Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επικίνδυνα προιόντα - απόσυρση

lenagr1

Recommended Posts

Ανάκληθηκαν παιδικά καροτσάκια "MacLaren" λόγω ατυχημάτων

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009, 03:57 www. zougla.gr

Το σύστημα άρθρωσης των παιδικών καροτσιών, MacLaren, εγκυμονεί κίνδυνο ακρωτηριασμού δακτύλων και κίνδυνο πρόκλησης τραυματισμού στο παιδί, όταν ο καταναλωτής ανοίγει και κλείνει το καρότσι.

Μετά από αυτή τη διαπίστωση, η βρετανική εταιρεία αναγκάστηκε να ανακαλέσει ένα εκατομμύριο παιδικά καρότσια, μετά από σχετικό αίτημα της αμερικανική Επιτροπής Ασφάλειας των Καταναλωτών (CPSC).

Συνολικά 15 διαμαρτυρίες έλαβε η εταιρεία MacLaren, με τις εξής περιπτώσεις. Παιδιά που έβαλαν τα δάκτυλά τους στο σύστημα άρθρωσης του καροτσιού, είχε σαν αποτέλεσμα να σημειωθούν 12 περιπτώσεις ακρωτηριασμού δακτύλων.

Η ανάκληση αφορά όλα τα μονά και διπλά καροτσάκια με ομπρέλα της MacLaren στα οποία αναγράφεται η επωνυμία MacLaren στο προϊόν. Πρόκειται για τα μοντέλα Volo, Triumph, Quest, Sport, Quest Mod, Techno XT, TechnoXLR, Twin Triumph, Twin Techno και Easy Traveller.

Τα μοντέλα αυτά, τα οποία κυκλοφόρησαν στην αγορά σε όλο τον κόσμο μεταξύ του 1999 και του Νοεμβρίου του 2009, με τιμή από 100 ως 360 δολάρια, κατασκευάζονται στην Κίνα, διευκρινίζει η CPSC.

Η αμερικανική αυτή επιτροπή καλεί τους καταναλωτές «να σταματήσουν αμέσως να χρησιμοποιούν τα προϊόντα αυτά μέχρι νεωτέρας

Διαφημίσεις

αυτο το θεμα με τα πλαστικα γενικως (μπιμπερο μπουκαλια κλπ)εχει γινει θεμα εδω στο φορουμ εδω και 3 χρονια παρακαλω επειτα απο μια συγκλονιστικη ερευνα του τελογλου η οποια κοπηκε ..παιχτηκε μονο μια φορα και ελεγε φρικτα πραγματα....

οι πιο παλιες θα θυμουνται...

'εν κατακλειδι ΟΧΙ πλαστικα σε μωρα και ενηλικες ιδιως οταν το πλαστικο ερχεται σε επαφη με ψυξη(βλεπε παγωμενο πλαστικο μπουκαλι απο τον καταψυκτη)...

ντεμη μου δηλαδη στην καταψηξη ουτε παγοκυστες πλαστικους ??? πλαστικες σακουλες τροφιμων???

Χρησιμοποιώ το Twin Techno της MAcLAren λόγω διδύμων, αλλά είδα σε μία δημοσίευση (που μου την έστειλε η ξαδέρφη μου από την Αμερική) ότι ανακαλούνται πολλά μοντέλα της MacLaren (και φαίνεται και το δικό μου ότι είναι μέσα) ως επικίνδυνα. Εχει ενημερωθεί άλλος για το γεγονός;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ και να αποφασίσουμε όλοι οι γονείς τι πρέπει να κάνουμε!!!

http://www.cpsc.gov/cpscpub/prerel/prhtml10/10033.html

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Αυτό που με έχει εκνευρίσει αφόρητα είναι η απόλυτη σιγή της Ελληνικής αντιπροσωπείας. Δεν έχω διαβάσει ούτε μία ανακοίνωση - τίποτα :twisted:

Ο φόβος μου είναι μήπως προσπαθήσουν να περάσουν κανένα μήνυμα του τύπου : "Η μετατροπή αφορά στην Αμερικάνικη αγορά". Δεν κατάλαβα δηλαδή, το ΚΙΤ επισκευής που θα δωθεί στην Αμερικάνικη αγορά τι ακριβώς κάνει και ο Αμερικάνος θα το πάρει, ενώ ο Έλληνας όχι?

Είναι άχρηστο? Τότε γιατί θα δώσουν 1,000,000 τέτοια ΚΙΤ στη Αμερικάνικη αγορά αφού είναι άχρηστο?

Είναι χρήσιμο? Τότε γιατί δεν θα δωθούν στην Ελληνική αγορά?

Να γράψω και μία μικρή, προσωπική κακιούλα : Τελικά όλα τα Κινέζικα προιόντα στο τέλος βγαίνουν προβληματικά.....

Αυτό που με έχει εκνευρίσει αφόρητα είναι η απόλυτη σιγή της Ελληνικής αντιπροσωπείας. Δεν έχω διαβάσει ούτε μία ανακοίνωση - τίποτα :twisted:

Ο φόβος μου είναι μήπως προσπαθήσουν να περάσουν κανένα μήνυμα του τύπου : "Η μετατροπή αφορά στην Αμερικάνικη αγορά". Δεν κατάλαβα δηλαδή, το ΚΙΤ επισκευής που θα δωθεί στην Αμερικάνικη αγορά τι ακριβώς κάνει και ο Αμερικάνος θα το πάρει, ενώ ο Έλληνας όχι?

Είναι άχρηστο? Τότε γιατί θα δώσουν 1,000,000 τέτοια ΚΙΤ στη Αμερικάνικη αγορά αφού είναι άχρηστο?

Είναι χρήσιμο? Τότε γιατί δεν θα δωθούν στην Ελληνική αγορά?

Να γράψω και μία μικρή, προσωπική κακιούλα : Τελικά όλα τα Κινέζικα προιόντα στο τέλος βγαίνουν προβληματικά.....

Βρε κορίτσια είναι πολύ απλό, παίρνετε ένα τηλέφωνο στους αντιπρόσωπους της Ελλάδας και μαθαίνεται τι έχει γίνει.

Εγώ για παράδειγμα είχα μια απορία για κάποια άλλη φίρμα , τους πήρα τηλέφωνο και μου εξήγησαν τι έχει συμβεί.

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια είναι πολύ απλό, παίρνετε ένα τηλέφωνο στους αντιπρόσωπους της Ελλάδας και μαθαίνεται τι έχει γίνει.

Εγώ για παράδειγμα είχα μια απορία για κάποια άλλη φίρμα , τους πήρα τηλέφωνο και μου εξήγησαν τι έχει συμβεί.

Olympia δεν έχεις άδικο, όντως μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο και να μάθουμε, υποθέτω όμως πως δεν διαφωνείς πως η MacLaren Ελλάδος θα έπρεπε να είχε βγάλει μία ανακοίνωση για το κοινό (άσε που με τον τρόπο αυτό θα γλυτώσουν και 2-3,000 τηλέφωνα)

Olympia δεν έχεις άδικο, όντως μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο και να μάθουμε, υποθέτω όμως πως δεν διαφωνείς πως η MacLaren Ελλάδος θα έπρεπε να είχε βγάλει μία ανακοίνωση για το κοινό (άσε που με τον τρόπο αυτό θα γλυτώσουν και 2-3,000 τηλέφωνα)

Κοιτα και εγω που ζω στην Γερμανια δεν εχω ακουσει τιποτα.

Απο εσας εδω στο φορουμ το εμαθα.

εχουν σημειωθει 12 ακρωτηριασμοι παιδιων στην Αμερικη και μεχρι νεωτερας πρεπει να σταματησετε να χρησιμοποιειτε τα συγκεκριμενα μοντελα...ανακληθηκαν απο την Αμερικη δε σημαινει οτι δε θα ανακληθουν και στην Ελλαδα...για τα ιδια καροτσια μιλαμε, μην το παιρνετε αψηφηστα το θεμα!!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Παιδιά, βρήκα την on line φόρμα επικοινωνίας του Customer Service της MacLaren στην Ελλάδα. Είναι ο Καφούνης

http://www.maclarenbaby.com/europe/content/view/375/88889494/lang,en/

Στείλτε ερώτηση όλοι οι ενδιαφερόμενοι

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Διαφημίσεις

Εγώ διάβασα αυτά που λέει στο site της MacLaren για την Ευρώπη και μου φάνηκαν απαράδεκτα. Μας λένε εν ολίγης οτι δεν θα δώσουν τα προστατευτικά εξαρτήματα στους Ευρωπαίους καταναλωτές γιατί δεν έχουν κόψει τα δάκτυλα τους αρκετά παιδιά εδώ (!) και γιατί η Ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν τους αναγκάζει. Δηλαδή απλά οι αμερικάνοι έχουν καλύτερη προστασία καταναλωτών, εσείς κόψτε το λαιμό σας (ή τα δακτυλάκια των παιδιών σας για να είμαστε ακριβείς)!

Αλλάζω την γκαρνταρόμπα μου δημιουργικά!

.pngpLWrp3.png

Κι εδω στη Σουηδια παντως τα αποσυρουν απο τα περσσοτερα μαγαζια σαν υπευθυνα για τον σοβαρο τραυματισμο των δαχτυλων των μικρων παιδιων.Σημερα το διαβασα στη Μετρο!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Εγώ διάβασα αυτά που λέει στο site της MacLaren για την Ευρώπη και μου φάνηκαν απαράδεκτα. Μας λένε εν ολίγης οτι δεν θα δώσουν τα προστατευτικά εξαρτήματα στους Ευρωπαίους καταναλωτές γιατί δεν έχουν κόψει τα δάκτυλα τους αρκετά παιδιά εδώ (!) και γιατί η Ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν τους αναγκάζει. Δηλαδή απλά οι αμερικάνοι έχουν καλύτερη προστασία καταναλωτών, εσείς κόψτε το λαιμό σας (ή τα δακτυλάκια των παιδιών σας για να είμαστε ακριβείς)!

Δεν το πίστευα στην αρχή αλλά όντως αυτό λέει η ανακοίνωση τους : Δεν λέει πως πρόκειται για άλλο προιόν, αλλά πως ενώ αποδέχονται την σύσταση των Αμερικάνων να σταματήσουν άμεσα οι καταναλωτές να χρησιμοποιούν το προιόν τους μέχρι να τοποθετήσουν κάποιο εξάρτημα, λένε ταυτόχρονα πως στους υπόλοιπους δεν θα το δώσουν το εξάρτημα γιατί δεν έχουν παρατηρηθεί αλλού τέτοια προβλήματα.

Και μην μπερδευόμαστε : για τους καταναλωτές της Μ. Βρετανίας αναφέρονται & όχι της υπόλοιπης Ευρώπης.

Εστειλα email στην εταιρεία και να τι μου απαντήσανε (ο ελληνας αντιπρόσωπος)

Θέμα: Καρότσια Maclaren Αθήνα: 10/11/2009

Αγαπητοί φίλοι,

Αυτό που ακούστηκε από τα Μέσα Ενημέρωσης για τα καρότσια Maclaren, αφορά μια

προληπτική και εθελοντική ενέργεια της Maclaren-USA (και όχι ανάκληση με την

Ευρωπαϊκή ερμηνεία) που έγινε μόνο στην Αμερική, με στόχο στο μέλλον να

βελτιωθούν όλα τα καροτσάκια και δεν αφορά καμία άλλη χώρα του κόσμου.

Όλα τα Maclaren παραμένουν τα πλέον ασφαλή καρότσια στον κόσμο, τηρούν τα

αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας και δεν υπάρχει κανένας λόγος οι κάτοχοι να

κάνουν οποιαδήποτε ενέργεια.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας και σας διαβεβαιώνουμε για την εξαιρετική

και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα όλων των ειδών που διαθέτουμε στην αγορά.

Με εκτίμηση,

Kidscom sa

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Διαφημίσεις

Μηπως λεω ....αυτοι οι χαζοαμερικανοι κατι ξερουν???? οπως και με τα παλστικα μπιμπερο ???που εμεις εδω τωρα μολις ανακαλυψαμε και βεβαια επειδη ειναι ακριβα αγοραζουν φθηνα απο το jumbo?????

Λεω μηπως ?????

Klairi

Στον βωμό να ψωνίζουμε φθηνά αγοράζουμε οτι βρούμε , αγνωστου ταυτότητος , χωρίς εγκρίσεις καταλληλότητας , ξέρετε πόσο αγοράζουν όλα αυτά τα πολυκαταστήματα που πάμε και αγοράζουμε προσφορές... τζάμπα και το πιό οδυνηρό ειναι οτι αποκρύπτουν ολα τα ατυχήματα (αλλεργίες κ.α.)που τους προσάπτουν . Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι απο μας συνεχίζουμε να ψωνίζουμε δήθεν "τζάμπα";-) και όταν το πλαστικό μπιμπερό ή το αγνώστου σύνθεσης ρουχαλάκι δημιουργήσει στο μωρό μας κάποια πάθηση τρέχουμε και δεν φθάνουμε. Για αυτόν τον λόγο καλύτερα λίγο ακριβότερα και απο κατάστημα που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε παρα στούς γιατρούς , πάντα πιστευα οτι το φθηνό ειναι το πιο ακριβό...

οσο για το καρότσι MACLAREN , χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου (και δεν με ενδιαφέρει κιόλας γιατί δεν ειμαι κάτοχος του συγκεκριμμένου καροτσιού) αν παρατηρήσετε όλα τα καρότσια έχουν ακριβώς το ίδιο κλείσιμο , συνεπώς θα πρέπει να αποσυρθούν ΟΛΑ απο τα καταστήματα και απο τους καταναλωτές, ας μην τρελλαθούμε . Ερωτώ ποιό καρότσι ή για να το γενικεύσω ποιό προιόν πτυσσόμενο αν βάλει κάποιο παιδάκι τα δάκτυλά του στις αρθρώσεις δεν θα του κάνει ζημιά..?

Ε ναι , εμεις ειχαμε παρει ενα αβολο εντελως peg perego ακριβως ιδια τιμη με το πιο ακριβο μακλαρεν και κλαιγαμε τα χρηματα μας γιατι δεν μας ειχε βολεψει καθολου μα καθολου μεγαλο δεν εκλεινε ευκολα και επιανε πολυ χωρο, μακαρι να ειχαμε παρει μακ λαρεν , και παιδια ηδη ξερετε οτι κυκλοφορουνε στην αγορα πανκριβα καροτσια 700-800 ευρω , τελως παντων το κομπλεξ μερικων φτανει μακρια τελικα .

• 3 εβδομάδες μετά...
Το έψαξα κι εγώ στο site της Mclaren και αναφέρει ότι δεν αντικαθίστανται τα καρότσια αλλά θα δωθεί σε όλους τους κατόχους ένα kit για να καλυφθούν τα επικίνδυνα σημεία.

http://www.maclarenbaby.com/us/content/view/88573/98889729/lang,en/

Αν και αναφέρεται μόνο στην Αμερική, έστειλα ένα email στη Mclaren για να δούμε τι θα μου απαντήσουν για την Ευρώπη.

Λοιπόν ένα μικρό update της κατάστασης:

Έστειλα όπως σας είχα πει ένα email στην Mclaren την αγγλική με ερώτηση σχετικά με το θέμα αυτό. Αυτοί μου απάντησαν τα γνωστά, που έχουν παρατεθεί και παραπάνω σε post άλλης φίλης. Απλά, όταν κατέθεσα την ερώτηση, είχα συμπληρώσει στο site την contact form με τα αληθινά στοιχεία μου (πώς το 'παθα;), διεύθυνση, κλπ.

Σήμερα λοιπόν έλαβα με το ταχυδρομείο το περίφημο kit κατευθείαν από την Mclaren, χωρίς να έχω συνεννοηθεί μαζί τους για τίποτα!

Να πω την μαύρη μου αλήθεια, δεν ανησύχησα και καμιά στιγμή για την ασφάλεια του καροτσιού (με τρία παιδιά, έχει δει εμένα το μάτι μου κινέζικα καρότσια :roll:), απλά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία ανέλαβε μόνη της την πρωτοβουλία να μου στείλει το περίφημο kit.

Αν θέλει κάποιος φίλος/φίλη να το λάβουν, μπορούν να ακολουθήσουν υποθέτω την ίδια οδό.:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

• 2 εβδομάδες μετά...

Όσοι οι γονείς έχετε τα μοντέλα McLaren, που έχουν πρόβλημα στο σύστημα άρθρωσης του καροτσιού, μπορείτε να παραλάβετε το προστατευτικό κάλυμμα από τις επιχειρήσεις Καφούνη (που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της McLaren στην Ελλάδα), το Kidscom, Ποσειδώνος 62, στον Άλιμο (τηλ:210-9830570) και στο κατάστημα στην Κηφισίας 128, στο Μαρούσι ( τηλ.210-8067150.

Εγώ πήγα ήδη και το πήρα, απλά κάντε πρώτα ένα τηλέφωνο για να δείτε αν υπάρχει διαθέσιμο kit για το μοντέλο σας.

Θυμηθείτε: Για δίδυμα είναι η συσκευασία των 3 καλυμμάτων.

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Εμένα μου έστειλε ο καφούνης e-mail και μου ζήτησε τη δ/νση μου να μου στείλουν το kit.

Πολύ εξυπηρετική η κοπέλα που μιλήσαμε.

κι εμενα θα μου τα στειλουν ειναι πολυ εξυπηρετικη και απαντα αμεσως στα mail!

9newp3.png8dIOp3.png

• 1 month later...

Αλλεργιογόνες ουσίες και μια πρωτεϊνη γάλακτος περιέχουν οι σοκολάτες που αποσύρονται με εντολή του ΕΦΕΤ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των ελεγκτών τα προϊόντα δεν αναγράφουν τις ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας και έτσι αποσύρονται:

α) «Σοκολάτα FRESH - Μαύρη σοκολάτα», που παράγεται από την «FRESH ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ Α.Β.Ε.Ε.». Συσκευασία των 75 g και με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 15 - 9 - 10.

β)«Pure chocolate DELHAIZE» Βελγίου, που διακινείται στην Ελλάδα από την «ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.». Συσκευασία των 33 g και με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 03 - 2010.

γ)«RIQUET ΜΑΥΡΗ», που διακινείται στην Ελλάδα από την «ALDI ΕΛΛΑΣ SUPER MARKET ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΠΕ & ΣΙΑ Ε.Ε.». Συσκευασία των 100 g, με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από το τέλος : SEP 2010 / 21336.

δ)«ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ Σοκολάτα ΥΓΕΙΑΣ Χ. ΚΟΣΜΙΔΗ - Ν. ΓΑΒΡΙΛΗ ΧΑΛΒΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ». Συσκευασία των 90 g , με ανάλωση κατά προτίμηση έως 11 - 04 - 10.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=11877&catid=5&la=1

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Σαλμονέλα σε τρόφιμα

Η εταιρεία Φλωρίδης ΑΕΒΕΚ, σε συνέχεια ενημέρωσης από την προμηθεύτρια εταιρεία, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Κτηνιατρικής Αθηνών και στα πλαίσια εφαρμογής των συστημάτων Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων (ISO:22000/2005-HACCP) και του συστήματος Ιχνηλασιμότητας, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό, για την ανάκληση του προϊόντος: «Κατεψυγμένες Σεφταλιές Ελληνικής Επεξεργασίας», υπό στοιχεία ...

αναγνώρισης: από Lot:203 έως και Lot:357, λόγω ανίχνευσης Salmonella spp. σε δείγμα χοιρινής μπόλιας, προέλευσης Ισπανίας, που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή των συγκεκριμένων παρτίδων προϊόντος.

Τα προϊόντα έχουν παραχθεί από την εταιρεία με Κωδικό Εγκατάστασης: GR A285 EC, και διακινήθηκαν ως έχουν παραχθεί.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές ή οι επιχειρήσεις που ενδεχομένως έχουν εντοπίσει ή διαθέτουν το προϊόν να επικοινωνήσουν με την επιχείρηση, στην γραμμή επικοινωνίας για τον καταναλωτή: 801 100 2009.

ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕΚ

http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_5414.html

Μηπως λεω ....αυτοι οι χαζοαμερικανοι κατι ξερουν???? οπως και με τα παλστικα μπιμπερο ???που εμεις εδω τωρα μολις ανακαλυψαμε και βεβαια επειδη ειναι ακριβα αγοραζουν φθηνα απο το jumbo?????

Λεω μηπως ?????

Klairi

Στον βωμό να ψωνίζουμε φθηνά αγοράζουμε οτι βρούμε , αγνωστου ταυτότητος , χωρίς εγκρίσεις καταλληλότητας , ξέρετε πόσο αγοράζουν όλα αυτά τα πολυκαταστήματα που πάμε και αγοράζουμε προσφορές... τζάμπα και το πιό οδυνηρό ειναι οτι αποκρύπτουν ολα τα ατυχήματα (αλλεργίες κ.α.)που τους προσάπτουν . Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι απο μας συνεχίζουμε να ψωνίζουμε δήθεν "τζάμπα";-) και όταν το πλαστικό μπιμπερό ή το αγνώστου σύνθεσης ρουχαλάκι δημιουργήσει στο μωρό μας κάποια πάθηση τρέχουμε και δεν φθάνουμε. Για αυτόν τον λόγο καλύτερα λίγο ακριβότερα και απο κατάστημα που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε παρα στούς γιατρούς , πάντα πιστευα οτι το φθηνό ειναι το πιο ακριβό...

Γιαυτο λεω παντου διαβαζετε και ψαχνετε τα ΠΑΝΤΑ ασχετως τι λενε μερικοι μερικοι 'ειδικοι'. Και εμας πλαστικα μας ειπαν απο το νοσοκομειο. Δεν ακουσαμε κανεναν, διαβασαμε και ξεκινησαμε κατευθειαν απο γυαλίνα......ΜΗΝ ακουτε τι σας λενε. Πολλα απο αυτα ειναι δεδομενα οτι θα σας τα πασαρουν γιατι εχουν φαει ακομα και αυτοι οι ΄ειδικοι' πλυση εγκεφαλου.......το ιντερνετ δινει απιστευτα πολλες πληροφοριες, υπαρχει ελευθερια της πληροφοριας. Φυσικα αυτο σημαινει οτι υπαρχει και πολυ παραπληροφοριση......και πολλα απο αυτα ειναι μπουρδες. Ψαξτε το, οσο δεν εχετε ψαξει τιποτα αλλο, ειδικα για τα παιδια σας. Εγω επαθα αρκετες φορες ζημια απο εγκυμοσυνη μεχρι προσφατα και δεν εμπιστευομαι ΚΑΝΕΝΑ.......:oops:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...