Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

Aν μιλάμε για το izisleep εμείς δεν το πήραμε λόγω βάρους, είναι 7 κιλά από μόνο του, βάλε και το μωρό μέσα... δεν είναι οτι πιο εύκολο να το μεταφέρεις. Επίσης θέλει τη δική του βάση isofix, εξτρα κόστος και εκεί. εμείς διαλέξαμε το maxi cosi pebble το οποίο με την βάση family fix είναι από τα πιο ασφαλή καθισματάκια αυτοκινήτου. Στενά είναι όλα για θέμα ασφάλειας, πρέπει το μωρό να είναι σταθερό σε αυτά, ώστε να αποφευχθεί τραυματισμός από απότομη αλλαγή θέσης λόγω αδράνειας σε όλες τις περιπτώσεις όπως απότομες στροφές, φρεναρίσματα κλπ.

Το izisleep από εμφάνιση είναι μακράν καλύτερο, αλλά πρέπει να κοιτάμε την πρακτικότητα και την ασφάλεια και όχι την εμφάνιση σε αυτά τα αντικείμενα!!!

Εγώ πάλι το izysleep θέλω να πάρω μιας και έχω ακούσει τα καλύτερα. Βαρύ είναι αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρεπει να με απασχολεί αυτό. Το θέμα είναι οτι είναι άκρως ασφαλές και κανείς δεν μπορεί να το αμφισητήσει αυτό. Το έψαχνα κανά μήνα και κατέληξα πως ειναι η καλύτερη επιλογή για βρεφικό καθισματάκι. Στην αρχή αγχώθηκα με το βάρος αλλά πόσες φορές πια θα χρειαστεί να το μεταφέρω μόνη μου. Άλλωστε ως επι το πλείστον στο αυτοκίνητο θα είναι. Βέβαια επειδή τα δικά μας αυτοκίνητα είναι παλιά δεν θα χρειαστεί να πάρω extra βάση μιας και θα το δένω με ζώνες.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω απο την αλλη..αν δεν το χρησιμοποιησεις με την βαση του το θεωρω πολυ ακριβο για την χρηση που προοριζεται να εχει!

Υπαρχουν καθισματακια που ειναι εξισου ασφαλη και πολυ πιο οικονομικα!Οπως ας πουμε τα ρεκαρο..

Το izi sleep ειναι πολυ καλο αν 1ον)υπαρχει η δυνατοτητα χρησης της βασης και 2ον)αν εχεις σκοπο να το βαζεις-βγαζεις για να το χρησιμοποιεις στο σπιτι ως ρηλαξ!

Κατα τα αλλα το stokke ειναι πολυ προχωρημενο καροτσι.Οποιος μπορει να αντεξει οικονομικα αυτην την αγορα ειναι καταπληκτικο!

καλημέρα σας.

Είμαι απο θεσ/νικη, ξέρει κανείς να μου πει σε ποιο καταστημα μπορω να βρω το καρότσι? ευχαριστω

Στα allouete εγώ το είχα δει αλλά δεν το πήρα από εκεί βρήκα αλλού καλύτερη τιμή αμα θες να σου πω με πμ

tEksp3.png?8gzbt5YV

Διαφημίσεις

• 1 month later...

κορίτσια όσες ενδιαφέρεστε για στοκκε το βρήκα σε τρελή τιμή δυστηχώς και για εμένα αργά γιατι το έχω παρει ήδη αλλα παραγκέλνω τώρα το κα΄λυμα το καλοκαιρινό

http://babyland.yourcheckout.co.uk/index.php?route=product/product&keyword=stokke&category_id=0&product_id=176

στείτε μαιλ για μεταφορικά.έμένα μου είπαν 30 λίρεσ μεγάλη κούτα που έίναι μέσα το καρότσι!!!

να ρωτησω κι εγω...εμεις που εχουμε το παλιο τι κανουμε με το καλοκαιρινο καλυμμα???

ο μικρος γινεται μουσκεμα καθε φορα που κοιμαται στο καροτσι..........:rolleyes:

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

να ρωτησω κι εγω...εμεις που εχουμε το παλιο τι κανουμε με το καλοκαιρινο καλυμμα???

ο μικρος γινεται μουσκεμα καθε φορα που κοιμαται στο καροτσι..........:rolleyes:

pasxalitsa γραψε στο γοογλε summer kit stokke αι το ετος που το πηρες και θα σου δειξει οιο είναι για το καροτσι σου.ασε και εμένα μούσκεμα γίνεται ο μικρός!

κορίτσια και μένα το καημενάκι γίνεται μούσκεμα και να σκεφτείται ότι δεν έχουν πιάσει ακομα οι μεγάλες ζέστες... Εγω να σας πω πήρα αυτο:

http://www.mybabycenter.eu/index.php?target=products&product_id=30792 το οποίο είναι καλοκαιρινό και υποτίθεται "δροσερό". Όχι ότι δεν ιδρώνει ΚΑΙ με αυτό αλλά τουλάχιστον δεν είναι συνθετικό άρα... το μη χείρων βέλτιστο... Εχω και απορία να σας πω το καλοκαιρινό kit τι διαφορά έχει;; υφάσματος ή κατι άλλο;; Γιατι αν το υφασμα ειναι το ίδιο (συνθετικό) δεν νομίζω να μην δημιουργεί ιδρώτα :?

ααα και για να μην σας φρικάρω δεν την χρησιμοποιώ ως κουβέρτα!!!! Την χρησιμοποιώ ως κάλυμα γιατι έχει τρύπες και παιρνούν οι ζώνες του καροτσιού. Σαν σεντονάκι δηλαδη να ακουμπάει επάνω για να μην ακουμπάει στο συνθετικό κ αναβει περισσότερο

L0Zkp3.png

δυστυχως ειχα παρει το τελευταιο μοντελο πριν βγει το νεο....:|

αρα δεν μου κανουν....

θα δω,ισως παρω της aerosleep καποιο καλυμμα αντιιδρωτικο....

pasxalitsa v

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια το summer kit είναι καταπληκτικό. Εγω πήρα το καινούργιο 2011 κ το έχουμε βάλει 2 βδομάδες κ είναι super!!! Να σας πω δεν περίμενα να κάνει τόση δουλειά αλλα το παιδί δεν ιδρώνει σχεδον καθόλου (λίγο υγρασία έχει μοναχα στα μαλλακια αλλά οχι αυτό το μουσκίδι που γινόταν πριν!!! Καλά κ αυτή η τέντα είναι φοβερή όταν κοιμάται το παιδί γιατί αντανακλά τις ακτινοβολίες κ μένει πολύ δροσερό!!!:D:D:D

Yugup3.png

Κοριτσακια μου, καλημερα!!! Εχουμε και εμεις την καλοκαιρινη εμφανιση του 2010 ομως..την εχει καμια? ειναι δροσερη οπως του 2011 που γραφετε? Ακομα ομως τον μπεμπη μας τον βαζουμε στο καθισματακι αυτοκινητου. Εσεις ποσο μηνων ξεκινησατε να τον βαζετε στο καροτσι?

Κοριτσακια μου, καλημερα!!! Εχουμε και εμεις την καλοκαιρινη εμφανιση του 2010 ομως..την εχει καμια? ειναι δροσερη οπως του 2011 που γραφετε? Ακομα ομως τον μπεμπη μας τον βαζουμε στο καθισματακι αυτοκινητου. Εσεις ποσο μηνων ξεκινησατε να τον βαζετε στο καροτσι?

ροζιτα ποια εννοεις καλοκαιρινη εμφανιση του 2010?

αυτου του τυπου?????

accessory%20kit%203.jpg

εγω στο καθισμα του καροτσιου τον εβαλα περιπου 3 με 3μιση μηνων...

πριν τον ειχα στο carrycot

pasxalitsa v

kALOp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Θα ήθελα να ρωτήσω γονείς που έχουν ήδη αγοράσει καρότσι STOKKE γιατί έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να αποφασίσω. Το καρότσι μου φαίνεται καταπληκτικό σε εμφάνιση, είναι φοβερά μοντέρνο και μου είναι πραγματικά ξεχωριστή η ιδέα να κάθεται το παιδί τόσο ψηλά.

Αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσο βολεύει το carry cot και το καθισματάκι αυτοκινήτου izzysleep της STOKKE.

Για παράδειγμα, θέλεις να πας βόλτα με το αυτοκίνητο ένα μωράκι κάτω από 6 μηνών ή ένα νεογέννητο. Η ίδια η εταιρεία λέει ότι το κάθισμα του καροτσιού είναι για μωρά από 6 μηνών και πάνω. Άρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πορτ-μπεμπε. Το πορτ-μπεμπέ όμως δεν ασφαλίζει στο αμάξι όπως για παράδειγμα αυτό της concord. Κατά συνέπεια χρειάζεσαι και το καθισματάκι της STOKKE που είναι για 0-12 μηνών. Αυτό που θα ήθελα να μάθω, είναι αυτό το καθισματάκι για να μεταφέρεις ένα νεογέννητο από το μαιευτήριο? Και αν θες να πας βόλτα με το καρότσι θα πρέπει να έχεις μέσα στο αυτοκίνητο το κάθισμα και το πορτμπεμπέ και τον σκελετό του καροτσιού στο πορτμπαγκάζ? Είναι βολικά όλα αυτά?

Διαφημίσεις

θΑ σου πω τι καναμε εμεις. το πορτ μπεμπε ειναι το πιο αχαρο και αβολο πραγμα πανω στο υπολοιπο καροτσι. ασε που στο αμαξι δε μπορεις να το ασφαλισεις οσο και να θες, οπως πρεπει. καταρχην πως θα σιγουρευτεις οτι το κεφαλακι του μωρου δε θα χει κραδασμους απο τις λακουβες? εγω δε βρηκα τροπο. ειχαμε καθισματακι αυτοκινητου λοιπον 0+ και με ανταπτορες το προσαρμοζαμε πανω στο στοκε και πηγαιναμε βολτα. και δε χρειαζοταν να το ξυπνησεις βαλε βγαλε απο το αμαξι το μωρο και αργοτερα που δεν ηταν το πορτ μπεμπε απαραιτητο. το καθισματακι αυτοκινητου γιατι το πηρες 6+?

συνεχιζω γιατι ξεχασα να καταληξω... αν ντε και καλα δε θες να παρεις της στοκε υπαρχουν πολλες ακομη εταιριες που με τους καταλληλους ανταπτορες το καθισματακι μπαινει στο καροτσι επανω και μια χαρα φαινεται.φανταζομαι πως μπορει να ναι και πιο φθηνα θα σε γελασω. οποτε δε παιρνεις καθολου μαζι το πορτ μπεμπε. ειναι και τεραστιος ο ογκος του. και ναι το 0+ ειναι αυτο που θα παρεις το μωρο απο το μαιευτηριο.¨)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

κορίτσια εγώ πήρα απο εδώ το summer kit

http://babyland.yourcheckout.co.uk/index.php?route=product/search&keyword=STOKKE&category_id=0&page=6

είχε την πιο καλή τιμή που έβρισκα με παράδοση περίπου σε 10 μέρες και 30λίρες μεταφορικά.εγώ πήρα αυτά:

Kit in Plaids XPLORYSUMKITPLAIDS £99.17 £99.17

Stokke Xplory Cup Holder XPLORYCUPHOLDER £12.50 £12.50

Cosatto Flip Flop 2 in 1 Walker in Zoddle Brights FLIPFLOP £48.75 £48.75

Sub-Total: £160.42

Total: £160.42

αυτές είναι χωρίς φπα. οι κανονικές είναι αυτές που φαίνονται στο σαιτ.

πάντως νομίζω ότι έχει πολύ καλές τιμές γενικά.

στο summer kit περιλάμβανε και ένα ύφασμα για την βάση του καροτσιού σαν πετσετέ θα έλεγα και ο μικρός δεν υδρώνει σχεδόν καθόλου με αυτό!

Σε λίγες ημέρες πετάμε οικογενειακώς για Σκωτία όπου θα παραμείνουμε για ένα μήνα. Και είμαστε σε δίλημμα: Prampack ή κάποιο καρότσι στα ίδια χρήματα (180 ευρώ κοστίζει το prampack...); :?: Αφενός θεωρώ πολλά τα 180 ευρώ για θήκη μεταφοράς, αφετέρου χωρίς αυτή δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα φτάσει το καρότσι (δεδομένου ότι μεσολαβούν 2 πτήσεις --> διπλή ταλαιπωρία για το καρότσι). Πάλι όμως, αν πάρουμε άλλο καρότσι "χαραμίζουμε", τρόπον τινά, ένα μέρος της αγοράς του stokke, αφού δε θα το ευχαριστηθούμε για ένα μήνα...

Απόψεις;;

TM1Dp2.png

Σε λίγες ημέρες πετάμε οικογενειακώς για Σκωτία όπου θα παραμείνουμε για ένα μήνα. Και είμαστε σε δίλημμα: Prampack ή κάποιο καρότσι στα ίδια χρήματα (180 ευρώ κοστίζει το prampack...); :?: Αφενός θεωρώ πολλά τα 180 ευρώ για θήκη μεταφοράς, αφετέρου χωρίς αυτή δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα φτάσει το καρότσι (δεδομένου ότι μεσολαβούν 2 πτήσεις --> διπλή ταλαιπωρία για το καρότσι). Πάλι όμως, αν πάρουμε άλλο καρότσι "χαραμίζουμε", τρόπον τινά, ένα μέρος της αγοράς του stokke, αφού δε θα το ευχαριστηθούμε για ένα μήνα...

Απόψεις;;

Glaswegian, λάβε υπόψη στην απόφασή σου και το πρόγραμμά σας στην Σκωτία..Δηλαδή, θα είστε συνέχεια με αυτοκίνητο / ταξί / μέσα μαζικής μεταφοράς; Δεν ξέρω, εγώ σιχτιρίζω κάθε φορά που πρέπει να βάλω το stokke σε αμάξι ή να ανέβω κυλιόμενες..

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

Έχεις απόλυτο δίκιο! Θα έχουμε ένα μικρό αυτοκινητάκι στη διάθεσή μας στο οποίο το stokke δε χωράει ούτε για πλάκα. Θα χρησιμοποιούμε και τα ΜΜΜ αλλά και μόνο για τις περιπτώσεις που θα πάμε μια εκδρομή με το αυτοκίνητο επιβάλλεται να πάρουμε ένα άλλο καρότσι (τύπου ομπρέλα προφανώς). Ευχαριστώ!

TM1Dp2.png

Χαίρομαι που βοήθησα :-) Καλά να περάσετε, ζηλεύωωω! :-D

Ευχαριστούμε πολύ :D

Μέχρι να φτάσουμε όμως (2 πτήσεις με μωρό ταλιμπάν), μόνο για λύπηση θα είμαστε (κι εμείς και οι συνεπιβάτες μας τους οποίους λυπάμαι προκαταβολικώς) :lol:

TM1Dp2.png

• 1 month later...

Kαλημέρα σας, εχει παραγγείλει κανείς πρόσφατα απο το λινκ που αναφερεται σε προηγούμενα πόστ το babyland????

συγκεκριμένα θέλω να παραγγείλω το winter kit το εχει πάρει κανείς;;; Θεωρείται πως για Ελλάδα θα είναι πολύ ζεστό!!!

Αυτό το site που λέτε πιο πάνω εχει τρελές διαφορές απο οτι εδω στα ελληνικά!!!

Καλημέρα :) Δεν έχω ψωνίσει από εκεί που λες, μόνο από το pramworld έχω πάρει και έμεινα πολύ ευχαριστημένη..Αλλά αν θέλεις την άποψή μου, ναι, το winter kit παραείναι ζεστό για την Ελλάδα, εκτός κι αν είσαι μόνιμος κάτοικος Έβρου! Άσε που το βρίσκω και κάπως υπερβολή το γουναρικό - άποψή μου πάντα :-) Αν το χρειάζεσαι όμως, κοίτα πρώτα μήπως το βρεις μεταχειρισμένο..Εγώ έτσι είχα πάρει ένα summer kit σχεδόν αχρησιμοποίητο..:-)

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

Καλημέρα :) Δεν έχω ψωνίσει από εκεί που λες, μόνο από το pramworld έχω πάρει και έμεινα πολύ ευχαριστημένη..Αλλά αν θέλεις την άποψή μου, ναι, το winter kit παραείναι ζεστό για την Ελλάδα, εκτός κι αν είσαι μόνιμος κάτοικος Έβρου! :-)

εχει δικιο...εγω φαντασου ειχα παρει αυτο http://www.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/c0/3/AAAAApfE7QYAAAAAAMA4GQ.jpg κ το εδωσα αχρησιμοποιητο μετα απο 2 παιδια!!!!!( μενω νοτια αλλα ειπαμε!!!!)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...