Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΙΚΡΟΣ ΣΑΚΟΣ

kikii

Recommended Posts

Καλή ανάρρωση Ιωάννα Μαρία μου... Ίσως ήταν καλύτερα τα πράγματα που έγιναν τώρα και με αυτόν τον τρόπο... Ίσως αν περνούσε ο καιρός, και με εξετάσεις καταλαβαίνατε οτι έχει πρόβλημα το μωράκι, να ήταν πιο δύσκολο να πάρετε την, όποια για εσάς, σωστή απόφαση... Η φύση τα κανόνισε όλα από μόνη της....και σας(μας) απάλλαξε από την δύσκολη θέση. Ξεκουράσου καλά αυτές τις 10 μέρες που σου είπε ο γιατρός σου, να αναρρώσεις , και μετά απο το χρονικό περιθώριο που σου έβαλε ξεκινήστε μια νέα προσπάθεια χωρίς άγχος άλλα με πολύ αισιοδοξία, και όλα θα πανε καλα....Θα περιμενω τα ευχάριστα απο όλες σας κοριτσακια!!!!! Με το καλό σε όλες μας...!!!!

Γειά σου, είμαι και εγώ παθούσα, έκανα 2η αποβολή με διαπίστωση μικρου σακου. Μηπως έχεις μάθει ποιός ήταν ο λόγος?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σου, είμαι και εγώ παθούσα, έκανα 2η αποβολή με διαπίστωση μικρου σακου. Μηπως έχεις μάθει ποιός ήταν ο λόγος?

εγω ειχα δυο αποτυχιμενες εγκυμοσυνες με το ιδιο προβλημα και εκανα πριν 15 μερες υστεροσκοπηση και βρικαμε μια μικρη φλεγμονη στη μητρα η οποια χρειαζοταν μια αντιβιωση.ο γιατρος μου ειπε οτι αν υπηρχε αυτη φλεγμονη ισως και να ηταν αυτος ο λογος αλλα τιποτα δεν ειναι σθιγουρο

• 4 months later...

Κοριτσια μου καλησπερα..ειμαι καινουρια εδω αν και σας διαβαζω σχεδον κάθε μέρα και μου κρατάτε παρεούλα 2 βδομαδες που ειμαι λιγάκι ξάπλα! σημερα κλαίω όλη μερα νιωθω πως μόνο εσείς κανείς αλλος δν μπορέι να με νιωσει και να με καταλάβει ;) εμεινα εγκυος αμεσως με την πρωτη ελευθερη επαφη...τελευταια περίοδος 29_12-13 και 28-30 μερες κυκλο..

δηλαδη συμφωνα με τις μετρησεις των γιατρων ειμαι στην 6η βδομαδα ακριβως! συμφωνα με την "ελευθερη επαφη" ομως η συλληψη λογικα εγινε γυρς στις 9-14 ιανουαριου δηλαδη 4η κανονικα με 5η βδομαδα..πρωτο ραντεωοθ σημερα στο γιατρο δεν ακούσαμε καρδια,δεν ειδαμε καρδια (μας ειπε δεν τον ανησυχει αυτο ισως να ειναι νωρις) ομως εκεινο που ειδαμε και τον ανησυχησε ηταν πςσ ο σακος ηταν μικροσ!!!! ειπε να περιμενουμε λιγο με χωριακες και ραντεβου ξανά πφφφφφφ!!!ειτε σταμάτησε η ανάπτυξη ειτε η συληψη εγινε αργότερα :( κοντευω να σκασω ,τα εχω δει ολακαι νιωθω μονο απαισιοδοξια και θλιψη....ειχατε παρομιες εμπειριες με τους σακους? υπαρχουν ελπιδες? η αληθεια ειναι πως ειμαι πρακτικα 4-5 εβδομάδων ομως οι γιατροι το μετράνε αλλιως οπως και να εχει .και ο σακος του μωρου μου δεν συμβαδιζει! βοηθηστε με ..πλιζ:-(

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλησπερα

εγω ειμαι στην 9η εβδομαδα κυησης διδυμων, στην 8η εβδομαδα καναμε υπερηχο και ειδαμε πως το μωρο εχει αναπτυχθει κανονικα και ειναι ιδιο το μεγεθος του με το 2ο αλλα ο σακος του ειναι αισθητα πιο μικρος.

στο ενα ο σακος ειναι κανονικος αλλα στο δευτερο ειναι μικρος

τι γινεται ? χανω και τα 2? χανω το ενα ? το ενα που μπορει να μεινει θα εχει προβλημα απο το 2ο ?

περιττο να σας πω το ποσο εχω αγχωθει και αναμενω το επομενο ραντεβου την 11η εβδομαδα... σε 2,5 ενδομαδες δηλαδη

εχω και προβλημα με τον θυροειδη μου και ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι οτι χειροτερο ο αρυθμιστος θυρεοιδης στην εγκυμοσυνη

εχει καμια αναλογη εμπειρια απο μικρο σακο στο ενα παιδι σε διδυμη κυηση ?

ευχαριστω

• 1 month later...

Καλησπερα κοριτσια κ απο μενα.παρακολουθω πολυ καιρο τις συζητησεις στο φορουμ.Εξι μηνες προσπαθειων για παιδακι επαιρνα πληροφοριες απο τα κοριτσια στο 'θελω να γινω μαμα',κ μολις ειχα θετικο τεστ πιστεψα οτι θα μπορουσα να διαβαζω πια εμεπιριες απο το'κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης'.δε μπορουσα να φανταστω οτι θα επρεπε πρωτα να περασω απο το'δυσκολες στιγμες'...κ να'μαι λοιπον.ολα ηταν μια χαρα,καθολου συμπτωματα,μονο πονο στο στηθος,ευαισθησια στις θηλες,εξογκωματα μοντγκομερι,που μου εδιναν σημα οτι ολα βαινουν καλως, τη δευτερα επισκεψη στη γιατρο που ειδαμε σακο κ ολα καλα. ξαφνικα χθες το πρωι τα συμπτωματα αυτα σταματησαν αποτομα,για να ξυπνησω σημερα με καφε υγρα κ εντονους πονους περιοδου.πηγα στη γυναικολογο,μου εκανε υπερηχο κ μου ειπε οτι ο σακος ειναι μικρος,οτι δεν ειναι αισιοδοξη,αλλα θα περιμενουμε να δουμε πως θα εξελιχθει.εν τω μεταξυ μου εδωσε utrogestan, αλλα εγω στο σκουπισμα εχω κοκκινο αιμα.θα περιμενω μεχρι τη δευτερα να ξαναπαω να δουμε τι γινεται,ενω δεν ειδε αποκολληση,που θα διξαιοκογουσε το αιμα. Ειμαι 6 εδομαδων κ 2 ημερων κ ο σακος ειναι 9 χιλιοστα. Ειμαι ξαπλωμενη,αλλα ολα δειχνουν οτι παω για αποβολη.απ' ο,τιδιαβασα ολα τα κοριτσια με μικρο σακο δεν ειχαν καλη εκβαση.ειμαι πολυ στενοχωργμενη γιαιτ δε μπορω να κανω απολυτως τιποτα.περιμενω απλα την αποβολη.αν υπαρχουν κοριτσια με παρομοιες εμπειριες θα βοηθουσαν.ευχαριστω εκ των προτερων κ συγγνωμη για το ιδιαιτερα μεγαλο ποστ. Εν τω μεταξυ απο την ταραχη μου δε ρωτησα αν τουλαχιστον βλεπει εμβρυικα στοιχεια.

• 1 month later...

DEBS pws paei h eggumosunh sou??? elpizw ta didimakia sou na kanoun parea to enas sto allo den xreiazete na apantisw kati exei perasei arketos kairos kai ta pragmata tha exoun parei elpizw euxarista to dromo tous!!!!

osin emeis eixame dei embryika stoixia afou eixame ftasei thn 9 ebdomada!!!! to embruo megalwne kanonika alla o sakos emena stathera tosodoulikos oso thn 4 ebdomada pou ton eixame prwto dei.... logika htan kapoia xrwmosomiaki anwmalia !!! h fusi kserei na prostateuei!!! an kati den paei kala apo mono tou to apobalei o organismos....kai iswn na einai kalutera etsi....se apalasei kata mia enoia apo perieges skepseis.... euxomai se oles sas ola na pane kala!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...