Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

"No cry sleep solution" vs "Κοιμησου παιδι μου"

Franklin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Έχω το no cry σε ηλεκτρονική μορφή. Αν θελεις μπορώ να σου το στείλω!

Από το "κοιμήσου παιδί μου" έχω διαβάσει μόνο ένα απόσπασμα που υπάρχει κάπου στο διαδίκτυο.

Το no cry μου φάνηκε καταπληκτικό βιβλίο. Έμαθα πολλά για τον ύπνο των μωρών αν και ποτέ δεν έκανα κάποια σοβαρή προσπάθεια να το εφαρμόσω. Την περίοδο των διακοπών που είχαμε πάει για 15 μέρες στα πεθερικά μου έκανα το λάθος να μάθω στο μώρό να κοιμάται στο κρεβάτι μου μαζί μου και τώρα πάλι άρχισε να φοβάται τη νύχτα που ξυπνάει και να θέλει να το πάρω μαζί μου για να ξανακοιμηθεί. Χθες πήρα την απόφαση να εφαρμόσω επιτέλους πιστά τη μέθοδο.

Έχω δοκιμάσει και να την αφήσω να κλαίει (μέχρι 10 λεπτά) Τον πρώτο καιρό είχε πιάσει και αποκοιμιόταν μόνη της και για ένα διάστημα δεν ξυπνούσε τη νύχτα. Όμως δεν θα το ξανακάνω. Δυστυχώς δεν είναι το κάνω μία φορά και ξεμπέρδεψα, τουλάχιστον δεν πιάνει σε όλα τα μωρά μόνιμα. Με μια αλλαγή περιβάλλοντος, μια αρρώστεια ο ύπνος του μωρού μπορεί να επηρεαστεί οπότε άντε πάλι να το αφήνεις να κλαίει για να μάθει να κοιμάται. Δε μου αρέσει να συνδέσει το μωρό τη διαδικασία του ύπνου με αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία.

Πάντως όποια μέθοδο και να ακολουθήσει κανείς χρειάζεται υπομονή, γιατί δεν αλλάζουν οι συνήθειες του μωρού και το βιολογικό του ρολόι από τη μια μέρα στην άλλη.

Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι το no cry είναι γραμμένο με πολύ ανθρώπινο τρόπο και με πολύ σεβασμό στις επιλογές parenting που κάνει ο γονιός (π,χ. αν το μωρό θηλάζει ή αν πίνει ξένο γάλα, αν κοιμάται σε δικό του κρεβάτι ή μαζί με το γονιό). Αντίθετα αυτό που δε μου άρεσε στο απόσπασμα που διάβασα από το "κοιμήσου παιδί μου" είναι ο τρόπος που βλέπει το παιδί. Ουσιαστικά υπονοεί ότι το παιδί απλά θέλει να περάσει το δικό του όταν κλαίει και όχι ότι κλαίει π.χ. από φόβο ή από ταλαιπωρία.

Καλημέρα και γω έχω ήδη αγοράσει το "Κοιμήσου παιδί μου".Αλλά δεν έχω το no cry.Θα ήθελα αν μπορούσες να το έστελνες και σε μένα ηλεκτρονικά.Σ'ευχαριστώ προκαταβολικά!

dogdogsrd20100306_2_My+boy+is.png

fc7b832273.png

Οχι δεν χειροτερεψε αλλα και δεν διορθωθηκε. Δεν θηλαζω και οσον αφορα τον παιδιατρο θεωρησε το γεγονος απλα τυχαιο....αλλα τοσους μηνες τυχαιο....δεν νομιζω...γενικα η μικρη μου δεν μπορει να κοιμηθει πανω απο μιση ωρα σερι χωρις διακοπη.....και αυτο με κουνημα...τι καταλαβα εαν απο την μιση ωρα που κοιμαται τα 20 λεπτατην κουναω....δωρο αδωρο....δεν ξεκουραζεται οσο θα επρεπε και αυτο εχεισαν αποτελεσμα να ειναι μεσα στην γκρινια ολη μερα....θα προσπαθησω να αλλαξω,αλλα δεν ξερω τοντροπο....προσπαθησα στοπαρελθον με διαφορα τεχνασματα αλλα δεν επιασε τπτ...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Οχι δεν χειροτερεψε αλλα και δεν διορθωθηκε. Δεν θηλαζω και οσον αφορα τον παιδιατρο θεωρησε το γεγονος απλα τυχαιο....αλλα τοσους μηνες τυχαιο....δεν νομιζω...γενικα η μικρη μου δεν μπορει να κοιμηθει πανω απο μιση ωρα σερι χωρις διακοπη.....και αυτο με κουνημα...τι καταλαβα εαν απο την μιση ωρα που κοιμαται τα 20 λεπτατην κουναω....δωρο αδωρο....δεν ξεκουραζεται οσο θα επρεπε και αυτο εχεισαν αποτελεσμα να ειναι μεσα στην γκρινια ολη μερα....θα προσπαθησω να αλλαξω,αλλα δεν ξερω τοντροπο....προσπαθησα στοπαρελθον με διαφορα τεχνασματα αλλα δεν επιασε τπτ...

Εχετε αποκλεισει οτιδηποτε παθολογικο;κατι που να την ενοχλει στην αναπνοη;καρδιολογος την εχει δει καθολου;Σου λεω τωρα αυτα που μου ερχονται προχειρα, εγω δηλαδη πρωτα ετσι θα το εψαχνα.

Για τα γαλακτοκομικα ρωτησα γιατι εμενα εχει αλλεργια και εκανε ανησυχο υπνο.Εσεις πινετε υποαλλεργικο;Εχετε δοκιμασει αλλο γαλα;

Εχεις δοκιμασει να κοιμηθεις μαζι της;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

Καλημερα....πινουμε κανονικο γαλα και οσο γιατρους ο μεν παθολογος δεν βρισκει τπτ και ο καρδιολογος την παρακολουθει συχνα λογω φυσηματος που ειχε οποτε εαν ηταν οτιδηποτε ιατρικης φυσεως νομιζω θα το ειχανδιαγνωσει. Δεν μπορω να καταλαβω τι της προκαλει τοση ανησυχια....εν το μεταξυ βγηκαν πριν 2 μερες και τα πρωτα μας δοντακια....και παλι ανησυχη....εγω πιστευω πλεον οτιειναι αυτο που λενε...πρεπει να μαθει να κοιμαται μονη της χωρις κλαμα καιχωρις να ξυπναει ενδιαμεσα και να θελει παλι κουνημα για να ξανακοιμηθει....δλδ εκει που κοιμαται πρεπει και να ξυπναει....πιστευω οτι απλα ειναι θεμα εκπαιδευσης....τπτ αλλοδεν μπορω να σκεφτω...ολη αυτη ηυπερενταση που εχειμπορει ναοφειλεται στο οτιδεν κοιμαται μονοκοματα καικαθολου καλα οποτε χτυπαει μπουμεραν....να δοκιμασω το κοιμησου παιδι μου....ταλαντευομαι πολυ.....

Διαφημίσεις

Στην για κανενα μηνα πιναμε humana αλλα δεν το ηθελε και της το αλλαξα στο sanilac....το οποιο ουτε δυσκιλιοτητα μας προκαλεσε, το πινει πολυ καλα και τα κιλα της τα παιρνει κανονικοτατα....και με το παραπανω θα ελεγα....πριν ακομα αρχισουμε τις στερεες....ο παιδιατρος μας εχει καιειδικοτητα στην παιδιοκαρδιολογια και αν συνεβαινε κατι θα τοειχε διαγνωσει εκτος τοφυσημα βεβαια που αρχικα αυτος το βρηκε αλλα πηγαμε και κανονικο καρδιολογο ο οποιος μας καθυσυχασε.....απολυτα....οσο για την αναπνοη την παρακολουθω συνεχεια και ολα αυτα που κανει στο οσοδιαστημα κοιμαται ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου....ροχαλητο...και ενα χαρακτηριστικο χουρχουρισμα τοοποιο προερχεται απο τα κρεατακια...απεφανθει ο γιατρος....στην αρχη κοιμομασταν μαζι αλλα εκει πραγματικα ηταν μαρτυριο.....δεν ησυχαζε ουτε για ενα λεπτο....8 το πρωο κοιμοταν μεχρι τις 10 τοπρωι κ ολητην υπολοιπη μερα μετα βιας 2 μισαωρα....μεσημερι και απογευμα.....ευχαρστω πολυ για τηνκατανοηση.....

Καλημέρα!!!η μικρή μου είχε κόψει το βραδυνό γάλα από 2,5 μηνών!!!και μόλις έγινε 6 μηνών ξαναρχίσαμε το βραδυνό ξύπνημα!!τώρα είμαστε ενός έτους και συνεχίζουμε το ίδιο βιολί!!!Πέφτει ξερή κατά τις 10 και στις 2 ξυπνάει!!Δεν πεινάει,απλά φαίνεται να έχει όρεξη για παιχνίδι,για βόλτα.......αν καταφέρω και την ξανακοιμήσω(κουνώντας τη φυσικά) σε κανά μισάωρο ξαναξυπνάει στην ίδια κατάσταση!!την πήραμε και στο κρεβάτι,πάλι πάει πέρα δώθε και δεν κοιμάται!!ο ύπνος την παίρνει κατα τις 4 και μισή και κοιμάται μέχρι τις 9.30!!Να σημειώσω ότι κατα τη διάρκεια της ημέρας κοιμάται το πολύ 40 λεπτά!!!τίποτα δλδ!!

και όλο αυτό το σκηνικό της προκαλεί νεύρα,είναι ευερέθιστη κτλ

άρχισα να διαβάζω το κοιμήσου παιδί μου!!δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το εφαρμόσω γιατί όταν κλαίει η κυρία κάνει διάφορα κόλπα και φοβάμαι...

Εμεις μεχρι τωρα 7 μηνων πλησιαζουμε δεν σταματησαμε να τρωμε βραδυ....εκτος μερικων εξαιρεσεων 2-3 φορες δλδ που αντι να τρωει μεσα στα αγρια μεσανυχτα πηγαινε 7 το πρωι...νορμαλ τοβρισκω....τοθεμα ομως με τον υπνο ειναι προβλημα και πρεπει να λυθει....εγω την βαζω για υπνο στις 9 αν καιδοκιμασα και πιο αργα αλλα τπτ δεν αλλαξε και καταληγει να κοιμαται στις 11 περιπου....αφου ξυπναει ανα 10 λεπτα μεσα σε αυτες τις 2 ωρες και για να ξανακοιμηθει κουνημα στο καροτσι και μονο....και απο εκε την βαζω στο κρεββατακι.....και ανξυπνησει που θα ξυπνησει....τπτ δεν πιανει, ουτε τραγουδια, ουτε χαιδεμα....μονο παλι καροτσι και φτου και αποτηναρχη....και οταν καταφερει να αποκοιμηθει να χτυπησει καμπανα της εκκλησιας,μενουμε ακριβως διπλα...και οτι ωραειναι κανει τους αναλογους χτυπους.....10 το βραδυ....δεκα φορες χτυπαει.....καιφυσικα τομωρο αναστατωνεται......και εχει ακομα περισσοτερη υπερανταση....ελεος δλδ....

Στην για κανενα μηνα πιναμε humana αλλα δεν το ηθελε και της το αλλαξα στο sanilac....το οποιο ουτε δυσκιλιοτητα μας προκαλεσε, το πινει πολυ καλα και τα κιλα της τα παιρνει κανονικοτατα....και με το παραπανω θα ελεγα....πριν ακομα αρχισουμε τις στερεες....ο παιδιατρος μας εχει καιειδικοτητα στην παιδιοκαρδιολογια και αν συνεβαινε κατι θα τοειχε διαγνωσει εκτος τοφυσημα βεβαια που αρχικα αυτος το βρηκε αλλα πηγαμε και κανονικο καρδιολογο ο οποιος μας καθυσυχασε.....απολυτα....οσο για την αναπνοη την παρακολουθω συνεχεια και ολα αυτα που κανει στο οσοδιαστημα κοιμαται ειναι στα πλαισια του φυσιολογικου....ροχαλητο...και ενα χαρακτηριστικο χουρχουρισμα τοοποιο προερχεται απο τα κρεατακια...απεφανθει ο γιατρος....στην αρχη κοιμομασταν μαζι αλλα εκει πραγματικα ηταν μαρτυριο.....δεν ησυχαζε ουτε για ενα λεπτο....8 το πρωο κοιμοταν μεχρι τις 10 τοπρωι κ ολητην υπολοιπη μερα μετα βιας 2 μισαωρα....μεσημερι και απογευμα.....ευχαρστω πολυ για τηνκατανοηση.....

Δυσκολευομαι να δεχτω οτι ενα μωρακι αρνειται για τοσο διαστημα να κοιμηθει ομαλα, κοντρα στο ενστικτο του, χωρις να εχει κατι που το προβληματιζει εντονα. Πραγματικα συγγνωμη αν φαινομαι επιμονη :oops::oops::oops: αλλα πχ το ροχαλητο ειναι φυσιολογικο στα μωρα; / το μπουκωμα της μυτης ειναι κλασσικο χαρακτηριστικο αλλεργιας, παιζει να μην ειναι κρεατακια; Εχεις παρει δευτερη γνωμη; Ας πουμε καλα η δικη σου ταλαιπωρια -λεμε τωρα...- το καημενο το μωρακι μεχρι ποτε θα ταλαιπωρειται;

Διαφημίσεις

Δεν εχω διαβάσει κανένα από τα 2 βιβλία... Κ στα 2 παιδιά μου ακολουθώ το ενστικτό μου. Ο γιος μου από 15 μηνών κοιμάται σε μονό κρεβάτι μόνος του...κ δεν τον πήρα ποτε στο κρεβάτι μας. Ειναι φορες που κλαίει , ειναι ανήσυχος αλλά πάω εγώ στο κρεβάτι του, τον χαιδευω, τον παίρνω αγκαλιά κ αποκοιμιέται( τώρα ειναι 22 μηνών) . Η μπέμπα ειναι 3 μηνών... Στην αρχή είχα εξαντληθεί, δεν άντεχα άλλο. Ολη νύχτα άυπνη κ το πρωί που κοιμόταν είχα τον μεγάλο να τρέχω..... Σιγα σιγα όμως χωρίς στρες της έκανα τα εξής: άναβα ένα απαλό φως, έβαζα μουσική , την ταιζα κ την κράταγα λίγο αγκαλίτσα να ηρεμήσει. Μόλις την έβαζα στο κρεβάτι κ της έπεφτε η πιπίλα έκλαιγε. Της χαιδευα το κεφαλάκι, της κραταγε την πιπίλα κ αποκοιμιόταν. Τώρα ειναι 3 μηνών κ κοιμάται μόνη της!!!!!! Κουράγιο μανούλες.... Θα συμφωνήσω με μια κοπέλα που ειπε οτι λόγω δοντιών, μιας ίωσης κτλ μπορεί να χαλάσει το προγραμμα τους, αλλά μετα πάλι προσπάθεια.... Θα μεγαλώσουν κ θα ηρεμήσουμε απο αυτα. Αυτό σκέφτομαι κ παίρνω κουράγιο μόνη μου.

Πάντως πολλές φορες σκέφτομαι: αφού νυσταζουν γιατί δεν κοιμούνται;;;;; Τι τους ενοχλεί;;;

Μπορει κοπελα να περιγραψει με λιγα λογια ποιο ειναι τοκεντρικο νοημα του βιβλιου no cry solution? το κοιμησου παιδι μου το εχω αγορασει αλλα το αλλο δεν μπορεσα να το βρω στα ελληνικα....ευχαριστω εκ των προτερων....

Δυσκολευομαι να δεχτω οτι ενα μωρακι αρνειται για τοσο διαστημα να κοιμηθει ομαλα, κοντρα στο ενστικτο του, χωρις να εχει κατι που το προβληματιζει εντονα. Πραγματικα συγγνωμη αν φαινομαι επιμονη :oops::oops::oops: αλλα πχ το ροχαλητο ειναι φυσιολογικο στα μωρα; / το μπουκωμα της μυτης ειναι κλασσικο χαρακτηριστικο αλλεργιας, παιζει να μην ειναι κρεατακια; Εχεις παρει δευτερη γνωμη; Ας πουμε καλα η δικη σου ταλαιπωρια -λεμε τωρα...- το καημενο το μωρακι μεχρι ποτε θα ταλαιπωρειται;

Καλα κανεις και επιμενεις.....με βοηθας με τον τροπο σου αλλα οτανλεω ροχαλητο δεν εννοω συνεχομενο απλα για λιγο ηοταν ειναι βουλωμενη ημυτουλα μας....εχω παρει και 2ρη γνωμη αλλα ηκαταληξη ειναι η ιδια....το μωρο χερει ακρας υγειας....ευτυχως τονινι μου αλλα τοπροβλημα παραμενει....πραγματικα εχω καταλαβει οτι τα μωρακια μας περνενε φασεις κατα διαστηματα και οτι συνεχεια αλλαζουν τις συνηθειες που με τοσο κοπο τους εχουμε μαθει....που θα παει ομως θαπερασει....το δυσκολο ομως ειναι οτι το μωρο τομεγαλωνω μονη μου χωρις καμια βοηθεια....και ο αντρας μου μενει μακρυα μας....οποτε κουραζομαι αφανταστα....ποναει πλεον ολο μου το σωμα απο το νακουναω τοκαροτσι....και το παραδοξο ειναι οτι αναγκαστηκα ναξεκινησω το κουνημα γιατι προσπαθησα με αλλους τροπους νατηνκανω να κοιμηθει αλλα ματαιο...οποτε καταληξαμε στο καροτσι.....δεν με ενοχλει αυτο αλλα εαν την βαλω στοκρεββατακι ξυπναει σε 10 λεπτα και δεν μπορει να ξανακοιμηθει εαν δεν την κουνησω.....και φτου και απο την αρχη ολο τοβραδυ αυτο το σκηνικο.....εγω εκαν το λαθος αλλα πραγματικα δεν ειχα αλλη λυση.....

Εμενα παντως τις πεφτει ηπιπιλα της την βαζω αλλα συνεχιζει νακλαει ωσπου τηνξαναβαζω στο καροτσι...ουτε χαιδεμα δεχεται ουτε λογακια ουτε τπτ....βρε αμαν....τι θα κανω με αυτο το μωρο μου?

Διαφημίσεις

Μπορει κοπελα να περιγραψει με λιγα λογια ποιο ειναι τοκεντρικο νοημα του βιβλιου no cry solution? το κοιμησου παιδι μου το εχω αγορασει αλλα το αλλο δεν μπορεσα να το βρω στα ελληνικα....ευχαριστω εκ των προτερων....

Δες το ποστ αρ. 10 σε αυτό το τόπικ.

Νομίζω ότι το μωράκι σου δεν ξέρει να ξανακοιμηθεί. Κλασικά στην ηλικία που είστε αρχίζουν τα ξυπνήματα με το που αλλάζουν πλευρό τα παιδιά και αν δεν ξέρουν να ξανακοιμηθούν μόνα τους, ξυπνάνε κάποιον άλλον να τα ξανακοιμίσει!

Στάνταρ θα καταλάβεις αν είναι αυτό, από το αν κοιμάται το παιδί κανένα δίωρο στο αυτοκίνητο για μεσημέρι, δηλαδή επειδή εκεί ξανανανουρίζεται μόνο του.

Και βέβαια να το παρακολουθήσεις, αν αντέχεις, να δεις από τι ξυπνάει. Πιστεύω είναι απλά από το άλλαγμα πλευρού, που γίνεται πιο συχνά σε αυτές τις ηλικίες, σε σχέση με μικρότερες ηλικίες.

Η λύση βέβαια δεν είναι να το κοιμίζεις στο αυτοκίνητο, αλλά να καθοδηγήσεις το παιδί να κάνει ό,τι κάνουν και όλοι οι μεγάλοι καθώς και άλλα μωράκια της ηλικίας, του, ότι όταν θέλουμε να κοιμηθούμε, κλείνουμε τα μάτια και κοιμόμαστε. Όταν ξυπνάμε στη μέση της νύχτας επειδή ακούσαμε κάποιο θόρυβο ή επειδή αλλάξαμε πλευρό, επίσης κλείνουμε τα μάτια και κοιμόμαστε! Η μέθοδος με κλάμα λέει να αφήσει κάποιος το παιδί να το καταλάβει μόνο του αυτό, το no-cry το πάει πιο σταδιακά.

Κάτι άλλο που σκέφτομαι είναι μήπως τέτοια εποχή κρυώνει το παιδί;

Καλημερα....μα την παναγια εχω δοκιμασει τα παντα....θερμοκρασια την μετραω στον υπνο της βαζωντας το χερι μου στον αυχενα της αλλα ειναι ζεστουλικο αλλα εκτος αυτου εχω δοκιμασει τα παντα.....πιο δροσια, σαφως πιο ζεστη, λιγα σκεπασματα, πολλα σκεπασματα, ελαφρυα πιτζαμουλα, υπνοσακο, φως λιγο, σκοταδι εντελως αλλα τπτ δεν πιανει.....εγω λεω οτι πρεπει να την εκπαιδευσω να κοιμαται μονη της ειδικα στην εναρξη του υπνου.....που μετπτ δεν κοιμαται μονη της...μα με τπτ ομως....τοθεμα ειναι να δω ποια μεθοδος με βολευει απο ολες τις αποψεις.....σε ευχαριστω πολυ παντως....και εσενα και ολες τις κοπελες....αυτο το τοπικ που θα το βρω? ειμαι και λιγο ασχετη....

Κοαλακι τι αλλο να πω... εσυ ξερεις καλυτερα.

Εννοει το μυνημα νουμερο 10 σε αυτο το θεμα που μιλαμε.

Κοριτσια μη ρωτατε, οποια θελει ας μου στειλει κατευθειαν πμ με το ε-μαιλ της να το προωθησω, ενος λεπτου υποθεση ειναι.

Ευχαριστω πολυ παντως....πηρα την αποφαση να περιμενω να την εκπαιδευσω στοθεμα του υπνου γιατι μολις πριν λιγες μερες βγαλαμε τα πρωτα μας δοντια....να περασει λιγο και θα μπω στη διαδικασια γιατι πλεον εβγαλα το συμπερασμα οτι φταει τογεγονος οτι δεν ξερει να κοιμηθει....γιατι και το μεσημερι για να συμπληρωσει μολις μια ωραυπνου πρεπει ανα τεταρτο που ξυπναει να την ξανακουναω για να κοιμηθει αλλιως ξεσηκωνει τον κοσμο.....μαρτυριο πλεον εχει γινει, ολο το σωμα μου ποναει απο το κουνα. Κουνα....ειμαστε και8 κιλα, 6μιση μηνων και γενικα τρωμε πολυ.....και βαρυναμε πολυ κατεπεκτασην.....

Matina80 προσπαθησα να σου στειλω πμ2 φορες αλλα μουβγαζει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενη....τι κανω λαθος βρε κοριτσια? συγμωμη κιολας που τοτοποθετω εδω αλλα εγραφα σχεδον μιση ωρα γιατι γραφω απο αφης....και ξαφνικα παταω υποβολη και.....ξανα απο την αρχη....παταω παλιυποβολη αλλαδεν το στελνει.....ευχαριστω για την κατανοησηηηηηηηηηη.........

Ενταξει διορθωθηκε το προβλημα..... με την αποστολη και εστειλα το μνμ εκειπου ηθελα.....παντως να επισημανω οτι οποτε ερχεται ο μπαμπας μας γιατι ζει σε αλλη πολη.....ο υπνος του μωρου ειναι πιο ευκολος.....διαφορετικα κλαφτα χαραλαμπε.....τοσες φορες τοτσεκαρα δεν μπορει μηπως παιζει καιρολο η πατρικη απουσια? δεν μπορει να ειναι ολες οιφορες συμπτωσεις.....εχθες ηρθε ο συζυγος μου και τωρα το μεσημερι κοιμαται 2 ωρες χωρις κιχ......ενω σε διαφορετικη περιπτωση ανα 15 λεπτα κουναω καροτσι.....αλλιως χαλαμε τον κοσμο.....τι να πω? υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηη........

παντως να επισημανω οτι οποτε ερχεται ο μπαμπας μας γιατι ζει σε αλλη πολη.....ο υπνος του μωρου ειναι πιο ευκολος.....διαφορετικα κλαφτα χαραλαμπε.....τοσες φορες τοτσεκαρα δεν μπορει μηπως παιζει καιρολο η πατρικη απουσια? δεν μπορει να ειναι ολες οιφορες συμπτωσεις.....εχθες ηρθε ο συζυγος μου και τωρα το μεσημερι κοιμαται 2 ωρες χωρις κιχ......ενω σε διαφορετικη περιπτωση ανα 15 λεπτα κουναω καροτσι.....αλλιως χαλαμε τον κοσμο.....τι να πω? υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηη........

Σίγουρα παίζει ρόλο και αυτό. Κι εμένα ο δικός μου πάντα ήταν πολύ πιο ήρεμος τα Σ/Κ που ο άντρας μου ήταν συνέχεια σπίτι.

u65Tp3.png

QACnp2.png

Μολις ηρθαμε απο τον παιδιατρο....και το μωρο εχει παρει μολις 250γραμμαρια......και ψαχνουμε το ενδεχομενο ουρολιμωξης....ανεφερα και στον γιατρο για τια αναγωγες αλλα θα περιμενω τα αποτελεσματα των ουρων και μετα παωμαλλον για υπερηχο οισαφαγου.....το μωρο εξακολουθει να ειναι υπερβολικα ανησυχο στον υπνο της παντως.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...