Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΤΗΣ!!!

Recommended Posts

Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΤΗΣ 2 ΜΕΡΕΣ... ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΝΕΡΟ.. ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΙΣΜΑ 3 ML. ΤΗ ΛΥΠΑΜΑΙ... ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΡΑΓΙΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ...ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ... ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ????

Και εμας το ιδιο προβλημα!! Ο γιατρος μας, μας ειπε οτι 1ον εφοσον τα κακακια του ειναι μαλακα και κιτρινα, δεν επεμβαινουμε με τιποτα

και 2ον μετα απο λιγο καιρο μας αλλαξε το γαλα

Διαφημίσεις

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με την μικρή μου. Θήλαζα και έτρωγε και συμπλήρωμα S26. Ο γιατρός μου είπε ούτε υπόθετα ούτε κλισματάκια. Μου είπε να βράσω σε ένα μικρό κατσαρολάκι 2 δαμάσκηνα κομμένα στην μέση (φρέσκα ή ξερα) για δύο ώρες. Τα σουρώνεις στο τέλος και δίνεις δτο μωρό περίπου 80 ml. To έκανα για δύο μέρες και από τότε τα κάνει δύο φορές την ημέρα χωρίς να τις έχω ξαναδώσει. Μήν το κάνεις όμως χωρίς να ρωτήσεις την γιατρό σου. Επίσης μου είπε αν τα κακάκια δεν βγαίνουν σκληρά δεν είναι δυσκοιλιότητα, απλά ωριμάζει το πεπτικό. Βέβαια αυτό ισχύει επειδή θηλάζει. Πάντως θαυματουργό το δαμασκηνόνερο!!

Κοριτσια υπομονη.Ολοι τα περασαμε.Μεχρι να στρωσει το πεπτικο ειναι ζορι.Θελει ασκησουλες στα ποδαρακια, χαμομηλια, και αφου δεν πιασει τιποτα κλισμα ή υποθετο. Πανω απο ολα ομως υπομονη ολα στρωνουν. Ετσι ημουν και εγω με αγχος που την εβλεπα να παιδευεται αλλα σιγα σιγα εστρωσε και μετα δεν την προλαβεναμε.

Γαλα με τσαι? Καλα το τσαι προκαλει δυσκοιλιοτητα. :?::?:

Ποιο γαλα χρησιμοποιεις? Ελπιζω οχι αλμιρον :? Μας ειχε καψει στο θεμα δυσκοιλιοτητα

1. Αραιωσε το γαλα με χαμομηλι

2. Βαζε 1 κουταλια στα 40 ml και οχι 1 στα 30 (αν θυμαμαι καλα γιατι παει και καιρος. Πιο λιγο σκονη για λιγο δλδ.)

3. Αν δεν κανει κακα την τριτη μερα κλισμα (μην το αφηνεις να παιδευετε το παιδακι)

4. Αλλαξε γαλα (υπαρχουν ειδικα για δυσκοιλιοτητα ) και μην περιμενεις βελτιωση πριν κλεισει εβδομαδα.

Νερακι πινει?Αν δεν θηλαζει να πινει και νερακι

Αυτα .

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Γαλα με τσαι? Καλα το τσαι προκαλει δυσκοιλιοτητα. :?::?:

1. Αραιωσε το γαλα με χαμομηλι

2. Βαζε 1 κουταλια στα 40 ml και οχι 1 στα 30 (αν θυμαμαι καλα γιατι παει και καιρος. Πιο λιγο σκονη για λιγο δλδ.)

3. Αν δεν κανει κακα την τριτη μερα κλισμα (μην το αφηνεις να παιδευετε το παιδακι)

4. Αλλαξε γαλα (υπαρχουν ειδικα για δυσκοιλιοτητα ) και μην περιμενεις βελτιωση πριν κλεισει εβδομαδα.

Νερακι πινει?Αν δεν θηλαζει να πινει και νερακι

Αυτα .

Και εγώ το ίδιο ξέρω χαμομήλι και γλυκάνισο σκέτο αντί για νερό εμάς μας έσωσε άπειρες φορές ο γλυκάνισος.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Διαφημίσεις

γεία σας ο μικρός είναι 1,5 μηνών απ την ημέρα που βγήκα απ την κλινική του δίνω το FRISOLAC +FRISOLAC COMFORT σε κάθε γεύμα βάζω 2 κουταλιές απ το 2 γάλα γιατι ήταν πολύ δισκίλιος και τώρα μια χαρά ούτε κλαίει ουτε ζορίζετε.

daf.tg

εμένα ειναι 1,5 απ την μέρα που βγήκα απ την κλινική ειναι δυσκίλιος με έσωσε το FRISOLAC COMFORT με το που ήπιε μεσα σε μισή ώρα τα έκανε μέχρι το λαιμό.απλά αν δίνεις π.χ 120ml γάλα θα βάλεις στα 60ml σκέτο frisolac και στα υπόλοιπα 60ml 2 κουταλιές frisolac comfort ετσι ώστε να λειτουργει το ενετεράκι σωστα.εγω σωθηκα απο αυτό το γάλα

daf.tg

• 6 χρόνια μετά...

κοριτσια το μωρο μου αρχισε να εχει προβλημα με τα κακακια του.αλλαξα το γαλα και τπτ παλι...βεβαια εχει 3 μερες που το αλλαξαμε...εχω βαλει κ 2 φορες υποθετο..υποφερει!!!!παρ ολο που βγαζει αερια δεν βγαζει τιποτα..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...