Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

εμενα οσο το ειχα με το πορτ μπεμπε το οποιο ειναι και ενα καποιο μεγεθος ενιωθα αυτο που λες πως το παιδι τρανταζοτανε συνεχεια κλπ. αλλα δε το βγαλα πανω απο 3-4 φορες ετσι βολτα. κατα τα αλλα βολικοτατο χωραγε στο seicento Μου μια χαρα, αλλα... εκανα ταματα καθε φορα για να το ανοιξω. ειχα βεβαια και παλιο μοντελο του 06 ισως απο τοτε να το χουν βελτιωσει στο ανοιγμα. ( το τι βρισιδια εριχνα δε λεγεται)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το τράνταγμα με το πορτμπεμπέ είναι έντονο και στο νεότερο μοντέλο;

Ευτυχία καλά έκανες, έχουμε μια χαρά ευρύχωρο ασανσέρ και αυτοκίνητο με μεγάλο πορτπαγκάζ!

βασικά εγώ είμαι αποφασισμένη για το συγκεκριμένο καρότσι (δεν ξέρω και κανένα άλλο που να είναι το παιδί τόσο ψηλά)

καθότι θεωρώ σημαντικό να έχεις άμεση επαφή με το παιδί

να μη βλέπει μόνο πόδια και εξατμίσεις

και γενικά να μη σκύβουμε συνέχεια

αλλά μένει να πείσω το σύζυγο που έχουν αρχίσει από τον περίγυρό του ως πιο έμπειροι να του λένε διάφορα

ότι το είχαν φίλοι τους, και δεν είχε καθόλου αναρτήσεις το συγκεκριμένο καρότσι και το μωρό τρανταζόταν συνέχεια και δεν τους βόλεψε καθόλου και το παράτησαν πριν βγάλουν χρόνο

και άλλα τέτοια χαριτωμένα, που εννοείται δεν περιορίζονται στο καρότσι (και έχει μόλις 5 ημέρες που το ανακοινώσαμε)

Σόρυ, αλλά αν κάποιος θέλει καρότσι με ανάρτηση, αυτό θα διαλέξει!!!

Το μωρό φυσικά και δεν τραντάζεται - δηλαδή τι να πουν και τα παιδάκια που κυκλοφορούν με καρότσια που μοιάζουν με καρότσια λαϊκής - γιατί έχει ανάρτηση και κάνει δουλειά.

Τα μόνα αρνητικά που βρίσκω προσωπικά είναι η υψηλή τιμή του, ο όγκος του, το αρκετά μεγάλο βάρος του και το ότι θες και τα δύο χέρια ελεύθερα για να το κλείσεις.

Και ότι δυσκολεύεσαι να παρατήσεις το χιλιόευρο στην άκρη για να τρέχεις με το παιδί στην παιδική χαρά...

Το να μην βολέψει κάποιον το κατανοώ, για τους λόγους που ανέφερα και γιατί θεωρώ ότι είναι φτιαγμένο για βόλτα σε πολιτισμένες πόλεις/χώρες, κι όχι για την Ελλάδα με το ανέβα-κατέβα στα πεζοδρόμια. Το παιδί όμως θα το λατρέψει. Σε καροτσάδες με φίλους, το παιδί μας είναι το μόνο που δεν έχει ζητήσει ΠΟΤΕ να κατέβει από το καρότσι και δεν έχει αντιδράσει όταν πάμε να το βάλουμε μέσα.

Εμείς που είχαμε αποφασίσει να το αγοράσουμε καθώς το είχε η ξαδερφη μου κ ήταν πολυ ευχαριστημένη εκτός απο το κατέβα ανεβα σε σκαλιά η ψηλο πεζοδρόμιο τελικά δν το πήραμε γιατί είδα τον γιο της δυο χρόνων περίπου που πια έλυνε μόνος τη ζώνη να προσπαθεί ν ανεβεί σκαρφαλώσει στο κάθισμα του καροτσιου καθ ότι ψηλο κ έπεσε κ έσπασε το δοντακι του κ τελικά πήραμε το quinny.εκτός απο αυτο όμως που είναι καθαρά προσωπική εμπειρία η ίδια ήταν πολυ ευχαριστημένη μέχρι τότε απο το καροτσι

Διαφημίσεις

δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! αν το πεζοδρόμιο είναι σχετικά ψηλό, καλύτερα να το κατεβάζεις με την όπισθεν (δλδ με τις μεγάλες ρόδες).

Εμένα δεν με δυσκολεύει καθόλου το άνοιγμα - κλεισιμο, εννίοτε το κάνω και με το ένα χερι (στο άλλο μπορεί να κρατάω τον μικρό). έχω γράψει άπειρα χιλιόμετρα με το stokke και δεν το αλλάζω. Αλλά γούστα είναι αυτά

Τι να πω κορίτσια δεν ξέρω γιατί δν το οδηγησα εγω απλά έτσι μου είπε πάντως είναι σούπερ ντιζαινατο καροτσι κ μ αρέσει παρα πολυ σε καφετέριες κ εστιατόρια που όσοι το έχουν έχουν το μωρο στο καροτσι κ είναι στο ίδιο ύψος μαζι με τους γονείς στο τραπέζι.αν δν είχα δει αυτο με το γιο της ηαδερφης μου Κα θοτι είμαι φοβιτσιαρα κ πεπεισμενη ότι οοοοοοολα θα συμβούν σε μένα σίγουρα θα το αγοραζα!!

Τι να πω κορίτσια δεν ξέρω γιατί δν το οδηγησα εγω απλά έτσι μου είπε πάντως είναι σούπερ ντιζαινατο καροτσι κ μ αρέσει παρα πολυ σε καφετέριες κ εστιατόρια που όσοι το έχουν έχουν το μωρο στο καροτσι κ είναι στο ίδιο ύψος μαζι με τους γονείς στο τραπέζι.αν δν είχα δει αυτο με το γιο της ηαδερφης μου Κα θοτι είμαι φοβιτσιαρα κ πεπεισμενη ότι οοοοοοολα θα συμβούν σε μένα σίγουρα θα το αγοραζα!!

Έλα τώρα, δεν φταίει το καρότσι για το ατύχημα του ανηψιού! Δηλαδή αν είχε πέσει από τον καναπέ; Από το καρεκλάκι φαγητού; Από το κρεβάτι;

Αυτό που λες για το ύψος είναι πολύ σημαντικό επίσης. Σε όλες μας τις εκδρομές και τις βόλτες με το καρότσι είχαμε ταυτόχρονα ρηλάξ και καθισματάκι φαγητού. Πολύ βολικό!!

δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! αν το πεζοδρόμιο είναι σχετικά ψηλό, καλύτερα να το κατεβάζεις με την όπισθεν (δλδ με τις μεγάλες ρόδες).

Εμένα δεν με δυσκολεύει καθόλου το άνοιγμα - κλεισιμο, εννίοτε το κάνω και με το ένα χερι (στο άλλο μπορεί να κρατάω τον μικρό). έχω γράψει άπειρα χιλιόμετρα με το stokke και δεν το αλλάζω. Αλλά γούστα είναι αυτά

Οκ με το σκελετό, αλλά το καθισματάκι πώς το βγάζεις με το ένα χέρι;

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

απο allouette βριλησια αθηνα το πηραν οι γονεις μου,το ιδιο περιπου εβγαινε με το pramworld.co.uk με τα μεταφορικα

εγω, ειναι καθαρα προσωπικη η αποψη ετσι,δε θελω να επηρεασω,το χιλιομετανιωσα

τα θετικα

1.για Καλαβρυτα επειδη βουνο και ανωμαλο εδαφος βολεψαν οι ροδες και δε κουνιοταν,βασιλισσα η μικρη

2.μεχρι 6 μηνων που ηταν στο πορτ μπεμπε κοιμοταν ανετα

3.με κρυα και χιονια που παντα ειχε, εβαζα την κουκουλα και ηταν αρχοντισσα

4.design φοβερο

αρνητικα

1.βαρυ πολυ(μενουμε στο πανω οροφο και αναγκαζομουν να το εχω στο κατω σπιτι και αρα σπιτι μου δε το ανεβαζα,αρα δεν εμαθε καροτσι να καθεται πολυ και να κοιμαται-μεγαλο προβλημα για εμας- γιατι αν ειχε μαθει να κοιμαται εκει θα με βοηθουσε εξω οταν βγαιναμε-για μενα αυτο ηταν το πιο βασικο)

2.οταν θελαμε να παμε ταξιδι,επιανε ολο το χωρο στο αυτοκινητο(εχουμε honda civic),αρα δε μπορουσαμε να παρουμε πραγματα και βγαζαμε ροδες,που βγαινουν δηλαδη και μπαινανε στου συνοδηγου

3.στον υπνο μετα τους 7 μηνες που καθοταν στο καροτσι(ουτε μαξιλαρακι βολευε)βγαλαμε το πορτ μπεμπε,δε βολευοταν για υπνο,επειδη ισως κρεμοτανε τα ποδια της,αφου ειναι ορθη γωνια για τα ποδια.Κια που το καταλαβα?Πηραμε περυσι ενα καροτσι απο το ανατελλω στο ιλιον, unikid, με 50 ευρω για θαλασσα καροτσι ομπρελα και τεντωνε τα ποδια και κοιμοταν ταβλα,ενω στο stokke ποτε

ειναι καθαρα προσωπικη αποψη αλλα αν με αξιωσει ο θεος και κανω αλλο μωρο θα παρω ενα mclaren ελαφρυ να παει παντου και γεια σας

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Sock πολύ καλή τιμή!

Εμείς έχουμε το Stokke. Ο μικρός μας είναι 19 μηνών και το έχει ευχαριστηθεί. Είναι πολύ ωραίο καρότσι. Εύκολο στην οδήγηση. Εγώ είμαι έγκυος και δεν χρειάζεται να σκηβω καθόλου. Να πω την αλήθεια, δε το σηκωνω, παρά μόνο να το βάλω και να το βγάλω από το αμάξι. Βαρύ δεν είναι, αλλά δεν είναι και ελαφρύ σαν τις ομπρέλες. Μαζεύουν οι ρόδες του και ανεβοκατεβαίνει σκάλες πολύ εύκολα. Επίσης είναι τρομερό και για παραλία!

Το πόρτα μπεμπε δεν το χρησιμοποιήσαμε πολυ. Μέχρι 3μηνων. Μετά τον έβαλα στο καρότσι.

Και εμείς civic έχουμε, του 2001, και στο πόρτ μπαγκαζ χωράει άνετα και ο αρχηγός έχει και ένα γουφερ τεράστιο μέσα. Αλλά και πάλι χωράει πράγματα.

Εμείς και ο μικρός το έχουμε απολαύσει!!!!

εμας τιποτα απο την αρχη που μπηκε χωρις πορτ μπεμπε δε το ευχαριστηθηκε ενω στο μικρο τυπου ομπρελα καθεται μια χαρα

εμας mafalda στο civic του 1993τιποτα δε χωραει μολις μπει το stokke

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Εγώ θα σας πω για την εμπειρία μου με το καλοκαιρινό κάλυμμα που είναι ΑΚΡΩΣ ΘΕΤΙΚΗ μιας και ούτως ή άλλως το συγεκριμένο καρότσι το λατρεύω.

Επειδή όμως ο μικρός μας (6 μηνών) ίδρωνε πολύ στις βόλτες μας, πήγα στο Alouette και με 159? αγοράσαμε αυτό που βλέπετε στην εικόνα!

http://www.stokke.com/stroller/xplory-basic-package/~/media/Images%20new%20structure/01_Stokke%20Xplory/Accessories/Kits/Summer%20Kit/web%20content/SummerKit_2.ashx?mw=415

Από τις καλύτερες αγορές που έχουμε κάνει γιατί δεν είχαμε αγοράσει την ομπρέλα με τον αρχικό εξοπλισμό και τώρα αποκτήσαμε και αυτήν και με design απλά εξαιρετικό (για εμένα το design του συγκεκριμένου προϊόντος είναι πρωταρχικής σημασίας μετά την άνεση και την ασφάλεια του παιδιού, καθότι είναι το επαγγελμά μου τέτοιο :wink: )

Όσες λοιπόν αγαπάτε το καρότσι (κι ας μη χωράει στο porte-baggage, κι ας είναι πιο βαρύ από τα άλλα) σας προτείνω να αγοράσετε το συγκεκριμένο κάλυμμα (βγαίνει σε πολλές χρωματικές αποχρώσεις και συνδιασμούς ανάλογα το αρχικό σας χρώμα) και δε θα το μετανιώσετε. Εξάλλου οι καλοκαιρινοί, ζεστοί μήνες στην Ελλάδα είναι πολλοί.

Το αγόρι μας δεν ιδρώνει καθόλου στο πετσετέ πλέον καθισματάκι και το ύφασμα της κουκούλας και της ομπρέλας είναι σαν αυτό των μαγιό οπότε η δροσιά είναι σίγουρη για το παιδάκι. Επίσης, έχει περισσότερα ανοίγματα με δίχτυ και ένα τέλειο έξτρα κάλυμμα για σκίαση.

Για την ομπρέλα, τι να πω, απλά φοβερή!

• 3 εβδομάδες μετά...
Καρότσι Stokke Xplory trio (με πορτ Μπεμπέ & BeSafe IziSleep) + stokke μάρσιπο στα 1.270? με 12 άτοκες, θεωρείται καλή τιμή;

είναι πολύ καλή τιμή! μπορείς να μου πεις απο ποιο κατάστημα??

preg.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω Σωκράτη! το εψαξα κ εγω λιγο μεσω internet γιατι δεν μένω Αθήνα και βρήκα την προσφορά του Ανατέλλω.

την περιόδο όμως των εκπτώσεων εκτός απο αυτές τις προσφορές μήπως βρεθεί και καλύτερη τιμή? εγω λέω να περιμένω λιγο ακομα!!!

preg.png

• 2 εβδομάδες μετά...

H μικρή ειναι 3μισι μηνών και έχουμε το Stokke μας χωρίς πορτ μπεμπε. Ειναι γενικά μεγάλο μωρό αφου είναι ηδη 65 ποντοι. Εχω μια απορία. Τα ποδαράκια έτσι θα βγαίνουν έξω; Εννοώ οτι την έχω στο ειδικο μαξιλαράκι αλλά τα πατουσάκια της βγαίνουν από το καρότσι. Αυτό είναι το concept ή δεν έχω κάνει κάτι καλά εγώ;

74kwp3.png

H μικρή ειναι 3μισι μηνών και έχουμε το Stokke μας χωρίς πορτ μπεμπε. Ειναι γενικά μεγάλο μωρό αφου είναι ηδη 65 ποντοι. Εχω μια απορία. Τα ποδαράκια έτσι θα βγαίνουν έξω; Εννοώ οτι την έχω στο ειδικο μαξιλαράκι αλλά τα πατουσάκια της βγαίνουν από το καρότσι. Αυτό είναι το concept ή δεν έχω κάνει κάτι καλά εγώ;

Και εμείς νωρίς την βάλαμε την δικιά μας, και με την προώθηση του ειδικού μαξιλαριού τα ποδαράκια εξείχαν ακόμη περισσότερο, δεν νομίζω πως είναι θέμα concept, ούτως η άλλως αναφέρεται πως το βρέφος μπαίνει απο 6 μηνών, αν και απο την στιγμή που δεν διαμαρτύρεται δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, επίσης, η ιδιοκτήτρια απο το κατάστημα που αγοράσαμε το καρότσι, μας είπε πως λένε στους 6 μήνες για να πουλήσουν και το πορτ- μπεμπε,αλλά και αυτή να πουλήσει επιπλέον δεν θέλει;Ωστόσο μου το ανέφερε.

Πάντως τώρα που είναι 5 μηνών και κάτι, η μπάρα για τα ποδαράκια δεν μας κάνει, αργότερα ναι.

----------------------

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα, είμαι στον 6μηνα εγκυμοσύνης και περιμένω πως και πως το αγοράκι μου! Λέω να ξεκινήσω τα ψώνια λόγω καλοκαιρινής άδειας και εκπτώσεων! Εψαξα αρκετή ώρα στο Ίντερνετ για καρότσι και νομίζω ότι το stokke είναι το καλύτερο, διαβάζοντας και όλη την συζήτηση από το 2006! Είναι το μόνο που τα αρνητικά του είναι ΜΟΝΟ η τιμή και ο χώρος στο πορτ παγκάζ. Θα ήθελα να ρωτήσω βέβαια οι υπόλοιπες μάρκες 3-1 χωράνε άνετα σε όλα τα πορτ παγκάζ;

Επίσης τώρα βρίσκω μόνο μια προσφορά του stokke στο ανατελλω, ξέρετε και κάποιο άλλο; Συμφέρει; Στα Χανιά δεν ξέρω αν το έχει κάποιος!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων ελπίζω να μην σας ζαλισα.... Είναι το πρώτο μου μήνυμα :)

Εμείς το πήραμε το 2010, απο μια αλυσίδα καταστημάτων, απο το υποκατάστημα τους στο Χαλάνδρι.

Στο ταμείο, μας έκαναν πολυ καλή τιμη.είχαμε πάρει και το κρεβατακι της Stokke.

Είναι παρα πολυ ωραίο καρότσι. Εύκολο στην οδήγηση και πολυ πρακτικό. Αλλα κυρίως, αρέσει στο παιδι. Είναι ψηλά και νομίζω ότι τον βοήθησε αρκετά.

Ασε που, όπου και να πας ρυθμίζεται στο υψο και το χρησιμοποιούσαμε σαν καρεκλακι.

Βέβαια το 2010, για εμάς ήταν πιο καλα τα πράγματα. Και μπορούσαμε να το αγοράσουμε.

Δεν θα μετανιωσεις για την αγορά σου.

Και το σημαντικότερο, δεν θα χρειαστεί να αγοράζεις άλλο καρότσι, όπως κάνουν οι περισσότεροι!!!

• 2 months later...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...