Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΙΚΡΟΣ ΣΑΚΟΣ

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 11Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ.

Διαφημίσεις

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Προσωπικα τετοια εμπειρια δεν ειχα,αλλα εχω ακουσει περιπτωσεις που φαινεται μονο ο σακος και δεν φαινεται εμβρυο λογω παλινδρομης κυησης. Δεν ξερουν που οφειλεται, παντως μια απο τις πολλες αιτιες μπορει να ειναι προβλημα με τα χρωμοσωματα του εμβρυου. Αν ειναι αυτη η αιτια,καλυτερα που διακοπτεται η κυηση νωρις γιατι αργοτερα θα εμπαινες σε μεγαλο διλημμα αν διαπιστωνοταν κατι. Το αναφερω αυτο γιατι το θεωρω παρηγορο σε μια τοσο δυσκολη κατασταση. Ελπιζω ολα απο εδω και περα να σας πανε καλα!!!

παρε και μια δευτερη γνωμη βρε κοπελα μου... δεν ειναι κακο... οκ αν υπαρχει προβλημα με το παιδι και δεν αναπτυσεται εκεινο κανονικα αλλα "μικρος σακος" κ τοσο νωρις? τι να σου πω δεν το χω ξανακουσει ποτε...

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

σας ευχαριστω πολυ για τισ συμβουλες σας,η αληθεια ειναι οτι μου το επιβεβαιωσαν δυο γιατροι αν και φαινοταν και απο τουσ υπερυχους,την δευτερα πηγα για εξεταση και ειχε σταματησει η καρδια του και μου το πηραν,απο οτι μου ειπε ο γιατρος πρεπει να ειχε σοβαρο προβλημα το μωρο μου και γιαυτο δεν μεγαλωνε ο σακος σπανια περιπτωση βεβαια,ηταν πολυ οδηνυρο ακομα να συνελθω ευχομαι να μην τυχει σε καμια γυναικα αυτο που περασα τωρα περιμενω να περασει ο καιροσ να ξαναπροσπαθησουμε και ελπιζω να πανε ολα καλα αυτη φορα.και παλι ευχαριστω.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κ από 'μένα!!! είμαι κι εγώ καινούρια στο Forum και η αλήθεια είναι οτι παρουσίασα το ίδιο πρόβλημα με την συνονόματη. kikii . Τελευταία περίοδος 24/12 στις 21/01 έμαθα ότι είμαι έγκυος έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο μια εβδομάδα μετά για να δούμε το σάκο. Όλα καλά λοιπόν στο πρώτο ραντεβού, μονό που είδαμε 2 σάκους και μας είπε ότι υπάρχει περίπτωση δίδυμης κύησης. Κλείσαμε ραντεβού σε 15 μέρες. όλο αγωνία λοιπόν πάμε να δούμε αν έχουμε διδυμακια και να ακούσουμε τις καρδούλες τους αλλά ο γιατρός μας είπε ότι όχι μόνο βλέπει ένα , αλλά ο σάκος του δεν έχει μεγαλώσει καθόλου. 10mm το έμβρυο 11mm o σάκος. Να επισημάνω οτι η καρδούλα του χτυπούσε κανονικά. Πρέπει να περιμένουμε έως την άλλη εβδομάδα να δούμε την εξέλιξη. Η θα προχωρήσει κανονικά, μας είπε, η θα το αποβάλει ο οργανισμός μου.... Η αλήθεια είναι οτι κοντεύω να σκάσω απο τότε που το έμαθα. και φοβάμαι αν το χάσω υπάρχει περίπτωση να ξανασυμβεί? Εγώ δημιούργησα το πρόβλημα.? Και εγώ και ο άντρας μου, απο τις εξετάσεις που κάναμε, δείχνουν ότι είμαστε υγιέστατοι!!! ξέρει να με ενημερώσει καμία. η αλήθεια είναι και εγώ πρώτη φορά το ακούω. και ο γιατρός μου δεν το έχει αντιμετωπίσει ξανά.

οχι κοπελα μου δε φταιτε σε ριποτα εσεις,απλα καποιεσ φορες για καοποιο λογο το εμβρυο δεν αναπτυσσεται, λαποοιο προβλημαμε γονιδια η οτιδηποτε. δε σημαινει οτι θα ξανασυμβεικαι ουτε πρεπει να προδικαζουμε καταστασεις υπομονη,τις θερμοτερες ευχε ςμου για μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και θ αμαθουμε την αλλη εβδομαδα!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΕΝΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΒΑΛΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΤΟ ΕΙΔΕ ΔΕΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΝΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠ[ΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ,ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΟ ΣΟΚ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΙΩΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΟΝΟ,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΓΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΝΩ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ

πήγαμε την παρασκευή να ξανά κάνουμε υπέρηχο σε άλλο γιατρο γιατί η πέμπτη μασ φαινόταν πολυυυυυ μακρυά. μέσα σε 2 μέρες το έμβρυο είχε μεγαλώσει 3 χιλιοστά κ οι χτύποι πολύ καλοί. αλλά αυτός ο σάκος να είναι 2-3 χιλιοστά πιο μεγάλος απο το έμβρυο. θα δούμε πάλι την πέμπτη τι γίνεται...μας ειπε ο γιατρός 80 % να το κρατήσει ο οργανισμός και 20%αν έχει χρωμοσωματικέσ ανωμαλίες να το αποβάλει. Μου φάνηκε μεγάλο το ποσοστό βεβαια...αλλα αναμαινουμε!!! ο τελευταιος γιατρος ήταν ειδικός σε εξωσωματικές και το έβλεπε συχνά αυτο το φαινομενο. Λιγη υπομονη χρειαζομαστε....Σε ξένα φορουμ γράφουν για το συγκεκριμένο θέμα, και πολλές λένε οτι βοηθάει το πολύ νερο... δεν ξέρω αν ισχύει αλλα κακό δεν κάνει...!!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια είμαι καινούρια στο φόρουμ .Πριν από 8 βδομάδες χτύπησε και εμένα την πόρτα μια ευχάριστη είδηση!Είχα φανεί τυχερή και με την πρώτη προσπάθεια για μωράκι έμεινα έγκυος!Τα χαρούμενα νέα κράτησαν όμως για λίγο!Μου μοιάζει περισσότερο σαν εφιάλτης τώρα παρά σαν κάτι το ευχάριστο!Η πρώτη μου επίσκεψη σε γυναικολόγο έγινε μόλις διαπίστωσα τα πρώτα συμπτώματα εγκυμοσύνης και καθυστέρησης.Στον υπέρηχο είχαμε δει απλά ένα σάκκο μικρό σαν τη μύτη μιας καρφίτσας!Σημειώστε ότι έχω 31 με 32 μέρες κύκλο περιόδου και οι κρίσιμες μέρες μου ήταν περίπου μιάμιση βδόμαδα πριν την αναμενόμη περιόδο!Για να μην σας τα πολυλογώ πήγα στο γιατρό 2 βδομάδες μετά και μου είπε να πάμε να δούμε καρδούλα.Με βάση τις μετρήσεις βρισκόμουν στην 7η βδομάδα.Είδαμε Έμβρυο ακούσαμε καρδούλα αλλά στο ύφος το γιατρου είδα μια αναστάτωση και μια απορία!Ο σάκκος δεν μεγάλωσε όσο θα πρεπε μου ειπε.Τον ρώτησα αν πρέπει να ανησυχήσω για κάτι και μου είπε όχι ακόμα γτ μπορεί η σύλληψη να έγινε αργά!Το επόμενο ραντεβου μου το βαλε 2 βδομάδες μετα.Δεν αντεξα και του ειπα να με βάλει νωρίτερα τηλεφωνικώς!Πήγα μια βδομάδα αργότερα που βρισκόμουν στις 8 βδομάδες.Ο γιατρος μου είπε ότι δεν έβλεπε ανάπτυξη στον σάκκο κατι που σημαινε οτι υπαρχει περιπτωση αποβολής γτ ίσως λόγω χρωμοσωμικών ανωμαλιών να μην έγινε η σωστή ανάπτυξη του σάκκου .Μου είπε οτι θα δούμε την εξέλιξη της εγκυμοσυνης μεχρι και τη 12 βδομαδα και αν μεχρι τοτε δεν εχουμε βελτίωση παμε για απόξιση!Μου είπε επίσης οτι η μήτρα δεν είχε αναπτύξει τα χοντρά τοιχώματα που κανονικά θα έπρεπε να είχε γινει,και ο σακκος δεν ειχε όσα υγρα θα επρεπε!Μου έδωσε ενα 50-50 πιθανοτητες να κρατήσει η εγκυμοσύνη αλλα τον καταλαβαινα οτι έκλινε προς το αρνητικο!Το μονο που τον ενθάρρυνε μου πε ότι ηταν ο καρδιακος παλμος!Ήταν αρκετά δυνατός όπως και το μέγεθος του εμβρυου είχε μια φυσιολογικη αναπτυξη!Ο σάκκος όμως για την ηλικια κυησης πολύ μικρος!Δεν αντεξα κοριτσια και εκλεισα ραντεβου και σε εναν αλλο γιατρο να πάρω και μια δεύτερη γνώμη!Δεν ξέρω έχω κακο προαίσθημα!Δν μπορω να φαω,δεν μπορω να κοιμηθω,νιώθω να χάνω κιλα αντι να βάζω,είμαι χάλια!Δεν ξέρω αν σας ετυχε κατι παρομοιο!Βλέπω πως έχει συμβεί και σε άλλες και στεναχωριέμαι!Τι να πω!

Κική εχεις νεότερα; Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα,ότι σου πε ο γιατρός σου μου το πε και εμένα!Είμαι και εγώ σε αναμονή!Ή θα το αποβάλει η μήτρα μου είπε ή αν δεν έχουμε εξέλιξη στην 12η βδομάδα πάμε για απόξιση!Οι πιθανότητες για να έχω μια φυσιολογική εξέλιξη στην εγκυμόσυνη είναι 50-50.Αυτό είπε σε μενα!Όταν θα εχεις νεα πες!

Το ιδιο ειχα και εγω κοριτσια. 8 βδομαδα και μονο σακκος μωρο πουθενα. 3 γιατροι και ολοι εμβρυο πουθενα.... Τωρα το εμβρυο κοιμαται στο διπλανο δοματιο. Υπομονη θελει και πιστη....!!! Καλη τυχη και στις 2 σας!

σε ευχαριστουμε πολύ!Βέβαια σε εμάς το έμβρυο έχει ανάπτυξη απλά ο σάκκος μένει πίσω!Ήταν πολύ όμορφος ο τρόπος που μας ενθάρρυνες!Να το χαίρεσαι το μικρό σου και να σου το προστατεύει ο Θεος πάντα Εύχομαι και σε μενα και στην Κική να μας να πάνε όλα καλά!Και σε όλες τις κοπέλες που έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα στην εγκυμοσύνη τους!

Διαφημίσεις

Μακαρι να πάνε όλα καλα σε όλες μασ Ιωαννα Μαρια μου!!! εγω εχω ραντεβου με το γιατρο μου την πέμπτη... θα σε ενημερωσω αν μαθω κατι.... μακαρι να πανε όλα καλα σε όλεσ μασ...... υπομονη χρειαζεται κοριτσακι.... κριαράκι ευχαριστουμε πολυ για τη συμπαρασταση!!!!εστειλα ενα φορουμ με περιπτωσεις σαν τισ δικές μασ!!!!

Κική μου διάβασα αυτό που έστειλες!Τελικά έχει και άλλες περιπτώσεις σαν τις δικές μας!Αν και δεν το βλέπεις να συμβαίνει συχνά!Συνήθως ή είναι άδειος ο σάκκος ,είναι ανεπαρκής η λειτουργία του εμβρύου,υπάρχει καθυστέρηση στην καρδιακή λειτουργία αλλά για αργή ανάπτυξη σάκκου δεν το ακούς συχνά!Τι να πω ρε Κική μου ,μακάρι να ναι κάτι που τελικά δεν θα σταθεί πρόβλημα στην ανάπτυξη της εγκυμοσύνης μας!Εγώ σήμερα πήγα και σε 2ο γιατρο.Τι να σου πω..Με καταμπέρδεψε!Εκει που πας να παρεις μια ανάσα,πτου παρουσιάζεται αλλο προβλημα!Ο γυναικολογος αυτος μου ειπε οτι όπως ακριβως του περιεγραψα τον κύκλο μου ,τις ημερομηνιες επαφων,τις μερες ωορηξιας δεν βλεπει κατι περιεργο!Πιστευει οτι ο σάκκος συμβαδιζει με το μεγεθος του εμβρυου απλα μου βγαζει οτι η ηλικια του εμβρυου και σακκου ειναι 7 εβδομαδων και 2 ημερων,ασχετως αν η εγκυμοσυνη μετριεται απο την προηγουμενη μας περιοδο.Γιατι με αυτη την λογικη η η ηλικια κυησης μου ειναι 9 εβδομαδων.Δεν ξερω ρε Κικη μου είμαι σε απογνωση!Το δυσαρεστο που βρήκε ο 2ος γιατρος ηταν πως η μητρα μου εχει λεει μια μορφη που στη ιατρικη γλωσσα χαρακτηριζεται ως καρδιομορφη .Τον ρωτησα αν αυτο ειναι κακο,και μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητα κακο,αλλα αν τελικα δεν ειναι αυτο και η μητρα εχει διαφραγμα ,τοτε αυτο δεν βοηθαει την κυηση να εξελιχθει!Μέχρι στιγμης ομως μου ειπε οτι με βαση τις μετρησεις του 1ου γιατρου που του τις πηγα και τις ειδε και σε σχεση με τις δικες του βλεπει οτι η κυηση εξελισσεται!Μου ειπε οτι ειναι νωρις ακομη για να κρινει οτι κατι δεν παει καλα σε αυτη την εγκυμοσυνη γτ μεχρι τις 12 βδομαδες θεωρει οτι το εμβρυο και ο σακκος θα εχουν ακομη περισσοτερη αναπτυξη!Τωρα εγω να χαρώ,να λυπηθω ; Δεν ξερω!Το Σαββατο θα ξαναπαω στον 1ο γιατρο!Τρεμω παλι γτ ειμαι σιγουρη πως παλι θα μου πει τα ιδια,οτι δεν βλεπει ικανοποιητικη αναπτυξη ,οτι η εγκυμοσυνη μου θεωρειται υψηλου κινδυνου και παει λεγοντας!!Μετα το Σαββατο θα εχω και αλλα νεα!Μεχρι τοτε ευχομαι Κικη μου να σου πει τα καλυτερα ο γιατρος!Μακαρι αυτη η ιστορια να εχει αισιο τελος και για τις 2 μας!

Χωρις να είμαι γιατρος και με την λογική μου μονο, ξερω οτι εμβρυο και σακος μεγαλωνουν αναλογικα.... δεν μπορει να εχω ενα εμβρυο 10.19 mm και ο σακοσ να είναι 10.40 mm και να μου λενε οτι υπαρχει περιπτωση να συνέλαβα πιο μετα απο τισ πιθανες ημερομηνιες, γιατι αλιως το εμβρυο θα ηταν πιο μικρο αλλα πάντα με μεγαλύτερο σακο, που απ ότι έχω διαβάσει το φυσιολογικό είναι ο σακος να είναι 5 mm πιο μεγάλος απο το έμβρυο για να θεωρηθει φυσιολογική εγκυμοσυνη.. ο κάθε γιατρος μετραει διαφορετικα τισ εβδομάδες. εμένα και οι δυο και σε βιβλια που εχω διαβασει ξεκινάνε να μετρανε απο την πρωτη μερα περιόδου...για να ολοκληρωθουν οι 40 εβδομάδες. υπομονη μεχρη την επομενη επισκεψη.....Ενημερωσε με οταν μαθεις κατι αλλο...

Ναι Κικη μου τα γνωριζω και εγω αυτα!Απλα σε μενα αυτο που είδε ο 2ος γιατρος είναι οτι ο κύκλος μου ειναι 31-32 μερες αρα ειναι λογικο η συλληψη να εγινε πιο αργα,πραγμα που σημαινει πως πολυ πιθανον το εμβρυο να ειναι πιο μικρο ηλικιακα απ οσο η ηλικια κυησης.Τώρα δεν ξερω αν αυτα ειναι λόγια παρηγοριας για μενα!Θα δείξει!Αυτο παντως που με προβληματιζει ειναι οτι ο ενας γιατρος θεωρει την εξελιξη της εγκυμοσυνης φυσιολογικη και ο αλλος οχι!Πως γινεται αυτο δεν καταλαβαινω!Αν δω οτι ο 1ος γιατρος συνεχιζει να με προβληματιζει και να επιμενει οτι κατι δεν παει καλα,δεν θα διστασω να παω και σε τριτο!Ετσι οπως με βλεπω ή εγώ θα τρελλανω αυτους ή αυτοι θα τρελλανουν εμενα!Πιο πιθανον το 2ο!όταν θα εχω νεα θα σε ενημερωσω!Περιμενω και δικα σου!

αχ κοριτσια στεναχωριεμαι με αυτα που διαβαζω γιατι θυμαμαι τα δικα μου που ειναι και παρα πολυ προσφατα ευχομαι να πανε ολα καλα.α!και συγνωμη που εγραψα με κεφαλαια δεν ηξερα οτι μπορει να θεωρηθει οτι φωναζω σημερα το εμαθα,οτι καλυτερο σε ολεσ μασ!!!

Είναι πραγματικα πολυ στεναχωρο να σου συμβαινει αυτο το πραγμα!Οταν ειδικα ειναι και το πρωτο σου παιδακι ,δεν φανταζεσαι οτι μπορει να παει και κατι στραβα!Εγω ειμαι απο τη φυση μου υπερβολικα αγχωδης και ολο αυτο με εριξε πολυ.Οι αντιδρασεις μου και γενικα οτι κανω ειναι ολα μηχανικα.έφτασα στο σημειο να χανω βαρος ,να μην πειναω και να πιεζω τον εαυτο μου να φαω κατι μονο και μονο για αυτο το μωρο.Τι να πω... Ολα ειναι θελημα Θεου.Οι μέρες θα δειξουν .Τουλαχιστον με σενα ασχετως αν ειχαν ασχημο τελος τα πραγματα ,δεν αναγκαστηκες να σκοτωσεις μια ψυχη με λειτουργια καρδιας.Σου επιβεβαιωσαν 2 γιατροι οτι η εγκυμοσυνη δεν πηγαινε καλα.Σε μενα ομως ειναι ασχημο ο ενας να σου λεει ετσι κ ο αλλος αλλιως.Δεν το κανει η καρδια μου να παω για αποξιση απ τη στιγμη που υπαρχει καλη καρδιακη λειτουργια,απλα το εμβρυο αναπτυσσεται πιο αργα.Ποιος μου εγγυαται οτι αυτο που μου λεει ειναι το σωστο.Με εχουν τρελλανει αυτοι οι γιατροι πραγματικα.Νομιζα οτι η εμπειρια μιας εγκυμοσυνης ειναι κατι που φερνει μονο χαρα.Τελικα ισως και να μην ειναι.Αλλο απο αγχος και στεναχωρια με αυτα που ακουμε δεν υπαρχει.Τι να πω...Οι μερες θα δειξουν.Όπως μου λεει και μια φιλη μου,αν θελει να ερθει αυτο το μωρο τπτ δεν θα το σταματησει,αλλιως και δεν θελει,θα ερθει καποια αλλη στιγμη...

καλησπερα κοριτσια!!!! χτες βραδυ είδα λιγο κοκκινο αίμα. ξαπλωσα και περιμενα να ερθει η αυριανη μερα να δω πως θα εξελιχθεί..το πρωι είχα λιγο καφε αλλα καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας είχα ρόζ και πονο στην κοιλιά(περιόδου). πήγα το απογευμα στο γιατρο και δυστυχως καρδούλα δεν άκουσαμε!!!!θα πάω αυριο να γίνει απόξεση...προσπάθεια μου είπε μετ'α απο 3 μηνες...καλη επιτυχία σε σένα Ιωάννα μαρία μου.... εύχομαι να παν όλα καλα///... αν θές ενημέρωσε με για τις δικές σου εξελίξεις.... Kikii καθε εμπόδιο για καλο... καλή μας επιτυχία για την επόμενη προσπάθειά μας χωρις άγχος και στεναχώριες !!!!

Πραγματικά μόλις διαβασα το μηνυμα σου,ενιωσα ενα σφιξιμο μεσα μου,στεναχωριέμαι πάρα πολύ σαν να το ακούω από δικό μου άνθρωπο,ταυτίζομαι μαζι σου!Δεν ξέρω κάτι τέτοιες στιγμές δεν θέλω να μιλάω σε κανέναν από τους δικούς μου,παρά μόνο με εσάς και με αυτόν εδώ τον τρόπο.Σήμερα σε είχα στην σκέψη μου,και δεν θα σου κρύψω είχα ανησυχησει που δεν εστειλες τπτ μεχρι τωρα!Όσο άσχημο και αν είναι και αν ακουγέται αν είναι να μην συνεχίσει και η δική μου η εγκυμοσύνη ,θα προτιμουσα να γίνει με τον ίδιο τροπο παρά να με αναγκάσουν να κάνω απόξιση με καρδιακη λειτουργια!Δεν ξέρω τι να πω γτ και στη δικη μου περιπτωση ολα ειναι πιθανα!Ξερω πως δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας σε τετοιες στιγμες.Παρα μονο θυμος και ενα μεγαλο γιατι!Αν σε βοηθαει να μιλας εδω να το κανεις!Εμενα με βοηθα γτ εχω καπου να πω το πονο μου και την ανησυχια μου!Οτι και να γινει και σε μενα εγω θα μαι εδω να σας μιλαω!Αν δεν ειναι τωρα θα ειναι σε λιγο καιρο και ισχυει και για τις 3 μας!Αρκει να μην μας παρει απο κατω!

Ημουν σιγουρη οτι δεν θα εχω ευχαριστη είδηση σημερα!!! Αλλα να σου πω την αληθεια το σκεφτομαι ολη μερα, πως καλυτερα που ήρθαν τα πράγματα έτσι, για τους ίδιους λογους που προ ανέφερες, και για να μηδενίσω κάθε περίπτωση μελλοντικών προβλημάτων..Στης αρχές ζούσα με την ελπίδα, τις τελευταίες μέρες όμως ήθελα να τελειώνει το μαρτύριο απο μόνο του....κι εγώ νιώθω καλύτερα να μιλαω μαζί σας παρηγορούμε...οτι θες εδώ είμαι....σου εύχομαι να πανε τα πράγματα όπως εσύ επιθυμείς...

έχεις απολυτο δικαιο!Τουλαχιστον τελιωνει ενα μαρτυριο.Οχι πως αυτο που νιωθεις τωρα ειναι ομορφο,αλλα αυτη η αναμονη ειναι η χειροτερη και μετα το σημερινο θα αρχισεις και παλι να εχεις ελπιδες ,ενω με αυτο που μας συνεβη ασχετως οτι μεσα μας ειχαμε μια ελπιδα,κατα βαθος ο φοβος ηταν αυτος που υπερτερουσε!Σε σκοτωνει απο μερα σε μερα!Και εγω θελω να μαθω τι θα γινει με μενα!Κουραστηκα να ειμαι σε αυτη την μιζερια!Αγχος,κλαμα,υποκρισια στο συντροφο μου οτι δεν με εχει ριξει τοσο για να μην με λυπαται!Δεν ειναι και το καλυτερο για εναν αντρα να βλεπει τη συζυγο του να πεφτει τοσο ψυχολογικα!Εχουν διαφορετικη νοοτροπια οι αντρες σε αυτα τα θεματα!Οχι οτι δεν στεναχωριουντε και αυτοι με τον τροπο τους ,αλλα ειναι πολυ διαφορετικο για μια γυναικα η μητροτητα!Ειναι λες και γεννιεται για να ζησει αυτη τη στιγμη!!Ειμαστε ομως μικρες!Δεν μας πηραν και τα χρονια!Πιστη και θετικη σκεψη!!Θα σας ενημερωσω και εγω για τα νεοτερα!