Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι Γονείς μου χωρίζουν

Recommended Posts

Γεια σας.Ήρθα εδώ για να με βοηθήσετε σε ένα θέμα που κρατάει εδώ και δύο μήνες.Η μητέρα μου διατηρούσε εξωσυγηγική σχέση αλλά όχι σεξουαλικά παρά μόνο πλατωνικά.Ο πατέρας μου όταν το έμαθε τσακώθηκε άγρια με την μάνα μου.Τώρα ο πατέρας μου με την μάνα μου κάνανε προσπάθεια να τα ξαναβρούνε αλλά αυτό δεν γίνεται(έτσι λένε).Εγώ τους κρατώ μες στο σπίτι να μένουν μαζί λέγοντας τους πως έτσι και χωρίσουν εγώ θα φύγω απ'το σπίτι.Σήμερα ο πατέρας μου,μου είπε πως θα μαζέψει τα πράγματα του και θα φύγει.Δεν μπορώ να ζήσω έτσι.Είμαι χάλια και δεν ξέρω τι να κάνω. :cry:

Διαφημίσεις

Φιλε μου να κοιταξεις την ζωη σου και μονο αυτο να κανεις. Τα θεματα ενηλικων θα λυθουν με τον εναν η με τον αλλον τροπο αλλα το ποση ζημια θα κανουν σε εσενα ειναι στο χερι σου. Μην αφησεις τα ωραιοτερα χρονια σου να παγιδευτουν σε αποφασεις αλλων ακομα και αν ειναι αποφασεις των γονιων σου.

Δυστυχως απο νωρις μπαινεις σε ενα μαθημα επιβιωσης που θα σου χρειαστει ομως και για την υπολοιπη ζωη να μαθεις να προστατευεις τον εαυτο σου απο τις αποφασεις αλλων και να μην χαραμιζεσαι συναισθηματικα για καθεναν. Κοιτα μπροστα και ακολουθησε τα ονειρα σου αυτη ειναι η καλυτερη αντιδραση σε οσα δεν σου αρεσουν.

Γιώργο καλημέρα,

δύσκολες καταστάσεις πράγματι και για τα παιδιά και για τους γονείς...

Θες να μας πεις πόσο χρονών είσαι και τι είναι αυτό που πραγματικά φοβάσαι?

Αν δηλαδή οι γονείς σου χωρίσουν τι είναι αυτό που αισθάνεσαι εσύ ότι θα συμβεί?

Η Αγάπη ρωτά τη Φιλία :

"τι κάνεις εκεί ανόητη?"

και η Φιλία της απαντά:

"Κάνω να γελούν αυτούς που εσύ κάνεις να δακρύζουν"..

Γεια σας.Ήρθα εδώ για να με βοηθήσετε σε ένα θέμα που κρατάει εδώ και δύο μήνες.Η μητέρα μου διατηρούσε εξωσυγηγική σχέση αλλά όχι σεξουαλικά παρά μόνο πλατωνικά.Ο πατέρας μου όταν το έμαθε τσακώθηκε άγρια με την μάνα μου.Τώρα ο πατέρας μου με την μάνα μου κάνανε προσπάθεια να τα ξαναβρούνε αλλά αυτό δεν γίνεται(έτσι λένε).Εγώ τους κρατώ μες στο σπίτι να μένουν μαζί λέγοντας τους πως έτσι και χωρίσουν εγώ θα φύγω απ'το σπίτι.Σήμερα ο πατέρας μου,μου είπε πως θα μαζέψει τα πράγματα του και θα φύγει.Δεν μπορώ να ζήσω έτσι.Είμαι χάλια και δεν ξέρω τι να κάνω. :cry:

Ψυχουλα μου ομορφη ... που ειμαι σιγουρη οτι εισαι το καλυτερο τους παιδι και το αγαπημενο ...οι γονεις σου περνανε μια ασχημη φαση... αυτη η φαση η θα τους περασει ασχημα η θα τους καταληξει σε κατι νεο απο την αρχη. Εσυ να συνεχίζεις να εισαι το καλο του παιδι , να τους αγαπας και να εισαι διπλα τους . Αφησε τους να τα βρουν μονοι τους.... ειμαι σιγουρη οτι και εσυ καποιες φορες εχεις τσακωθει με τον κολλητο σου και μετα ξαναγινετε φιλοι.

Είμαι 14 και 1η Μαρτίυ μπαίνω στα 15.Πρώτα απ'όλα.Ο πατέρας μου θα πάει να μείνει στο μαγαζί-εργαστηριο(ένα παλιό μισογκρεμισμένα κτίριο).Πάλι δεν θέλω να χάσω την οικογένεια μου.Όταν τους ακούω να λένε πως χωρίζουν μου έρχονται μνήμες απ'το παρελθόν όπου περνούσαμε μια χαρά σαν οικογένεια.Πολλές φορές ο πατέρας μου,πετάει σπόντες λέγοντας πως μπορεί να φτάσει και στην αυτοκτονία.

Διαφημίσεις

Είμαι 14 και 1η Μαρτίυ μπαίνω στα 15.Πρώτα απ'όλα.Ο πατέρας μου θα πάει να μείνει στο μαγαζί-εργαστηριο(ένα παλιό μισογκρεμισμένα κτίριο).Πάλι δεν θέλω να χάσω την οικογένεια μου.Όταν τους ακούω να λένε πως χωρίζουν μου έρχονται μνήμες απ'το παρελθόν όπου περνούσαμε μια χαρά σαν οικογένεια.Πολλές φορές ο πατέρας μου,πετάει σπόντες λέγοντας πως μπορεί να φτάσει και στην αυτοκτονία.

Καρδια μου ολων μας τα νευρα ειναι τεντομενα για πολλους και διαφορους λογους. Ξερεις τι γινεται στην κοινωνια μας και που βαδιζουμε .... εισαι εξυπνο παιδι και αντιλαμβανεσαι τι γινεται γυρω σου. Ο μπαμπας σου πιθανον να ειναι και οικονομικα πιεσμενος και τωρα που αποχωριζεται την μαμα σου λεει λογια για να την πληγωσει και οχι για να πληγωσει εσενα. Να κοιτας παντα τα μαθηματα σου και αν σου κανει καλο μια βολτα με τους φιλους σου. Οι γονεις σου ειναι μεγαλοι και θα τα αντιμετωπισουν τα προβληματα τους οπως θελουν οι ιδιοι. Απλα θα αποχωριστουν και ισως ετσι τους ξαναδεις ευτυχισμενους και θα ξαναγινεις και εσυ το ιδιο.

Μήπως ξέρετε κάποιον τρόπο να τους κρατήσω μαζί?Δεν αντέχω να τους βλέπω χωριστά.

Οταν τσακωθεις αγρια με τον κολλητο σου υπαρχει τροπος αμεσα να τα ξαναβρειτε? Οχι. Θα κρατησετε μουτρα για καιρο ο ενας με τον αλλο. Αν τα ξαναβρειτε σημαινει οτι η φιλια σας αξιζει πολλα αν δεν τα ξαναβρειτε σημαινει οτι δεν αξιζει να ειστε φιλοι. Καπως ετσι ειναι και ο γαμος ..

Το θέμα είναι δεν μπορώ να σκεφτώ την ζωή μου χωρίς τον πατέρα μου μέσα στο σπίτι.Τώρα μόλις με πήρε τηλεφώνο και λέει θα κάνει 2 μέρες υπομονή,αλλά άμα δει πως δεν αλλάζει κάτι στην συμπεριφορά της μητέρας μου θα φύγει.Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου έτσι.Όλη η ζωή μου έχει καταρεύσει.

Διαφημίσεις

"Λαθη γονεων παιδευουσι τεκνα",δυστυχως!Οπως προειπαν και τα παιδια,ασε τους μεγαλους να τα βρουν μονοι τους!Ειναι μια πολυ δυσκολη περιοδος,το καταλαβαινω!Κανενα παιδι δε θελει να δει τους γονεις του να καταληγουν σε κατι τετοιο!Σιγουρα οι γονεις σου θα εχουν καταλαβει οτι αυτο θα σου στοιχισει,αλλα ισως τελικα να ειναι το καλυτερο για ολους σας!Οι γονεις σου θα τσακωθουν,ισως τα βρουν,ισως οχι,ο καθενας ομως θα βρει την ευτυχια στο δρομο τους!Αυτη ειναι η ζωη!Κοιτα εσυ να σταθεις στα ποδια σου!Να εισαι το παιδι που παντα θα το καμαρωνουν!Να σκεφτεσαι πως,μπορει οι δικοι σου να μην εχουν πλεον κοινη πορεια ζωης,αλλα εσυ θα εισαι παντα στον δρομο τους!Και ο Χριστος μας σηκωσε τον δικο του σταυρο,πληγωθηκε αλλα τελικα κερδισε την βασιλεια των ουρανων!:-)...Να θυμασαι πως πανω στο θυμο μας,λεμε πραγματα που δεν τα εννοουμε,η παρορμηση του θυμου μιλαει για μας!Εσυ να εισαι κοντα τους,και μακρυα τους συναμα!Μην παιρνεις μεσα σου αυτα που θα πουν!Αστους να ηρεμησουν και κοιτα τον εαυτο σου!Και εαν σε βοηθαει,πηγαινε να μιλησεις σε εναν ψυχολογο ή ακομη και σε εναν πνευματικο πατερα!Ολα θα βρουν τον δρομο τους θα δεις!:)

Και κατι τελευταιο!Εαν ο πατερας σου θελει να φυγει απο το σπιτι,αστον να το κανει!Θα βοηθησει και αυτον και τη μητερα σου να σκεφτουν πιο ηρεμα!Με το να εισαι στο ιδιο σπιτι πολλες φορες ειναι χειροτερο!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Και κατι να βαλω σε υστερογραφο... ο μπαμπας του γιωργου λεει πεταει σποντες οτι μπορει να φτασει μεχρι την αυτοκτονια.... Δηλαδη αυτος ο ανθρωπος δεν μπορει να σκεφτει πριν μιλησει πρωτα στο παιδι και να δημιουργησει ψυχολογικα προβληματα? Οτι προβλημα και να εχει με την γυναικα του η με την δουλεια του επιτρεπεται μπροστα στο παιδι να καθεται και να λεει οτι μπορει να αυτοκτονησει και οτι δινει διωρια στην μανα του 2 μερες για να συνετιστει και μετα θα σηκωθει να φυγει????? Σε ποιον τα λεει αυτα στους φιλους του ή στην μανα του? Ειμαι εξω φρενων με τον μπαμπα του.

Γιώργο .... ο μεγαλύτερος εφιάλτης ενός παιδιού είναι να χάσει τους γονείς του ....και το διαζύγιο είναι ένας μικρός θάνατος.....όμως με τον καιρό θα διαπιστώσεις ότι δεν τους χάνεις ...απλά αλλάζει η μορφή της οικογένειας όπως την ήξερες μέχρι τώρα γιατί ΄θα τους βλέπεις και τους δύο και μάλιστα συχνότερα από πριν και θα σε προσέχουν και περισσότερο.....

Ακόμα κι αν χωρίσουν είναι γονείς σου σε αγαπάνε ,απλά με τα χρόνια έχουν χάσει την σπίθα που φέρνει τα ζευγάρια κοντά Η αγάπη του γονιού στο παιδί του δεν φεύγει ποτέ ότι κι αν γίνει .... :wink:

Είναι δύσκολη η ηλικία που σου συμβαίνει αυτό, αλλά δεν είσαι ο μόνος...πάρα πολλά παιδιά το ζουν....τα πληγώνει....τους δημιουργεί ανασφάλειες ...τα κάνει να δουν την ζωή αλλιώτικα ...δεν είναι μόνο μπάλα και σινεμά........ οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολο να κρατηθούν στον χρόνο άλλοι τα καταφέρνουν άλλοι όχι....θέλει προσπάθεια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Φρόντισε να ακολουθήσεις κάποια βασικά...

1. μην στηρίζεις όλη σου την ζωή και την ευτυχία στο αν είναι μαζί οι γονείς σου έχεις ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ (σπουδές φίλοι δουλειά σχέση δικιά σου οικογένεια που να είσαι σίγουρος ότι θα κρατήσεις ΚΑΛΥΤΕΡΑ γιατί θα ξέρεις.....:-))

2.μη προσπαθήσεις να αποσπάσεις την προσοχή τους με τρελλές συμπεριφορές π.χ. δεν διαβάζω ...δεν τρώω .... κάνω βλακείες με τους φίλους (ξέρεις εσύ...) αν είναι κάτι να γίνει θα γίνει Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ.... και βλάπτεις τον εαυτό σου που δεν φταίει σε τίποτα...

3.αν θέλεις να βγάλεις το άχτι σου και τα νεύρα σου ρίξ'το σε κάτι εποικοδομητικό για τον εαυτό σου π.χ. διάβασμα ...αθληση....

4.ΜΙΛΑ σε όποιον εμπιστεύεσαι ....βγάλτα από μέσα σου (φίλους.... θείους.... και γιατί όχι ψυχολόγους ...καθηγητές ...ό,τι σε ανακουφίζει και σου δίνει δύναμη.......

5.μην παίρνεις το μέρος κανενός και για κανέναν λόγο...άσε τους να τσακωθούν με την ησυχία τους....... είναι ενήλικοι και ξέρουν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΟΥΣ εσύ να τους φέρεσαι όπως πρίν ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΕ ΑΔΙΚΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ..... δεν υπερασπιζόμαστε κανέναν φταίει δε φταίει....κανείς δεν θα σε κατηγορήσει γιατί δεν πήρες το μέρος του....δεν είσαι ο.....Νταρτανιάν το παιδί τους είσαι...... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ (επισκέψεις στον μπαμπά ...λεφτά στη μαμά...)

τον πρώτο χρόνο αν τελικά χωρίσουν θα είναι δύσκολα (τσακωμοι.......) μετά θα ισιώσουν τα πράγματα......

μακάρι να είχα ένα μαγικό ραβδί να τους αγγίξω και να γίνουν όλα μέλι γάλα ξέρεις πόσους θα άγγιζα........... δεν γίνεται όμως....... αυτό που μπορείς να κάνεις σαν ύστατη λύση είνα να τους πεις να πάνε σε ένα σύμβουλο γάμου ή ψυχολόγο ΜΑΖΙ! και να πάνε ΠΟΛΛΕΣ φορές ...όχι μια....

σου εύχομαι καλή δύναμη και τύχη και μη διστάσεις να ξαναγράψεις αν θες κάτι υπάρχουν και πολλές γραμμές για εφήβους (δωρεάν) όπως 116111 και 8018011177 μην διστάσεις όλοι το έχουμε ζήσει αυτό ως παιδιά... ως γονείς ....ως φίλοι..... :(

Διαφημίσεις

Και κατι να βαλω σε υστερογραφο... ο μπαμπας του γιωργου λεει πεταει σποντες οτι μπορει να φτασει μεχρι την αυτοκτονια.... Δηλαδη αυτος ο ανθρωπος δεν μπορει να σκεφτει πριν μιλησει πρωτα στο παιδι και να δημιουργησει ψυχολογικα προβληματα? Οτι προβλημα και να εχει με την γυναικα του η με την δουλεια του επιτρεπεται μπροστα στο παιδι να καθεται και να λεει οτι μπορει να αυτοκτονησει και οτι δινει διωρια στην μανα του 2 μερες για να συνετιστει και μετα θα σηκωθει να φυγει????? Σε ποιον τα λεει αυτα στους φιλους του ή στην μανα του? Ειμαι εξω φρενων με τον μπαμπα του.

οκ είσαι αλλά μιλάς στον ΓΙΩΡΓΟ όχι στον μπαμπά του........ ο Γιώργος τα βλέπει αυτά......

οι αυτοκτονίες και τα τελεσίγραφα είναι κολπάκια για μέσο πίεσης στην μαμά ...τα λέω στον γιο για να τα πει στη μάνα .......

να μην δεχτείς Γιώργο να σε κάνει κανείς τους μπαλάκι...έχει δεν έχει "δίκιο"....... και 10000 λένε ...τίποτα δεν κάνουν......

οκ είσαι αλλά μιλάς στον ΓΙΩΡΓΟ όχι στον μπαμπά του........ ο Γιώργος τα βλέπει αυτά......

οι αυτοκτονίες και τα τελεσίγραφα είναι κολπάκια για μέσο πίεσης στην μαμά ...τα λέω στον γιο για να τα πει στη μάνα .......

να μην δεχτείς Γιώργο να σε κάνει κανείς τους μπαλάκι...έχει δεν έχει "δίκιο"....... και 10000 λένε ...τίποτα δεν κάνουν......

μακαρι και να τα καλαβει αυτα που γραφω για να του ΠΕΙ οτι δεν του κανουν καλο να τ'ακουει ενα παιδι που ηδη εχει το φορτιο βαρους του διαζυγιου

όντως ... απλά θα ήταν καλύτερο να μην το επιβαρύνουμε κατηγορώντας στα ίσα κάποιον από τους γονείς αν αυτοί είναι ...... ας μην συνεχίσουμε.... δεν τον βοηθάει.....

Βρε Σωτηρία, βρε πουλάκι μου, αν δε μπορείς να συγκρατηθείς δεν είναι ανάγκη να απαντάς σε τόσο ευαίσθητα θέματα.

Το παιδί στο οποίο μιλάς είναι 14 χρονών! Λες αυτό που του λείπει είναι κι άλλον κόσμο εκνευρισμένο με τον μπαμπά του;

Για προσέχετε λίγο.

Για το θέμα δεν έχω άποψη. Γιώργο σου εύχομαι τα καλύτερα :)

Nothing you would take... Everything you gave...

Γιώργο υπομονή, μπορεί η μαμά να διαπιστώσει μακρυά από το μπαμπά ότι της λείπει, μην απελπίζεσαι. Κράτα ψυχραιμία μην τους πιέζεις να μείνουν μαζί και γίνονται χειρότεροι καυγάδες, αυτό θα τους αποστασιοποιήσει ακόμα πιο πολύ. Ασε να φύγει ο ένας αν θέλει και συζήτα ήρεμα και με αγάπη με τη μανούλα σου. Θα τονίσεις τα θετικά σημεία της οικογένειάς σου και η μαμά και ο μπαμπάς θα κρίνουν αν μπορούν να καταπιούν τα αρνητικά. Πάντως και η επανασύνδεση δε θα έχει εύκολες μέρες...

Αυτό που προέχει είναι να κοιτάς τα μαθήματά σου να μη χασεις τους στόχους σου γενικά στη ζωή. Είσαι αρκετά μεγάλος και αφού μεγάλωσες σε μια ευτυχισμένη οικογένεια θα είσαι και ισρροπημένος άνθρωπος. Καλή τύχη.

Γιώργο, αν αισθάνεσαι πως θέλεις να κάνεις "κάτι" για τους δικούς σου, θα σου έλεγα να τους ζητήσεις να πάτε σε έναν σύμβουλο γάμου. Να το κάνουν έστω ως δικό σου χατήρι. Δε μπορεί κανένας να εγγυηθεί το αποτέλεσμα. Κανένας δε γνωρίζει το μέλλον. Αλλά αν είναι κάτι "μικρό" που τους φταίει, ίσως να αναθεωρήσουν. Αν όχι τότε θα προχωρήσουν με διαφορετικούς δρόμους. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα ξέρουν πώς να χειριστούν τις μεταξύ τους σχέσεις και πώς να μην παραβλέπουν εσένα, από την πραγματικά δύσκολη αυτή φάση. Γιατί με ένα διαζύγιο, δεν τελειώνει ο ρόλος τους ως γονείς. Αυτό πρέπει να το θυμάσαι. Θα εξακολουθούν να είναι γονείς σου και να σε φροντίζουν.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Γιώργο,

σε 3-4 χρόνια τελειώνεις το σχολειό και αν με το καλό θες θα φοιτήσεις σε μια ανώτερη σχολή

μετά επαγγελματική αναζήτήση....οικογένεια....ταξίδια.....δουλειά.... όλα μαζί...κάποιο απο αυτά.... όπως και να έχει οι επιλογές είναι δικές σου και ο δρόμος μπροστά σου. Δρόμος παράλληλος και ότι ταυτόσημος με το δρόμο των γονέων σου όπως και κάθε παιδιού.

Οι γονείς σου 2 άνθρωποι με προτερήματα και ελαττώματα όπως όλοι μας αγαπήθηκαν παντρεύτηκαν και έφεραν στον κόσμο εσένα με όλη τους την αγάπη και την λαχτάρα. Μια αγάπη ατέλειωτη όπως είναι και πρέπει να είναι η αγάπη των γονέων για τα παιδιά.

Η αγάπη μεταξύ τους όμως , όπως και πολλών άλλων ζευγαριών περνά φουρτουνες και αυτές είναι δική τους υπόθεση και όχι δική σου. Δική σου υπόθεση και λαχτάρα πρέπει να είναι η ευτυχία των γονέων σου.

Γονείς θα έχεις και αυτό δεν αλλάζει το αν θα καταφέρουν να είναι μαζί ως ζευγάρι ή θα γίνουν καλύτερα χωριστά αυτό είναι μια υποθεση καθαρά δική τους και εσυ πρέπει να κρατηθείς αλλά και να σε κρατήσουν μακριά απο αυτό.

Το τι έγινε με την μητέρα σου, ή τι οδήγησε τον πατέρα σου να συμπεριφερθεί έτσι είναι τόσο προσωπικές τους λεπτομέρειες που η εμπλοκή σου μόνο στενοχώρια σε σένα θα φέρει γιατί ποτέ δεν θα έχεις όλα τα κομμάτια του παζλ.

Βάζοντας σαν στόχο λοιπόν την ηρεμία όλων το μόνο που θα μπορούσα να σου γράψω σαν τροφή για σκέψη είναι το εξής:

Μίλησε στους γονείς σου.

Εξηγησε τους ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να είστε όλοι ευτυχισμένοι.

Ξεκαθάρισε τους ότι τα θέματα τους ως ζευγάρι είναι προσωπικά τους και δεν θα ηθελες να εμπλέκεσαι σε αυτά παρα μόνο σε ότι αφορά εσένα.

Ότι θα προτιμούσες ως παιδί να κάνουν κάθε σοβαρή προσπάθεια για να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν οι ίδιοι και θα ήταν καλύτερα να απευθύνονταν σε ένα ειδικό.

Και το κυριότερο ότι είναι γονείς σου και τους αγαπάς αλλά όσο σε χρησιμοποιούν σαν σάκκο του μποξ ψυχολογικά για μικρότητες , νεύρα και αντεκδικήσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε πληγώνουν ανεπανόρθωτα.

Γιώργο μου είναι μεγάλο λάθος να εκβιάζεις καταστάσεις όπως το θέτεις με την ανάγκη σου να είναι οι γονείς σου μαζί....γιατί για σκέψου....αντέχεις να ακούσεις μετά απο πολλά χρόνια απο τους γονείς σου "χάθηκε η ζωή μας...έφυγε μέσα στην λύπη, στην ανοχή, στην κρύα καρδιά??" Φαντάζομαι πως όχι...κανένα παιδί δεν θέλει ...

Μην αμφιβάλλεις ποτέ πως οι γονείς σου παντα θα είναι εκεί και πάντα θα σε αγαπούν, το αν θα έχεις 2 σπίτια αντί για ένα δεν είναι και τόσο τραγικό...

Όπως και να έχει ότι και αν οι γονείς σου αποφασίσουν εσύ κρατάς την αγάπη τους και με την συμβολή σου γίνονται τα πράγματα καλύτερα για όλους σας.

Συγγνώμη αν σε κούρασα αλλά ειλικρινά θα ήθελα να τα σκεφτείς πολύ αυτά....

Ελπίζω κάποια στιγμή να μπεις και να τα διαβάσεις.

Η Αγάπη ρωτά τη Φιλία :

"τι κάνεις εκεί ανόητη?"

και η Φιλία της απαντά:

"Κάνω να γελούν αυτούς που εσύ κάνεις να δακρύζουν"..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...