεν λέει ότι θα άλλαζε το ότι έγινε μαμά για να μπορεί να έχει χρόνο να περιποιείται όπως παλιά, αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο ότι από τη στιγμή που το παιδί μας, μας βλέπει θέες δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Ζηλεύω τις γυναίκες που καταφέρνουν να είναι περιποιημένες και τις βλέπω έξω με τα καροτσάκια και τα μικρά τους. είναι θέμα αντοχών και κυρίως ψυχολογικής διάθεσης το όλο θέμα. εγώ έχω πει ότι θα το παλέψω, γιατί πραγματικά δεν αισθάνομαι ΕΓΩ όταν κυκλοφορώ τόσο χύμα.

βέβαια αισιοδοξώ ότι σε 2 μήνες που επιστρέφω γραφείο τότε θέλοντας και μη θα μπω πάλι σε σειρά γιατί η δουλειά μου έχει ένα κάποιο dress code και δεν θα ήθελα να είμαι η καημένη της παρέας. θέλει πάντως πολύ καλή οργάνωση ντουλάπας, με διαχωρισμό και matching των κομματιών που είναι για βόλτα στη γειτονιά, για έξοδο για γραφείο. εγώ δεν το έχω αυτό, συνήθως ξεχνάω και τι ρούχα έχω, αλλά τώρα είπα να το εφαρμόσω κάπως.

Γεια σας, συγνώμη που πετάγομαι στη συζήτηση, γιατί δεν έχω ακόμα παιδιά, αλλά θέλω να σας πω ότι τα βγάζετε πέρα μια χαρά (μόνο εσείς ξέρετε πώς! ) και ότι είστε όλες όμορφες. Έχω μια φίλη που ήταν η πρώτη κοκέτα και τώρα (με το παιδάκι της ) τη βλέπω με φόρμες και αθλητικά και το πιστεύετε ότι την καμαρώνω; Μοιάζει τόσο νέα και φρέσκια, κι ας έχει πια τις ρυτιδούλες της, όπως όλες μας, είμαστε - δεν είμαστε μανάδες. Η απλότητα είναι ωραίο πράγμα. Αν μου επιτρέπεται όμως, επειδή έχω περάσει από τη φάση των κιλών (πριν χρόνια είχα πάρει 20 κιλά, τα έχω χάσει τώρα) και ξέρω πώς νιώθετε κάποιες με την αλλαγή:

ΜΗΝ αρνείστε τα καινούργια ρούχα! ΜΗΝ σκέφτεστε ότι δεν τα αξίζει το τωρινό σας σώμα. Κι εγώ το έκανα, δεν αγόραζα ρούχα, και ο άντρας μου με "μάλωνε" ότι στενοχωριόμουν και δεν έκανα κάτι, δεν φερόμουν καλά στον ίδιο μου τον εαυτό. Πόσο δίκιο είχε!

Αγαπήστε το νέο σας σώμα, σεβαστείτε το, αγοράστε δυο αλλαξιές έστω, ένα φορεματάκι απλό, μαύρο, με χρωματιστά καλσόν όπως είπε μία φίλη, και μία μπλούζα κι ένα παντελόνι σωστό πάνω σας. Αν σας αρέσουν τα κολάν είναι τέλεια λύση, με δυο σωστές μπλούζες αλλάζετε κολάν για να είστε πάντα καλοβαλμένες. Πάλι απλό ντύσιμο είναι, αλλά αρκετά καλύτερο από το στυλ της φόρμας.

Κάτι ακόμα που κατάλαβα από τη δική μου εμπειρία: τα κιλά θέλουν απλότητα για να δείχνουν κομψά. Τα κοσμήματα, οι ψηλές μπότες, τα πολύχρωμα ρούχα με σχέδια και γουνάκια και πολλά φρου-φρου τέλος πάντων, βαραίνουν τη σιλουέτα.

(Ώπα, έγινα και ειδική στα ρούχα large τώρα... :rolleyes: Το κόβω γιατί θα φάω κράξιμο και θα έχετε δίκιο! )

Αν αγαπήσετε το σώμα σας, θα δείτε, θα χάσετε και τα κιλά, εγώ έτσι τα κατάφερα πάντως! Όσο σιχαινόμουν την εικόνα στον καθρέπτη τόσο έμενα έτσι και δεν έκανα τίποτα (τα έκανα και χειρότερα μάλιστα).

Να είστε καλά! :-D

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ;) το ξερω το εχετε ακουσει πολλεςςςςςς φορες :shock: αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα!!! Εχω δυο κοριτσακια 8 χρονων και 5 χρονων. Η ζωη μου αλλαξε ΠΑΡΓΜΑΤΙΚΑ απο φετος το καλοκαιρι που η μικρή μου ήταν 4+:-P ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ!!

εχω πλεον χρονο για εμενα, τα παιδια ειναι σε πολλα κοματια ανεξαρτητα, ακομα και στο να πιουν νερο βρε παιδακι μου.:rolleyes:

Η σχεση μου με τον ανδρα μου ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο ποτε! ΝΑΙ ειμαι 36 χρονων και ειμαι πιο ξεκουραστη απο τα 30 μου. Κανω χερια , ποδια καθε 15 μερες, μαλλι στο σπιτι καθε Παρασκευη, αποτριχωση παντου καθε μηνα, εχω ακομα 15 κιλα+ αλλα δεν με νοιαζει, ειμαι καλα (αν δεν ειχαμε και τα οικονομικα:eek: θεματα να μας ριχνουν). Οσο για το σεξ ΑΠΛΑ απολαυση, το βραδυ που τα παιδια κοιμουνται, πολυ πρωι το Σαββατο (πολυ γελιο στο να μην ξυπνησουν:rolleyes:) ατακες ο ενας στον αλλον, μηνυμα με υπονοουμενα (ΑΠΛΑ πραγματα που ομως σου φτιαχνουν την διαθεση)

ΝΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΑΣ:oops:

ΝΑΙ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΡΘΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ

ΝΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙ ΚΟΤΣΟ (η μανα μου, ακομα μου το λεει΅μην σε ξαναδω με κοτσιδακι πισω:mad:)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

Καλησπέρα! Τα τελευταία μηνύματα μου έδωσαν πολύ κουράγιο...Να είστε καλά βρε κορίτσια! (Κι εγώ έχω να κοιμηθώ 1 χρόνο, δίαιτα κάνω πάντα από Δευτέρα κτλ. κτλ. κτλ....)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ;) το ξερω το εχετε ακουσει πολλεςςςςςς φορες :shock: αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα!!! Εχω δυο κοριτσακια 8 χρονων και 5 χρονων. Η ζωη μου αλλαξε ΠΑΡΓΜΑΤΙΚΑ απο φετος το καλοκαιρι που η μικρή μου ήταν 4+:-P ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ!!

εχω πλεον χρονο για εμενα, τα παιδια ειναι σε πολλα κοματια ανεξαρτητα, ακομα και στο να πιουν νερο βρε παιδακι μου.:rolleyes:

Η σχεση μου με τον ανδρα μου ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο ποτε! ΝΑΙ ειμαι 36 χρονων και ειμαι πιο ξεκουραστη απο τα 30 μου. Κανω χερια , ποδια καθε 15 μερες, μαλλι στο σπιτι καθε Παρασκευη, αποτριχωση παντου καθε μηνα, εχω ακομα 15 κιλα+ αλλα δεν με νοιαζει, ειμαι καλα (αν δεν ειχαμε και τα οικονομικα:eek: θεματα να μας ριχνουν). Οσο για το σεξ ΑΠΛΑ απολαυση, το βραδυ που τα παιδια κοιμουνται, πολυ πρωι το Σαββατο (πολυ γελιο στο να μην ξυπνησουν:rolleyes:) ατακες ο ενας στον αλλον, μηνυμα με υπονοουμενα (ΑΠΛΑ πραγματα που ομως σου φτιαχνουν την διαθεση)

ΝΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΑΣ:oops:

ΝΑΙ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΟΡΘΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ

ΝΑΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙ ΚΟΤΣΟ (η μανα μου, ακομα μου το λεει΅μην σε ξαναδω με κοτσιδακι πισω:mad:)

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ

χαχα για καλό μας τα έγραψες αυτά??? Δηλαδή θα περιμένω άλλα 5,5 χρόνια για να δω άσπρη μέρα και θα είμαι και +15 κιλά?? Να σαι καλά!! Εγώ το πήρα απόφαση πάντως, ξεκίνησα δίαιτα στα σοβαρά γιατί με έχει πάρει η κάτω βόλτα. έρχεται και η βάφτιση της μικρής και θα αναγκαστώ να αντιμετωπίσω το χάλι μου, εκεί δεν μπορώ να βάλω φόρμα :) Αν αδυνατίσω πιστεύω θα βρω όρεξη και για τα υπόλοιπα. Όσο για τη συζυγική σχέση, καλύτερα να μη σχολιάσω γιατί είναι πολύ πονεμένη ιστορία..κι εκεί αν είναι να περιμένω άλλα 5,5 χρόνια σώθηκα! Το μόνο καλό είναι ότι κι εγώ θα είμαι σε καλή ηλικία, δηλαδή θα είμαι 38 όταν η μεγάλη μου θα είναι 8. Αχ μάνες κουράγιο!!

tMJnp2.png

W2cQp3.png

Γεια σας, συγνώμη που πετάγομαι στη συζήτηση, γιατί δεν έχω ακόμα παιδιά, αλλά θέλω να σας πω ότι τα βγάζετε πέρα μια χαρά (μόνο εσείς ξέρετε πώς! ) και ότι είστε όλες όμορφες. Έχω μια φίλη που ήταν η πρώτη κοκέτα και τώρα (με το παιδάκι της ) τη βλέπω με φόρμες και αθλητικά και το πιστεύετε ότι την καμαρώνω; Μοιάζει τόσο νέα και φρέσκια, κι ας έχει πια τις ρυτιδούλες της, όπως όλες μας, είμαστε - δεν είμαστε μανάδες. Η απλότητα είναι ωραίο πράγμα. Αν μου επιτρέπεται όμως, επειδή έχω περάσει από τη φάση των κιλών (πριν χρόνια είχα πάρει 20 κιλά, τα έχω χάσει τώρα) και ξέρω πώς νιώθετε κάποιες με την αλλαγή:

ΜΗΝ αρνείστε τα καινούργια ρούχα! ΜΗΝ σκέφτεστε ότι δεν τα αξίζει το τωρινό σας σώμα. Κι εγώ το έκανα, δεν αγόραζα ρούχα, και ο άντρας μου με "μάλωνε" ότι στενοχωριόμουν και δεν έκανα κάτι, δεν φερόμουν καλά στον ίδιο μου τον εαυτό. Πόσο δίκιο είχε!

Αγαπήστε το νέο σας σώμα, σεβαστείτε το, αγοράστε δυο αλλαξιές έστω, ένα φορεματάκι απλό, μαύρο, με χρωματιστά καλσόν όπως είπε μία φίλη, και μία μπλούζα κι ένα παντελόνι σωστό πάνω σας. Αν σας αρέσουν τα κολάν είναι τέλεια λύση, με δυο σωστές μπλούζες αλλάζετε κολάν για να είστε πάντα καλοβαλμένες. Πάλι απλό ντύσιμο είναι, αλλά αρκετά καλύτερο από το στυλ της φόρμας.

Κάτι ακόμα που κατάλαβα από τη δική μου εμπειρία: τα κιλά θέλουν απλότητα για να δείχνουν κομψά. Τα κοσμήματα, οι ψηλές μπότες, τα πολύχρωμα ρούχα με σχέδια και γουνάκια και πολλά φρου-φρου τέλος πάντων, βαραίνουν τη σιλουέτα.

(Ώπα, έγινα και ειδική στα ρούχα large τώρα... :rolleyes: Το κόβω γιατί θα φάω κράξιμο και θα έχετε δίκιο! )

Αν αγαπήσετε το σώμα σας, θα δείτε, θα χάσετε και τα κιλά, εγώ έτσι τα κατάφερα πάντως! Όσο σιχαινόμουν την εικόνα στον καθρέπτη τόσο έμενα έτσι και δεν έκανα τίποτα (τα έκανα και χειρότερα μάλιστα).

ΠΟλύ ωραία τα λες αλλά αν πάρω καινούρια ρούχα είμαι σίγουρη ότι δε θα τα χάσω ποτέ τα κιλά μου. το θέμα είναι να παραμένουν στην ντουλάπα τα στενά και να βάζω στόχο να τα ξαναφορέσω. Σε μένα έτσι λειτουργεί, εκβιαστικά, γιατί έχω θέμα με το φαγητό . μου είναι πολύ δύσκολο να το κόψω και χρειάζομαι εκφοβισμό. Πάντως μου έβαλες ιδέες, θα πάω να αγοράσω κανένα καινούριο κολλάν και καμιά μπλουζίτσα μακριά για να ξεφύγω λίγο από αυτό το πολύ αθλητικό στυλ. Να σαι καλά.

tMJnp2.png

W2cQp3.png

κσι τώρα, επειδή πολύ μου αρέσει αυτό το θέμα γιατί μου φτιάχνει τη διάθεση, θα πάω να κάνω μπάνιο κι ας είναι προχωρημένη ώρα, κι ας ξέρω ότι με περιμένει δύσκολη νύχτα πάλι, κι ας σέρνομαι, κι ας ξέρω ότι αύριο μάλλον θα είμαστε σπίτι όλη μέρα γιατί κάνουμε εκπαίδευση τουαλέτας. ΕΓΩ αύριο ΔΕ θα κυκλοφορήσω με το μαλλί λίγδα μες στο σπίτι!!

εγώ πάντως φιλενάδα το πα και το κανα.. 2η μέρα σήμερα βαμμένη, χτενισμένη ... το σπίτι βέβαια λες και έχει πέσει βόμβα αλλά τί να κάνουμε... δεν τα προλαβαίνω όλα :lol:

ααααχ τί ωραίο μήνυμα βρε Δρυάδα.... να σαι καλά κοπέλα μου πολύ μου αναπτέρωσες το ηθικό... Με το καλό μανούλα :-D

Διαφημίσεις

έτσι κορίτσια να παρακινούμε η μια την άλλη γιατί αν το αφήσεις το άθλημα σε αφήνει και αυτό.

αύριο θα πάω και εγώ να αγοράσω κανένα κολάν και κανένα πουλόβερ τύπου Zara οικονομικό να βγάλω τον υπόλοιπο χειμώνα.

βέβαια σε σχέση με τους πρώτους μήνες του μωρού τώρα που μπήκαμε στον 6ο έχω δει μεγάλη διαφορά. στην αρχή από την κούραση ούτε τα δόντια μου δεν μπορούσα να πλύνω. τώρα ή έχω συνηθίσει την κούραση ή είναι πιο εύκολα.

πάντως όταν εργάζεσαι θέλοντας και μη σουλουπωνεσαι κάπως.

• 4 εβδομάδες μετά...

ειμαστε τα παντα!

γυναικες,μητερες,ερωμενες,εργαζομενες...τα παντα!!!!!

το καθε πραγμα στον καιρο του!σε καμια περιπτωση δεν θα παραμελουσα τη θυληκοτητα και το σωμα μου μου λογω της μητροτητας!ισως για λιγο τους 3-4 πρωτους μηνες μεχρι να συνηθισω και να ξαναπαρω τα πανω μου!

σε καμια περιπτωση δεν θα παρατουσα τη δουλεια μου λογω της μητροτητας γιατι ειναι κατι που με γεμιζει,με κανει να ξεφευγω και να ψαχνομαι γενικοτερα ως ατομο!!

για κανενα λογο δεν θα σταματουσα να ειμαι "ερωμενη" του αντρα μου γιατι ειναι ο πιο σημαντικος ανθρωπος στη ζωη μου,το στηρηγμα μου!

το μωρακι μας(που θα μας ερθει σε λιγους μηνες)ειναι αποτελεσμα ολων αυτων και ερχεται να μας συμπληρωσει!!!

τα παιδια μεγαλωνουν και φευγουν,δεν μας εχουν πια αναγκη,γινονται ανεξαρτητα.

αν απαρνηθουμε ολους τους υπολοιπους ρολους για χαρη της μητροτητας,θα καταληξουμε να ζουμε με εναν ξενο,που δεν εχουμε πια ερωτισμο γι'αυτον και απο τη μερια του δεν θα εχει πλεον ενδιαφερον για μας!

καποιος καποτε μου ειχε πει ενα ωραιο,

οτι το αντρογυνο ειναι ενα δεντρο που με τον ερωτα τους κανουν φρουτα(εννοει τα παιδια),τα οποια ωριμαζουν και πεφτουν απο το δεντρο!!!!αν εμεις δεν φροντιζουμε να ποτιζουμε το δεντρο,θα μαραθει απο τη ριζα και θα πεθανει(εννοει τον ερωτα)

τα φρουτα παντα θα φευγουν,το δεντρο θα παραμενει αν υπαρχει φροντιδα............

σεβομαι απολυτα τις αποψεις ολων,αυτη ειναι απλα η αποψη μου!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

ειμαστε τα παντα!

το καθε πραγμα στον καιρο του!σε καμια περιπτωση δεν θα παραμελουσα τη θυληκοτητα και το σωμα μου μου λογω της μητροτητας!ισως για λιγο τους 3-4 πρωτους μηνες μεχρι να συνηθισω και να ξαναπαρω τα πανω μου!

σε καμια περιπτωση δεν θα παρατουσα τη δουλεια μου λογω της μητροτητας γιατι ειναι κατι που με γεμιζει,με κανει να ξεφευγω και να ψαχνομαι γενικοτερα ως ατομο!!

για κανενα λογο δεν θα σταματουσα να ειμαι "ερωμενη" του αντρα μου γιατι ειναι ο πιο σημαντικος ανθρωπος στη ζωη μου,το στηρηγμα μου!

το μωρακι μας(που θα μας ερθει σε λιγους μηνες)ειναι αποτελεσμα ολων αυτων και ερχεται να μας συμπληρωσει!!!

αν απαρνηθουμε ολους τους υπολοιπους ρολους για χαρη της μητροτητας,θα καταληξουμε να ζουμε με εναν ξενο,που δεν εχουμε πια ερωτισμο γι'αυτον και απο τη μερια του δεν θα εχει πλεον ενδιαφερον για μας!

οτι το αντρογυνο ειναι ενα δεντρο που με τον ερωτα τους κανουν φρουτα(εννοει τα παιδια),τα οποια ωριμαζουν και πεφτουν απο το δεντρο!!!!αν εμεις δεν φροντιζουμε να ποτιζουμε το δεντρο,θα μαραθει απο τη ριζα και θα πεθανει(εννοει τον ερωτα)

τα φρουτα παντα θα φευγουν,το δεντρο θα παραμενει αν υπαρχει φροντιδα............

ποσο συμφωνω! γιατι ομως πολλες γυναικες δεν το κανουνε?δεν ειναι αναγκη ας πουμε να εχεις χρηματα(γιατι ειναι και αυτος ο λογος) εχω ακουσει φιλη μου να λεει μα δεν προλαβαινω να πηγαινω κομμωτηριο δεν εχω λεφτα να ειμαι συνεχεια περιποιημενη.δεν χρειαζονται λεφτα!το να εισαι καθαρη λουσμενη με ενα ωραιο ισιωματακι στο σπιτι σου με ενα ωραιο τζινακι-κολαν και οχι με πιτζαμες-νυχτικιες (αυτο δεν το αντεχω)για μια γυναικα που καθετε σπιτι και μεγαλωνει τα παιδακια της!εμενα ο αντρας μου ας πουμε 10 χρονια δεν με εχει δει ποτε αξυριστη πχ και εγω ξυριζομαι δεν κανω αποτριχωση που λες οτι μπορει να κρατησει και 1 μηνα.ενταξει με κοτσο πομολο στο κεφαλι με εχει δει αλλα οταν κανω δουλειες-μαγειρευω κτλ.απλα μικρα και βασικα πραγματακια μπορει να κανουν την διαφορα!δεν εχω παραμελησει ποτε τον αντρα μου σε ολα τα θεματα αλλα ενταξει ας μην γελιομαστε δεν γινεται και καθε μερα να "ικανοποιουμε "τον αντρα μας!;);) αλλα οχι και να τον ξεχασουμε εντελως και να φερομαστε λες και τον ξερουμε μια ζωη.ο ερωτισμος σε ενα ζευγαρι ειναι το Α ΚΑΙ ΤΟ Ω σε μια σχεση και προσωπικη και οικογενειακη!

θεωρω τα παιδια μου ο,τι πιο σημαντικο στη ζωη μου και ολα τα αλλα μπαινουν σε δευτερη μοιρα....

εχω και αλλους ρολους αλλα ο πρωταρχικος ειναι αυτος της μητερας!

Δουλευω, ειμαι καλουτσικη στην εμφανιση , εχω καλο γαμο αλλα στα παιδια μου δινομαι 100%.

Μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις καποιο απο τα παραπανω αλλα οχι χωρις τα παιδια μου.

Φυσικα θα μεγαλωσουν και θα φυγουν...τι θα πει αυτο? οτι δεν θα τα νοιαζομαι? δεν θα προσφερω?? Παντα θα κανω ο,τι μπορω.

Με την ιδια λογικη και ο αντρας μου μεθαυριο μπορει να με παρατησει...

Ο αντρας μου ειναι συνοδοιπορος σε αυτο...μαζι, παρεουλα....βαζουμε τα παιδια μας πανω απο ολα.

ειμαστε μαζι 16 χρονια ως ζευγαρι και 7 χρονια ως γονεις. Δεν χρειαζεται συνηθως να αποκλειει το ενα το αλλο αλλα αν τεθει θεμα προτεραιοτητας, το 'γονεις' ειναι στην πρωτη γραμμη.

θεωρω τα παιδια μου ο,τι πιο σημαντικο στη ζωη μου και ολα τα αλλα μπαινουν σε δευτερη μοιρα....

εχω και αλλους ρολους αλλα ο πρωταρχικος ειναι αυτος της μητερας!

Δουλευω, ειμαι καλουτσικη στην εμφανιση , εχω καλο γαμο αλλα στα παιδια μου δινομαι 100%.

Μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις καποιο απο τα παραπανω αλλα οχι χωρις τα παιδια μου.

Φυσικα θα μεγαλωσουν και θα φυγουν...τι θα πει αυτο? οτι δεν θα τα νοιαζομαι? δεν θα προσφερω?? Παντα θα κανω ο,τι μπορω.

Με την ιδια λογικη και ο αντρας μου μεθαυριο μπορει να με παρατησει...

Ο αντρας μου ειναι συνοδοιπορος σε αυτο...μαζι, παρεουλα....βαζουμε τα παιδια μας πανω απο ολα.

ειμαστε μαζι 16 χρονια ως ζευγαρι και 7 χρονια ως γονεις. Δεν χρειαζεται συνηθως να αποκλειει το ενα το αλλο αλλα αν τεθει θεμα προτεραιοτητας, το 'γονεις' ειναι στην πρωτη γραμμη.

δεν εννοουσα ακριβως αυτο που καταλαβες....παντα θα νοιαζομαστε για τα παιδια μας,αλλα πρεπει να νοιαζομαστε και για τον εαυτο μας!και για τον αντρα μας...γιατι αν κι εγω παρατηθω και γινω σαν ζωο και δεν του δινω καμια σημασια,τοτε σιγουρα θα στραφει αλλου....

εν ολιγοις δεν συμφωνω με τη νοοτροπια των γυναικων που ειναι παντα στη τριχα και ωραιες και μετα χρησιμοποιουν το γαμο και τα παιδια σαν δικαιολογια για να παρατηθουν.....ουτε εμενα θα μου αρεσε να γινει ο αντρας μου χοντρος,αξυριστος μπεκρολεχριτης που ολη μ,ερα βλεπει αθλητικα και ρευεται....γουσταρω να τον βλεπω περιποιημενο,πλυμενο με το αρωματακι του,και να ξερω οτι το κανει για μενα..κι εμεις ειμαστε μαζι 13 χρονια και ομως μου αρεσει να κρατιεμαι σε φορμα!με φτιαχνει και ψυχολογικα!

πρεπει παντα να κρατιουνται ισορροπιες.....

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

ειμαστε τα παντα!

Σου εύχομαι αφού γεννήσεις να συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια. Και λέω να κάνεις γιατί όλες συμφωνούμε νομίζω θεωρητικά μαζί σου, αλλά στην πράξη είναι πιο δύσκολα τα πράγματα! Η θέληση υπάρχει, ο χρόνος δεν υπάρχει και η κούραση είναι τέτοια, που πολλές φορές δεν τα καταφέρνουμε!!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

Σου εύχομαι αφού γεννήσεις να συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια. Και λέω να κάνεις γιατί όλες συμφωνούμε νομίζω θεωρητικά μαζί σου, αλλά στην πράξη είναι πιο δύσκολα τα πράγματα! Η θέληση υπάρχει, ο χρόνος δεν υπάρχει και η κούραση είναι τέτοια, που πολλές φορές δεν τα καταφέρνουμε!!

Συμφωνώ.Και εγώ πριν γεννήσω έλεγα τα ίδια.Οταν γέννησα τιποτα από αυτά που είχα στο μυαλό μου δεν έγινε πράξη.Με το ζορι να προλάβω να κάνω ένα μπάνιο.Βοηθεια δεν υπάρχει και μετά αρχίζεις να βάζεις προταιρετοτητες.Πάντα η μαμά ικανοποιεί τελευταια τα θέλω της και αν τα καταφέρει τελικά.Τα γραφω εγώ που έχω ένα ''ευκολο'' μωρό, χωρίς κολικούς, γκρίνια, κλαμματα κτλ.

U5gcp2.png

Eρωτεύτηκα!!!

Συμφωνώ.Και εγώ πριν γεννήσω έλεγα τα ίδια.Οταν γέννησα τιποτα από αυτά που είχα στο μυαλό μου δεν έγινε πράξη.Με το ζορι να προλάβω να κάνω ένα μπάνιο.Βοηθεια δεν υπάρχει και μετά αρχίζεις να βάζεις προταιρετοτητες.Πάντα η μαμά ικανοποιεί τελευταια τα θέλω της και αν τα καταφέρει τελικά.Τα γραφω εγώ που έχω ένα ''ευκολο'' μωρό, χωρίς κολικούς, γκρίνια, κλαμματα κτλ.

καλησπερα!

ισως αυτο που λεω εχει να κανει και με τα προτυπα που εχω απο το οικειο μου περιβαλλον.δηλαδη ολες οι φιλες μου και οι αδερφες μου που εχουν παιδακια,μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα επανηλθαν οπως ητανε και πριν...και περιποιουνται τον εαυτο τους και δουλευουν και ολα...απλα εχουν και ενα καροτσι μαζι τους!

σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να αφησω να εννοηθει οτι δεν θα αφιερωνω τον χρονο που απαιτει το μωρακι,εννοειται πως θα ειναι το επικεντρο αρχικα και το περιμενω πως και πως,ουτε οτι απο την επομενη μερα θα ειναι ολα στη θεση τους...σε βαθος χρονου ομως δεν θελω να επαναπαυθω...και δεν νομιζω πραγματικα οτι ειναι τοσο δυσκολο αυτο!

και στη τελικη αφου τοσες και τοσες γυναικες μπορουν και το κανουν,γιατι οχι και εγω?????για μενα ειναι να το θες!!και ξαναλεω δεν αναφερομαι στους πρωτους μηνες με το μωρο!

τα τελευταια 15 χρονια η γυμναστικη ειναι η καθημερινοτητα μου,και η δουλεια μου δεν γινεται να σταματησει...οποτε και να μην θελω να προσπαθησω,ειμαι"υποχρεωμενη"να ειμαι περιποιημενη...η διαφορα ειναι οτι δεν ειναι αυτο το κινητρο μου!απλα αγαπαω αρκετα τον εαυτο μου για να τον παρατησω και να ξυπνησω ενα πρωι και να μην με αναγνωριζω πια.....1 ωρα μπορουμε ολοι να βρουμε για τον εαυτο μας!

τι να πω?ειναι οπως το βλεπει κανεις!δεν θελω να επικροτησω η οχι καποια αποψη!μπορει να θεωρειτε οτι μιλαω εκ του ασφαλους αλλα ειναι η γνωμη σας και ειναι σεβαστη!εμενα μου αρεσει να βλεπω τα πραγματα πιο ρομαντικα!τι να κανουμε?

προς το παρον περιμενω με αγωνια το μωρακι μου και ολα τα αλλα ερχονται!!!

εννοειτε κοριτσια μου οτι ερχετε πρωτα το παιδι και μετα εμεις!!ειναι ομως οπως ειπε και μια κοπελα πιο κατω οτι ειναι και αναλογως το παιδι!!δλδ αν ενα παιδακι ειναι ανησυχο τον πρωτο καιρο,δεν κοιμαται,ποναει,ξυπναει μεσα στην νυχτα κτλ δεν γινετε το επομενο πρωι να εισαι στην πενα ακομα και οταν δουλευεις!θα εισαι ενα ρακος!!απλα οταν μεγαλωνουνε λιγο τα παιδακια μας και κοιμουνται κανονικα χωρις να ξυπνανε κτλ γιατι και εμεις να μην αφιερωσουμε μια ωρα για τον εαυτο μας?απλα δυστυχως ή ευτυχως το μονο που πρεπει να βαλεις στην ζωη σου οταν ερχετε ενα παιδι ειναι το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.και το προγραμμα θεου θελοντος θα ερθει με το που θα χρονισει το παιδακι.δηλ δεν μπορεις ας πουμε να κανεις καποια πραγματα οπως και οποτε τα εκανες πριν.γιατι πολυ απλα κουβαλας και ενα μωρακι μαζι σου.εκτος αν καποια μανουλα εχει την ευχερεια να το αφηνει σε καμια γιαγια για να κανει αυτα που θελει.εμενα την παιρνει καθε σαβατοκυριακο αλλα και παλι το σαβατοκυριακο αυτο που λειπει κοιταω να κανω καμια πιο χοντρη δουλεια του σπιτιου θα παω και την βολτα μου ομως με τον αντρα μου αλλα δεν τρελενομαι αν θα πηγαινω κομμωτηριο κτλ.μπορω να τα φτιαχνω και μονη μου στην τελικη αλλα υπαρχουν και μαμαδες που δεν εχουν καμια βοηθεια απο γονεις και ειναι μονες τους.γιαυτο εγραψα και εγω στο δικο μου το ποστ πιο κατω οτι απλα μικρα και καθημερινα πραγματακια μπορει να κανουν την διαφορα χωρις ωστοσο να εισαι απεριποιητη και κατσουφιασμενη!!περιποιηση για μενα σημαινει να σηκωθω το πρωι να πλυνω το προσωπο μου να του βαλω μια κρεμουλα να χτενισω τα μαλλια μου πιανοντας ενα ωραιο κοτσο να βαλω ενα ωραιο κολαν με μια ωραια μπλουζιτσα και απο κατω εννοειτε να φοραω παντοφλες για να κανω τις δουλειες μου!δεν ειναι κακο απλα εχω δει και μαμαδες που βγαινουνε οπως να ναι απο το σπιτι αλλα δεν πρεπει να ειμαστε ουτε εντελως χυμα αλλα ουτε και στην τσιτα!!παν μετρον αριστον!πανω απο ολα ειμαστε μαμαδες αλλα εχουμε και μπαμπαδες διπλα μας που οφειλουμε και σε αυτους να ειμαστε ετσι οπως πρεπει και αυτοι βεβαια να μας καταλαβαινουνε αν καποια μερα δεν ειμαστε και πολυ στα πανω μας λογω εξαντλησης!!οπως πολυ σωστα λοιπον ειπε και η canina ειμαστε μητερες, ερωμενες τα παντα!!;););)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...