Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι "μαθήματα" στα πρωτάκια ?

ligeri

Recommended Posts

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω τον τροπο που χρησιμοποιουν.

Δεν μαθαινουν αναγνωση στα παιδια με τον δικο μας τροπο,δηλ π+α=πα,π+ι=πι αρα παπι.

ετσι ετσι,αλλα η μελινα δυσκολευεται με τοι το μπαστουνακιιιιιιιιιιιιιιιιιι της λεω!το μπαστουνακι μελινα μου ,που στο τελος θα με κανεις να παρω ενα! :lol:

Το Ι του ινδιάνου??? Είναι πιό διασκεδαστικός συνειρμός και πιό συγκεκριμένη εικόνα. :wink:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 174
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βαλε κατι διαφορετικο γιατι μπορει να μην ξερει τι ειναι το μπαστουνακι...

Δεν κανω πλακα ο Αλεξανδρος μου'πε μπαστουνακι τι ειναι μαμα?αυτο που κραταει ο γερος ? :lol:

Και μετα μα καλα το μπαστουνακι ειναι αναποδα!! :shock:

Ναι βαλε κατι διαφορετικο γιατι μπορει να μην ξερει τι ειναι το μπαστουνακι...

Δεν κανω πλακα ο Αλεξανδρος μου'πε μπαστουνακι τι ειναι μαμα?αυτο που κραταει ο γερος ? :lol:

Και μετα μα καλα το μπαστουνακι ειναι αναποδα!! :shock:

:oops: δικιο εχει..τι της λεω τις δικες μας μπουρδες ε;; :lol::lol::lol: ακου πως μας το περασανε ε;;; :roll:

Διαφημίσεις

τΕΛΙΚΑ απο μονη της το εμαθε σαν τι"ι" του μπαστουνιου της ομπρελας...παμε καλυτερα μετα το ιδιαιτερο και το χθεσινο διαβασμα...αιντε να ξεμπλοκαρουμε γιατι μου εχει κολησει και μενα και ολο σκεφτομαι π+α πα πα πα απαπα!

Κι εμείς έτσι το λέμε.. το μπαστουνάκι του παππού και το μπαστουνάκι της ομπρέλας... από πέρισυ έτσι της τα έλεγα.. να τα ξεχωρίζει... και φέτος στο σχολείο που τους έκανε το ι πρώτα τους είχε στο φυλλάδιο ομπρέλα να ζωγραφίζουν και μετά το μπαστουνάκι... :)

εμένα ο δικος μου τεμπέλιαζε χτες, όλο μετά και μετά μου το πήγαινε... δεν τον πίεσα. τον άφησα να πάει έτσι σήμερα και το πρωί εξήγησα στη δασκάλα (η οποία παρεπιπτόντως είναι πολύ γλυκιά και συνεργάσιμη) γιατί είναι άγραφτος σήμερα. ελπίζω να τον ρίξει στο φιλότιμο και να συνειδητοποιήσει ότι δεν πηγαινοερχόμαστε μόνο, έχουμε και εργασίες!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

οταν η δικια μου φτασει στο η θα της το μαθω :το η της ημιτρελλης...... :D:D αν και φοβαμαι πως οταν φτασει στο η το ημι θα εχει εκλειψει.....!!!!!!!!

και το υ της υστερικής.... :lol::lol::lol::lol:

οταν η δικια μου φτασει στο η θα της το μαθω :το η της ημιτρελλης...... :D:D αν και φοβαμαι πως οταν φτασει στο η το ημι θα εχει εκλειψει.....!!!!!!!!

και το υ της υστερικής.... :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Γελαω γιατι ενιωσα ετσι εχθες οταν μετα απο μια ωρα επαναληψης της λεω -ελα μια τελευταια πανί και μου λεει π+α πα(μπραβο της λεω)ν+ι νι(ωραια,τωρα ολο μαζι της λεω )και απανταει με χαρα......πατάτα! :?:shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικα η πατατα δεν ειναι για να την γραφεις ή να την διαβαζεις :lol::lol:

Να σου πω και κατι? κριμα ειναι να χαλασεις ολο το απογευμα που εχεις με το κοριτσακι σου για την μελετη.Οπως λενε και οι δασκαλες στο σχολειο, και εγω απο την πειρα μου (πολλα χρονια νηπιαγωγος)θα σου πω πως μετα απο 45 λεπτα το παιδι εχει κουραστει και δεν σε παρακολουθει.Κανε λοιπον καθημερινα 45 λεπτα ευχαριστη μελετη,παρε της και καποια παιχνιδια με λεξουλες οπως το σκραμπλ τζουνιορ,βαλε λιγη μουσικη απο τα ζουζουνια(παπαπα σαν τα παπακια κανουν τα μικρα παιδακια...παπαπαα,παπαπαα,πα πα πα :lol:)γραψε της σε μικρα χαρτακια σε σχημα καρδουλας διαφορα οπως παπακι,πατατα,πανι,κ.λ.π. και φτιαξε ετσι παιχνιδι κρυμμενου θησαυρου.Για παραδειγμα.οποιος βρει περισσοτερα πραγματα απο αυτα που γραφουν τα χαρτακια πιο γρηγορα μεσα στο σπιτι κερδιζει!!!!Να παιζεις ομως μαζι της και να χανεις φυσικα....ξερεις του τυπου....αχ που το βαζουμε τωρα το πανι μωρε και εχω ξεχασει .

Οχι ολα μαζι και καθε μερα ομως γιατι θα νομιζει πως εχεις τρελαθει με τις λεξεις και μονο αυτο σε ενδιαφερει.Που και που ομως θα ειναι ευχαριστο και κανει και επαναληψη :wink:

Χαλαρα να μην θυμιζουμε το τραγουδακι ε?

Διαφημίσεις

Ωραια τα λες ... :D ναι,θα δοκιμασω κι αλλα...

Παντως το χαρτι σημερα ελεγε επαναληψη τα 5 πρωτα κεφαλαια και την Τριτη γραφουμε διαγωνισμα :? αγχωθηκα παλι.

Ωραια τα λες ... :D ναι,θα δοκιμασω κι αλλα...

Παντως το χαρτι σημερα ελεγε επαναληψη τα 5 πρωτα κεφαλαια και την Τριτη γραφουμε διαγωνισμα :? αγχωθηκα παλι.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Θυμώνω όταν διαβάζω αυτές τις καταστάσεις. Διαγώνισμα και επανάληψη αρχές - αρχές της α΄τάξης. Να μάθουν "ένα χελιδόνι πετάει" με αδίδακτο το χ και το δ (δεν αναφέρω το δίψηφο ει). 10 λέξεις ορθογραφία...

Μετά από τόσα σεμινάρια, τόση ενημέρωση, τόσες συζητήσεις να υπάρχουν τέτοιες διδακτικές πρακτικές. Οι στόχοι σε αυτή τη φάση της α΄τάξης είναι όχι μόνο γνωστικοί -να μάθουν τα γράμματα και το μηχανισμό της ανάγνωσης και της γραφής- αλλά και κοινωνικοσυναισθηματικοί - να αγαπήσει το σχολείο, να αποκτήσει θετική αυτοεικόνα, να έχει εμπειρίες επιτυχίας, να μπορεί να δουλεύει όσο γίνεται αυτόνομα. Δουλειά του σχολείου είναι να μάθει γράμματα σε όλα τα παιδάκια και όχι μόνο σε αυτά που ήδη ξέρουν.

Λυπάμαι που υπάρχουν δάσκαλοι και σχολεία που δεν κάνουν τον κόπο, όχι μόνο να ενημερώνονται για τις παιδαγωγικές εξελίξεις, αλλά ούτε καν ανοίγουν το βιβλίο του δασκάλου...

Θυμώνω όταν διαβάζω αυτές τις καταστάσεις. Διαγώνισμα και επανάληψη αρχές - αρχές της α΄τάξης. Να μάθουν "ένα χελιδόνι πετάει" με αδίδακτο το χ και το δ (δεν αναφέρω το δίψηφο ει).

..... να αγαπήσει το σχολείο, να αποκτήσει θετική αυτοεικόνα, να έχει εμπειρίες επιτυχίας, να μπορεί να δουλεύει όσο γίνεται αυτόνομα...

Τα είπες όλα vesta!! Αν είναι δυνατόν!!!! Πώς θα αγαπήσει έτσι το σχολειο και τα γράμματα ένα παιδάκι 6 ετών???

τι διαγωνισμα ρε παιδια??????

ειμαστε σοβαροι??????εχω θυμωσει πολυ με αυτο που διαβασα!!!!!

εγω τα εχω παιξει...αφου κρατιεμαι να μην καπνισω,ειλικρινα. :roll:

Υπαρχει και ενα θετικο ,αυριο τα πανε εκδρομη στο δασος. :wink:

Χαλαρα να μην θυμιζουμε το τραγουδακι ε?

[/url]
δεν ανοιγει...μηπως εχεις κανει κατι; :roll:

Μπουρδα εκανα :oops: τωρα το εφτιαξα.

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ!!!!!!!!!!!!

μια εξαιρετικη σελιδα με ασκησεις κι οδηγιες για τα μαθηματα της α δημοτικου(για δασκαλους και γονεις) ειναι αυτη εδω:http://www.grafoulis.gr/wp/
μπηκα και οτι αρχειο pdf εχει δεν το ανοιγει ή ειναι αδειο...και σε σας ετσι ειναι;

εμενα μια χαρα λειτουργει Αθηνα(υποθετω αυτο ειναι το ονομα σου ε?).

Σημερα παρεδωσα τα πτυχια μου....ακομη δεν ξεχωριζει η δικια μου το π με το τ...εχω χτυπησει το κεφαλι μου στον τοιχο,εχω ξυσει τα νυχια μου στο γραφειο,σημερα αυτοχαστουκιστηκα για να συγκρατηθω....

Παρακαλω τους admin να μου παρασχουν την αδεια να περασω στα ενεσιμα γιατι τα εισπνεομενα σκευασματα δεν ανταποκρινονται στην περιπτωση μου!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...