Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

...κι εγω νότια μένω, συγκεκριμενα νότια της Πελοποννήσου, αυτό σκέφτομαι πως θα είναι ζεστο και πως ο ποδοσακος θα είναι αρκετός απλά το καρότσι μου το έφεραν με το summerkit οπότε για χειμώνα αυτό δεν κάνει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...απλά το καρότσι μου το έφεραν με το summerkit οπότε για χειμώνα αυτό δεν κάνει!!!

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα..To summer kit δεν μπορείς να το βγάλεις το χειμώνα;

Ποιο έχεις;

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

Διαφημίσεις

Κορίτσια, να ρωτήσω... επειδή το κοιτούσα χθες το καροτσάκι σ΄ενα περιοδικό, πόσο στοιχίζει η βασική έκδοση και πόσο φουλ έξτρα;

Το δικό μου (v3, βασική έκδοση) το πήρα τον Φεβρουάριο του '11 με τιμή πώλησης 899 ευρώ, μείον μια έκπτωση που μου έκαναν 135 ευρώ, σύνολο 764 ευρώ. Μαζί με το πορτ-μπεμπέ είναι +150 ευρώ νομίζω..

marilou οχι δεν γίνεται το χειμώνα να έχω το summer kit αυτό είναι http://www.stokke.com/stroller/xplory-basic-package/xplory-summer-kit.aspx

συγκεκριμένα έχω το Beige Dots

Tελικά το πήρα to winter kit http://campaign.stokke.com/Xplory-Winter-Kit.aspx?sc_lang=en!!

Πλένεται στο πλυντήριο το καλυμμα του καθίσματος στο πλυντήριο, οχι τα υφάσματα αλλά το κάλυμμα του βασικού καθίσματος;;

• 1 month later...

Καλημέρα,

είμαστε κι εμείς μέλλοντες γονείς σε φάση αναζήτησης καροτσιού. Είδαμε το συγκεκριμένο καρότσι στο δρόμο και μας άρεσε πάρα πολύ.. Θα ήθελα να κάνω δυο ερωτησούλες γιατί έχω ψιλομπερδευτεί..

Αρχικά εμείς σκεφτόμαστε να πάρουμε το καρότσι και το καθισματάκι αυτοκινήτου μιας και το πορτ μπεμπέ δεν νομίζω να το χρειαστούμε ιδιαίτερα. Απ ότι έχω καταλάβει από νεογέννητο μέχρι και τουλάχιστον 3ων μηνων το παιδί δεν κάνει να μπει στο καρότσι. Στο καθισματάκι αυτοκινήτου θα είναι οκ?

Όσον αφορά το καθισματάκι αυτοκινήτου, αν κατάλαβα καλά το καθισματάκι που κουμπώνει απευθείας πάνω στο καρότσι είναι το: http://babyland.yourcheckout.co.uk/index.php?route=product/product&path=18_40&product_id=177 αλλιώς μπορούμε να πάρουμε καθισματάκι maxi cosi και ειδικούς αντάπτορες για το καρότσι. Τους συγκεκριμένους αντάπτορες φαντάζομαι πως θα πρέπει να τους βάζουμε και να τους βγάζουμε για να βάλουμε το κάθισμα του καροτσιού σωστά? Επίσης και στις δυο περιπτώσεις χρειαζόμαστε και μια βάση isofix για το αυτοκίνητο? Και η παραπάνω βάση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα και για το επόμενο κάθισμα αυτοκινήτου ή θα πρέπει να την αλλάξουμε όταν θα μεγαλώσει το μωρό και θα αλλάξουμε κάθισμα?

Και τέλος, ισχύει πως όταν το μωρό βλέπει προς τα έξω και όχι προς την μαμά δεν μπορεί να ξαπλώσει πίσω το καθισματάκι του καροτσιού? Σε περίπτωση που κοιμηθεί το μωρό τι γίνεται? Όσοι έχετε το καροτσάκι πως αντιμετωπίζετε το συγκεκριμένο θέμα?

Συγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις αλλά τα έχουμε ψιλοπαίξει με την αναζήτηση καροτσιού,είναι και η πρώτη επαφή και είμαστε ψιλομπουρδουκλωμένοι...

Η ζωή είναι ωραία

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

είμαστε κι εμείς μέλλοντες γονείς σε φάση αναζήτησης καροτσιού. Είδαμε το συγκεκριμένο καρότσι στο δρόμο και μας άρεσε πάρα πολύ.. Θα ήθελα να κάνω δυο ερωτησούλες γιατί έχω ψιλομπερδευτεί..

Αρχικά εμείς σκεφτόμαστε να πάρουμε το καρότσι και το καθισματάκι αυτοκινήτου μιας και το πορτ μπεμπέ δεν νομίζω να το χρειαστούμε ιδιαίτερα. Απ ότι έχω καταλάβει από νεογέννητο μέχρι και τουλάχιστον 3ων μηνων το παιδί δεν κάνει να μπει στο καρότσι. Στο καθισματάκι αυτοκινήτου θα είναι οκ?

Όσον αφορά το καθισματάκι αυτοκινήτου, αν κατάλαβα καλά το καθισματάκι που κουμπώνει απευθείας πάνω στο καρότσι είναι το: http://babyland.yourcheckout.co.uk/index.php?route=product/product&path=18_40&product_id=177 αλλιώς μπορούμε να πάρουμε καθισματάκι maxi cosi και ειδικούς αντάπτορες για το καρότσι. Τους συγκεκριμένους αντάπτορες φαντάζομαι πως θα πρέπει να τους βάζουμε και να τους βγάζουμε για να βάλουμε το κάθισμα του καροτσιού σωστά? Επίσης και στις δυο περιπτώσεις χρειαζόμαστε και μια βάση isofix για το αυτοκίνητο? Και η παραπάνω βάση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα και για το επόμενο κάθισμα αυτοκινήτου ή θα πρέπει να την αλλάξουμε όταν θα μεγαλώσει το μωρό και θα αλλάξουμε κάθισμα?

Και τέλος, ισχύει πως όταν το μωρό βλέπει προς τα έξω και όχι προς την μαμά δεν μπορεί να ξαπλώσει πίσω το καθισματάκι του καροτσιού? Σε περίπτωση που κοιμηθεί το μωρό τι γίνεται? Όσοι έχετε το καροτσάκι πως αντιμετωπίζετε το συγκεκριμένο θέμα?

Συγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις αλλά τα έχουμε ψιλοπαίξει με την αναζήτηση καροτσιού,είναι και η πρώτη επαφή και είμαστε ψιλομπουρδουκλωμένοι...

Για μένα καλύτερα να πάρεις το δικό του κάθισμα αυτοκινήτου.τα πλεονεκτήματα του??? έχει κλίση κ ξαπλώνει σαν ρηλαξ εκτός αυτοκινήτου.πολυ καλή η κουκούλα γτ είναι σαν του κάθισμα τους κ κατεβαίνει μέχρι κάτω άρα πλήρης κάλυψη του κάθισμα τους κ προστασία του μωρού.κανενα κάθισμα αυτοκινήτου δεν το έχει αυτο.εμενα με βοήθησε πολυ όταν χτυπούσε ο ήλιος το αυτοκίνητο αλλα κ σκιά στη απο το φως όταν ήθελα να την Κοίμισω.http://www.stokke.com/stroller/xplory-izisleep-car-seat/features/active.aspx δλδ σε αυτή την φωτο η τεντα έρχεται κ ακούμπαει μέχρι την χειρολαβη του κάθισματος.

Ναι δεν ξαπλώνει τέλειος όταν κοιτάει μπροστά.με την κλίση που έχει εμενα όσες φορές κοιμήθηκε αρκούσε.

Βάση isofix δεν πήρα.το μείον του ότι είναι βαρύ αλλα πολυ καλής ποιότητας.

Το καρότσι στην χρήση του σούπερ.

Άμα βγούμε κ ξέρω ότι το μωρο είναι για ύπνο τοποθετώντας το κάθισμα να κοιτάει προς εμενα.

Αρχικά εμείς σκεφτόμαστε να πάρουμε το καρότσι και το καθισματάκι αυτοκινήτου μιας και το πορτ μπεμπέ δεν νομίζω να το χρειαστούμε ιδιαίτερα. Απ ότι έχω καταλάβει από νεογέννητο μέχρι και τουλάχιστον 3ων μηνων το παιδί δεν κάνει να μπει στο καρότσι. Στο καθισματάκι αυτοκινήτου θα είναι οκ? Όσον αφορά το καθισματάκι αυτοκινήτου, αν κατάλαβα καλά το καθισματάκι που κουμπώνει απευθείας πάνω στο καρότσι είναι το: http://babyland.yourcheckout.co.uk/index.php?route=product/product&path=18_40&product_id=177 αλλιώς μπορούμε να πάρουμε καθισματάκι maxi cosi και ειδικούς αντάπτορες για το καρότσι. Τους συγκεκριμένους αντάπτορες φαντάζομαι πως θα πρέπει να τους βάζουμε και να τους βγάζουμε για να βάλουμε το κάθισμα του καροτσιού σωστά? Επίσης και στις δυο περιπτώσεις χρειαζόμαστε και μια βάση isofix για το αυτοκίνητο? Και η παραπάνω βάση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα και για το επόμενο κάθισμα αυτοκινήτου ή θα πρέπει να την αλλάξουμε όταν θα μεγαλώσει το μωρό και θα αλλάξουμε κάθισμα?

Εγώ έχω το pebble της maxi cosi και αν έπαιρνα τώρα το καρότσι αυτό θα έπαιρνα το izi Sleep στο οποίο δε χρειάζεσαι αντάπτορες και επιπλέον έχει ρύθμιση της κλίσης. Όταν μεγαλώσει το μωρό, παίρνεις ένα isofix κάθισμα και όλα καλά.

Δυστυχώς ισχύει. Εμάς σπάνια κοιμάται στο καρότσι. Συγκεκριμένα δεν έχει κοιμηθεί ποτέ σ' αυτήν τη θέση. Αν κοιμηθεί, απλά θα το απασφαλίσουμε και θα το γυρίσουμε την άλλη μεριά (εκεί ξαπλώνει). Είναι φάουλ κατά τη γνώμη μου.

Έχοντας ήδη το καρότσι εδώ και 15 μήνες μπορώ να συνοψίσω τα υπέρ και τα κατά στα εξής (μέχρι στιγμής):

(+)

Ψηλή θέση που επιτρέπει στο παιδί να βλέπει μακρυά και να κάθεται στο ύψος του τραπεζιού (και όχι από κάτω) που κάθονται και τρώνε/πίνουν οι γονείς (δεν το έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα γιατί δεν καθόμαστε πάνω από 2 λεπτά στο καρότσι χωρίς να κλαίμε)

(-)

1) Πολύ βαρύ πράγμα που το καθιστά δυσκίνητο στην κίνηση στο πεζοδρόμιο και σε ανηφόρες/κατηφόρες. Επίσης κουράζει το βάλε/βγάλε στο αυτοκίνητο.

2) Ογκώδες. Θέλει μεγάλο πορτ-μπαγκάζ και δεν αφήνει χώρο για άλλα πράγματα (και έχω πορτ-μπαγκαζ 550 λίτρων). Δεν αποθηκεύεται εύκολα στο σπίτι. Θέλεις πολύ χώρο.

3) Δύσχρηστο φρένο με κακή αίσθηση του πεντάλ (νομίζεις ότι θα σου μείνει στο.. πόδι - χωρίς ωστόσο να έχει συμβεί κάτι, απλά θέμα αίσθησης)

4) Δε ρυθμίζεται επαρκώς η κλίση όταν το κάθισμα κοιτάει μπροστά.

Έχω πάρει κι ένα MicraLite και έκτοτε δεν έχω χρησιμοποιήσει το stokke. Πιθανώς όσο μεγαλώνει το παιδί αναθεωρήσω σε πολλά. Μέχρι τώρα ωστόσο έχω (ελαφρώς) μετανιώσει για την επιλογή μου.

TM1Dp2.png

Οιfuns της stokke δημιούργησαν μια λίστα με φωτο απο πόρτ μπαγκαζ αυτοκινήτων για να δείτε αν χωράει στο δικό σας.καπου εκει ανάμεσα είναι κ η δικιά μου.

http://stokkelovers.blogspot.com/p/xplory-in-my-boot.html

Αν το αυτοκίνητο σας δεν βρίσκετε εκει μπορείτε να τους ζητήσετε να σας βρουν φωτο.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. Δεν ξέρω εγώ προς το παρόν ψήνομαι για το συγκεκριμένο καρότσι.. Με δεδομένο ότι μένουμε σε σχετικά μικρή πόλη και δεν θα έχουμε πολύ βάλε - βγάλε στο αυτοκίνητο, ότι θέλω ένα καρότσι θωρηκτό γιατί περνάμε 3-4 μήνες στο εξοχικό οπότε θα κινούμαστε σε γρασίδι και άμμο κτλ.

Εσείς που δεν έχετε isofix βάση είναι εύκολο το βάλε-βγάλε στο αμάξι ? Το δέσιμο με τις ζώνες δλδ..

Η ζωή είναι ωραία

Θα σε βολέψει πολυ αν έχεις σκοπό να κάνεις πολλές βόλτες με τα πόδια. Εγω κάνω πολλα χιλιόμετρα καθημερινά και το έχουμε ευχαριστηθεί πολυ. Παίρνει 2-3 μέρες να το συνηθισεις, αλλα δεν θέλει κόπο, θέλει τροπο! Δεν καταλαβαίνει λακουβες,α νεβοκατεβασματα στο πεζοδρόμιο κλπ. Είναι λίγο μπελάς να το βάλεις στο αμάξι αλλα κι αυτο συνήθεια είναι. Πλέον το συναρμολογω με το ένα χέρι και στο άλλο χέρι το μωρο! :P

Εγω τονεχω ακόμη να κοιτάει εμένα, είχα δοκιμάσει να το γυρίσω μπροστά αλλα δεν του πολυαρεσε γιατί έχει συνηθίσει να αράζει με τα πόδια πάνω στην κολώνα !:-D πάντως κοιμάται εύκολα και στις 2 κλίσεις

Θα σε βολέψει πολυ αν έχεις σκοπό να κάνεις πολλές βόλτες με τα πόδια. Εγω κάνω πολλα χιλιόμετρα καθημερινά και το έχουμε ευχαριστηθεί πολυ. Παίρνει 2-3 μέρες να το συνηθισεις, αλλα δεν θέλει κόπο, θέλει τροπο! Δεν καταλαβαίνει λακουβες,α νεβοκατεβασματα στο πεζοδρόμιο κλπ. Είναι λίγο μπελάς να το βάλεις στο αμάξι αλλα κι αυτο συνήθεια είναι. Πλέον το συναρμολογω με το ένα χέρι και στο άλλο χέρι το μωρο! :P

Εγω τονεχω ακόμη να κοιτάει εμένα, είχα δοκιμάσει να το γυρίσω μπροστά αλλα δεν του πολυαρεσε γιατί έχει συνηθίσει να αράζει με τα πόδια πάνω στην κολώνα !:-D πάντως κοιμάται εύκολα και στις 2 κλίσεις

;););)

Καλημέρα,

Καλησπέρα,

Έχω ένα μικρουλακι 11μηνων.

Αγορασαμε Stokke με πόρτ-μπεμπε και κάθισμα αυτοκινήτου maxi cosi, cabriofix.

Είμαι πολυ ευχαριστημένη με το καρότσι.

Το πόρτ μπεμπε δεν το πολυ χρησιμοποιήσαμε. Δεν το ήθελε. Δεν μπορούσε να δει έξω. 3μηνων τον έβαλα στο καρότσι να κοιτάει προς εμένα.

Στην πλάτη του καροτσιου, αναγράφει ότι στις ΗΠΑ είναι απο νεογέννητο. Σε Ευρώπη όχι. Οπότε κάτι παίζει με τα πρότυπα.

Κάθισμα αυτοκινήτου θα συμβούλευα το pebble και όχι το cabrio fix διότι το παιδι είναι πολυ "χωμενο" μέσα και ιδρώνει.

Οι ανταπτορες δεν είναι τίποτα που θα σε δυσκολέψει.

Ασυζητητη, ότι κάθισμα και να αγοράσεις, να πάρεις isofix. Μεγάλη ευκολία.

Το καλο με το καρότσι, είναι ότι είναι ψηλό. Πιστεύω ότι αυτο τον βοήθησε πολυ. Γίνεται περισσότερο παρατιριτικο.

Επίσης προσαρμόζεται το ύψος και όπου καί να κάτσουμε το παιδι είναι δίπλα μας.

Οδηγείται πολυ εύκολα. Δεν θέλει δύναμη.

Με τις 2ροδες ανεβαίνει υπέροχα κυλιόμενες σκάλες. Παει υπέροχα ακόμα και στην άμμο!

Απο 5μηνων τον γύρισα προς τα έξω γιατί ήθελε να βλέπει τα πάντα. Στη θέση αυτη έχει 3 επιλογές κλίσης. Καμμιά να οριζοντιονεται. Αλλα εμάς κοιμάται και έτσι πολυ άνετα.

Πιστεύω ότι ήταν μια άψογη αγορά. Ακριβή αλλα η καλύτερη για το παιδι. Το βοήθησε να "ανακαλύψει" τον κόσμο.

εμείς έχουμε το καρότσι εδώ και ένα χρόνο (όσο ο μπέμπης μας). Δεν το αλλάζω με τίποτα... Το παιδί είναι ψηλα και παρέα μας απο μικρός... Οποτε τρώμε είναι πάντα στο σωστό ύψος και απο μωρό ακόμα (στο πορτ μπεμπέ και μετά στο κανονικό κάθισμα) μας συνόδευε στις οικογενειακές συναθροίσεις. Αυτο το θεωρώ δώρο ανεκτίμητο και νομίζω είναι απο τα σουπερ συν του.... Εγώ έχω πάρει το izi sleep κάθισμα αυτοκινήτου (που εφαρμόζει και δεν χρειάζεται έξτρα αντάπτορες) και την βάση isofix... Στην αρχή μου την έλεγαν όλοι καθώς η βάση είναι ΜΟΝΟ για αυτο το κάθισμα και ΜΌΝΟ για όσο το συγκεκριμένο κρατήσει (κανα 1,5 χρόνο βια ) ΑΛΛΑ εγω που κανω όλη την λάτζα μόνη και τωρα μάλιστα που ξεκίνησα και δουλειά δεν παίζει να έτρωγα χρόνο για να βάζω ζώνες..... Προσωπική άποψη έτσι.... Ναι είναι ακριβή η βαση και για λίγο αλλά το κέρδος μου σε χρόνο και ευκολία εκτιμάται περισσότερο θα έλεγα... Τα πάντα κοινώς είναι σχετικά για την κάθε μανούλα και αναλόγως του τρόπου ζωής του ζευγαριού :wink:)) Εχω δει και άλλα καροτσια που μου άρεσαν πολύ στην πορεία όπως το bebeconfort και τα quinny αλλά τα ατου του συγκεκριμένου δεν τα συγκρίνω μεχρι στιγμής με κανένα :-))) Το προτείνω ανεπιφύλακτα

L0Zkp3.png

Έχω πάρει κι ένα MicraLite και έκτοτε δεν έχω χρησιμοποιήσει το stokke. Πιθανώς όσο μεγαλώνει το παιδί αναθεωρήσω σε πολλά. Μέχρι τώρα ωστόσο έχω (ελαφρώς) μετανιώσει για την επιλογή μου.

Αχ δυστυχώς θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου..

Λοιπόν, πέρα από τα προφανή θετικά που έχει αυτό το καρότσι, έχει και τα μείον του, η Glaswegian είπε τα περισσότερα. Θα προσθέσω επίσης ότι είναι μεγάλη μανούρα να βγάλεις το ύφασμα του καθίσματος για πλύσιμο..Θέλει κατσαβίδι, νύχια, μπράτσα κτλ. Σε αυτό το σημείο υπερτερούσε το παλιότερο μοντέλο, που το ύφασμα μπαινόβγαινε πανεύκολα. Επίσης μείον η υφασμάτινη προστατευτική μπάρα. Λερώνει για πλάκα, και εμείς έχουμε το χακί χρώμα, φαντάζομαι το μπεζ πώς θα είναι..

Επίσης προσοχή: Έχει μεν τεράστια τσάντα για τα ψώνια, αλλά οι οδηγίες λένε ότι απαγορεύεται να τη φορτώνεις με πάνω από 2 κιλά βάρος. Και έχουν δίκιο, διότι με περισσότερο βάρος, το καρότσι χάνει τη σταθερότητά του και αρχίζει να παλαντζάρει, ειδικά άμα περάσεις πάνω από λακκούβες/σκαλοπάτια/πεζοδρόμια κτλ. (έχει πάει η ψυχή μου στην Κούλουρη..)

Επίσης, αναφέρθηκε πιο πάνω το γεγονός ότι όταν το κάθισμα είναι στραμμένο μπροστά, δεν έχει επαρκή ανάκληση και αναγκάζεται η μαμά να το γυρίσει από την άλλη μεριά για να ξαπλώνει πλήρως. Λοιπόν, και εδώ οι οδηγίες λένε ότι απαγορεύεται να βγάζεις το κάθισμα με το παιδί μέσα. Και εγώ το ίδιο κάνω πάντως..Τρελό σπάσιμο!

Επίσης, στις δύο ρόδες πάει άνετα σε άμμο, χώμα, κυλιόμενες, αλλά πάλι λένε οι οδηγίες, το παιδί δεν πρέπει να είναι στο καρότσι! Καλά, το βάλε-βγάλε και το άνοιξε-κλείσε...απλά δεν το κάνω. Το έχω μόνιμα ανοιχτό στο υπόγειο και το παίρνω μόνο αν είναι να πάω κάπου με τα πόδια. Και ναι, χωράει στα περισσότερα πορτ-παγκάζ (άμα είσαι ο Χουντίνι) αλλά δεν χωράει τίποτα άλλο..τίποτα όμως..!

Προσωπικά, από όταν χρόνισε ο μικρός και έπιασε τα 10 κιλά, ορκίζομαι στο maclaren μου :rolleyes:

• 1 month later...

ποια εχει παει αεροπορικο ταξιδι με Stokke?

δεν θελω να παρω αλλο καροτσι αλλα σκεφτομαι σε τι κατασταση θα το παραλαβουμε...:rolleyes:

να αγορασω την θηκη δεν παιζει με τιποτα τοσα λεφτα....

(εκτος αν την νοικιαζα ;))

αυτο το διαφανο που τυλιγουν τις βαλιτσες λετε να βοηθησει???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

δεν εχω παει, αλλα απ' ότι ξέρω αν έχεις παιδι ως 2 ετών (οχι μεγαλύτερο) μπορείς να πας με το καρότσι ως το αεροπλάνο, δηλαδή να μην το δώσεις με τις αποσκευές και το κρατούν αυτοί (οι αεροσυνοδοί) σε κάποιο χώρο μέσα στην καμπίνα και σου το δίνουν μόλις φτάσεις.

Εμείς αγοράσαμε άλλο καρότσι (+ θήκη ταξιδίου), στην τιμή της θήκης για το stokke. Φοβηθήκαμε τις δύο πτήσεις και το πως θα φτάσει το καρότσι μετά τις 2 φορτο-εκφορτώσεις στο αεροπλάνο και αποφασίσαμε να πάρουμε άλλο.

Παρ' όλα αυτά, είχαμε μαζί μας ένα παλιό καρότσι, για τις μετακινήσεις στο αεροδρόμιο (ο μικρός ήταν 12 μηνών στο ταξίδι). Στην πτήση Αθήνα-Λονδίνο το καρότσι μπήκε στο αεροπλάνο μαζί μας και αποθηκεύτηκε σε κάποιο ντουλάπι των αεροσυνοδών. Στην πτήση Λονδίνο-Εδιμβούργο δε μας άφησαν να το βάλουμε στο αεροπλάνο. Μόλις φτάσαμε στη φυσούνα μας το πήραν (ήταν πιο μικρό το αεροπλάνο, ήταν και γεμάτο, και δεν είχε αποθηκευτικό χώρο) και το έβαλαν στις αποσκευές. Δυστυχώς το παραλάβαμε με χτύπημα στο πλαίσιο αλλά δε μας πείραξε πολύ γιατί ήταν πολύ παλιό και είχε φάει τα ψωμιά του (αν και δεν του φαινόταν ιδιαιτέρως για να δικαιολογήσω κακομεταχείριση).

TM1Dp2.png

μικρο καροτσι εχουμε αλλα προτιμω να παρω το stokke μαζι για ευνοητους λογους;)

ισως παρω να ρωτησω...λογικα αν το παιρνουν μεσα στο αεροπλανο θα φτασει μια χαρα...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...