Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"No cry sleep solution" vs "Κοιμησου παιδι μου"

Franklin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Euoulinitsa το έλαβα το pdf, ευχαριστώ πολύ!

Ηθελα να ρωτήσω εσάς που το έχετε δοκιμάσει και πριν ξεκινήσω να το διαβάζω από ποια ηλικία το ξεκινησατε? Ο μπέμπης μου είναι 2,5 μηνών και το βιολογικό του ρολοι έχει αρχίσει και δουλεύει καλά θα έλεγα. Κανουμε μπάνιο κατά τις 7, θηλάζει και κοιμάται μέχρι τις 8 το πρωί. Φυσικά ξυπνάει αρκετές φορές μες στο βράδυ αλλά μόνο για να φάει. Τρωει δηλαδη κοιμισμένο. Το θέμα μου είναι γενικά πως κοιμάται σχεδόν πάντα με στήθος κ αυτό είναι που θα ήθελα να μην παγιωσουμε . Δεν με νοιάζει να γίνεται κυρίως έτσι; το θεωρώ κ μέρος του θηλασμού, αλλά δεν θέλω να γίνεται ΜΌΝΟ έτσι. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις όπου πχ κοιμάται το πρωι στο ριλαξ (αυτό που κινείται όμως) όπως και τωρα που αφού έφαγε τον σήκωσα να ρευτει κ περπατώντας μες το σπίτι κοιμήθηκε πάνω μου. Να τον βαλω στο κρεβάτι όμως έτσι κ να κοιμηθεί αποκλείεται, μόνο αν ξυπνήσει στον ύπνο του καααααποιες φορές τον χαιδευω κάπως στο πρόσωπο και τον ξαναπαιρνει.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.

Ηθελα να ρωτήσω εσάς που το έχετε δοκιμάσει και πριν ξεκινήσω να το διαβάζω από ποια ηλικία το ξεκινησατε? Ο μπέμπης μου είναι 2,5 μηνών και το βιολογικό του ρολοι έχει αρχίσει και δουλεύει καλά θα έλεγα. Κανουμε μπάνιο κατά τις 7, θηλάζει και κοιμάται μέχρι τις 8 το πρωί. Φυσικά ξυπνάει αρκετές φορές μες στο βράδυ αλλά μόνο για να φάει. Τρωει δηλαδη κοιμισμένο. Το θέμα μου είναι γενικά πως κοιμάται σχεδόν πάντα με στήθος κ αυτό είναι που θα ήθελα να μην παγιωσουμε . Δεν με νοιάζει να γίνεται κυρίως έτσι; το θεωρώ κ μέρος του θηλασμού, αλλά δεν θέλω να γίνεται ΜΌΝΟ έτσι. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις όπου πχ κοιμάται το πρωι στο ριλαξ (αυτό που κινείται όμως) όπως και τωρα που αφού έφαγε τον σήκωσα να ρευτει κ περπατώντας μες το σπίτι κοιμήθηκε πάνω μου. Να τον βαλω στο κρεβάτι όμως έτσι κ να κοιμηθεί αποκλείεται, μόνο αν ξυπνήσει στον ύπνο του καααααποιες φορές τον χαιδευω κάπως στο πρόσωπο και τον ξαναπαιρνει.

Εγω πάντως το εχω διαβάσει αλλα δε το εχω κανει ακόμα.

Εμένα ειναι 10 μηνων τωρα και θελω να τις το αρχίσω αλλα το αναβάλλω γιατι ειναι καλο μωράκι σχετικά με τον υπνο και δε με κουράζει μια αγκαλίτσα με το γαλατάκι της στο μαξιλάρι που εχω γι αυτό το σκοπό μέχρι να κοιμηθεί.

Θα το κάνω όμως μολις νιώσω έτοιμη.

Τωρα για σένα κοριτσι μου άποψη μου ειναι οτι ακόμα το μωράκι σου ειναι πολυ μικρόκαι καλο θα ήταν και να το χαρείς αλλα και να ανταποκρίνεσαι στην ανάγκη του γι αυτη τη ζεστασιά της αγκαλιάς.

Πίστεψε με ειναι πολυ νωρις τωρα βάζεις τα πρώτα λιθαράκια και βολτα σωστά όπως ρουτίνα που πολυ καλα κανεις. Οταν έρθει η ωρα να το μάθεις να αποκοιμιεμαι μόνο του θα το καταλάβεις αμέσως. Πιστεύω μετα τους 4 μήνες.

Ολα αυτά άποψη μου βέβαια πράττειν όπως θεωρείς εσύ σωστό για το μωράκι σου.

Πάντως το βιβλίο ειναι ωραίο και λογικό πολύ..

Παίρνε ιδέες απο τωρα και βάζε τις αίγα σιγά στο προγράμμα σας!!

Καλή δύναμη :)

Ναι την αγκαλιά δεν του τη στερώ με τίποτα, δεν με εκφραζει κάτι τέτοιο!! Περισσότερο να αποκτήσει καλές συνήθειες ύπνου θέλω κι έχω αρχίσει να το μελεταω από τώρα!

Euoulinitsa,

Σε παρακαλώ πολύ θα σου στείλω πμ το email μου, θα μπορέσεις να μου στείλεις το pdf με το no cry sleep solution κι εμένα?

Σ'ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!

l1ITp3.png HDApp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα, το ότι αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά και στο ρηλάξ και με χάδια ήδη σημαίνει ότι δεν κοιμάται μόνο στο στήθος. Αργότερα θα δεις ότι κοιμάται πχ και στο καρότσι στην πρωινή βόλτα με όποιον το πάει καροτσάδα και στο αυτοκίνητο και αγκαλιά με όποιον αναλάβει να το κοιμίζει όταν πας δουλειά. Το να το βάλω στο κρεβάτι και να αποκοιμηθεί μόνο του, έστω και γλαρωμένο όπως περιγράφει το Νo cry sleep solution προσωπικά δεν το κατάφερα ποτέ - στο δεύτερο παιδί δεν το προσπάθησα καν.. αλλά και πάλι ήταν χρήσιμο το βιβλίο στο να κάνω ρουτίνα ώστε να αποκοιμιέται σχεδόν αμέσως το βράδυ και στο να εκτιμήσω τα 4ωρα ύπνου και 5ωρα ύπνου που άρχισε να κάνει.

Το ειπα, ΚΥΡΙΩΣ στο στήθος, αν και έχεις δίκιο κοιμάται αρκετα και αλλιως. . Και σε καροτσαδα έχει κοιμηθεί και στην αδερφή μου πάνω και στο καρεκλακι στο ιχ αλλά και σήμερα που είχαμε βάλει μουσική και χορευαμε αγκαλιτσα! Το αδίκησα το παιδάκι μου! Εχει καλή σειρά δεν έχω παράπονο. Κ εμενα ο πρώτος βραδινος ύπνος του είναι 4-5 ωρες, μετά βέβαια ξυπνάει ανά διωρο. Θα διαβάσω το βιβλίο να πάρω ιδέες και για άλλες καλές συνήθειες. Προς το παρόν εστιάζω στην επιστροφή στην εργασία και την προετοιμασία της, θα το μελετήσω πιο καλά αργότερα αυτό.

Αυτό που τα βάζεις στο κρεβάτι την ώρα που αρχίζουν να νυστάζουν κι αυτά κοιμούνται μου φαίνεται και μενα τόσο απίθανο!!

• 2 χρόνια μετά...

Καλημέρα κορίτσια!

Έχετε το no cry sleep solution σε pdf; Ή ξέρετε από πού να το κατεβάσω; Λεω να το διαβάσω για να καταλάβω πιο πολλα για τον ύπνο του μπέμπη μου και  να πάρω ιδέες ώστε αν γίνεται να τον βελτιώσω. Από ποια ηλικία και μετά ειναι; Εμάς ειναι 4 μηνών τώρα..

ευχαριστώ

On 30/6/2019 at 12:50 ΜΜ, iliana32 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Έχετε το no cry sleep solution σε pdf; Ή ξέρετε από πού να το κατεβάσω; Λεω να το διαβάσω για να καταλάβω πιο πολλα για τον ύπνο του μπέμπη μου και  να πάρω ιδέες ώστε αν γίνεται να τον βελτιώσω. Από ποια ηλικία και μετά ειναι; Εμάς ειναι 4 μηνών τώρα..

ευχαριστώ

Δεν έχω pdf, ίσως κάποια άλλη κοπέλα σε βοηθήσει. Εν το μεταξύ μπορείς να ρίξεις μία ματιά και δω , έχει κάποιες κεντρικές ιδέες του βιβλίου μεταφρασμενες.  

Διαφημίσεις

On 1/7/2019 at 6:05 ΜΜ, Mama_Anesti_ είπε:

Δεν έχω pdf, ίσως κάποια άλλη κοπέλα σε βοηθήσει. Εν το μεταξύ μπορείς να ρίξεις μία ματιά και δω , έχει κάποιες κεντρικές ιδέες του βιβλίου μεταφρασμενες.  

Ευχαριστώ πάρα πολυ! Θα το διαβάσω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...