Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μέλλουσα μαμά

Recommended Posts

Μπραβο η Θεσσαλονικη μας!!!!

Εχει τα πιο αισιοδοξα κοριτσια που ειμαι σιγουρη πως θα γινουν τελειες μανουλες!!!!

Μαρια πως εισαι?Περασε η ιωση?

Δεν ειναι μοναδικη η στιγμη οταν ακους τους χτυπους απο το σπορακι σου?

Ειμαι πολυ καλυτερα Μαρια μου σε ευχαριστω!Εξακολουθω να εχω ενα ασχημο βηχα αλλα τουλαχιστον εχω μονο αυτο.

Η στιγμη που ακους την καρδουλα απλα δεν περιγραφετε...τοσο εγω οσο και ο αντρας μου ''τα ειδαμε ολα''!!!

yjb4p3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επιτέλους... μετά από 6 μηνες προσπάθειας η Β Χοριακή.. μας επιβεβαίωσε ότι περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι... πόση χαρά μπορεί να έχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

επιτέλους... μετά από 6 μηνες προσπάθειας η Β Χοριακή.. μας επιβεβαίωσε ότι περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι... πόση χαρά μπορεί να έχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

Συγχαρητηρια κοπελα μου!!!!!!!!Να χεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!Ο Θεουλης να σας εχει καλα!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...
ελπίζω... του ήρθε λίγο ξαφνικό, και πολύ νωρίς θα έλεγα, ούτε έξι μήνες δεν τα είχαμε, είναι και λίγο απρόβλεπτος, ανώριμος και σύντομα ελπίζω να αλλάξει γνώμη...! Οι γονείς μου με στηρίζουν(μια με έχουν!), και εχω και τη συμπαράσταση πολλών φίλων, πραγμα που δεν το περίμενα!!!! Να γεννηθεί με το καλό και όλα τα άλλα θα έρθουν!!!!

Να προσέχουμε!!!!!!

Mikrimama_93 τι κανεις? Πως παει το σπορακι σου? Ελπιζω να εχεις καποιο καλο νεο να μας πεις!!!

yjb4p3.png

Γεια σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!Εύχομαι όλες να έχουμε μια καλή εγκυμοσύνη και να αποκτήσουμε τα μωράκια μας!!!

Εγώ είμαι 25 και περιμένω το πρώτο μου νινάκι με μεγάλη αγωνία!!!Είμαι στην δέκατη εβδομάδα!!! Είπα να μπω στην παρέα σας γιατί μ αρέσει πολύ που ανταλλάσετε εμπειρίες και ανησυχίες!!

lbFKp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!!!Εύχομαι όλες να έχουμε μια καλή εγκυμοσύνη και να αποκτήσουμε τα μωράκια μας!!!

Εγώ είμαι 25 και περιμένω το πρώτο μου νινάκι με μεγάλη αγωνία!!!Είμαι στην δέκατη εβδομάδα!!! Είπα να μπω στην παρέα σας γιατί μ αρέσει πολύ που ανταλλάσετε εμπειρίες και ανησυχίες!!

Γεια σου και σενα melitsa! Καλως ηρθες στην παρεα μας!!

Και εγω στο πρωτο μου νινακι ειμαι και ειναι σχεδον 14ων εβδομαδων.

Ευχομαι να εχουμε τελειομηνες εγκυμοσυνες ολες μας :P:p:p

yjb4p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...