Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΩΩΩΧ....ΨΙΛΟΚΡΥΩΣΑ...!

Recommended Posts

Απο τότε που άλλαξε ο καιρός, ένιωθα μια ψιλοεξάντληση και κάτι να πλανάται στην ατμόσφαιρα..δυστηχώς έχω συνάχι.

Αύριο θα πάω στον γιατρό μου, για το προγραμματισμένο ραντεβού μας, αλλά κι έτσι να μην ήταν, πάλι δεν θα ανησυχούσα. Διάβασα, οτι το μωρό, είναι πολύ καλά προφυλαγμένο, γι'αυτό και το σώμα μας καταπονείται λίγο περισσότερο.Γιατί ο οργανισμός τα δίνει όλα να προστατέψει το μωρό και όχι να γίνουμε εμείς καλά.

Απλά, πρέπει να πίνουμε πολλά υγρά, να τρώμε καλά και να ξεκουραζόμαστε ακόμα περισσότερο.Επίσης καλό είναι να αναφέρουμε στον γιατρό μας, αν ανεβάσουμε πυρετό και αν κάνουμε εμετούς, γιατί αν δεν σιτιζόμαστε καλά, το μωράκι θα δυσφορήσει.

Τελικά το διάβασμα τόμων κατά την εγκυμοσύνη, μου βγήκε σε καλό και δεν αγχώνομαι.

Το θέμα αυτό το άνοιξα πιο πολύ, για να σας πω να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ...Γιατί εμένα με είχαν πρήξει οτι οι έγκυες έχουν τα απίστευτα αντισώματα και οτι δεν αρρωσταίνουν.Έτσι έγώ ξεθάρεψα και όταν το βράδυ σηκωνόμουν ιδρωμένη, έβγαινα στο μπαλκόνι και έκανα βόλτες! :oops:

Γι'αυτό το νου σας!! :wink:

Διαφημίσεις

και εμενα με εχει πιασει ο λαιμος μου και εχω εναν παλιοβηχα ειδικα το πρωι.

το κακο ειναι οτι ειναι δευτερη φορα που μου συμβαινει .την πρωτη ειχα κανει και πυρετο και ηπια και ενα παιδικο σιροπι γιατι ειχα εξαντληθει.ειχα της ναυτιες και με το βηχα φανταστητε πως ημουν.

αυτος που λεει οτι οι εγκυες εχουν αντισωματα και δεν αρρωσταινουν ευκολα η δεν εχει κανει ποτε εγκυος η ειναι τελειως ανιδεος..

κατα την εγκυμοσυνη το ανοσοποιητικο της εγκυου ειναι τοσο πεσμενο προκειμενου ο οργανισμος να επικεντρωθει στην αναπτυξη του εμβρυου το οποιο σα σφουγγαρι ρουφα τα παντα που ειναι αφενος υποχρεωμενη να εχει ποικιλια διατροφικη και να λαμβανει πολλα υγρα οπως και να παιρνει συμπληρωματικα βιταμινες αφετερου κατα την εγκυμοσυνη μπορουν να βγουν στην επιφανεια χρονιες παθησεις που κοιμοντουσαν για καιρο στον οργανισμο ενα παραδειγμα ειναι ο ερπης επιχειλιος η γεννητικων οργανων (απλα ενδεικτικα ενα παραδειγμα)..

επισης στην αλλαγη θερμοκρασιας ειμαστε πιο ευαλωτες και σιγουρα αυτος ο καιρος θελει πολυ προσοχη γιατι τα κρυολογηματα ειναι θεμα στιγμης να το αρπαξουμε..προσεχουμε για να εχουμε και πανω απο ολα δνε χρειαζεται να διαβαζει κανεις τομους για να εννοησει τα αυτονοητα..η παρατηρηση αλλωστε ειναι μητερα της μαθησης ετσι λοιπον προσεχωντας το σωμα μας μαθαινουμε απο αυτο..

καλο χειμωνα στις εγκυους μας και καλα γεννητουρια..

Aστα να πάνε... Χάλια είμαι κι εγώ... Τι βήχας, καταρροή, συνάχι, κρυάδες, πυρετό ευτυχώς μέχρι 37,5, αλλά με κατέβαλε πολύ, από το Σάββατο είμαι έτσι και ο βήχας ακόμα καλά κρατεί, το πιτσιρίκι μου ταρακουνιέται για τα καλά :cry: ...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

μια απο τα ιδια :( εχω πυρετο 39 απο την δευτερα και πονακια χαμηλα στην κοιλια με εξετασανε στο νοσοκομειο και μου δωσανε αντιβιωση ευτυχως δεν εχει να κανει με την εγκυμοσυνη νομιζουν οτι ειναι κρυωλογημα :(

Μπα εγώ πιστεύω ότι όντως οι έγκυες έχουν ανοσία γιατί την περασμένη εβδομάδα μπήκε η κόρη μου στο νοσοκομείο με βρογχίτιδα, στο ίδιο δωμάτιο ήταν παιδάκι με πνευμονία και ένα άλλο με φαρυγγίτιδα και λαρυγγίτιδα.

Ήμασταν τέσσερις μέρες εκεί και εγώ δεν κόλλησα ευτυχώς.

Πριν μείνω έγκυος ήμουν αρκετά ευαίσθητη στις ιώσεις….

Περαστικά σου κοντεύεις.. Όλα θα πάνε καλά…

Γενικά δεν αρρωσταίνω καθόλου εύκολα, όχι επειδή έχω το τρελά ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα αλλά επειδή προσέχω πάρα πολύ. Πρώτη φορά που αρρωσταίνω μήνα Σεπτέμβριο, και φαντάσου τώρα που είμαι έγκυος προσέχω και διπλά. Πώς την άρπαξα δεν μπορώ να καταλάβω..Κι εγώ κορίτσια από χτες ψιλοχάλια. Κυρίως ο λαιμός, σαν να έχω καταπιεί αγκάθια...Το βράδυ δεν κοιμήθηκα και σήμερα μετά από τσάγια, σούπες και halls είμαι μια ιδέα καλύτερα. Τελικά μάλλον ισχύει ότι το ανοσοποιητικό μας πέφτει. Ε μα και αυτός ο καιρός!!!Πότε ζέστη, πότε κρύο έχει τρελαθεί τελείως και μας έχει τρελάνει κι εμάς. Περαστικά σε όλες τις αρρωστούλες!!!!!!!!!!

Gerakina. ως εκ θαύματος, το κρύωμα μου κράτησε 3 μερούλες.Ευτυχώς! Τώρα είμαι μια χαρά! Λίγο βαριά βέβαια, γιατί πάτησα τα 67 κιλά.Σημείωσε οτι ήμουν 49,5! :oops: Ε ρε γλέντια! :P

Διαφημίσεις

Gerakina. ως εκ θαύματος, το κρύωμα μου κράτησε 3 μερούλες.Ευτυχώς! Τώρα είμαι μια χαρά! Λίγο βαριά βέβαια, γιατί πάτησα τα 67 κιλά.Σημείωσε οτι ήμουν 49,5! :oops: Ε ρε γλέντια! :P
και εγω ετσι στο γιο μου...απο 49 πηγα 73!

:shock::shock::shock:

Αυτά είναι οικογενειακά βάρη!

Πρίν απο λίγο πήγα να καθήσω στα πόδια του άντρα μου και έφυγε σφαίρα!Λες να υπονούσε κάτι??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και εγω την πάτησα γιατι καθόμουν λουσμένη στο μπαλκόνι με το κοντομάνικο...και λύσσαγε η μάνα μου αλλα εγω την ειδα κομάντο αλλα ευτυχως εγω τα περνάω στο φτερό όλα...ισα που κατάλαβα κάτι να με τσιμπάει στο λαιμό, ενα ελαφρύ βούλωμα της μύτης και λίγο καταρροή και ολα αυτα μια μέρα....

Μας εχει τρελάνει ο καιρός πάντως!

:shock::shock::shock:

Αυτά είναι οικογενειακά βάρη!

Πρίν απο λίγο πήγα να καθήσω στα πόδια του άντρα μου και έφυγε σφαίρα!Λες να υπονούσε κάτι??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και εμενα ετσι εκανε :lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ αρρώστησα.. μάλλον δεν πρόσεξα αρκετά.

Πάντως μου κράτησε 2-3 μέρες η καταρροή και τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Το γιατρικό μου ήταν νομίζω πολλοί φρεσκοστιμμένοι χυμοί πορτοκάλι, 2-3 ποτήρια την ημέρα (κατά προτίμηση ο ένας με τον σίδηρο το πρωί), τσαγάκι για το λαιμό και μέλι. Όλα αυτά βέβαια με προσοχή στο ζάχαρο.

Διαφημίσεις

Επ! Τί έχουμε εδώ? Αρρωστούλες? Εμ με τέτοια απότομη αλλαγή του καιρού.. Περαστικά σε όλεςςςςςς

1477902wfa3asny8r.gif

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Αχ κι εγω αρρωστησα ποναει ο λαιμος μου και η μυτη μου εκλεισε δεν μπορω να αναπνευσω.

Αλλα ξερω εγω ποιος φταιει ο αντρουλης μου που αρρωστησε και με κολλησε Αχ. Που θα παει θα μου περασει. Περαστηκα μας

3lSop2.png

DUvpp2.png

καλημέρα!

εγώ από τότε που έμεινα έγκυος έχω αρρωστήσει τουλάχιστον 4 φορές! Δηλ μέσα σε 5 μήνες και περίοδο καλοκαιριου! Και να φανταστείται ότι πριν κρύωνα 4 φορές όλο το χρόνο! τελευταία φορά αρρώστησα την προηγούμενη παρασκευή! Πυρετο, βηχα, λαιμό χάααααλια, συνάχι και λιγο εμετό!!! δεν πήρα τπτ έκατσα στο κρεβάτι έκανα πολύυυυυυ κουράγιο και την τετάρτη ήμουν περδίκι! πάει και αυτό πέρασε!!! Και εις άλλα ..... με υγεία!

lamlamard20090207_-8_My+child+is.pngdogdogavi20140415_8_My%20child%20is.png

Κοριτσακια μου κι εγω την αρπαξα!!!! Λαιμος, μυτη και πονοκεφαλος. Ευτυχως δεν εχω πυρετο προς το παρων αλλα επλιζω και στο μελλον. Τον γιατρο μου δεν τον εχω παρει τηλ. γιατι δεν θελω να μου δωσει φαρμακα. Μου ειπαν ενα καλο γιατροσοφι για τον πονολαιμο που με επιασε κατευθειαν. Γαργαρες με μαγειρικη σοδα και νερο( σοδα ουτε μισο κουταλακι) 2 -3 φορες την ημερα. Οσο για το μπουκωμα μια αλλη εγκυουλα μου ειπε fisiomer spray το οποιο λεει οτι ειναι αλατι+νερο. Αυτο δεν το εχω παρει ακομη αλλα θα το προμηθευτω για να δω αν ενδυκνειται.

Εχω αγχωθει ομως λιγακι γιατι φοβαμαι μην εχω αρπαξει κανενα μικροβιο και περασει στο μωρακι μου μεσω του πλακουντα. Υπαρχει τετοια περιπτωση? Γνωριζετε κατι?

Κι εγω στο club κοριτσια.Απο χτες εντονο συναχι, ριχνω κατι φταρνισματα αφου λεω τομωρο θα κανει τουμπες στην κοιλια μου. Το μονο που με φοβιζει ειναι οτι εχω πυρετο δεκατα μηπως κανω παραπανω. Η γιατρος μου ειπε να παρω depon ειναι ασφαλες. Εκανε καμια πυρετο κι αν ναι τι πηρε;

:)

Κορίτσια κι εγώ ΠΑΛΙ αρρωστη είμαι!!!! Έλεος!!

Εχω τρελό μπούκωμα, σε σημείο που έχω τελειώσει όλη την softex! Ρίχνω και κανέναν βήχα κατα διαστήματα...αφήστε τα.

Το βράδυ ξυπνάω λόγω τουαλέτας και συνήθως είμαι μούσκεμα.Ο γιατρός είπε να πάρω αντιβίωση.Εσάς οι γιατροί σας τι σας λένε??Να πάρω αντιβίωση ή να την αποφύγω, επειδή πλησιάζω στην γέννα??Τελικά σκ@τ@ αντισώματα έχουν οι έγκυες αλλά μην λέμε τα ίδια.

Χάλια ο καιρός, χάλια και εμείς.Τρομάζω στην ιδέα του να γεννήσω και να είμαι άρρωστη! :shock: πως θα τα βγάλω πέρα???

Κορίτσια κι εγώ ΠΑΛΙ αρρωστη είμαι!!!! Έλεος!!

Εχω τρελό μπούκωμα, σε σημείο που έχω τελειώσει όλη την softex! Ρίχνω και κανέναν βήχα κατα διαστήματα...αφήστε τα.

Το βράδυ ξυπνάω λόγω τουαλέτας και συνήθως είμαι μούσκεμα.Ο γιατρός είπε να πάρω αντιβίωση.Εσάς οι γιατροί σας τι σας λένε??Να πάρω αντιβίωση ή να την αποφύγω, επειδή πλησιάζω στην γέννα??Τελικά σκ@τ@ αντισώματα έχουν οι έγκυες αλλά μην λέμε τα ίδια.

Χάλια ο καιρός, χάλια και εμείς.Τρομάζω στην ιδέα του να γεννήσω και να είμαι άρρωστη! :shock: πως θα τα βγάλω πέρα???

Αντιβίωση για ποιο λόγο? Έχεις πυρετό? Πολύ εύκολα σου το είπε μου φαίνεται...:roll:

Και εγώ πέρασα κρύωμα πριν μια βδομάδα, είχα βήχα, καταρροή κλπ αλλά όχι πυρετό. Έμεινα σπίτι, χαμομήλι, και σιρόπι για βήχα του κορρε και πέρασε.

gwggp2.png ISWTp2.png

οι εγκυούλες φυσικά και αρρωσταίνουν...

εγώ π.χ. είμαι άνθρωπος που δεν κρυώνει εύκολα...δεν με πιάνει εύκολα συνάχι...κι όμως στην εγκυμοσύνη αρρώστησα για τα καλά και μάλιστα και 2 φορές...με τρομερό βήχα...αλλά όλα καλά...φυσικά ήμουν σχεδόν κάθε φορά από δυο βδομάδες άρρωστη, αλλά αυτό ήταν γιατι δεν πήρα κανένα φάρμακο! :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Το ιδιο και εγω. :?

Ο δικος μου γιατρος μου επετρεψε να παρω sinecold & Ronal. Δεν ξερω για νωριτερα αλλα τωρα πια μου ειπε δεν εχω φοβο.

Τα περνω απο Σαββατο αλλα προκοπη δεν βλεπω. Ειδικα το συναχι....

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...