Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καρότσι Stokke

Recommended Posts

καλησπερα, εμεις το εχουμε και ειμαστε παρα παρα παρα πολυ ευχαριστημενοι.....και εμεις και η μικρη!!!! Εχει κανει την αποσβεση του σιγουρα. Ειναι λιγο πολυπλοκο στο ανοιξε-κλεισε...αλλα πραγματικα εαν σε ενδιαφερει η βολεψη του μωρου το συνηστω ανεπιφυλακτα.

Για οποια αλλη πληροφορια θες, πες μου.

Φιλια πολλα

U80ep3?r=1271337460

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 535
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Δεν το είδα ότι υπήρχε ήδη το συγκεκριμένο θέμα αν κ έψαξα.

εαν σε ενδιαφερει η βολεψη του μωρου το συνηστω ανεπιφυλακτα.

Κ εμένα αυτό μου άρεσε πολύ το ότι δηλ το μωρό είναι ψηλά (σημαντικό για την οπτική κ την ψυχολογία του) κ το ότι προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθώς μεγαλώνει.. Εκτός αυτού μου άρεσε πολύ κ το σχήμα του γιατί το θεωρώ πολύ πρωτoπόρο κ μοντέρνο σε σχέση με όλα όσα βλέπω συνήθως τα οποία είναι πάνω κάτω ίδια... ilektra2 θα διαβάσω το σχετικό θέμα γιατί απ΄ότι βλέπω έχουν πει πολλά κ θα σε ρωτήσω αν μου έχει μείνει κάποια απορία, σε ευχαριστώ!;):D

Δεν με βλέπω να τη γλιτώνω πάντως το έχω ερωτευτεί! :lol:

Το θεωρώ όμως καλή επένδυση αφού είναι κ το πρώτο μας παιδάκι...Και όπως βλέπω απ΄τα λίγα που διάβασα όλοι λένε ότι αξίζει τα λεφτά του.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Βρήκα εντελώς τυχαία το συγκεκριμένο καρότσι σε μια πρόχειρη αναζήτηση για πλάκα κ από τότε που το είδα κόλλησα! Φοβερό στην όψη ( όλα τα άλλα μου μοιάζουν πανομοιότυπα) κ κυρίως σε όσα προσφέρει στο μωρό. Απ' ότι βλέπω έχει συζητηθεί αναλυτικά κάτι που βοηθά πολύ τους νέους γονείς που ψάχνονται...:D

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Ξέρετε αν αυτο το καρότσι όταν ειναι να ανέβεις πεζοδρόμιο το σπρώχνεις προς τα κάτω και το ανεβάζεις ή πρέπει να πας με την όπισθεν και να το τραβήξεις προς τα πάνω για να ανέβει?Νομίζω μου ειχε πει πριν πολύ καιρο μια πωλήτρια ότι πρέπει να το κλείνω και να το τραβάω προς τα πάνω για να ανέβω πεζοδρόμιο ή σκαλοπάτια γιατί αλλιώς είναι πολύ ευαίσθητος ο άξονας του και μπορεί να σπάσει δεν αντέχει τέτοιες πιέσεις προς τα κάτω και να ανασηκώνονται οι προστινές ρόδες. Αυτό μου φάνηκε απιστευτο μειωνέκτημα σε κάθε πεζοδρόμιο να πρέπει να γυρνάω με την όπισθεν να το κλείνω και να το ανασηκώνω μαζί με το παιδι αντι να σκαρφαλώνω πρώτα με τις μπροστινές ροδες...Ισχύει?Στους κραδασμούς και στο πλακόστρωτο πως είναι γιατί δεν φαίνεται να έχει αμορτισερ?

tEksp3.png?8gzbt5YV

Ξέρετε αν αυτο το καρότσι όταν ειναι να ανέβεις πεζοδρόμιο το σπρώχνεις προς τα κάτω και το ανεβάζεις ή πρέπει να πας με την όπισθεν και να το τραβήξεις προς τα πάνω για να ανέβει?Νομίζω μου ειχε πει πριν πολύ καιρο μια πωλήτρια ότι πρέπει να το κλείνω και να το τραβάω προς τα πάνω για να ανέβω πεζοδρόμιο ή σκαλοπάτια γιατί αλλιώς είναι πολύ ευαίσθητος ο άξονας του και μπορεί να σπάσει δεν αντέχει τέτοιες πιέσεις προς τα κάτω και να ανασηκώνονται οι προστινές ρόδες. Αυτό μου φάνηκε απιστευτο μειωνέκτημα σε κάθε πεζοδρόμιο να πρέπει να γυρνάω με την όπισθεν να το κλείνω και να το ανασηκώνω μαζί με το παιδι αντι να σκαρφαλώνω πρώτα με τις μπροστινές ροδες...Ισχύει?Στους κραδασμούς και στο πλακόστρωτο πως είναι γιατί δεν φαίνεται να έχει αμορτισερ?

εγω πηγα κ σε παραδοσιακο οικισμο που ηταν πλακαστρωτος κ δεν επαθε τιποτα κ με το izisleep που ειναι πιο βαρυ απο το καθισμα το δικο του.μονο εμενα μου βγηκε η γλωσσα να το σπρωχνο.τα πεζοδρομια παντως τα ανεβαινει πολυ ευκολα.αυτο που εισαι ειπε η πωλητρια να το κλεινεις κ να πηγαινεις με τις δυο ροδες ειανι για να κινηθεις σε αμμο χωμα κ να ανεβεις σκαλια.επεισης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυτη η λειτουργεια με το καθισμα izi sleep.κανε αναζητηση το βιντεακι στο youtube Κ θα το δεις

οτι αλλη απορια στην διαθεση σου

Διαφημίσεις

χρησιμοποιω το stokke καθε μερα και παω πολλα χιλιομετρα καροτσαδα, ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Το γυρναω με την οπισθεν μονο οταν θελω να κατεβω ψηλο πεζοδρομιο, χωρις να το κλεινω. Το κλεισιμο ειναι οπως ειπε η κοπελα πιο πριν, για σκαλια κλπ. Ειναι παρα πολυ ευχρηστο

Με τι καθισματάκι αυτοκινήτου το πήρατε? Δεν με ανδιαφέρει να μπάινει στο καρότσι γιατί θα έχω πορτ μπεμπε. Είμαι ανάμεσα στο maxicosi cabriofix και το be safe izi sleep. Βασικά με ενδιαφέρει να πλένεται και να μην ειναι νάυλον για να μην ανάβει το μωρό το καλοκαίρι. Το έχει κάποια?Επίσης θέλω να ρωτήσω ο σκελετός του μέχρι τι βάρος παιδιού αντέχει?Φαίνεται πολύ ευαίσθητος ο σκελετός του. Και κάτι τελευταίο είμαι ανάμεσα στο μπέζ και στο μωβ. Το μωβ είναι ουδέτερο και για αγοράκι και για κοριτσάκι?

tEksp3.png?8gzbt5YV

Με τι καθισματάκι αυτοκινήτου το πήρατε? Δεν με ανδιαφέρει να μπάινει στο καρότσι γιατί θα έχω πορτ μπεμπε. Είμαι ανάμεσα στο maxicosi cabriofix και το be safe izi sleep. Βασικά με ενδιαφέρει να πλένεται και να μην ειναι νάυλον για να μην ανάβει το μωρό το καλοκαίρι. Το έχει κάποια?Επίσης θέλω να ρωτήσω ο σκελετός του μέχρι τι βάρος παιδιού αντέχει?Φαίνεται πολύ ευαίσθητος ο σκελετός του. Και κάτι τελευταίο είμαι ανάμεσα στο μπέζ και στο μωβ. Το μωβ είναι ουδέτερο και για αγοράκι και για κοριτσάκι?

εγω πηρα to izi sleep κ δεν πηρα καλαθουνα.με ολα αυτα θες φορτηγο...!!!!! το υφασμα ειναι πλενομενο κ το καροτσι αντεχει μεχρι 15 κιλα νομιζω κ για να εχεις τετοιες αποριες σιγουρα δεν το ειδες αποο κοντα. να πας για να δεις την ποιοτητα.το μωβ πολυ ωραιο κ το αγαπημενο μετα το συλλεκτικο ροζ που βγηκε πριν λιγεες μερες αλλα πηρα το μπεζ ωραιο δεν φαινεται ουτε σκονη ουτε βρωμια γτ το εχω συνεχεια στο αυτοκινητο.

Το έχω δει από κοντα (παει πολύς καιρός βέβαια).Απλά του συζύγου του φάινεται ότι ειναι πολύ ''ψευτικο'' για τα χρήματα του και ότι θα φοβόμαστε να το χρησιμοποιήσουμε μην τυχόν σπάσει ο σκελετός (επηρεάστηκε από αυτό που μας είχε πει η πωλήτρια τότε).

tEksp3.png?8gzbt5YV

Το έχω δει από κοντα (παει πολύς καιρός βέβαια).Απλά του συζύγου του φάινεται ότι ειναι πολύ ''ψευτικο'' για τα χρήματα του και ότι θα φοβόμαστε να το χρησιμοποιήσουμε μην τυχόν σπάσει ο σκελετός (επηρεάστηκε από αυτό που μας είχε πει η πωλήτρια τότε).

καλα ειναι δυνατον ενα τετοιο καροτσι να σπαει τοσο ευκολο?????αν εχεις facebook σε παρακαλω βρες την σελιδα τους (stokke lovers)

κ διαβασε καποια πραγματα.οσο για το καθισματακι θα σου ελεηγα να παρεις το izisleep besafe.το αλλο δεν μου πολυ αρεσει

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω βρε κορίτσια εσάς που το έχετε.... Όταν το μωράκι είναι νεογέννητο το βάζεις σε άλλο "καλαθάκι"???? και μετά αγοράζεις και το άλλο του "καλαθάκι"??? Πόσο κοστίζει τελικά?

Μου αρέσει αλλά δεν έχω καταλάβει πόσα "καλαθάκια" χρειάζονται..

Ειδικά το ροζ είναι super,,, αν και προβληματίζομαι για το αν θα χωράει στο αυτοκίνητο,,, εννοώ αν πιάνει όλο τον χώρο?????? Τα δικά μας πράγματα που θα τα βάζουμε??? Είμαστε κ fun των ταξιδιών;)

"cogito,ergo sum"

Να ρωτήσω βρε κορίτσια εσάς που το έχετε.... Όταν το μωράκι είναι νεογέννητο το βάζεις σε άλλο "καλαθάκι"???? και μετά αγοράζεις και το άλλο του "καλαθάκι"??? Πόσο κοστίζει τελικά?

Ειδικά το ροζ είναι super,,, αν και προβληματίζομαι για το αν θα χωράει στο αυτοκίνητο,,, εννοώ αν πιάνει όλο τον χώρο?????? Τα δικά μας πράγματα που θα τα βάζουμε??? Είμαστε κ fun των ταξιδιών;)

υπαρχει η απλη εκδοση που εχεο μονο το καθισμα που βλεπετε το οποιο ειναι καταλληλο απο 6 μηνων η πιο νωρις αν ειναι νταρντανομωρο.εγω την εβαλα πιο νωρις....μετα υπαρχει η εκδοση με το πορτ μπεμπε.κ εξτρα μετα αγοραζετε το καθισμα αυτοκονητου.

για να επιλεξετε πρεπει να σκεφτειτε τις αναγκες σας.

δλδ εγω που ηξερα οτι μολλις σαραντισω θα γυσρισω στην δουλεια πηρα την απλη εκδοση μαζι με καθισμα αυτοκινητου αφου το μωρο το πηγαινοφερνω 4 φορες την ημερα.αν πηγαινα καπου εβγαζα το καθισματακι κ το κουμπωνα στο καροτσι κ πηγαιναμε τατα.αν δεν θα κανετε μετακινησεις με το αυτοκινητο παρτε το πορτ μπεμπε.τωρα για ταξιδια να παρετε καθισμα αυτοκινητου πορτ μπεμπε κ καροτσι βαλιτσες τα παραγματα του μωρου σε ανα νορμαλ αυτοκινητο δεν γινετε.δεν χωρανε

Nikol να σε ρωτήσω κ κάτι άλλο τώρα που σε βρήκα;)

Αν διάβασα σωστά το stokke μπορεί να δεχτεί και το πορτ-μπεμπέ της perpereggo,,, σωστά???

Οπότε μπορώ( επειδή ήδη το έχω) να το χρησιμοποιώ σαν κάθισμα για τους πρώτους 6 μήνες???

σωστά τα λέω ή τα έχω κάνει σαλάτα???

"cogito,ergo sum"

Nikol να σε ρωτήσω κ κάτι άλλο τώρα που σε βρήκα;)

Αν διάβασα σωστά το stokke μπορεί να δεχτεί και το πορτ-μπεμπέ της perpereggo,,, σωστά???

Οπότε μπορώ( επειδή ήδη το έχω) να το χρησιμοποιώ σαν κάθισμα για τους πρώτους 6 μήνες???

σωστά τα λέω ή τα έχω κάνει σαλάτα???

ροκα μαρουλι η χωριατικη τι προτιμας??????

πορτ μπεμπε ειναι αυτο http://www.lullabys.co.uk/shop/stokke-xplory-carrycot-12578-0.html κ δεν επιτρπετε η χρηση του σαν καθισμα αυτοκινητου

σαν καθισμα αυτοκινητου η θα παρεις το izi slepptcat_0-55746700_1298281374.jpg η το maxi cosi μαζι με ανταπτορες για να κουμπωνει στο καροτσι

http://www.trikiklo.com/On_the_road/Car_seats/maxi-cosi_pebble.html?colour=1 + ανταπτορες

να συμπληρωσω οτι το izi slepp μπορει κ παιρνει κλιση κ να το χρησιμοποιεις σαν ρηλαξ στο σπιτι οχι στο αυτοκινητο.εμενα με βολεψε ετσι η πεθερα μου ουτε να το δει πηρα αλλο ρηλαξ.επισης βολευει κ η κουκουλα στο αυτοκινητο γτ ειναι πολυ μεγαλη κ δεν χτυπαει ο ηλιος το μωρο κατι που δεν εχουν τα αλλα καθισματ αυτοκινητου

Διαφημίσεις

να συμπληρωσω οτι το izi slepp μπορει κ παιρνει κλιση κ να το χρησιμοποιεις σαν ρηλαξ στο σπιτι οχι στο αυτοκινητο.εμενα με βολεψε ετσι η πεθερα μου ουτε να το δει πηρα αλλο ρηλαξ.επισης βολευει κ η κουκουλα στο αυτοκινητο γτ ειναι πολυ μεγαλη κ δεν χτυπαει ο ηλιος το μωρο κατι που δεν εχουν τα αλλα καθισματ αυτοκινητου

Κι εγώ αυτό θα πάρω. Είναι πραγματικά πολύ καλό. Και μόνο που μπορείς να κοιμήσεις το μωρό, εφόσον παίρνει κλίση, είναι απίστευτα βολικό.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλημερα, εμενα μου δωσαν καθισματακι αυτ/του, το peg perego οποτε δεν αγορασα. Εχω πορτ μπεμπε και το κανονικο καθισμα. Ολα αυτα πλενονται φυσικα. Ο σκελετος δεν ειναι καθολου ευαισθητος, καθε αλλο. καλυτερα να το ξαναδειτε απο κοντα αν σε ενδιαφερει, παντως. Δεν ειναι φτηνο, αλλα πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα του.

Υπαρχουν 2 'καλαθακια': το πορτ μπεμπε και η καλαθουνα. Το πορτ μπεμπε εφαρμοζει στο καροτσι και ειναι χρησιμο αν εχεις σκοπο να το πηγαινεις βολτα απο πολυ νωρις. Εννοω, αν γεννησεις μεσα στο χειμωνα ή αν η περιοχη σου δεν ενδεικνυται για καροτσαδα, ισως δεν το χρειαστεις. Εγω αυτο χρησιμοποιω ως τωρα που ειναι 2 μηνων+. Επισης, χρησιμοποιω το καροτσι (με το πορτ μπεμπε) και μεσα στο σπιτι. Πριν μπει το παιδακι στο ριλαξ, δεν μπορεις να το εχεις συνεχεια στο κρεβατι του.

Η καλαθουνα ειναι για υπνο στο σπιτι. Εγω εχω λίκνο, οποτε δεν πηρα καλαθουνα.

Κι εμεις ειμαστε φαν των ταξιδιων. Το καροτσι με το πορτ μπεμπε πιανουν ολο το πορτ μπαγκαζ, οποτε μενει χωρος για βαλιτσες στο μπροστινο καθισμα, και λιγος χωρος πισω. Αλλα ολα τα καροτσια λιγο πολυ το πιανουν το πορτ μπαγκαζ. Αν δουμε και δεν χωραμε αργοτερα, ισως παρουμε καμια μπαγκαζιερα.

Οσο για το κοστος, εμενα μου βγηκε (καροτσι + πορτ μπεμπε + τσαντα αλλαγης) 800κάτι ευρώ νομίζω

Μένω επαρχία και πρέπει να κατεβω θεσσαλονίκη για να το δω και είναι λίγο δύσκολο. Εξάλλου το είχα δει παλαιότερα. Το έκλεισα!Σε μπεζ..πήρα το Stokke complete (με καλαθούνα) 890 ευρώ, την τσάντα αλλάξιέρα 98 ευρώ και ομπρέλα 42 ευρώ. Καθισματάκι τελικά πήρα το maxi cosi cabriofix μου άρεσε και το πήρα 145 ευρώ. Αντάπτορες δεν πήρα ακόμα δεν νομίζω οτι θα τους χρειαστώ. Το izi sleep θα το ήθελα μόνο για το αυτοκίνητο και μου είπαν στο κατάστημα ότι μεσα στο αμάξι καλό είναι να είναι στην κανονική θέση και οτι τα maxicosi ειναι ανθεκτικά και έχουν βραβευτεί και αφού το ήθελα μόνο για το αυτοκίνητο δεν υπηρχε λόγος να δώσω 100 ευρώ παραπάνω.

tEksp3.png?8gzbt5YV

Μένω επαρχία και πρέπει να κατεβω θεσσαλονίκη για να το δω και είναι λίγο δύσκολο. Εξάλλου το είχα δει παλαιότερα. Το έκλεισα!Σε μπεζ..πήρα το Stokke complete (με καλαθούνα) 890 ευρώ, την τσάντα αλλάξιέρα 98 ευρώ και ομπρέλα 42 ευρώ. Καθισματάκι τελικά πήρα το maxi cosi cabriofix μου άρεσε και το πήρα 145 ευρώ. Αντάπτορες δεν πήρα ακόμα δεν νομίζω οτι θα τους χρειαστώ. Το izi sleep θα το ήθελα μόνο για το αυτοκίνητο και μου είπαν στο κατάστημα ότι μεσα στο αμάξι καλό είναι να είναι στην κανονική θέση και οτι τα maxicosi ειναι ανθεκτικά και έχουν βραβευτεί και αφού το ήθελα μόνο για το αυτοκίνητο δεν υπηρχε λόγος να δώσω 100 ευρώ παραπάνω.

Μετο καλο!!!!!

Πάντως αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιείς αυτοκίνητο συχνά πυκνά είναι καλα να πάρεις τους ανταπτορες γτ δεν είναι ότι πιο εύκολο να δενεις ένα μωρο στο καθισματακι όταν είναι τοσο μικρό αλλα κ κρίμα είτε να το βάλεις είτε να το βγάλεις απο το καθισματακι οσο κοιμάται.τα καθισματακι κ εγω οατν πάω κάπου κ όταν έρχονται φίλες μου σπίτι έχουμε τα μωρά στο καθισματακι.

Μετο καλο!!!!!

Πάντως αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιείς αυτοκίνητο συχνά πυκνά είναι καλα να πάρεις τους ανταπτορες γτ δεν είναι ότι πιο εύκολο να δενεις ένα μωρο στο καθισματακι όταν είναι τοσο μικρό αλλα κ κρίμα είτε να το βάλεις είτε να το βγάλεις απο το καθισματακι οσο κοιμάται.τα καθισματακι κ εγω οατν πάω κάπου κ όταν έρχονται φίλες μου σπίτι έχουμε τα μωρά στο καθισματακι.

Όταν λες αντάπτορες εννοείς τη βάση isofix?...Άλλο είναι αυτό; Εγώ νόμιζα πως πέρα από τη βάση που μόνο τα καινούρια αυτοκίνητα παίρνουν, στα άλλα δένεις με τις ζώνες το καθισματάκι.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημέρα έχω και και εγώ το Stokke.......οι αντάπτορες που σου λέει είναι αυτοί που ΄χρειάζονται ώστε να προσαρμόζεις το καθισματακι του αυτοκινήτου πάνω στο καρότσι. Εγω το θεωρώ απίστευτα βολικό αυτό....να σου πω την αλήθεια μέχρι 6 μηνών πάντα χρησιμοποιούσαμε το καθισματακι του αυτοκινητου πάνω στο καροτσι γιατί είναι πολύ βασικό ώστε να μην αλλάζεις θέση το μωράκι. Απλά το βγάζεις με το καθισματακι και το κουμπώνεις στο καρότσι. Την καλαθούνα τελικά την χρησιμοποιήσαμε μονο μέσα στο σπίτι και πουθενα αλλού.

Εγω είμαι φανατικη θαυμαστρια του Stokke, οπως και η μικρή μου. Εάν εχεις κάποια αλλη απορία πεσ μας.

Φιλιά πολλα

U80ep3?r=1271337460

καλημερα! Σιγουρα θα ειναι βολικο να εχεις τους ανταπτορες, αλλα μια κοπελα που συναντησα τις προαλλες με το καροτσι και το καθισματακι μου ειπε οτι τελικα λογω αυτου δεν χρησιμοποιει καθολου το πορτ μπεμπε. οποτε σκεψου το, εφοσον το αγορασες ηδη το πορτ μπεμπε, μην παει και χαμενο

Καλημέρα!Επειδή τελικα to maxi cosi cabriofix δεν το βρίσκω στο χρώμα που θέλω το izi sleep όσες το έχετε είσαστε ευχαριστημένες?Ο πωλητής μου είπε ότι είναι στενό στο επάνω μέρος λίγο άβολο και ότι τα maxi cosi είναι πιο αξιόπιστα..

tEksp3.png?8gzbt5YV

Καλημέρα!Επειδή τελικα to maxi cosi cabriofix δεν το βρίσκω στο χρώμα που θέλω το izi sleep όσες το έχετε είσαστε ευχαριστημένες?Ο πωλητής μου είπε ότι είναι στενό στο επάνω μέρος λίγο άβολο και ότι τα maxi cosi είναι πιο αξιόπιστα..

ναι το ιζι επανω ειναι στενο αλλα εχει λογω.πες σε πλευρικη συγκρουση που θα παει το κεφαλι του μωρου??????γι αυτο ειναι ετσι για να το συγκρατει.παντως σε αυτο το ειδος των βρεφικων ειδων οι πωλητεσ δεν εχουν καθολου μα καθολου σωστη ενημερωση....πετανε μια κοτσανα κ οποιον παρει ο χαρος.

σαν καθισματακι παντως ειναι πολυ στοιβαρο.

Aν μιλάμε για το izisleep εμείς δεν το πήραμε λόγω βάρους, είναι 7 κιλά από μόνο του, βάλε και το μωρό μέσα... δεν είναι οτι πιο εύκολο να το μεταφέρεις. Επίσης θέλει τη δική του βάση isofix, εξτρα κόστος και εκεί. εμείς διαλέξαμε το maxi cosi pebble το οποίο με την βάση family fix είναι από τα πιο ασφαλή καθισματάκια αυτοκινήτου. Στενά είναι όλα για θέμα ασφάλειας, πρέπει το μωρό να είναι σταθερό σε αυτά, ώστε να αποφευχθεί τραυματισμός από απότομη αλλαγή θέσης λόγω αδράνειας σε όλες τις περιπτώσεις όπως απότομες στροφές, φρεναρίσματα κλπ.

Το izisleep από εμφάνιση είναι μακράν καλύτερο, αλλά πρέπει να κοιτάμε την πρακτικότητα και την ασφάλεια και όχι την εμφάνιση σε αυτά τα αντικείμενα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...