Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μέλλουσα μαμά

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια.

Τελευταια περιοδο ειχα 14-12-2012 εκανα τεστ Β-Χοριακης στις 10-01-2013 και ειχε τιμη 397,5 και η κοπελα στο μικροβιολογικο μου ειπε οτι ειμαι εγκυος :D (ειμαι λιγο ασχετη :lol:) ειναι φυσιολογικα τα επιπεδα αν σκεφτειτε οτι η συλληψη σιγουρα ΔΕΝ εγινε νωριτερα απο τις 21-12-2012?

Σημερα εχω ραντεβου με την γυναικολογο μου απλα επειδη θα με φαει η αγωνια μεχρι τοτε...μπορει να βοηθησει καποια :confused:

yjb4p3.png

Διαφημίσεις

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κοριτσια.

Τελευταια περιοδο ειχα 14-12-2012 εκανα τεστ Β-Χοριακης στις 10-01-2013 και ειχε τιμη 397,5 και η κοπελα στο μικροβιολογικο μου ειπε οτι ειμαι εγκυος :D (ειμαι λιγο ασχετη :lol:) ειναι φυσιολογικα τα επιπεδα αν σκεφτειτε οτι η συλληψη σιγουρα ΔΕΝ εγινε νωριτερα απο τις 21-12-2012?

Σημερα εχω ραντεβου με την γυναικολογο μου απλα επειδη θα με φαει η αγωνια μεχρι τοτε...μπορει να βοηθησει καποια :confused:

Γεια σου κοριτσι!!!

Το σιγουρο ειναι,οποτε και να εγινε η συλληψη,πως εισαι εγκυος!

Και συγχαρητηρια!!!!!Ευχομαι να ειναι τελειομηνη!

Και γω με 1 μερα καθυστερηση ειχα τιμη 875!

Ολα να πανε με την ευχη του Θεου!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Γεια σου κοριτσι!!!

Το σιγουρο ειναι,οποτε και να εγινε η συλληψη,πως εισαι εγκυος!

Και συγχαρητηρια!!!!!Ευχομαι να ειναι τελειομηνη!

Και γω με 1 μερα καθυστερηση ειχα τιμη 875!

Ολα να πανε με την ευχη του Θεου!

Σε ευχαριστω πολυ!!! Αληθεια εσυ ποσο εισαι τωρα? Ρωταω για να κανω κανα δυο ερωτησεις ακομα που εχω :)

yjb4p3.png

Σε ευχαριστω πολυ!!! Αληθεια εσυ ποσο εισαι τωρα? Ρωταω για να κανω κανα δυο ερωτησεις ακομα που εχω :)

Εαν εννοεις ηλικιακα,ειμαι στα 30!Εαν εννοεις ηλικια κυησης αυριο μπαινω στην 27 εδβομαδα!!!Οτι θελεις κοριτσι!Ειμαστε και συντοπιτισσες!!!Και γω Θεσσαλονικη!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Εαν εννοεις ηλικιακα,ειμαι στα 30!Εαν εννοεις ηλικια κυησης αυριο μπαινω στην 27 εδβομαδα!!!Οτι θελεις κοριτσι!Ειμαστε και συντοπιτισσες!!!Και γω Θεσσαλονικη!

Εννοουσα την ηλικια κυησης ;) αλλα χαιρομαι που μου ειπες οτι εισαι 30 γιατι και εγω τοσο ειμαι.

Απο συμπτωματα πως πηγαινες στις αρχες? Γιατι εγω εχω κατι διαρκει πονακια τυπου περιοδου ολη την ωρα (μου ειπε η αδεφη μου που ειναι και εκεινη εγκυος 5,5 μηνων οτι τα ειχε και πως ακομα τα εχει) οποτε τωρα ανησυχω μονο οταν δεν ποναω χα χα χα ...

Θυμασαι ποσο ησουν οταν ακουσατε την καρδουλα? Εχω ελπιδα να το ακουσω σημερα?

yjb4p3.png

Διαφημίσεις

Εννοουσα την ηλικια κυησης ;) αλλα χαιρομαι που μου ειπες οτι εισαι 30 γιατι και εγω τοσο ειμαι.

Απο συμπτωματα πως πηγαινες στις αρχες? Γιατι εγω εχω κατι διαρκει πονακια τυπου περιοδου ολη την ωρα (μου ειπε η αδεφη μου που ειναι και εκεινη εγκυος 5,5 μηνων οτι τα ειχε και πως ακομα τα εχει) οποτε τωρα ανησυχω μονο οταν δεν ποναω χα χα χα ...

Θυμασαι ποσο ησουν οταν ακουσατε την καρδουλα? Εχω ελπιδα να το ακουσω σημερα?

Το μονο που κραταω απο τις αρχες τις εγκυμοσυνης μου Μαρακι μου ειναι ΜΟΝΟ η ημερα που ανακαλυψα πως ειμαι εγκυος!Ειχα ενα πολυ δυσκολο τριμηνο,με πολλες ναυτιες,ζαλαδες(εως και λιποθυμιες) και εμετους!Ειχα εντονη την αισθηση της οσφρησης,οποτε καταλαβαινεις πως με ενοχλουσαν τα παντα!Ακομη και το ιδιο μου το σπιτι!!

Οταν ακουσαμε καρδουλα ημουν 6 εβδομαδων και 4 ημερων!

Μακαρι να ακουσετε κοριτσι!Ποσες μερες εχεις καθυστερηση?

0QVLp2.pngkdBmp3.png

αντε με το καλο και να εχεις μια ευκολη εγκυμοσυνη σου ευχομαι...και μακαρι να εχεις παντα τον ενθουσιασμο με τον οποιο ακουγεσαι και τωρα:P

Το μονο που κραταω απο τις αρχες τις εγκυμοσυνης μου Μαρακι μου ειναι ΜΟΝΟ η ημερα που ανακαλυψα πως ειμαι εγκυος!Ειχα ενα πολυ δυσκολο τριμηνο,με πολλες ναυτιες,ζαλαδες(εως και λιποθυμιες) και εμετους!Ειχα εντονη την αισθηση της οσφρησης,οποτε καταλαβαινεις πως με ενοχλουσαν τα παντα!Ακομη και το ιδιο μου το σπιτι!!

Οταν ακουσαμε καρδουλα ημουν 6 εβδομαδων και 4 ημερων!

Μακαρι να ακουσετε κοριτσι!Ποσες μερες εχεις καθυστερηση?

Λυπαμαι πολυ που το ακουω αυτο , αλλα χαιρομαι που ολα ειναι καλυτερα τωρα :P

Επρεπε να αδιαθετησω το αργοτερο στις 9 Ιανουαριου , οποτε γυρω στις 12 μερες καθυστερηση.

Σε λιγο εγω ραντεβου με την γυναικολογο μου και το μονο που ευχομαι ειναι να ειναι καλα το σπορακι μας!

Θα σε ενημερωσω αργοτερα ή αυριο.

Σε ευχαριστω για την εμψυχωση!

yjb4p3.png

αντε με το καλο και να εχεις μια ευκολη εγκυμοσυνη σου ευχομαι...και μακαρι να εχεις παντα τον ενθουσιασμο με τον οποιο ακουγεσαι και τωρα:P

Σε ευχαριστω πολυ!!! Να πω επισης?

yjb4p3.png

Λυπαμαι πολυ που το ακουω αυτο , αλλα χαιρομαι που ολα ειναι καλυτερα τωρα :P

Επρεπε να αδιαθετησω το αργοτερο στις 9 Ιανουαριου , οποτε γυρω στις 12 μερες καθυστερηση.

Σε λιγο εγω ραντεβου με την γυναικολογο μου και το μονο που ευχομαι ειναι να ειναι καλα το σπορακι μας!

Θα σε ενημερωσω αργοτερα ή αυριο.

Σε ευχαριστω για την εμψυχωση!

Τότε σίγουρα θα ακούσετε καρδουλα Μαρακι μου!Να ειναι δυνατη και ο πιο ομορφος ηχος που θα ακουσεις στη ζωη σου.

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

Τότε σίγουρα θα ακούσετε καρδουλα Μαρακι μου!Να ειναι δυνατη και ο πιο ομορφος ηχος που θα ακουσεις στη ζωη σου.

Καλημερα Μαρια μου.

Δυστυχως δεν ακουσαμε καρδουλα :(. Μας ειπε βεβαια οτι ειναι νωρις ακομα ειμαι στην 5η εβδομαδα. Την ανησυχησε αρχικα η τιμη της χοριακης, οπως σου ειπα και χτες που ηταν 397,5 και πριν με εξεταση φοβοταν για εξωμητριο. Ευτυχως ειναι στην σωστη θεση το σπορι ;). Μου ειπε να τρωω καλα, να μην ανχωνομαι, να μην κουραζομαι, να μην σηκωνω βαρος, να μην εχουμε επαφη και να μην στεναχωριεμαι και ταραζομαι... Μου εδωσε να πινω φυλικο οξυ και προγεστερονη και να παω παλι την αλλη εβδομαδα με ολο τον προγενητικο ελεγχο που με εβαλε να κανω. Αυτα!

yjb4p3.png

maria-gts μου καλημέρα, συγνώμη που μπαίνω στην παρέα σας απλά ήθελα να σου πω να μην αγχώνεσαι καθόλου!!!!

εμείς είχαμε ακούσει την καρδούλα του στην 8η βδομάδα και όλα είχαν πάει μια χαρά!!!!

όσον αφορά αυτά που σου είπε ο γιατρός να τα τηρείς κατά γράμμα!!!!

ούτε τον κουβά του σφουγγαρίσματος να σηκώνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όλα θα πάνε καλά!!!!!!!

LzEcp2.png

maria-gts μου καλημέρα, συγνώμη που μπαίνω στην παρέα σας απλά ήθελα να σου πω να μην αγχώνεσαι καθόλου!!!!

εμείς είχαμε ακούσει την καρδούλα του στην 8η βδομάδα και όλα είχαν πάει μια χαρά!!!!

όσον αφορά αυτά που σου είπε ο γιατρός να τα τηρείς κατά γράμμα!!!!

ούτε τον κουβά του σφουγγαρίσματος να σηκώνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όλα θα πάνε καλά!!!!!!!

Αχ αστερακι σε ευχαριστω πολυ! Και μην ζητας συγνωμη που μπαινεις στην παρεα...νομιζω ολες εδω μια παρεα ειμαστε ;).

Θελω πολυ να μην αγχωνομαι , αλλα ξερεις πως παει αυτο,δεν ελεγχεται!

yjb4p3.png

το ξέρω πως σε αγχώνει πολύ αλλά να σκέφτεσαι μόνο το καλό του μωρού έτσι ώστε

κάθε κακή σκέψη και άγχος που θα νοιώθεις να τα διώχνεις χαιδεύοντας την κοιλίτσα σου για να σου δίνει δύναμη!!!!!!!!!!!!!!!!

υπομονή χρειάζεται και πίστη!!!!!!!!!!!!!

και σε λίγο καιρό θα πετάς από τη χαρά σου!!!!!

LzEcp2.png

Kαλημερα κοριτσια!!!!

Οπως ειπε και η Μαρια,ολες ειμαστε μια παρεα!

Ειναι πραγματι νωρις για καρδουλα!Εμεις παλι ακουσαμε στην 6 εβδομαδα και 4 μερες!

Οπως σου ειπε η αστεράκι!!! να τηρησεις ολα οσα σου ειπε η γιατρος σου!

Παντα στην αρχη θελει προσοχη!Εμενα μου ελεγαν να προσεχω ακομη κι οταν παω τουαλετα...να μην σφιχτω δηλαδη(τι αναλυση κανω???Συγνωμη:cool:)!Ολοι οι γιατροι το λενε,ασχετα με το αν η χοριακη ειναι 10,000 ή 200!Αντε ολα καλα θα πανε!

Σημασια εχει οτι αναπτυσετε σωστα!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

το ξέρω πως σε αγχώνει πολύ αλλά να σκέφτεσαι μόνο το καλό του μωρού έτσι ώστε

κάθε κακή σκέψη και άγχος που θα νοιώθεις να τα διώχνεις χαιδεύοντας την κοιλίτσα σου για να σου δίνει δύναμη!!!!!!!!!!!!!!!!

υπομονή χρειάζεται και πίστη!!!!!!!!!!!!!

και σε λίγο καιρό θα πετάς από τη χαρά σου!!!!!

Σε ευχαριστω και παλι! Να'σαι καλα και ολα καλα να πηγαινουν για ολες μας!

yjb4p3.png

Kαλημερα κοριτσια!!!!

Οπως ειπε και η Μαρια,ολες ειμαστε μια παρεα!

Ειναι πραγματι νωρις για καρδουλα!Εμεις παλι ακουσαμε στην 6 εβδομαδα και 4 μερες!

Οπως σου ειπε η αστεράκι!!! να τηρησεις ολα οσα σου ειπε η γιατρος σου!

Παντα στην αρχη θελει προσοχη!Εμενα μου ελεγαν να προσεχω ακομη κι οταν παω τουαλετα...να μην σφιχτω δηλαδη(τι αναλυση κανω???Συγνωμη:cool:)!Ολοι οι γιατροι το λενε,ασχετα με το αν η χοριακη ειναι 10,000 ή 200!Αντε ολα καλα θα πανε!

Σημασια εχει οτι αναπτυσετε σωστα!

Καλημερα :P για να πω την αληθεια μολις μιλησα με τον γυναικολογο μου στην Αθηνα ενιωσα καλυτερα (ειμαι Αθηναια βλεπεις που μετακομισα τον τελευταιο χρονο Θεσ/νικη για τον ερωτα μου <3 ) , μου ειπε πως δεν εχει σημασια ποσο ηταν η πρωτη χοριακη απο την στιγμη που ειναι στη σωστη θεση το εμβρυο (μεσα στη μητρα) ολα θα πανε καλα και να κανω αυτα που μου ειπε η γιατρος μου εδω! Οποτε τωρα ηρεμησα!

yjb4p3.png

τέλεια!!!!!!!!!!!!

σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μία υπέροχη τελειόμηνη κύηση και ένα μικρό πλασματάκι στα χεράκια σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ιδιο ευχομαι και εγω ολοψυχα...για μενα και για ολες μας!

yjb4p3.png

maria-gts πρεπει να ειμαστε μαζι στην ηλικια εγκυμοσυνης ή περιπου! κι εγω ειχα τελευταια περιοδο 13/12 και εμαθα πριν 5 μερες οτι ειμαι εγκυος :) θα παω στο γιατρο μου τελος εβδομαδας ή αρχες επομενης πρωτα ο Θεος... αντε καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και για τις δυο μας και για ολες τις φιλες εδω!

Καλημεραααααα!

Αντε κοριτσια....περιμενουμε νεα σας!Να μας πειτε πως νιωσατε οταν θα ακουσετε καρδουλα!!!!

Αστερακι μου ευχομαι να χουμε και απο σενα συντομα ευχαριστα νεα για ενα δευτερο παιδακι που ξερω πως το θελεις απο αλλο topic!

Ο Θεος μαζι μας κοριτσια!

Να ακουσουμε και κανενα καλο νεο!:o

0QVLp2.pngkdBmp3.png

maria-gts πρεπει να ειμαστε μαζι στην ηλικια εγκυμοσυνης ή περιπου! κι εγω ειχα τελευταια περιοδο 13/12 και εμαθα πριν 5 μερες οτι ειμαι εγκυος :) θα παω στο γιατρο μου τελος εβδομαδας ή αρχες επομενης πρωτα ο Θεος... αντε καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και για τις δυο μας και για ολες τις φιλες εδω!

ESTHER μαλλον ειμαστε πολυ κοντα ;)

Να ξεκινησεις να παιρνεις φυλλικο οξυ βοηθαει πολυ στην αναπτυξη του εμβρυου, παρε τον ενα τηλεφωνο και ρωτα τον πριν πας να δεις που θα στο πει...αλλα οσο πιο νωρις το παρεις τοσο καλυτερα μου το ειπε η αδερφη μου που ειναι στον 5-6 μηνα πια και το παιρνει ακομα. :P

Ευχομαι ολα να πανε καλα , ενημερωσε με μολις εχεις νεα, εγω θα ξαναπαω την Δευτερα στο γιατρο με τον προγεννητικο ελεγχο που μου εδωσε να κανω, ελπιζω να ακουσω και την καρδουλα του! Και ευχομαι και σε σενα το ιδιο!!!

yjb4p3.png

Να ξεκινησεις να παιρνεις φυλλικο οξυ βοηθαει πολυ στην αναπτυξη του εμβρυου, παρε τον ενα τηλεφωνο και ρωτα τον πριν πας να δεις που θα στο πει...αλλα οσο πιο νωρις το παρεις τοσο καλυτερα μου το ειπε η αδερφη μου που ειναι στον 5-6 μηνα πια και το παιρνει ακομα. :P

Ευχομαι ολα να πανε καλα , ενημερωσε με μολις εχεις νεα, εγω θα ξαναπαω την Δευτερα στο γιατρο με τον προγεννητικο ελεγχο που μου εδωσε να κανω, ελπιζω να ακουσω και την καρδουλα του! Και ευχομαι και σε σενα το ιδιο!!!

Πραγματικα και γω που ειμαι στον 7ο μηνα παιρνω ακομη φυλλικο οξυ!!!Πολλες γυναικες παιρνουν και μετα τον τοκετο!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

τέλεια! θα περιμενω να μας πεις πώς πηγε η επισκεψη!!!Εγώ θα πάρω αύριο τηλ. για ραντεβού..δε βλέπω την ώρα!! Θα το ξεκινήσω το φυλλικό οξύ και πολύ το άργησα απ'ότι κατάλαβα ;) Ξαναμιλάμε μετά τις επισκέψεις στους γιατρούς μας ;)

αχ κοριτσια μου εδωσε κουράγιο η συζητηση. ειμαι στην 8η εβδομαδα με αρκετα προβλήματα, και ακουσα την καρδουλα του την προηγουμενη Παρασκευη. η χοριακή μου δεν αυξανεται κανονικα, αλλα αφου ακουσα την καρδια του, υπάρχει ακομη φόβος ;;;;

Ευχομαι όλες να εχουμε ευχαριστες και τελειόμηνες εγκυμοσυνες!!!