Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θελω και δεν μπορω να θηλασω αποκλειστικα..Βοηθεια...

Recommended Posts

να μαι παλι!εμαθα 4500 κιλα ο μπουμπουκος!!αρα ολα καλα με το θηλασμο.παλλινδρομηση τελικα εχουν τα περισσοτερα μωρακια ευτυχως ελαφριας μορφης οπως και ο δικος μου.περναει ο καιρος,μεγαλωνει το μωρακι σου και σιγα σιγα θα σου δειχνει τι θελει.εμενα μολις χτες αρχισε να μη θελει συνεχεια να φαει οταν τον κραταω, να σπρωχνει τη θηλη και απλα να θελει να ακουμπαει στο στηθος.ε,μα ειχα αγανακτησει πια!!κι εγω πιστευω οτι το μικρο σου μπορει να εχει πονακια,ισως γουργουριζει η κοιλιτσα του,οποτε θελει παλι τη μαμα του;)

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Διαφημίσεις

καποια προοδος;

αγορασαμε θηλαστρο αλλα δεν καταφερα να βγαλω γαλα. μονο 10ml. πηγα στην κλινικη και μου εβγαλαν το γαλα με το δικο τους το θηλαστρο, 100ml!!! μετα ξαναπροσπαθησα να τον βαλω στο στηθος μου αλλα παλι τα ιδια. εκνευριζεται? πειναει πολυ και δεν εχει υπομονη να ρουφηξει? δεν ξερω γιατι το κανει αυτο. παντως σωστη σταση εχουμε. δεν ξερω τι φταιει. το σαβ/κο του εδωσα μονο ξενο. ειχα απελπιστει παρα πολυ. αλλα χθες το βραδυ εκανα μια δοκιμη με το θηλαστρο και εβγαλα 100ml και του τα εδωσα οταν ξυπνησε. τωρα που ξαναδοκιμασα δεν μπορεσα να βγαλω παρα μονο 30ml. τον ξαναδοκιμασα να τον βαλω στο στηθος μου αλλα παλι τα ιδια. δεν τρωει με τιποτα. ρουφαει για λιγο και μετα εκνευριζεται, το αφηνει και πλανταζει στο κλαμα. το στηθος μου ειναι πλεον μαλακο και δεν με ποναει.

επισης τα κακα μας ειναι κιτρινομουσταρδι και καθε φορα που τον αλλαζω ειναι σιγουρα βρεγμενος και και σχεδον παντα εχει κανει και κακα..

αγορασαμε θηλαστρο αλλα δεν καταφερα να βγαλω γαλα. μονο 10ml. πηγα στην κλινικη και μου εβγαλαν το γαλα με το δικο τους το θηλαστρο, 100ml!!! μετα ξαναπροσπαθησα να τον βαλω στο στηθος μου αλλα παλι τα ιδια. εκνευριζεται? πειναει πολυ και δεν εχει υπομονη να ρουφηξει? δεν ξερω γιατι το κανει αυτο. παντως σωστη σταση εχουμε. δεν ξερω τι φταιει. το σαβ/κο του εδωσα μονο ξενο. ειχα απελπιστει παρα πολυ. αλλα χθες το βραδυ εκανα μια δοκιμη με το θηλαστρο και εβγαλα 100ml και του τα εδωσα οταν ξυπνησε. τωρα που ξαναδοκιμασα δεν μπορεσα να βγαλω παρα μονο 30ml. τον ξαναδοκιμασα να τον βαλω στο στηθος μου αλλα παλι τα ιδια. δεν τρωει με τιποτα. ρουφαει για λιγο και μετα εκνευριζεται, το αφηνει και πλανταζει στο κλαμα. το στηθος μου ειναι πλεον μαλακο και δεν με ποναει.

επισης τα κακα μας ειναι κιτρινομουσταρδι και καθε φορα που τον αλλαζω ειναι σιγουρα βρεγμενος και και σχεδον παντα εχει κανει και κακα..

Ειναι πολυ ωραιο που πηγες στο νοσοκομειο!Δειχνει οτι εισαι ανθρωπος που ψαχνει για βοηθεια οταν την χρειαζεται,πολυ σημαντικο.

Η αποδοση του στηθους με το θηλαστρο ειναι αυξανομενη, οσο πιο πολυ το χρησιμοποιεις τοσο πιο καλα θα τα καταφερνεις.Δεν ειναι ενδεικτικο του ποσο γαλα εχεις.Βεβαια το καλυτερο θηλαστρο ειναι το παιδι γιατι ρουφαει πολυ πιο αποτελεσματικα!Για να διατηρησεις γαλουχια αποκλειστικα με θηλαστρο χρειαζεσαι νοσοκομειακο, αλλα και παλι δεν ειναι η καλυτερη λυση, καλυτερα βαζε το παιδι συνεχεια στο στηθος.Για εδραιωσεις σωστα το θηλασμο, παρεμβασεις με θηλαστρο εντενδεικνεινται πριν το σαραντισμα.

Μου θυμιζεις τον εαυτο μου οταν γυρισα σπιτι, πανικοβεβλημενη εστειλα τον αντρα μου να δανειστει θηλαστρο γιατι για καποιο λογο το μωρο δεν καθοταν στο στηθος!Μου ακουγεται σαν συγχιση θηλων, δηλ συνηθησε το μπιμπερο και δεν θελει το στηθος.Ειχε την ιδια συμπεριφορα και πριν δωσεις μπιμπερο;Αντιμετωπιζεται με πολυ σωματικη επαφη, κοιμηθειτε μαζι, καντε μπανιο μαζ.ιΕπεμεινε με το στηθος, βαλτον να θηλασει οταν ειναι μισοχορτασμενος ή αγουροξυπνημενος.Σε 1-2 μερες θα εχει επανελθει.

Εγω στην αρχη ειχα καταλαβει οτι δεν επιανε καθολου, εσεις ομως απο πανες ειστε οκ , αρα δεν κλαιει επειδη πειναει αλλα για αλλο λογο.

Η Νινα-Νανα ειναι ειδικη σε αυτες τις περιπτωσεις.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

να τον ταιζω κατευθειαν με το που ξυπναει η να περιμενω να πεινασει πολυ? αν τον ταισω κατευθειαν παιζει με την ψευδοθηλη και κοιμαται ξανα. αν περιμενω να πεινασει πολυ δεν τρωει γιατι γκρινιαζει. το πρωι παλι του δωσαμε ξενο γιατι το λυπομαστε που τυραννιεται. τωρα εστειλα τον αντρα μου να παρει θηλαστρο για να βγαλω λιγο γαλα και να του δωσω το δικο μου οταν ξυπνησει. εχει πρηστει το στηθος μου και με ποναει. μονη μου που το παταω βγαζει, αλλα το θεμα ειναι να το φαει το μωρο και οχι ο νεροχυτης. η γυναικολογος μου ειπε να το επιμεινω γιατι ειναι κριμα να μη το θηλασω. και εγω αυτης της γνωμης ειμαι. αλλα πως να επιμεινω οταν κλαιει και δεν πιανει τη θηλη με τιποτα??
Θα το ταιζεις κατευθειαν με το που ξυπναει.Αν κλαψει πρωτα ειναι αργα, θα πρεπει πρωτα να το ηρεμησεις με αλλο τροπο και μετα να το βαλεις στο στηθος.Θα κατευθυνεις το κεφαλι με το χερι σου να μπαινει ολη η θηλαια αλω μες το στομα του και θα την κρατας εκει για λιγο μεχρι να την αρπαξει.Πρωτα θα εχεις βγαλει μερικες σταγονες γαλα πανω στη θηλη για να το γευτει και να γλυκαθει.Δοκιμασε το και πες μας.

Αν δεν εχει πιασει καλα βαλε το δαχτυλακι σου στο στομα του για να το ανοιξει και να τραβηξεις τη θηλη και να την ξαναβαλεις σωστα.

Πιανει τη θηλη και δεν μπορει να ρουφηξει ή δεν την πιανει καν;

Δοκιμαζεις μονο με ψευδοθηλες(εγω θα τις εβγαζα);Το μωρακι μου ηταν το πιο μικρο στο νοσοκομειο και η θηλη μου τεραστια.Θηλασαμε κανονικα.Βεβαια οσο μεγαλωνε ηταν πιο ευκολο γι αυτη.Δεν χρειαζεται πολυς χρονος, μερα με τη μερα θα βλεπεις διαφορα.

Η ροη σου ειναι εντονη;οταν πατας το στηθος πετιεται σαν συντριβανι;

Η συμπεριφορα του με το δικο σου γαλα στο μπιμπερο πως ειναι; εχετε κι εκει προβληματα;

Θα το ταιζεις κατευθειαν με το που ξυπναει.Αν κλαψει πρωτα ειναι αργα, θα πρεπει πρωτα να το ηρεμησεις με αλλο τροπο και μετα να το βαλεις στο στηθος.Θα κατευθυνεις το κεφαλι με το χερι σου να μπαινει ολη η θηλαια αλω μες το στομα του και θα την κρατας εκει για λιγο μεχρι να την αρπαξει.Πρωτα θα εχεις βγαλει μερικες σταγονες γαλα πανω στη θηλη για να το γευτει και να γλυκαθει.Δοκιμασε το και πες μας.

Αν δεν εχει πιασει καλα βαλε το δαχτυλακι σου στο στομα του για να το ανοιξει και να τραβηξεις τη θηλη και να την ξαναβαλεις σωστα.

Πιανει τη θηλη και δεν μπορει να ρουφηξει ή δεν την πιανει καν;

Δοκιμαζεις μονο με ψευδοθηλες(εγω θα τις εβγαζα);Το μωρακι μου ηταν το πιο μικρο στο νοσοκομειο και η θηλη μου τεραστια.Θηλασαμε κανονικα.Βεβαια οσο μεγαλωνε ηταν πιο ευκολο γι αυτη.Δεν χρειαζεται πολυς χρονος, μερα με τη μερα θα βλεπεις διαφορα.

Η ροη σου ειναι εντονη;οταν πατας το στηθος πετιεται σαν συντριβανι;

Η συμπεριφορα του με το δικο σου γαλα στο μπιμπερο πως ειναι; εχετε κι εκει προβληματα;

δοκιμασα να τον ταισω κατευθειαν με το που ξυπνησε αλλα παλι τα ιδια. δοκιμασα και με ψευδοθηλη και χωρις. την πιανει αλλα για πολυ λιγο και την αφηνει. ρουφαει πολυ λιγο και μετα τα παραταει. και οταν την πιανει την πιανει σωστα νομιζω. και την ρωγα μου και λιγο απο το γυρω γυρω (θηλαια αλω). εβγαλα μια φορα με το θηλαστρο την κυριακη 100 ml, του τα εδωσα και τα ηπιε κανονικα. δεν εχει προβλημα με το γαλα μου. η ροη μου δεν ειναι ετσι οπως την περιγραφεις, σαν συντριβανι. οταν παταω το στηθος μου απλα τρεχουν συνεχομενες σταγονες γαλα. οταν πιανει τη θηλη για να θηλασει πρεπει να ειναι μαλακη η σκληρη? η δικια μου ειναι πολυ μαλακια, μηπως φταιει αυτο?

Διαφημίσεις

δοκιμασα να τον ταισω κατευθειαν με το που ξυπνησε αλλα παλι τα ιδια. δοκιμασα και με ψευδοθηλη και χωρις. την πιανει αλλα για πολυ λιγο και την αφηνει. ρουφαει πολυ λιγο και μετα τα παραταει. και οταν την πιανει την πιανει σωστα νομιζω. και την ρωγα μου και λιγο απο το γυρω γυρω (θηλαια αλω). εβγαλα μια φορα με το θηλαστρο την κυριακη 100 ml, του τα εδωσα και τα ηπιε κανονικα. δεν εχει προβλημα με το γαλα μου. η ροη μου δεν ειναι ετσι οπως την περιγραφεις, σαν συντριβανι. οταν παταω το στηθος μου απλα τρεχουν συνεχομενες σταγονες γαλα. οταν πιανει τη θηλη για να θηλασει πρεπει να ειναι μαλακη η σκληρη? η δικια μου ειναι πολυ μαλακια, μηπως φταιει αυτο?

λές κι ακούω τον εαυτο μου! Ακριβώς την ίδια θηλή, την ίδια συμπεριφορά, και τα παράτησα γιατί έτρωγε πάρα πολύ και έκλαιγε πολύ... Στην αρχη δεν ειχα καθόλου γάλα, ίσως γι αυτο.. Μετά είχα πολύ γάλα, αλλά ειχε ήδη φάει με το μπιμπερό και βαριόταν.. Ασε που δεν το πιανε με τίποτε σωστα. Δεν ανοιγε καθόλοτ το στόμα του, λες και ηταν πολύ μικρό για το στηθος μου.

Και ξαφνικά 2 μηνων το έπιασε μόνος του το στηθος, όμως επειδή εχει συνηθίσει από το μπιμπερό να τρώει γρήγορα, μετά από 15 λεπτά θηλάσμού κουράζεται, γκρινιάζει και θελει μπιμπερό... Τωρα κοντεύει 4ων μηνών κι εγώ το βγαζω με το θηλαστρο και του το δίνω. Αλλά πολλές φορές τον βάζω στο στηθος και κάνει το ίδιο... 10-15 λεπτά τρωει και μετα γκρινιάζει...

Πάντως προσπάθησε... Ισως να ειναι το στόμα του πολύ μικρό για το στηθος σου και να μην το ανοιγει, όπως εμένα. Εγώ τα παράτησα γρήγορα γιατί τον λυπόμουν... Και εκανα 2 μηνες να ξαναπροσπαθησω να τον βαλω στο στηθος.... Στερνή μου γνωση να σε ειχα πρωτα...

Τελικά και να νομίζεις οτι δε θες παιδιά, ΘΕΛΕΙΣ απλά δεν το ξέρεις μέχρι να κάνεις... Δε σ' αλλάζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πιθηκάκι μου!!!!!

guqZp3.png

Αν ειναι συγχιση θηλων θα πρεπει να επιμεινεις.Επειδη η θηλαστικη κινηση ειναι διαφορετικη στο μπιμπερο θελει χρονο για να μαθει και να προσαρμοστει στο στηθος.Προσπαθησε να μην εισαι αγχωμενη οταν θηλαζεις γιατι μεταδιδεις την ανασφαλεια σου στο παιδι.Μπορει να σε δει και καποια συμβουλος θηλασμου απο κοντα.Ξερω οτι απευθυνθηκες σε μαιες αλλα καποια πιστοποιημενη ισως σε βοηθησει περισσοτερο.

Το εχει εξετασει καποιος για κοντο χαληνο;

Σου φαινονται βουνο ολα αυτα;;;υπομονη καθε αρχη και δυσκολη...

Απορω πως δεν εχει απαντησει η Νινα-Νανα που ξερει καλυτερα.

λές κι ακούω τον εαυτο μου! Ακριβώς την ίδια θηλή, την ίδια συμπεριφορά, και τα παράτησα γιατί έτρωγε πάρα πολύ και έκλαιγε πολύ... Στην αρχη δεν ειχα καθόλου γάλα, ίσως γι αυτο.. Μετά είχα πολύ γάλα, αλλά ειχε ήδη φάει με το μπιμπερό και βαριόταν.. Ασε που δεν το πιανε με τίποτε σωστα. Δεν ανοιγε καθόλοτ το στόμα του, λες και ηταν πολύ μικρό για το στηθος μου.

Και ξαφνικά 2 μηνων το έπιασε μόνος του το στηθος, όμως επειδή εχει συνηθίσει από το μπιμπερό να τρώει γρήγορα, μετά από 15 λεπτά θηλάσμού κουράζεται, γκρινιάζει και θελει μπιμπερό... Τωρα κοντεύει 4ων μηνών κι εγώ το βγαζω με το θηλαστρο και του το δίνω. Αλλά πολλές φορές τον βάζω στο στηθος και κάνει το ίδιο... 10-15 λεπτά τρωει και μετα γκρινιάζει...

Πάντως προσπάθησε... Ισως να ειναι το στόμα του πολύ μικρό για το στηθος σου και να μην το ανοιγει, όπως εμένα. Εγώ τα παράτησα γρήγορα γιατί τον λυπόμουν... Και εκανα 2 μηνες να ξαναπροσπαθησω να τον βαλω στο στηθος.... Στερνή μου γνωση να σε ειχα πρωτα...

εγω νομιζω οτι οταν και οσο το παινει το κανει σωστα. πλεον τρωει μονο με το μπιμπερο και νομιζω οτι το δικο μου γαλα ειναι στα ορια να τελειωσει. δεν μπορω να βγαλω με το θηλαστρο περισσοτερο απο 30 ml. απο την κυριακη να φανταστεις εβγαλα μονο μια φορα χθες το μεσημερι, 30 ml. εγω ηθελα να το θηλασω το μωρο μεχρι να γυρισω στη δουλεια τουλαχιστον (σε 2 μηνες δηλαδη). εχω απελπιστει και εχω στεναχωρεθει παρα πολυ. πως να το μαθω ρε **μωτο?

Αν ειναι συγχιση θηλων θα πρεπει να επιμεινεις.Επειδη η θηλαστικη κινηση ειναι διαφορετικη στο μπιμπερο θελει χρονο για να μαθει και να προσαρμοστει στο στηθος.Προσπαθησε να μην εισαι αγχωμενη οταν θηλαζεις γιατι μεταδιδεις την ανασφαλεια σου στο παιδι.Μπορει να σε δει και καποια συμβουλος θηλασμου απο κοντα.Ξερω οτι απευθυνθηκες σε μαιες αλλα καποια πιστοποιημενη ισως σε βοηθησει περισσοτερο.

Το εχει εξετασει καποιος για κοντο χαληνο;

Σου φαινονται βουνο ολα αυτα;;;υπομονη καθε αρχη και δυσκολη...

Απορω πως δεν εχει απαντησει η Νινα-Νανα που ξερει καλυτερα.

ακομα δεν εχουμε παει στον παιδιατρο. και στην κλινικη ο παιδιατρος στην κλινικη δεν μας ειπε τιποτα.αν το εβλεπε δεν θα το ανεφερε? αν εχει κοντο χαληνο επηρεαζει το θηλασμο? απο το μπιμπερο πως πινει ομως?

Τον ακους δηλ να καταπινει κανονικα;

Οταν λες λιγη ωρα ποσο εννοεις;εμενα η κορη μου απο 10 ημερων ετρωγε μονο απο το ενα στηθος και μονο 5'.Οταν σταματαει κλαιει;κοιμαται;εκεινη την ωρα γιατι δεν τον σηκωνεις να ρευτει και να τον βαλεις απο το αλλο στηθος;

Αν δεν εδραιωσειςπρωτα θηλασμο με το μωρο ειναι πολυ δυσκολο να διατηρησεις γαλουχια για πολυ καιρο με το θηλαστρο, ακομη και νοσοκομειακο.

Δεν ειμαι σιγουρη αν ο παιδιατρος ειναι αρμοδιος για το χαληνο.Το πιθανοτερο ειναι πως προκειται για συγχιση θηλων.Στο μπουκαλι ειναι διαφορετικη η θηλαστικη κινηση, ειναι πιο ευκολη.Και το μωρο δεν ειναι χαζο, περιμενει την ευκολια του μπιμπερο.

Το θηλασες καποιες μερες αποκλειστικα απο το στηθος σου;εκεινες τις ημερες εβρεχε πανες;αν ναι σημαινει οτι ετρωγε οσο επρεπε.

Για το στηθος που ρωτας αν εχεις επιπεδες θηλες απλως τσιμπα τες πριν το θηλασμο για να πεταχτουν και να μπορει να τις πιασει πιο ευκολα.Οταν τις βγαζει απο το στομα εετσι ειναι, μαλακες.

Διαφημίσεις

Τον ακους δηλ να καταπινει κανονικα;

Οταν λες λιγη ωρα ποσο εννοεις;εμενα η κορη μου απο 10 ημερων ετρωγε μονο απο το ενα στηθος και μονο 5'.Οταν σταματαει κλαιει;κοιμαται;εκεινη την ωρα γιατι δεν τον σηκωνεις να ρευτει και να τον βαλεις απο το αλλο στηθος;

Αν δεν εδραιωσειςπρωτα θηλασμο με το μωρο ειναι πολυ δυσκολο να διατηρησεις γαλουχια για πολυ καιρο με το θηλαστρο, ακομη και νοσοκομειακο.

Δεν ειμαι σιγουρη αν ο παιδιατρος ειναι αρμοδιος για το χαληνο.Το πιθανοτερο ειναι πως προκειται για συγχιση θηλων.Στο μπουκαλι ειναι διαφορετικη η θηλαστικη κινηση, ειναι πιο ευκολη.Και το μωρο δεν ειναι χαζο, περιμενει την ευκολια του μπιμπερο.

Το θηλασες καποιες μερες αποκλειστικα απο το στηθος σου;εκεινες τις ημερες εβρεχε πανες;αν ναι σημαινει οτι ετρωγε οσο επρεπε.

Για το στηθος που ρωτας αν εχεις επιπεδες θηλες απλως τσιμπα τες πριν το θηλασμο για να πεταχτουν και να μπορει να τις πιασει πιο ευκολα.Οταν τις βγαζει απο το στομα εετσι ειναι, μαλακες.

οχι, δεν καταπινει. απλα ρουφαει και κανει σαν να ειναι πιπιλα. δεν ξερω αν μπορεις να το καταλαβεις ετσι οπως το λεω. τα 5 λεπτα που λες εσυ ειναι παρα πολλα. δευτερολεπτα καθεται. και οταν σταματαει κλαιει. αυτο που λες για το θηλαστρο μου το ειπαν και στην κλινικη οταν πηγα να μου βγαλουν το γαλα γιατι εγω με το δικο μου δεν μπορουσα και ειχε πρηστει παρα πολυ το στηθος μου και πονουσα. τωρα εχω να βγαλω με το θηλαστρο απο χθες αλλα το στηθος μου δεν εχει πρηστει καθολου, ειναι πολυ μαλακο και δεν με ποναει. τι σημαινει αυτο? το πρωι που ξυπνησε δοκιμασα να τον βαλω στο στηθος, εβγαλα πρωτα λιγο γαλα για να γλυκαθει αλλα δεν πηρε τη θηλη στο στομα του εστω και για να πιπιλισει καθολου. αποκλειστικα που ρωτησες αν τον θηλασα δεν νομιζω να τα καταφερα. απο τη μερα που γυρισαμε στο σπιτι (απο την προηγουμενη παρασκευη) σιγουρα οχι. και στην κλινικη δεν νομιζω γιατι αν ειχε συμβει τωρα δεν θα ειχαμε αυτο το θεμα, ετσι δεν ειναι?

Αν κανει σαν να πιπιλαει μηπως πρεπει να παρει πιο μεσα τη θηλαια αλω???

Κοιτα, το μωρακι ειναι πολυ μικρο και δεν του εχει δοθει ο χρονος να μαθει να ρουφαει απο το στηθος.Του δοθηκε πολυ γρηγορα μπιμπερο, κι απο την αλλη οι ψευδοθηλες, τι να πρωτομαθει κι αυτο λιγων ημερων μωρακι.Δεν πιστευω να δινεις και πιπιλα;Μη κανεις προσπαθεια μια φορα την ημερα για στηθος και μετα τα παρατας.Θελει εξασκηση κι αυτο κι εσυ.Να το βαζεις στο στηθος σε καθε γευμα ή και πριν ερθει η ωρα του για φαι.

Συζητησε με τον παιδιατρο για να αποκλεισετε τον κοντο χαληνο, που τοτε οντως το παιδακι εχει δυσκολια να θηλασει (κι αυτο λυνεται).

Το στηθος σου προφανως εχει περιορισει την παραγωγη.Μ η φοβασαι ομως γιατι η παραγωγη ειναι πολυ δυναμικη διαδικασια, αν το γαλα θελει 2-3 ημερες για να μειωθει, θελει μολις 1-2 ημερες για να αυξηθει.Απλως δεν ξερω ποσο συμπληρωμα πινει το μωρακι σου κι αν θα πρεπει τωρα πια να κοψεις το συμπληρωμα σταδιακα.

Θες να παρεις ενα τηλ κι εδω μηπως μπορεσουν να σου πουν κατι παραπανω απο μενα;

http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82/%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%82-ibclc-%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%AE/

http://pediatros-thes.gr/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82/%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-llli-%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%AE/

Μακαρι να ημουν κοντα να σε βοηθησω περισσοτερο!

Σε ποια περιοχή μένεις; Θα ηταν καλύτερά να σας δει ένας σύμβουλος θηλασμού απο κοντά πριν ειναι αργά! Αφου το θέλεις να θηλασεις να σε βοηθησεις να τα καταφερεις.

NiHHp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και τις προτασεις σας. δυστυχως ξεκινησα τα χαπια γιατι δεν γινοταν αλλο. το μωρακι μου δεν επινε καθολου απο μενα. με το θηλαστρο που αγορασαμε δεν εβγαζα και πολυ γαλα και πλεον ειχε συνηθισει το μπιμπερο. το δικο μου βεβαια (οταν και οσο εβγαζα) το επινε, δεν ειχε καποιο προβλημα. αλλα δεν μπορουσα να το τυρανναω το μωρο. να το βαζω στο στηθος και να χτυπιεται απο το κλαμα και στο τελος να μενει και νηστικος. ηθελα πολυ να το θηλασω μεχρι να γυρισω στη δουλεια αλλα δεν μπορεσαμε. ευχομαι σε ολες τις υπολοιπες κοπελες να τα καταφερουν και μακαρι να τα καταφερω και εγω στο επομενο.

Να εισαι καλα κοριτσακι μου και να χαιρεσαι το μωρακι σου!

κριμα που δεν τα καταφερατε αλλα δε χαθηκε κι ο κοσμος, θα μεγαλωσει κι αυτο κι αρκει να ειναι ευτυχισμενο!

λυπαμαι που δεν μπορεσαμε να σε βοηθησουμε περισσοτερο.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...