Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επιστημονικό άρθρο για θηλασμό στο δεύτερο εξάμηνο ?

Recommended Posts

Αγλαία και κορίτσια,

έχουμε κανένα επιστημονικό άρθρο για το ότι ο θηλασμός είναι η βασική τροφή του μωρού στο 2ο εξάμηνο και οι στερεές τροφές είναι συμπληρωματικές?

Το έχω βρει σε κάποια βιβλία στα αγγλικά και στο Internet σε πρόχειρα άρθρα, αλλά θα το προτιμούσα στα ελληνικά,

γιατί πρέπει να το δώσω στις γιαγιάδες του μωρού που έχουν αρχίσει να με πρήζουν...

Και με την κούραση και την αυπνία τα νεύρα μου φτάνουν σε επικίνδυνα σημεία :cool::)

m3uIp2.png

Διαφημίσεις

Και με την κούραση και την αυπνία τα νεύρα μου φτάνουν σε επικίνδυνα σημεία :cool::)

Οπότε, τί φοβάσαι τις γιαγιάδες? Οι γιαγιάδες θα πρέπει να φοβούνται εσένα! :wink:

Δοκίμασε αυτό: http://www.unicef.gr/bf05.php

dimdio, αυτό της unicef που έβαλε η katrin είναι το καλύτερο που μπορείς να βρεις στα ελληνικά. Δεν είναι άρθρο δημοσιευμένο σε επιστημονικό περιοδικό αλλά είναι βασισμένο σε επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις άσχετο που στη συγκεκριμένη σελίδα δεν αναφέρονται οι βιβλιογραφικές πηγές.

Στα ελληνικά είναι απίθανο να βρεις επιστημονική βιβλιογραφία γιατί ποιος θα τη γράψει και ποιος θα τη διαβάσει και ποιος θα τη χρηματοδοτήσει...

Σκέψου ότι ακόμη και στις ΗΠΑ, η Αμερικάνικη Ακαδημία Παιδιατρικής δημοσίευσε το πρώτο policy statement το 1997... Εκεί συστάθηκε μια επιτροπή από μέλη της Ακαδημίας, διερευνήθηκε η έκταση του προβλήματος με ερωτηματολόγια που στάθληκαν σε περισσότερους από 1000 παιδιάτρους και μετά έκαναν κάτι δημοσιεύσιμο.

Στην Ελλάδα υπάρχει η Εθνική επιτροπή θηλασμού που για χρόνια υπήρχε μόνο στα χαρτιά και η Μαλλιαρού προσπαθούσε να την ενεργοποιήσει πηγαίνοντας συνέχεια στο υπουργείο. Τα κατάφερε αλλά εκτός από τις συνεδριάσεις δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο. Δεν τους δίνουν χρήματα ούτε για φωτοτυπίες... :?

Οπότε, τί φοβάσαι τις γιαγιάδες? Οι γιαγιάδες θα πρέπει να φοβούνται εσένα! :wink:

:lol::lol:

:lol:

Απλώς τις βλέπω μέσα στο άγχος και κάποιες στιγμές, όσο και να θέλω να αντισταθώ, μου το μεταδίδουν...

m3uIp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...