Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΠΟΤΟΜΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ

fistikaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 162
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Και εγώ τα πέρασα όλα αυτά μόνη μου! Γονείς-πεθερικά-συγγενείς 550 χιλιόμετρα μακριά μου και ο άντρας μου να φεύγει επαγγελματικό ταξίδι στην επάρχεία και εγώ ΜΟΝΗ με το μωρό.

Δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα! Το πάτωμα έκανε χρατσ-χρουτσ απο τα σκουπιδάκια. Για να κάνω ένα μπάνιο, αγώνας δρόμου! Για τουαλέτα και για φαϊ άστα να πάνε! Έχει πέσει dilivery!!!

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

κλαιγομαι εδω, για να αποφυγω τα κλαμματα στη κανονικη ζωη!! ασε που εσεις εχετε μεγαλυτερη κατανοηση και υπομονη απο τους δικους μου!! οποτε... κοπελια, σορρυ, αλλα θα με ανεχτειτε να ριχνω κανα... ψιλοβροχο που και που

Xairomai para poly pou exeis to tharros kai tin thelisi na to kaneis dioti to asximo tha itan na ta kratages ola mesa sou..kapia stigmi tha eskages san mpaloni...kai apo oti diabazo kathe mera eisai kai ligo pio "o euatos sou" pou simainei oti briskeis siga siga tis isoropies sou/ sas

Eimai sigouri oti sto exoun idi pei omos tha sto xanapo dioti pisteuo oti paizei simantiko rolo...na thilazeis xaplomeni sto krebati kai na min skeftese to noikokyrio. Liges ebdomades akatastasias kai isos mpixlas den skotosan kanenan. Oso afora to fagito, pare fagita pou na mporeis apla na ta petas sto fourno p.x. psarokrokroketes i fileto kotopoulo, den prepei na eisai "apo pano" tous kai einai kai pio ygiina (sto fourno) :wink:

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

θα κανω ενα μπανιο μετα, και θα παω τουαλετα με την ησυχια μου! μιλαμε για την απολυτη πολυτελεια!!!

ΜΠΑΝΙΟ??????????????? ΜΠΑΝΙΟ?????????????????

χα! από τότε που έκανα παιδιά, δεν ξαναέκανα ΜΠΑΝΙΟ! Απλά ΨΕΚΑΖΟΜΑΙ!

Τώρα που μεγαλώσανε κάπως μπορώ και λούζομαι χωρίς να ειμαι με το ένα πόδι έξω από την μπανιέρα!

Ακου ΜΠΑΝΙΟ!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Θα το πιστέψετε αν σας πω ότι από τη μέρα που γέννησα πρέπει πάντα στον ύπνο μου να κρατάω κάτι στην κοιλιά μου? Ένα μαξιλάρι ή ένα αρκουδάκι.. κάτι πάντως..!

Άσχετο αλλά ήθελα να το πω και ταιριάζει με τον τίτλο...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

θα κανω ενα μπανιο μετα, και θα παω τουαλετα με την ησυχια μου! μιλαμε για την απολυτη πολυτελεια!!!

Τώρα που μεγαλώσανε κάπως μπορώ και λούζομαι χωρίς να ειμαι με το ένα πόδι έξω από την μπανιέρα!

να σαι καλα βρε!! με παρηγορεις!!! οποτε, αν με ακουσετε στις ειδησεις, τωρα πια θα ξερετε ποιος θα φταιει ετσι??!!!

να σαι καλα βρε!! με παρηγορεις!!! οποτε, αν με ακουσετε στις ειδησεις, τωρα πια θα ξερετε ποιος θα φταιει ετσι??!!!

Ο ψεκασμός???????????????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Του φυστικιού????????????????????? απαπα δεν ειναι σωστά πράγματα αυτά! :lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

χτες κοιμηθηκα καλα..... και μαλλον καλα εκανα, γιατι...... εχουμε αγωνα σημερα!!! δυσκοιλιοτητα εντονη η μικρη, γκρινια, εγω παω για δουλεια, και μου ρχονται και τα πεθερικα επισκεψη αυριο!!!!!!! αυτο μου ελειπε μονο!!! ελεος!!!!!!!!!!

(και 3 πλυντηρια ρουχα για σιδερο!! και να μην αναφερω καν, οτι δεν εχω κατεβασει ακομα χειμωνιατικα........ Θεε μου, σκοτοδυνη μου ρχεται......)

Θεική ατάκα χα χα και βγαλμένη μέσα απο την πραγματικότητα!!

Αγγελουδια μου σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι καθε μερα μαζι σας ειναι ενα μεγαλο πανεπιστημιο χωρις ημερομηνια αποφοιτησης

Διαφημίσεις

ακουσα μπανιο και ηρθα!!

μετα απο 2,5 βδομαδες με ντουζακια στα γρηγορα καταφερα να κανω μπανιο περιποιημενο κι εγω!!

μας κρατησε ο μπαμπας μας και εγω καταφερα ακουστε τι:

να ξυριστω..να κοψω νυχια και να βγαλω φρυδια!!

να νιωσω ανθρωπος ρε παιδι μου..τι υπεροχα!!

φιστικακι σε διαβαζα πριν γεννησω αλλα και ολες σας για το πως δεν προλαβενετε τιποτα και ελεγα δεν μπορει..υπερβαλουν..

ε λοιπον δεν υπερβαλετε..και λιγα λετε..

αληθεια μπορειτε να μαγειρεψετε αν δεν εχετε καποιον σπιτι?

στην πρωτη αποπειρα το εκαψα το φαι γιατι πεινασε η μπεμπα και ετρεχα να την ταισω..

• 2 εβδομάδες μετά...

θελω να πω δυο κουβεντες, συγχωρεστε αν πω καμια μ..........ια, ειμαι με 38μιση πυρετο....

εγω η ιδια τρεμω περισσοτερο απ ολους, μη τυχον και κολλησει το παιδι μου.. δε με νοιαζει για μενα, σιγα, ιωση ειναι θα περαση, μπιγκ ντιαλ..

θα θελα ομως, ενας, ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ, απο τους συγγενεις, γνωστους και φιλους να ενδιαφερθει (εστω και ψευτικα) για μενα!! ολοι, η πρωτη τους κουβεντα ειναι "αμααααααααν, μη κολλησει το παιδι!!!.... να προσεχεις μη κολλησει το παιδι"...

φοραω μασκα, πλενω τα χερια μου συνεχεια και της βαζω συνεχεια θερμομετρο,μπας και ανεβασει πυρετο... τρεμει η ψυχη μου γαι το παιδακι... αλλα....... ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ενας να ενδιαφερθει και για μενα...

ελπιζω να μ αξιωσει ο Θεος να δω το παιδακι μου μεγαλη γυναικα, να τη δω μανα και κεινη.. Μα το Χριστο ρε παιδια, θα παω και θα της πω "αγαπαω το παιδακι σου, αλλα αγαπαω και σενα...Υπαρχεις... δεν εισαι αορατη... Σ αγαπαω εγω και σε νοιαζομαι περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο...

θα της το πω, κι ας ειμαι ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ που θα της το πει... :cry:

ΕΓΩΩΩ ΕΓΩΩΩΩ φυστικιδιον σε σκεφτομαι που εισαι αρωστουλικο !!!!

Περαστικουλια λε και αν θηλάζεις (με χεις μπερδεψει δεν θυμαμαι τι κανεις) μην φοβασαι δεν θα κολησει το μωρουλινι σου !

Αχ δεν σε χω κοντα να σου κανω μια σουπιτσα και μια εντριβη να ισιωσεις :lol:

Φιλια και να προσεχεις τον εαυτο σου :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Διαφημίσεις

Βρε χαζο φιστικάκι ... όλοι οι δικοί σου σε αγαπάνε και νοιάζονται για σένα μην νομίζεις, απλά το μωρό είναι το "καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω" για αυτο και τραβάει πάνω του όλα τα φωτα της δημοσιότητας :lol: ... ειναι και ακαταμάχητα τα άτιμα και τα καταφέρνουν μια χαρά :wink: ...

Δεν εισαι αόρατη μην νιώθεις καθόλου έτσι ... και να σου πω και κατι ακόμα ... αν έχεις ανάγκη απο στοργή και προδερμ ... απλά δειξτο ...μη σου πω απαίτησέ το :lol:

Εγω κοτζαμ γαιδούρα, δεύτερη φορα μάνα θα γινω σε λίγο, και ακόμα χαιδεύομαι στους γονείς μου ... καλα για τον άντρα μου δεν το συζητώ :lol: .... και πολλες φορές το απαιτώ ... πέφτω στην αγκαλια τους εκει που δεν το περιμένουν :lol::lol::lol: !!!

Ζητα να σου φτιάξουν μια κοτοσουπίτσα, ζήτα αγκαλιτσα, ζητα μου οτι θες που λεει και το άσμα ...

Ισως και αυτοι όλοι ειναι ακομα ζαλισμένοι και αποσυντονισμένοι απο τη νέα άφιξη ... ίσως δεν ξερουν πως να σε προσεγγίσουν ...

Φιλια και περαστικα κοριτσακι ... εδω ειμαστε εμεις!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

καλυτερα.. αρχισα και να δουλευω κι ολας,οποτε μου λειπει οταν δεν ειμαι σπτι..

ομως πολυ δυσκολα θα επαιρνα αποφαση για δευτερο παιδι, με φρικαρει και μονο η ιδεα..

το μπεμπακι μου ειναι καλο, ομως αμα δεν ειμαι εγω καλα δε θα μπορω να γινω η μαμα που χρειαζεται.. παλευω ακομα για ισορροπιες με τους γυρω μου.. με τον αντρα μου 6 χρονια δεν ειχαμε ανταλαξει σχεδον ποτε κακη κουβεντα,δεν τσακωνομασταν... απο τη μερα που βγηκα απο το μαιευτηριο, φαγωνομαστε σαν αγρια σκυλια σχεδον συνεχεια.. μετα το μετανιωνουμε, απολογουμαστε και μετα παλι σκοτωνομαστε με το καλημερα

ειμασταν φιλαρακια, τωρα δε ξερω τι εχουμε παθει... μου λειπει το φιλαρακι μου :(

εχει αλλαξει πολυ, αυτος λεει οτι εγω εχω αλλαξει... τι να πω

το θεμα ειναι οτι ειμαι αρρωστη με ιωση (που μου κολλησε), ψηνομουν ολη μερα στο πυρετο και με το που μπηκε σπιτι ετρεξε στο παιδι (λογικο), και με μενα δεν ασχοληθηκε σχεδον καθολου.. Η μαλλον, ασχολοηθηκε για να μου πει οτι "αμαν ρε παιδακι μου, παλι σοκολατα εφαγες σημερα?? καλα πας!! μπραβο" δεν εδωσα σημασια για να μη σφαχτουμε, ηρθα στο υπνοδωματιο και ξαπλωσα..

εχω γινει αορατη

Βρε χαζο φιστικάκι ... όλοι οι δικοί σου σε αγαπάνε και νοιάζονται για σένα μην νομίζεις, απλά το μωρό είναι το "καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω" για αυτο και τραβάει πάνω του όλα τα φωτα της δημοσιότητας :lol: ... ειναι και ακαταμάχητα τα άτιμα και τα καταφέρνουν μια χαρά :wink: ...

Δεν εισαι αόρατη μην νιώθεις καθόλου έτσι ... και να σου πω και κατι ακόμα ... αν έχεις ανάγκη απο στοργή και προδερμ ... απλά δειξτο ...μη σου πω απαίτησέ το :lol:

Εγω κοτζαμ γαιδούρα, δεύτερη φορα μάνα θα γινω σε λίγο, και ακόμα χαιδεύομαι στους γονείς μου ... καλα για τον άντρα μου δεν το συζητώ :lol: .... και πολλες φορές το απαιτώ ... πέφτω στην αγκαλια τους εκει που δεν το περιμένουν :lol::lol::lol: !!!

Ζητα να σου φτιάξουν μια κοτοσουπίτσα, ζήτα αγκαλιτσα, ζητα μου οτι θες που λεει και το άσμα ...

Ισως και αυτοι όλοι ειναι ακομα ζαλισμένοι και αποσυντονισμένοι απο τη νέα άφιξη ... ίσως δεν ξερουν πως να σε προσεγγίσουν ...

Φιλια και περαστικα κοριτσακι ... εδω ειμαστε εμεις!!!

Τέλεια τα είπε το Ολγακι!!!!Ακους παραπονιάρικο φυστικάκι;;;;;Όλες το έχουμε ένα παράπονο!!!Μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη!!!Προχθές έφευγε ο άντρας μου από το σπίτι και τον ακούω να φωνάζει στην πόρτα: Φιλάκιιιιι;;;;;;;;Τρέχω κι εγώ να τον φιλήσω και ξεκαρδισμένος, μου λέει: Το παιδί φώναζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll::roll::roll::?:?:?:?:shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol:

n3kPp3.png

zewgp3.png

. με τον αντρα μου 6 χρονια δεν ειχαμε ανταλαξει σχεδον ποτε κακη κουβεντα,δεν τσακωνομασταν... απο τη μερα που βγηκα απο το μαιευτηριο, φαγωνομαστε σαν αγρια σκυλια σχεδον συνεχεια.. μετα το μετανιωνουμε, απολογουμαστε και μετα παλι σκοτωνομαστε με το καλημερα

...

εχει αλλαξει πολυ, αυτος λεει οτι εγω εχω αλλαξει... τι να πω

Αλλάξατε και οι δυο ! Οπως και μεις οπως και ολα τα ζευγαρια . Εμεις οχι απλα δεν ειχαμε ανταλάξει κουβέντα αλλα αν τον φωναζα με το ονομα του ελεγε εχουμε προβλημα μιας και παντα του μιλουσα μου μιλουσε με γλυκουποκοριστικουλια (μην κοροιδευετε λε :oops: )

Θα βρεθουν παλι οι ισορροπίες και θα ηρεμήσετε ..Εμεις τωρα το διακωμωδουμε "θα σε χωρισω" του φωνάζω οταν νευριάζω και μου απανταει και αυτος με χιουμορ .

Αν δεν παει ο Μωαμεθ στο βουνο παει το βουνό στο Μωάμεθ ...αν με καταλαβαίνεις :wink:

VgL7.jpgIgLdp2.png

Κι εμεις εχουμε προβλημα απομακρυνσης αλλα το περναω σχετικα "ελαφρια", μια και δεν εχω πολυ χρονο , ολη μερα ασχολουμαι με τη μπεμπουλα!

Θα δεις, οσο μεγαλωνει θα εχει πιο πολλες απαιτησεις και εσυ δε θα νιωθεις κενο...θα στο γεμισει με χαμογελα και φιλια! :D

fistikaki κι εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με την Όλγα. Είναι όλοι κάπως φρικαρισμένοι στην αρχή με το μωρό, ειδικά αν είναι και το πρώτο, έχουν να ασχοληθούν με μωρό κάτι δεκαετίες, ε, υπα΄ρχει ένα σχετικό άγχος. Επίσης θα τονίσω ότι πρέπει να το ζητάς, όπως λέει και η Όλγα!!!

Και τέλος να σου πω κι εγώ ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνεις εκτιμήσεις για όλα, για τη σχέση με τον άντρα σου, για το πότε θα κάνεις άλλο παιδί και τέτοια. Οκ, αφού τα σκέφτεσαι εντάξει, αλλά έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι τα πράγματα θα φτιάξουν σημαντικά καθώς περνάει ο καιρός, υπομονήηηηηηηηη

fistikaki περαστικά σου..!

Ελπίζω να νοιώθεις ήδη καλύτερα. Απ' όλες τις απόψεις.

Και γω με τον άντρα μου δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ. Μα ποτέ! Μέχρι που φέραμε το μωρό στο σπίτι. Ένας εκνευρισμός, μία ένταση φοβερή όλη την ώρα. Όταν περνάνε όμως τα δύσκολα, σιγά σιγά περνάει κι ο εκνευρισμός. Προσπάθησε να βγεις και με καμιά φίλη όταν γίνεις καλά και να συζητάτε για άλλα πράγματα και όχι για μωρά. Να ξεφεύγεις που και που.

Αγαπητο fistikaki εκτος του οτι ειμαι και εγω αρρωστη αρα συμπασχω!!Επισης συμπασχω και στο θεμα με το συζυγο οπως και πολλες αλλες μανουλες εδω μεσα!!!Μην ανησυχεις ολα περνανε!!Εμεις που μαλωναμε :lol::lol: και πριν το παιδι με το παιδι ηρθε και εδεσε το γλυκο!!Ζησαμε μεγαλες στιγμες και μην σου πω οτι εχει μολις ενα - δυο μηνες που αρχισαμε να το ξεπερναμε!!Μεχρι πριν οχι μονο δεν συζητουσα για δευτερο αλλα ελεγα τι φταιει και αυτο το καημενο με τους γονεις που του ετυχαν!Που δεν θα τους δει ποτε αγαπημενους και ολα τα γνωστα!!Σιγα σιγα στρωνει η κατασταση!Ειναι τοσο μεγαλη η αλλαγη στο ζευγαρι που δεν γινεται μεσα σε μια μερα να προσαρμοστειτε!!Και να σου πω αμα τον ρωτησεις θα θεωρει και αυτος οτι τον παραμελεις και γιαυτο μολις ερχεται τρεχει στο παιδι!Γιατι αισθανεται και αυτος σημαντικος!!Ολα θα γινουν!!Ομως πρωτα ας απαλλαχτουμε απο αυτο το κρυολογημα!!Ελλλεεεεοοοςςς!!Δεν αντεχω αλλη μυ$@#α πονανε τα ρουθουνια μου!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...