Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μέλλουσα μαμά

Recommended Posts

αχ κοριτσια μου εδωσε κουράγιο η συζητηση. ειμαι στην 8η εβδομαδα με αρκετα προβλήματα, και ακουσα την καρδουλα του την προηγουμενη Παρασκευη. η χοριακή μου δεν αυξανεται κανονικα, αλλα αφου ακουσα την καρδια του, υπάρχει ακομη φόβος ;;;;

Ευχομαι όλες να εχουμε ευχαριστες και τελειόμηνες εγκυμοσυνες!!!

Mikrimama ειλικρινα δεν μπορω να σε βοηθησω,γιατι πραγματικα δεν ξερω! Λογικα απο την στιγμη που ακουσες καρδουλα ολα ενταξει με την αναπτυξη του σποριου σου ;) μην σκεφτεσαι αρνητικα και μια χαρα θα κυλησουν τα πραγματα! Στο ευχομαι ολοψυχα!!! Εμεις εχουμε ραντεβου το βραδακι στη γιατρο μας και ευχομαστε να μας πει πως αναπτυσομαστε σωστα και ισως να ακουσουμε και καρδουλα :-D.

yjb4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mikrimama ειλικρινα δεν μπορω να σε βοηθησω,γιατι πραγματικα δεν ξερω! Λογικα απο την στιγμη που ακουσες καρδουλα ολα ενταξει με την αναπτυξη του σποριου σου ;) μην σκεφτεσαι αρνητικα και μια χαρα θα κυλησουν τα πραγματα! Στο ευχομαι ολοψυχα!!! Εμεις εχουμε ραντεβου το βραδακι στη γιατρο μας και ευχομαστε να μας πει πως αναπτυσομαστε σωστα και ισως να ακουσουμε και καρδουλα :-D.

loipon, telika xtes vghkan ta apotelesmata kai einai ola kanonika!!!! eimai poly xaroumenh!!!

elpizw kai esy na akouseis kardoula!! htan h pio magikh stigmh sth zwh mou!!!!!! na to apolayseis! eytyxws pane ola kala, to idio eyxomai se oles!!!!

loipon, telika xtes vghkan ta apotelesmata kai einai ola kanonika!!!! eimai poly xaroumenh!!!

elpizw kai esy na akouseis kardoula!! htan h pio magikh stigmh sth zwh mou!!!!!! na to apolayseis! eytyxws pane ola kala, to idio eyxomai se oles!!!!

mikrhmama_93 πολυ χαιρομαι που ολα ειναι ενταξει!!! :lol: Και εμεις την Δευτερα που πηγαμε στη γιατρο ακουσαμε την καρδουλα του... Σημερα μπηκα στην 7η εβδομαδα ;) ειμαστε πολυ χαρουμενοι!!! Μονο που ανησυχω λιγο γιατι ειμαι αρρωστουλα...λαιμος-βηχα-καταρροη και πυρετουλη ευτυχως μεχρι 37.6, πηρα ντεπονακι οπως μου ειπε ο γιατρος και μου επεσε...ελπιζω και ευχομαι να μην παθει τιποτα το φασολακι μου εξαιτιας μου!!! :confused:

yjb4p3.png

τελικα άκουσες καρδουλα; είναι όλα καλά με το μωράκι σου;:lol:

mikrhmama_93 πολυ χαιρομαι που ολα ειναι ενταξει!!! :lol: Και εμεις την Δευτερα που πηγαμε στη γιατρο ακουσαμε την καρδουλα του... Σημερα μπηκα στην 7η εβδομαδα ;) ειμαστε πολυ χαρουμενοι!!! Μονο που ανησυχω λιγο γιατι ειμαι αρρωστουλα...λαιμος-βηχα-καταρροη και πυρετουλη ευτυχως μεχρι 37.6, πηρα ντεπονακι οπως μου ειπε ο γιατρος και μου επεσε...ελπιζω και ευχομαι να μην παθει τιποτα το φασολακι μου εξαιτιας μου!!! :confused:

και εγω μπηκα στην ενατη εβδομαδα!!!!! εγω το ταλαιπωρω το σπορακι μου λόγω σχολης, αλλά νομίζω πως όλα θα πανε καλα!!! να εισαι καλά και να μη βγαίνεις έξω!!! και να ακους τον γιατρό σου!

Διαφημίσεις

τελικα άκουσες καρδουλα; είναι όλα καλά με το μωράκι σου;:lol:

Ναι την ακουσανε την καρδουλα του...Νομιζα οτι το εγραψα στο παραπανω μνμ αλλα απ οτι φαινεται δεν το εκανα :D. Ολα καλα με το φασολακι μας !!!

yjb4p3.png

Ναι την ακουσανε την καρδουλα του...Νομιζα οτι το εγραψα στο παραπανω μνμ αλλα απ οτι φαινεται δεν το εκανα :D. Ολα καλα με το φασολακι μας !!!

ναι το ειχες γραψει, εγω αργησα να το δω!!!! χαιρομαι παρα πολυ! με το καλό να μας έρθουν τα σποράκια μας!!!!

ναι το ειχες γραψει, εγω αργησα να το δω!!!! χαιρομαι παρα πολυ! με το καλό να μας έρθουν τα σποράκια μας!!!!

Ναι με το καλο να μας ερθουν!!!

Αχ να σου πω κατι? Η αληθεια ειναι πως οσο και αν λεω πως δεν αγχωνομαι μαλλον το κανω... ειδικα τωρα που ειμαι αρρωστουλα...αν και σημερα ειμαι ηδη καλυτερα και τα καταφερα με ενα μονο ντεπονακι ευτυχως...

*Ασχετο...οταν λες οτι εισαι μικρη μαμα...Ποσο μικρη εισαι μικρη μου?!

yjb4p3.png

Αύριο έχω και εγώ πρώτο ραντεβου... :D

mikrimama93 δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά... Εγώ είμαι 22. Με το καλό να μας έρθουν τα μικρουλια μας. :P

αχ και εσυ μικρουλα!!!! με το καλο! τι εβδομαδα εισαι? εγω μόλις μπήκα στην ένατη!!!

Διαφημίσεις

Ναι με το καλο να μας ερθουν!!!

Αχ να σου πω κατι? Η αληθεια ειναι πως οσο και αν λεω πως δεν αγχωνομαι μαλλον το κανω... ειδικα τωρα που ειμαι αρρωστουλα...αν και σημερα ειμαι ηδη καλυτερα και τα καταφερα με ενα μονο ντεπονακι ευτυχως...

*Ασχετο...οταν λες οτι εισαι μικρη μαμα...Ποσο μικρη εισαι μικρη μου?!

19 στα 20!!!

Καλημερα Κοριτσια ,

Στην καλυτερη ηλικια για να κανετε μωρακι!!!Μπραβο με το καλο σε ολες τα μωρακια σας!!!

Και εμεις στην παρεα!!

μικρές και Θεσσαλονικιες βλεπω!!

19 στα 20!!!

Απο μικρη στα βασανα... χα χα χα... σε πειραζω! Απο μικρη στην απιστευτη αυτη εμπειρια!

Αντε με το καλο λοιπον για ολες μας τελειομηνες εγκυμοσυνες!!!

yjb4p3.png

Απο μικρη στα βασανα... χα χα χα... σε πειραζω! Απο μικρη στην απιστευτη αυτη εμπειρια!

Αντε με το καλο λοιπον για ολες μας τελειομηνες εγκυμοσυνες!!!

δεν πειραζει!!! μαλλον μονη μου θα το μεγαλώσω....:| αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω... μπορεί να μην ήρθε σε καλή στιγμή, αλλά ελπίζω στο τέλος να πάνε όλα καλά!!!

Διαφημίσεις

Είμαστε 5 εβδομάδων ακριβώς! Πιθανή ημερομηνία σύλληψης 10 Ιανουαρίου. Όλα πάνε καλά και την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο θεός θα ακούσουμε καρδούλα... :D Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα! Στο μεταξύ ο δικός μου έχει χεστεί απο τη χαρά του! Χειρότερα απο μένα κάνει :lol::lol::lol:

Το φασολάκι μας! Αν και ήρθες λίγο απροσδόκητα και απρογραμμάτιστα καλωσήρθες στη ζωής μας σποράκι! :mrgreen:

C46wp2.png

js9ip2.png

Είμαστε 5 εβδομάδων ακριβώς! Πιθανή ημερομηνία σύλληψης 10 Ιανουαρίου. Όλα πάνε καλά και την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο θεός θα ακούσουμε καρδούλα... :D Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα! Στο μεταξύ ο δικός μου έχει χεστεί απο τη χαρά του! Χειρότερα απο μένα κάνει :lol::lol::lol:

Το φασολάκι μας! Αν και ήρθες λίγο απροσδόκητα και απρογραμμάτιστα καλωσήρθες στη ζωής μας σποράκι! :mrgreen:

μακαρι και ο δικος μου να ηταν τοσο ωριμος σαν τον δικο μου!!! τι να πω, τυχερή εισαι!!!!!!!!!!

μακαρι και ο δικος μου να ηταν τοσο ωριμος σαν τον δικο μου!!! τι να πω, τυχερή εισαι!!!!!!!!!!

mikrimama υπομονή κοπέλα μου... Κοίταξε να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και να είσαι καλά εσύ και το παιδάκι σου και θα βγάλεις πέρα! Έχεις στήριξη απο την οικογένεια σου;

C46wp2.png

js9ip2.png

mikrimama υπομονή κοπέλα μου... Κοίταξε να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και να είσαι καλά εσύ και το παιδάκι σου και θα βγάλεις πέρα! Έχεις στήριξη απο την οικογένεια σου;

εχω στηριξη απο οικογενεια και φίλες, αλλά χωρίς αυτόν θα είναι πολύ δυσκολα. δεν θέλω να τον παντρευτώ, να αναλαβει τις ευθύνες του θέλω!!!

επειδή σπουδάζω κιόλας, είναι πολύ δύσκολο!!!

δεν πειραζει!!! μαλλον μονη μου θα το μεγαλώσω....:| αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω... μπορεί να μην ήρθε σε καλή στιγμή, αλλά ελπίζω στο τέλος να πάνε όλα καλά!!!

Λυπαμαι πολυ που το ''ακουω'' αυτο!!!

Ευχομαι ειλικρινα να βρειτε μια λυση...Οπως και να εχει δεν το εκανες μονη σου?! Ετσι δεν ειναι??? ;)

Να δεις που τελικα θα αλλαξει γνωμη!

Εσυ κοιτα να προσεχεις τον εαυτο σου και απο την στιγμη μου εχεις την στηριξη των δικων σου μην φοβασαι για τιποτα.

Ολα καλα θα πανε! :D

yjb4p3.png

Λυπαμαι πολυ που το ''ακουω'' αυτο!!!

Ευχομαι ειλικρινα να βρειτε μια λυση...Οπως και να εχει δεν το εκανες μονη σου?! Ετσι δεν ειναι??? ;)

Να δεις που τελικα θα αλλαξει γνωμη!

Εσυ κοιτα να προσεχεις τον εαυτο σου και απο την στιγμη μου εχεις την στηριξη των δικων σου μην φοβασαι για τιποτα.

Ολα καλα θα πανε! :D

ελπίζω... του ήρθε λίγο ξαφνικό, και πολύ νωρίς θα έλεγα, ούτε έξι μήνες δεν τα είχαμε, είναι και λίγο απρόβλεπτος, ανώριμος και σύντομα ελπίζω να αλλάξει γνώμη...! Οι γονείς μου με στηρίζουν(μια με έχουν!), και εχω και τη συμπαράσταση πολλών φίλων, πραγμα που δεν το περίμενα!!!! Να γεννηθεί με το καλό και όλα τα άλλα θα έρθουν!!!!

Να προσέχουμε!!!!!!

μικρές και Θεσσαλονικιες βλεπω!!

Ετσι ετσι!!Εγω ειμαι 36 αλλα και εγω μικρη ειμαι τεκνο χαχαχαχα :D

Θα τα καταφερεις!!!

Ετσι ετσι!!Εγω ειμαι 36 αλλα και εγω μικρη ειμαι τεκνο χαχαχαχα :D

Θα τα καταφερεις!!!

Μια καινούρια ζωή που έρχεται, για καλό έρχεται.... είναι το πιο αθώο πράγμα στον κόσμο!!! Όλα θα πάνε καλά!!!!!

maria-gts πρεπει να ειμαστε μαζι στην ηλικια εγκυμοσυνης ή περιπου! κι εγω ειχα τελευταια περιοδο 13/12 και εμαθα πριν 5 μερες οτι ειμαι εγκυος :) θα παω στο γιατρο μου τελος εβδομαδας ή αρχες επομενης πρωτα ο Θεος... αντε καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και για τις δυο μας και για ολες τις φιλες εδω!

Αγαπητη ESTHER δεν ειχα καποιο νεο σου... Ελπιζω και ευχομαι ολα να ειναι καλα και απλα να μας ξεχασες!!! :P

yjb4p3.png

Μπραβο η Θεσσαλονικη μας!!!!

Εχει τα πιο αισιοδοξα κοριτσια που ειμαι σιγουρη πως θα γινουν τελειες μανουλες!!!!

Μαρια πως εισαι?Περασε η ιωση?

Δεν ειναι μοναδικη η στιγμη οταν ακους τους χτυπους απο το σπορακι σου?

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...