Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ευχαριστώ την polina26!

Recommended Posts

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια το μέλος Polina 26 που πρότεινε ανοιχτά στο φόρουμ να στείλει σε όποια ενδιαφέρεται σιντι με 4000 ebooks! Και όχι μόνο τα έστειλε σε μένα και σε άλλες κοπέλες αλλά και με δικά της έξοδα και με πολύ αγάπη, ευγένεια και χαμόγελο. Πωλίνα σε υπερευχαριστώ και πάλι και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!Όλγα;)

Διαφημίσεις

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια το μέλος Polina 26 που πρότεινε ανοιχτά στο φόρουμ να στείλει σε όποια ενδιαφέρεται σιντι με 4000 ebooks! Και όχι μόνο τα έστειλε σε μένα και σε άλλες κοπέλες αλλά και με δικά της έξοδα και με πολύ αγάπη, ευγένεια και χαμόγελο. Πωλίνα σε υπερευχαριστώ και πάλι και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!Όλγα;)

ολγίτσα μου δεν κάνει τίποτα

τα έστειλα με όλη μου την καρδια και όποια κοπέλα τα θέλει μπορεί απλά να μου στείλει την διευθηνση της... 400 και κάτι είναι βρε όχι 4000 (μακάρι να ήτανε ) ;)

πραγματικά σε ευχαριστώ για την δημόσια ευχαρίστηση να σαι καλά..

αλλά το έκανα γιατί πραγματικά χαίρομαι να βοηθάω και να μοιράζομαι πράγματα που ξέρω ότι θα ποιάσουν τόπο :D:D

και πάλι σε ευχαριστώ...

ο θεός να σε έχει καλότυχη και καλοφωτισμένη

:D:D:D:D:D

Αχ ένα μεγάλο ευχαριστω και απο μένα σήμερα το πήρα το cd. Ειλικρινά δεν υπάρχουν πια τέτοια άτομα χωρίς να σε ξέρουν να κάνουν τέτοια κίνηση,ένα ευχαριστω δεν φτάνει,μακάρι ο θεός να σου τα δώσει 10απλα πίσω,να'σαι καλα και να χερεσαι το μωρακι σου και τον άντρα σου.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κι εγώ την πολίνα!

Ήταν υπέροχη η κίνησή σου κοπέλα μου!

Παρέλαβα το cd και σαν βιβλιοφάγος που είμαι ενθουσιάστηκα.

Χίλια ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tt11f3bf.aspx

jxos0mftlw4.png

κ εγω σε ευχαριστω πωλινακι!

Πραγματικα φοβερη συλλογη βιβλιων! Αν βαλεις απο 20 ευρω το ενα μαλλον μας εκανες ενα μεγαλο δωρο!!!!!!!!!!!!

Καλα κ τα αυγουλακια σου σουπερ! Εκανες τον κοπο κ μου τα εφερες κ σε ευχαριστω πολυ! Τα λεμε συντομα ξανα!

σορρυ που παραιμβένω στο θέμα

αλλά μερικά ατομα θα λάβουν το σιντι και 2-3 εβδομάδες διότι μου χάλασε το σύστημα ..

μόλις το γράψω το στέλνω και στους υπόλοιπους,.,

ζητώ λοιπόν την υπομονή σας και συγνώνμη για την καθυστέρηση

ευχαριστώ

Διαφημίσεις

εχω να καταγγειλω :) οτι μολις αγορασα tablet gia na διαβαζω τα υπεροχα βιβλιαρακια στο κρεββατι μου!

αχαχαχααχ..σε έξοδα σε έβαλα.. τότςε καλορίζικο και να τα απολαύσεις τότε χεχεχε;););)

εχω να καταγγειλω :) οτι μολις αγορασα tablet gia na διαβαζω τα υπεροχα βιβλιαρακια στο κρεββατι μου!

:lol: :lol: :lol: :lol:

βρήκα τι δώρο θα μου κάνω για τα χριστούγεννα!!!!!!

αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορούν να "τρέξουν" και στο xperia, θα δω αν είναι βολικό!!!!!!!!!!!!!

κι εγώ σε ευχαριστώ (μάλλον αύριο θα πάω να ανοίξω την θυρίδα μου :oops: :oops: )

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου την Polina26 και απο εδω.

Να εισαι παντα καλα κοριτσακι και να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

υγ μη λετε για ταμπλετ γιατι μπαινω σε πειρασμο... Λετε να το ζητησω απο τον Αγιο Βασιλη?????:P

Να ευχαριστησω και εγω με τη σειρα μου την Polina26 και απο εδω.

Να εισαι παντα καλα κοριτσακι και να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

υγ μη λετε για ταμπλετ γιατι μπαινω σε πειρασμο... Λετε να το ζητησω απο τον Αγιο Βασιλη?????:P

:oops::oops:

Ευχαριστώ πολύ βρε παιδιά..

και εγώ μου φένεται απο τον αι βασίλη φέτος κάτι τέτοιο θα ζητήσω ,... αχαχααχαχαχαχα

βρήκα ένα απο αγγλία 75 ευρώ.. μια χαρά ... μαζευω λεφτά και το παίρνω χιχι

:oops::oops:

Ευχαριστώ πολύ βρε παιδιά..

και εγώ μου φένεται απο τον αι βασίλη φέτος κάτι τέτοιο θα ζητήσω ,... αχαχααχαχαχαχα

βρήκα ένα απο αγγλία 75 ευρώ.. μια χαρά ... μαζευω λεφτά και το παίρνω χιχι

Εχει καποια οικονομικα στο πλαισιο τουρμπο-χ και το σκεφτομαι.

Δεν το χω καθολου με το ιντερνετ....:rolleyes:

Αν βεβαια κεερδισω κανενα λαχειο θα μου παρω δωρο το λευκο ipad...:lol:

Διαφημίσεις

εγω αγορασα απο το eshop ενα με 75 ευρω καινουργιο. εχει μια προσφορα μεχρι την κυριακη.

που να μαζευα 400+ για το apple! βολευτηκα με αυτο!

και εγώ ενα τέτοιο είδα στο e-bay 75 βγάινει μαζί με τα μεταφορικά και έχει μέσα office οπότε μια χαρά. .

με έψησες με αυτό που είπες ότι τα παίρνεις στο κρεβάτι και δοιαβάζεις εγώ παίρνω το λαπ τοπ που είναι θηρίο και δεν βολευομαι.. :rolleyes:

οπότε μαζευω σιγα σιγά και το παίρνω

Εχει καποια οικονομικα στο πλαισιο τουρμπο-χ και το σκεφτομαι.

Δεν το χω καθολου με το ιντερνετ....:rolleyes:

Αν βεβαια κεερδισω κανενα λαχειο θα μου παρω δωρο το λευκο ipad...:lol:

για αγορά μέσω ιντερνετ ιδίως απο εξωτερικό πρέπει να έχει πιστωτική ή prepaid κάρτα..

και πρέπει να το έχεις ψάξει για να μην σε γελάσουν ,... πχ υπάρχει ένα σαιτ που λέγεται αλιμπαμπά και δεν μείναμε καθόλου ευχαριστημένη γιατί αυτό που πήραμε ήρθε χαλασμένο και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γιατί το πήραμε απο κίνα.. :?:-?

οπότε καλυτερα τα ελληνικά.

αν κερδισω το λαχείο να σου πω την αληθεια εγώ θα πάρω όχι ένα αλλά την εταιρεία αχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol:

Εγω κοριτσια το ηθελε απο οταν εμεινα εγκυος που ημουν στο σπιτι συνεχεια και δεν την παλευα με το λαπτοπ οσο φουσκωνε η κοιλια. Τοτε μοου φαινοταν πολυτελεια με τα τοσα εξοδα, τωρα σιγα σιγα πιστευω θα καταφερω να το παρω.

Γενικα προτιμω να το παρω απο μαγαζι που αν παθει κατι να μπορω να απευθυνθω αμεσα.

Εγω κοριτσια το ηθελε απο οταν εμεινα εγκυος που ημουν στο σπιτι συνεχεια και δεν την παλευα με το λαπτοπ οσο φουσκωνε η κοιλια. Τοτε μοου φαινοταν πολυτελεια με τα τοσα εξοδα, τωρα σιγα σιγα πιστευω θα καταφερω να το παρω.

Γενικα προτιμω να το παρω απο μαγαζι που αν παθει κατι να μπορω να απευθυνθω αμεσα.

αυτό ειναι το καλό οταν το παιρνεις απο μαγαζι...

το eshop ειναι σχετικα αξιοπιστο. Εχεις δικιο σχετικα με αυτο που λες για τις αγορες απο ιντερνετ.

Επειδη τυχαινει να παρακολουθω το θεμα με τις ιντερνετικες αγορες καπου πηρε το ματι μου οτι κοπελες αγορασαν ηλεκτρονικες συσκευες απο αμαζον κ μειναν πολυ ευχαριστημενες με το after sales.

Τετοια πραγματα απο ebay με τιποτα!!!!

το eshop ειναι σχετικα αξιοπιστο. Εχεις δικιο σχετικα με αυτο που λες για τις αγορες απο ιντερνετ.

Επειδη τυχαινει να παρακολουθω το θεμα με τις ιντερνετικες αγορες καπου πηρε το ματι μου οτι κοπελες αγορασαν ηλεκτρονικες συσκευες απο αμαζον κ μειναν πολυ ευχαριστημενες με το after sales.

Τετοια πραγματα απο ebay με τιποτα!!!!

απο άμαζον και εγώ έμεινα πολύ ευχαρηστημένη

δεν έμεινα απο e-bay , alibaba

ότι θέλετε για ιντερνετικές αγορές να ρωτήσετε εγώ εδω..

με τον άντρα μου έχουμε ψάξει όλους τους ιστιότοπους ... αχαχαχα

:lol::lol::lol:

επίσης άσχετο αλλά το γράφω αν θέλετε πολύ φθηνά καλλυντικά και πολύ καλά ποιοτικώς είναι μια εταιρεία η ELF είναι απο αγγλία..

είχα πάρει ένα κάρω πράγματα απο εκεί και είχα δώσει μόνο 60 ευρώ με τα μεταφορικά...

και το ricardo σαν site είναι αξιόπιστο απο εκεί πήρα το δώρο της κουμπάρας μου..

και για γλυκά που κάνω βρήκα 2-3 πολύ καλά..

ευχαριστώ και εγώ τη polina γιατί είχε απεριόριστη υπομονή να μου εξηγήσει πως μπαίνουν οι φωτογραφίες!!!!

:oops:

:lol::lol:

σιγα καλέ δεν έκανα κάτι μόνη σου τα κατάφερες και σου αξιζουν συνχαρητήρια...

Με την σειρά μου και εγώ να ευχαριστήσω την γιώτα και τον κώστα για τα πραγματάκια που μου στείλατε..

ελπίζω να δείτε το μύνημα αυτό ..

δυστηχώς έχω σβήσει τα πμ και δεν θυμάμαι τα ψευδονημα σας..

χιλια ευχαριστώ για όλα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...