Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κύρου Θεσ/νίκη

Recommended Posts

Αν θέλω να ξεκινήσω με σπερματέγχυση σε κέντρο, θα πρέπει πάλι να δω εμβρυολόγο?

Bασικά πρέπει να δεις το γιατρό που θα σου κάνει τη σπερματέγχυση. Αλλά το σπέρμα ο εμβρυολόγος θα το επεξεργαστεί.

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

επανερχομαι μετά απο αρκετό χρονικό διάστημα για να ευχαριστήσω την γιατρό μου την κα Κύρου και το NEW LIFE, που με την βοήθεια τους κατάφερα μετά απο 9 χρόνια προσπαθειών τόσο στα επώνυμα κέντρα της Αθήνας όσο και της Θεσ/κης να διανύω την 9η εβδομάδα δίδημης κύησης

Η κα Κύρου αγωνίστηκε μαζί μου με αυστηρότητα, ειλικρίνεια, ανθρωπιά και κυρίως επιστημονικότητα .

Πολλές φορές με < απείλησε> ότι θα με εγκατέλειπε όταν έβλεπε ότι αρνιόμουν να συμμορφωθώ με τις οδηγίες της λόγω συναισθηματικής μου φόρτισης και απαισιοδοξίας μου.

Προσπάθησε μαζί μου με βήματα αργά , μεθοδικά και σταθερά , μου εξηγούσε την κάθε κίνηση της και τελικά τα κατάφερα με την βοήθεια του Θεού και με την βοήθεια της

Οσο για το N L , δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια επιστημονικότητα και σοβαρότητα απο εμβρυολόγους.

Εγγραφη ενημέρωση, ανάλυση των δεδομένων και των πιθανοτήτων, επιλογή και κατάψυξη των υγιέστερων εμβρύων ,όλα έγιναν με απόλυτη διαφάνεια και ανθρωπιά

Και στο τέλος τα λόγια της κας Ζησοπούλου< θα μείνεις σίγουρα έγκυος>

κι έτσι έγινε

Δεν θα έγραφα διαφορετικά αν είχα αποτύχει και αυτή την φορά, η προσπάθεια της Κύρου και η σοβαρότητα του κέντρου είναι δεδομένα

Αλλωστε δεν ξέρω αν θα φτάσω μέχρι τέλους, ανησυχώ , φοβάμαι, έχω άγχος, δεν είναι απλά τα πράγματα, ξέρω όμως ότι έφτασα στο maximum του ανθρωπίνως δυνατού

Μια συμβουλή λοιπόν ,μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες σας , αγωνιστείτε δίπλα στους σωστούς γιατρούς και στα σοβαρά κέντρα και το αποτέλεσμα θα έλθει

καλημερα

επανερχομαι μετά απο αρκετό χρονικό διάστημα για να ευχαριστήσω την γιατρό μου την κα Κύρου και το NEW LIFE, που με την βοήθεια τους κατάφερα μετά απο 9 χρόνια προσπαθειών τόσο στα επώνυμα κέντρα της Αθήνας όσο και της Θεσ/κης να διανύω την 9η εβδομάδα δίδημης κύησης

Η κα Κύρου αγωνίστηκε μαζί μου με αυστηρότητα, ειλικρίνεια, ανθρωπιά και κυρίως επιστημονικότητα .

Πολλές φορές με < απείλησε> ότι θα με εγκατέλειπε όταν έβλεπε ότι αρνιόμουν να συμμορφωθώ με τις οδηγίες της λόγω συναισθηματικής μου φόρτισης και απαισιοδοξίας μου.

Προσπάθησε μαζί μου με βήματα αργά , μεθοδικά και σταθερά , μου εξηγούσε την κάθε κίνηση της και τελικά τα κατάφερα με την βοήθεια του Θεού και με την βοήθεια της

Οσο για το N L , δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοια επιστημονικότητα και σοβαρότητα απο εμβρυολόγους.

Εγγραφη ενημέρωση, ανάλυση των δεδομένων και των πιθανοτήτων, επιλογή και κατάψυξη των υγιέστερων εμβρύων ,όλα έγιναν με απόλυτη διαφάνεια και ανθρωπιά

Και στο τέλος τα λόγια της κας Ζησοπούλου< θα μείνεις σίγουρα έγκυος>

κι έτσι έγινε

Δεν θα έγραφα διαφορετικά αν είχα αποτύχει και αυτή την φορά, η προσπάθεια της Κύρου και η σοβαρότητα του κέντρου είναι δεδομένα

Αλλωστε δεν ξέρω αν θα φτάσω μέχρι τέλους, ανησυχώ , φοβάμαι, έχω άγχος, δεν είναι απλά τα πράγματα, ξέρω όμως ότι έφτασα στο maximum του ανθρωπίνως δυνατού

Μια συμβουλή λοιπόν ,μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες σας , αγωνιστείτε δίπλα στους σωστούς γιατρούς και στα σοβαρά κέντρα και το αποτέλεσμα θα έλθει

lea68 Πολυ χαιρομαι οταν διαβαζω ιστοριες επιτυχιας μετα απο χρονια προσπαθειων!Μπραβο στους γιατρους και σε σενα!Μας δινετε ελπιδα και κουραγιο να συνεχιζουμε και εμεις...

Μπράβο lea68 σου εύχομαι μια τελειόμηνη και ευχάριστη κύηση. Είμαι και εγώ από τις κοπέλες που ταλαιπωρούνται, με χαμηλή ανταπόκριση στα φάρμακα και κακής ποιότητας ωάρια παρόλο που οι εξετάσεις μου ήταν στα φυσιολογικά όρια ακόμα και η ΑΜΗ. Η τελευταία εξωσωματική που έκανα σε μεγάλο κέντρο των Αθηνών με απογοήτευσε γιατί ενώ όπως μας έλεγε ο γιατρός ολα πήγαιναν καλά πήραμε 5 ωάρια γονιμοποιήθηκαν τα 4 και εμβρυομεταφορά 3 η χοριακή ήταν μηδενική. Όταν ρωτήσαμε τι έφταιξε μας είπε κακής ποιότητας ωάρια και να σκεφτούμε για δανεικά. Σε όλη τη διαδικασία δεν είχαμε καμιά ενημέρωση από την εμβρυολόγο, ενώ όπως προείπα ο γιατρός έλεγε ότι προχωράμε καλά....

Θα με ενδιέφερε να βρω ένα γιατρό που δε θα με παραπέμψει με τη πρώτη στα δανεικά αλλά που θα έχει όρεξη να ασχοληθεί μαζί μου και να το παλέψει. Ξέρω η ηλικία μου είναι δύσκολη (42) αλλά έχω ακούσει για πιο δύσκολες περιπτώσεις από μένα που έμειναν με δικά τους ωάρια.

Πιστεύεις ότι εάν έκλεινα στη Κύρου θα είχα ανταπόκριση? Αν έχεις τη καλοσύνη στείλε μου περισσότερες πληροφορίες καθώς και κάποια τηλ. για να επικοινωνήσω μαζί της σε πμ.

Σε ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

ayreonνliv, καλησπέρα

η περίπτωση μου σαν την δική σου και ακόμα πιο πολύπλοκη και δυσκολότερη,η ηλικία μου μεγαλύτερη απο την δική σου, η ΑΜΗ μου στα όρια της ανεπάρκειας,αυτά 'ηταν τα δεδομένα μου.

Γνωστή η πρακτική των κέντρων που περιγράφεις, όλα καλά μου λέγανε ότι πηγαίνανε, καλή και η γονιμοποίηση, καλή και η ποιότητα, αοριστικολογίες,γενικότητες,αφηρημένα, ποτέ καμία επαφη με τους εμβρυολόγους, ποτέ έγγραφη ενημέρωση, ποτέ απόλυτη διαφάνεια

Στο κέντρο που εγώ εν τέλει κατάφερα την εγκύμοσύνη μου , ήταν τόσο αναλυτικοί, μίλησα και με τις 2 εμβρυολόγους, μου εξήγησαν ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ, τα πάντα, μου εξήγησαν και μου έδειξαν απο φωτ πως η γονιμοποίηση δεν πήγε καλά για όλα τα ωάρια, σε ποιά πήγε καλά και άρα έδωσαν βλαστοκύστη, πόσες βλαστοκύστες αξίζει να καταψυχθούν και ποιές όχι. Δεν είχαν καμία πρόθεση να καταψύξουν < σκουπίδια> .

Αποτέλεσμα θετικό ήθελαν κι εκείνοι

Οσο για την γιατρό μου, Θεός δεν είναι , αλλά μέσα απο την υπερβολή της έκφρασης μου σου λέω < ότι στο είδος της είναι ένας μικρός Θεός>, όχι επειδή τελικά τα κατάφερε, αλλά επειδή αγωνίστηκε κιόταν εγώ ,<κοκάλωνα τα πόδια> μου σαν γαιδούρι , κι έλεγα < δεν μπορώ άλλο , τέλος>, εκείνη με γλυκό και < γυνακείο> τρόπο ήξερε να προσπαθεί μαζίμου με ειλικρίνεια και επιστημονικότητα

Ηταν αυστηρή και ανθρώπινη, δεν μου πούλησε ούτε ένα παραμύθι, δεν μου παρουσίασε τίποτα ρόδινο, μου ανάλυσε τα δεδομένα, τις επιλογές ,την διαδικασία και η απόφαση -ΌΛΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ-

Ο Θεός να την έχει καλά

Αν ζητάς την γνώμη μου , είναι ότι αξίζει να την επισκεφτείς, δεν έχεις να χάσεις τίποτα, μπορεί τελικά μόνο να κερδίσεις, έχεις ήδη κάποια πείρα και ξέρεις να αξιολογείς .

Το site της είναι newbreath-ivf.eu

Kαλή επιτυχία να έχεις και ευχαριστώ για τις ευχές σας, ελπίζω να πάνε όλα καλά αλλά πραγματικά φοβάμαι και ανησυχώ

Καλό σας βράδυ

• 5 months later...

κοριτσια καλησπερα επειδη ψαχνω και γω εναν καλο γιατρο ο οποιος θα με αναλαβει ( βασικα πρεπει να κανω πρωτα λαπαροσκοπηση λογω υδροσαλπιγγας) η κυρια Κυρου ποσα παιρνει στην πρωτη επισκεψη οποια θελει ασ μου στειλει π.μ. καταλαβαινεται οι καιροι ειναι δυσκολοι και επειδη αποφασισα να παρω σβαρνα τα κεντρα ολα ειπα να ενημερωθω πρωτα !!!! ευχαριστω εκ των προτερων και καλη επιτυχια σε ολες μας !!!!

καλησπερα biscoto δυστιχως εγω ακομη δεν εχω περασει επιτροπη γιατι δεν εχω βιβλιαριο :oops: θα προσπαθησω ναβγαλω με την καινουρια χρονια ΑΝ γινεται κια αυτο παιζει γι αυτο ψαχνομαι και για φαρμακα να δω τι θα κανω και για εξωσωματικο!!!! μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο της να κλεισω ενα ραντεβου περιμενω να αδιαθετησω σε 4-5 μερες και λεω να ξεκινησω ας εχω μια εικονα απο τους γιατρους και βλεπουμε με τη νεα χρονια τι θα κανουμε !!!!

• 4 εβδομάδες μετά...

KAΛΗ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!!Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να παρεις γρηγορα θετικη χοριακη!!!!!!!

Τελικά.....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ?????

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

roudy συγχαρητηρια κοπελα μου.. να πανε ολα καλα!!

Κοριτσια να σας πω και εγω την δικη μου εμπειρια.. Για πανω από 2 χρονια πηγαινα στον γυναικολογο της πολης μου.. Όλα καλα μεχρι που αρχισαμε να προσπαθουμε με τον αντρα μου για παιδακι .. Καποιους μηνες αργοτερα διεγνωσε ο γιατρος πολυκυστικες ωοθηκες (ως τοτε όλα τελεια) και μια κυστη στην ωοθηκη.. Περιμεναμε να φυγει μονη της. 3 μηνες αργοτερα, τον Ιανουαριο, ειχα πονακια. Ξαναπαω για υπερηχο βρισκουμε ένα μικρο ινομυωμα, καμια κυστη.. Το αφηνουμε μου λεει παλι.. Το αποκορυφωμα ηταν όταν καποια στιγμη το καλοκαιρι και στη μεση του κυκλου ειχα καφε.. Μου ειπε τηλεφωνικα ότι είναι μαλλον ενδομητριωση η καποια κυστη που εσπασε και να περιμενουμε την επομενη περιοδο και βλεπουμε.. Φρικαρα! :evil:

Σκεφτηκα αμεσως την αλλαγη γιατρου! Το πρωτο ατομο που σκεφτηκα ηταν η κ. Κυρου, η οποια ηταν γυναικολογος της νυφης μου, αν και αρκετα χιλιομετρα μακρια.. Εκλεισα ραντεβου, εκανα εξετασεις, πηρα αντισυλληπτικα για να ρυθμισουμε τον κυκλο, με παρεπεμψε και σε ενδοκρινολογο και όλα ρυθμιστηκαν σε 2 μηνες!! Στην συνεχεια αποφασισαμε με τον αντρα μου να κανουμε σπερματεγχυση! Την καναμε μαζι της στο Assisting nature και πετυχε με την πρωτη!! :D Τωρα ειμαι σχεδον στην μεση της εγκυμοσυνης μου και περιμενουμε το θαυματακι μας..

Καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν να αποκτησουν παιδακι..

pJ8Ep3.png

• 4 months later...

Γενικά πρεπει παντα να φιλτραρουμε οτι διαβάζουμε ουτε να τα υιοθετούμε άκριτα, ουτε να τα απορρίπτουμε με την μια. Φιλτράρισμα!

Κανένας/καμια δεν ειναι υποχρεωμένος/η να λεει παραπάνω λεπτομέρειες απο οτι θελει, αλλα και απο την αλλη κανεις δεν πρεπει να φουσκώνει τα γεγονότα μιλώντας για μαγικες λύσεις και μεθόδους που πρωτη φορά δοκιμάστηκαν, γιατι γεμίζει ελπίδες κάποιους που δυστυχώς υιοθετούν άκριτα αυτα που διαβάζουν.

Πάνω κατω τα πρωτόκολλα των γιατρών ειναι ίδια δεν υπαρχουν 40 διαφορετικά λίγα ειναι μετρημένα στα δάκτυλα ! Οι ανταπόκριση των οργανισμών ειναι μοναδική!

Επισης για να μην θεοποιουμε τους εξωσωματικους , αυτοι κανουν ενα μονο μέρος της δουλειάς! Ενα ακομα μεγάλο κομμάτι πέφτει στις πλάτες του εμβριολογου. Χωρις αυτόν ο καλυτερος γιατρός απλα αποτυγχάνει!

Επισης τον καλυτερο γιατρο να εχεις και τον καλυτερο εμβριολογο επισης, αν το ζευγάρι παει απροετοίμαστο σε ενα κυκλο εξωσωματικης δυστυχώς θα αποτύχει! Ο καλυτερος γιατρός του κόσμου να σε αναλάβει, οχι η κυρου, αν δεν εχεις ρυθμισμένο τον οργανισμό , αιματολογικα, και δεν εχεις λύσει αλλα γυναικολογικά και ανδρολογικα θέματα δυστυχώς θα αποτύχεις...

Και δυστυχώς οι περισσότεροι εξωσωματικους γιατροί δεν ασχολούνται με αλλα κομμάτια εκτός απο το δικο τους! Τι και αν πας "ψοφιος" ως οργανισμός χαμπάρι δεν θα πάρουν! Και οταν αποτύχεις θα φταίει η τύχη!

Thanassi73 πολυ καλα τα λες για τους εξωσωματικους.Αυτα ακριβως που λες πρεπει να καταλαβουν οι γυναικες και να ξεσκονιστουν πριν πανε για εξωσωματικη.Η εξωσωματικη χωρις προετοιμασια παρα πολλες φορες δεν ειναι πανακεια.Οι εξωσωματικοι ειναι τεχνικοι κ πολυ κακως δεν σε παραπεμπουν κ σε ανοσολογο(αλλο θεμα κ αυτο),ενδοκρινολογο,αιματολογο κ δεν ξεσκονιζουν τη γυναικα απο γυναικολογικης αποψης.

Θελει συγκεκριμενο σχεδιο δρασης,ανοιχτο μυαλο πολυ κουραγιο κ πολυ χρημα πριν πεις τωρα προχωραμε.Το κατα δυναμιν βεβαια γιατι ουτε μπορουμε να τα προβλεψουμε ολα ουτε κ οι γιατροι ειναι θεοι.Ο καθενας τους εχει το δικο του μικρο κομματι.

Thanassi73 πολυ καλα τα λες για τους εξωσωματικους.Αυτα ακριβως που λες πρεπει να καταλαβουν οι γυναικες και να ξεσκονιστουν πριν πανε για εξωσωματικη.Η εξωσωματικη χωρις προετοιμασια παρα πολλες φορες δεν ειναι πανακεια.Οι εξωσωματικοι ειναι τεχνικοι κ πολυ κακως δεν σε παραπεμπουν κ σε ανοσολογο(αλλο θεμα κ αυτο),ενδοκρινολογο,αιματολογο κ δεν ξεσκονιζουν τη γυναικα απο γυναικολογικης αποψης.

Θελει συγκεκριμενο σχεδιο δρασης,ανοιχτο μυαλο πολυ κουραγιο κ πολυ χρημα πριν πεις τωρα προχωραμε.Το κατα δυναμιν βεβαια γιατι ουτε μπορουμε να τα προβλεψουμε ολα ουτε κ οι γιατροι ειναι θεοι.Ο καθενας τους εχει το δικο του μικρο κομματι.

ετσι ειναι απλα για να μην το ανοιγουμε πολυ το θεμα καθως δεν ειμαστε ειδικοι το πρωτο που πρεπει να κανει μια γυναικα πριν παει στο εξωσωματικο ειναι να επισκεφθεί εναν εξειδικευμενο αιματολογο ο οποιος θα σε ξεσκονισει με πληρης εξετασεις αιματολογικα, εξετασεις θυροειδους, για αυτοανοσα, για θρομβοφιλια.

Οταν κανει αυτες τις εξετασεις δει απο αιματολογικα τι της λειπει απο βιταμινες πως ειναι ο οργανισμος και που θελει ενίσχυση, πως ειναι απο θυροειδη, αν υπαρχει αυτοανοσο υποστρωμα, αν εχει καποια μορφη θρομβοφιλιας που σχετιζεται ομως με αποβολες και μειωμενη γονιμοτητα, οχι γενικα "εχω θρομβοφιλια" τοτε μπορει να προχωρησει στον εξωσωματικο για να την δει ορμονολογικα και να επιλεξει το πρωτοκολλο που της ταιριαζει. Φυσικα θα πρέπει να εχει προηγηθει και τσεκαρισμα στο ανατομικο κομματι των αναπαραγωγικων οργανων.

Μετα απο αυτα θα δειτε οτι οι "μικροι θεουληδες" οι εξωσωματικοι δεν ειναι και τοσο θεοι αλλα ενα κομματι του παζλ!!

Το γιατι τα κεντρα δεν σου τα λενε αυτα πριν ξεκινησεις σε αυτους ειναι για ευνοητους λογους ! ειναι πολλα τα λεφτα!! και οι οποιες αποτυχιες των προσπαθειων τις φορτωνουν σε τυχαια γεγονοτα! δεν υπαρχουν τυχαια γεγονοτα, υπάρχει παντα αιτιες απλα δεν διερευνονται για να ξερουμε ποιες ειναι.

Γειά σας,

το παρόν θέμα κλειδώνεται προσωρινά,

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Eχω ακούσει καλά λόγια για την Κύρου αλλά το θέμα της είναι κλειδωμένο. Μπορέι να μου δώσει κάποια κοπέλα πληροφορίες για την εμπειρία μαζί της στο assisting nature?

Το ότι ειναι κλειδωμένο το θέμα δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες. Φυσικα εχεις καθε δικαιωμα οπως γινεται συχνά πυκνά να ανοίγεις νέο θέμα με ίδιο περιεχόμενο.

Eχω ακούσει καλά λόγια για την Κύρου αλλά το θέμα της είναι κλειδωμένο. Μπορέι να μου δώσει κάποια κοπέλα πληροφορίες για την εμπειρία μαζί της στο assisting nature?

Μarthou, η κα Κύρου είναι Ε-ΞΑΙ-ΡΕ-ΤΙ-ΚΗ και μαζί της κατάφερα την πολυπόθητη εγκυμοσύνη που επιδιώκω τα τελευταία 5 χρόνια, έχοντας επισκεφθεί και συνεργαστεί με αρκετούς γιατρούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η λαμπρή εκπαίδευση, η εξειδίκευση στο αντικείμενο, η πολυετής εμπειρία της, η γλυκύτατη προσέγγισή της σε όλα τα επίπεδα, και κατά συνέπεια τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας που επιτυγχάνει, θεωρώ ότι την κατατάσσουν στην υψηλότερη θέση ανάμεσα στους γιατρούς του είδους!! Πίστεψέ με, κατόπιν πολλών προσπαθειών είχα χάσει την ελπίδα μου, ωστόσο σκέφτηκα να προσπαθήσω μιαν ακόμη φορά παρότι η ηλικία μου δεν είναι με το μέρος μου. Είμαι λίγο πριν τα 44 και με δικό μου ωάριο διανύω τη 10η εβδομάδα κύησης! Αν αυτό δεν είναι ένα μικρό θαύμα που κατάφερε η Μιμή, τότε τι θα μπορούσε να είναι?

καλησπερα. εχω στο ιστορικο μου 3 παλλινδρομες μεσα σε 2 χρονια. ειμαι και εγω 43 χρονων. θα ηθελα να μου πεις η κ.κυρου ασχοληται απο οτι καταλαβα και με την υπογονημοτητα ετσι; μπορεις αν θελεις να μου στειλεις περισσοτερες πληροφοριες; σε ευχαριστω πολυ.!

Εγω βρε παιδια εχω να πω τα εξης:την κυρια δεν την ξερω ουτε κ σε επαφη με το κεντρο εχω ερθει.Εγω μενω Αθηνα κ δεν με ενδιαφερει κατι τοσο μακρινο.

Παντως σαν ουδετερος παρατηρητης θα ελεγα οτι πολυ διθυραμβικα μου φαινονται τα σχολια κ ειναι σαν να διαβαζω αφιερωμα στον τυπο.Τι να πω.Εγω θα ειχα τις επιφυλαξεις μου.

εγώ έχω εμπειρία από το κέντρο κι όχι από τη γιατρό κ. Κύρου. έκανα μια προσπάθεια εκεί με άλλη γιατρό.

Δεν θα έλεγα και τα καλύτερα για το κέντρο... κυρίως σε θέματα οργάνωσης και επαγγελματισμού.

Ωστόσο, ο καθένας κρίνει ανάλογα με την προσωπική επαφή και εμπειρία που έχει με κέντρα και γιατρούς.

Εγω βρε παιδια εχω να πω τα εξης:την κυρια δεν την ξερω ουτε κ σε επαφη με το κεντρο εχω ερθει.Εγω μενω Αθηνα κ δεν με ενδιαφερει κατι τοσο μακρινο.

Παντως σαν ουδετερος παρατηρητης θα ελεγα οτι πολυ διθυραμβικα μου φαινονται τα σχολια κ ειναι σαν να διαβαζω αφιερωμα στον τυπο.Τι να πω.Εγω θα ειχα τις επιφυλαξεις μου.

Θα συμφωνούσα αλλα για να ειμαστε δίκαιοι παρόμοια αντιμετωπιση θα επρεπε να εχουν και αλλα θέματα με κάποιους συμφουριτες "μουτζαχεντίν" γιατρών που άμα τους πεις το παραμικρό για τον καλυτερο επιστήμονα και κυρίως άνθρωπο που γνώρισαν πέφτουν να σε φάνε!

Εγω εχω γράψει στο προηγούμενο νημα την άποψη μου για την κ. Κυρου απο το μισάωρο ραντεβού που ειχαμε. Δεν μας κέρδισε ουτε αυτη αλλα περισσότερο το assisting nature. Το κεντρο εχει πολυ χρονο ακομα για να απόδειξει οτι ανήκει στην ελίτ των κέντρων , ακομα μαθαίνει και προσωπικα δεν θα ηθελα να μάθει στην δικη μου την καμπούρα....

Όμως δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε οτι η γιατρός ειναι απο τις λίγες που εχουν πραγματική εξειδικεύςη στο θέμα και οχι απλα γυναικολόγοι που μυρίστηκαμε οτι στην ελλαδα εχει πολυ ψωμί το θέμα και λίγο πραγματικό έλεγχο μεθόδων και ποσοστών, αφου ο καθε γιατρός και το καθε κεντρο μπορει να δηλώνει ατεκμηρίωτα , αφου δεν υπαρχει καμια αρχη ελέγχου οτι εχει τα καλυτερα ποσοστα!

Συμφωνω κ επαυξανω Thanassi;απλα ειδα τυχαια τις δημοσιευσεις κ μου εκαναν εντυπωση.

Το λογο εχετε οσοι εχετε προσωπικη εμπειρια.Εγω προσωπικη εμπειρια δεν εχω οπως ξαναειπα.Για να ειμαι ειλικρινης πολυ προσφατα εμαθα για την υπαρξη του κεντρου.Το μονο που μου ειπαν κατι φιλοι απο την πολη σας ειναι οτι ο συζυγος της κυριας εχει το κεντρο.

Καλησπέρα,

Αυτός που έχει το κέντρο , νομίζω ότι λέγεται ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ,καμία σχέση με την Κύρου, ξέρω απο συγγενικό μου πρόσωπο που ζει στην Θεσσαλονίκη ότι η Κύρου είναι παντρεμένη με γιατρό ουρολόγο και όχι γυναικολόγο

vOULA , εγώ έμεινα έγκυος με την Κύρου μετά απο πολλές προσπάθειες.

Ηλικία όχι μικρή και έχω δυό μωρά, αν θέλεις οποιαδήποτε πιο συγκεκριμένη πληροφορία στείλε μου πμ

καλησπερα. εχω στο ιστορικο μου 3 παλλινδρομες μεσα σε 2 χρονια. ειμαι και εγω 43 χρονων. θα ηθελα να μου πεις η κ.κυρου ασχοληται απο οτι καταλαβα και με την υπογονημοτητα ετσι; μπορεις αν θελεις να μου στειλεις περισσοτερες πληροφοριες; σε ευχαριστω πολυ.!

Voula71, πράγματι η κα Κύρου ασχολείται με την υπογονιμότητα και κατέχει 2 διδακτορικά επ' αυτού. Από τις καταχωρήσεις των απόψεων όλων όσων γράφουν εδώ μέσα, εύκολα μπορείς να διαπιστώσεις ότι ο κάθε άνθρωπος (και καλά κάνει) έχει την άποψή του, τις προτιμήσεις του, τα κριτήριά του, ωστόσο όλοι έχουμε έναν κοινό στόχο να αποκτήσουμε μωρό. Σωστά? Κι εγώ με τη σειρά μου έκανα μια έρευνα αγοράς. Επισκέφτηκα όλα τα κέντρα της Θεσσαλονίκης και δύο της Αθήνας, συνεργάστηκα με 4 από αυτά και όπως καταλαβαίνεις είχα αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες στο ενεργητικό μου. Έκανα, στο μεταξύ, όλες τις εξετάσεις που διάβασα ότι υπάρχουν (ανοσολογικές, θρομβοφιλίας, για ιογενή αίτια, ηλεκτρονική μικροσκόπηση και υποδεκτικότητας ενδομητρίου, κ.ά.), παρότι ένας γιατρός μου έλεγε ότι "είναι πεταμένα λεφτά" καθώς οι πιθανότητες να βρεθεί το αίτιο είναι ελάχιστες. Με την κα Κύρου ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας αρχές του 2014. Υπήρξε μήνας που δεν ανταποκρίθηκα στα φάρμακα, υπήρξε μήνας που δεν πάχαινε το ενδομήτριο, υπήρξε μήνας που δεν πήραμε ούτε ένα ωάριο, ωστόσο αρχές Αυγούστου πήρα μια θετική χοριακή, που δεν πίστευα κι εγώ η ίδια! Αυτό που έχω να μαρτυρήσω είναι ότι είναι πολύ τυπική στη δουλειά της, δίνει σημασία στη λεπτομέρεια, ποτέ δεν παρουσίασε την κατάσταση με υπεραισιοδοξία κι ένιωσα εμπιστοσύνη στις γνώσεις και τους χειρισμούς της. Για μένα αυτό το τελευταίο είναι το σημαντικό. Καλό μεσημέρι.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...