Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Recommended Posts

Το είχα αγοράσει από Αγγλία, Nscessity η μάρκα. Έχει πάρα πολύ καλή εμβέλεια, δέχεται μέχρι 4 κάμερες, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν απλο baby monitor, να το έχεις σε αναμονή και να ενεργοποιηθεί όταν "πιάσει" θόρυβο, παράσιτα κάνει μόνο αρχίζει να βγαίνει εκτός εμβέλειας και γενικά είμαι ευχαριστημένη.Εμάς είναι 3 όροφοι το σπίτι και αν είναι το μωρό στο πιο πάνω και εγώ στο πιο κάτω, πάλι πιάνει... Τότε που το έψαχνα (ήμουν Αγγλία τότε για διακοπές και επειδή εδώ είχα βρει 2 μάρκες πανάκριβες μόνο) είχα καταλήξει σε αυτό γιατί συνδύαζε πολλά και σε καλή τιμή. (Οι τιμές εκεί δεν έχουν καμία σχέση με εδώ βέβαια). Τώρα που το έχω τόσο καιρό, το μόνο που θα ήθελα, θα ήταν να έχει λιιιιιίγο μεγαλύτερη οθόνη, αλλά τη δουλειά του την κάνει, οπότε ΟΚ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το δικό μου είναι αυτό:

http://www.nscessity.co.uk/acatalogn/digital_wireless_camera_monitor.html

Από ότι βλέπω όμως, έχει κι άλλα μοντέλα και αυτό φαίνεται καλό:

http://www.nscessity.co.uk/acatalogn/7__Colour_Multi-Functional_Monitor.html

Καλά ΟΚ, το δεύτερο έχει τεράστια οθόνη και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολα να την κουβαλάς μαζί σου. Η δική μου μπορεί να είναι μικρή, αλλά την έχω στην τσέπη μου, όταν χρειάζεται.Το δεύτερο συνδέεται και με τηλεόραση, δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Το δικό μου δεν συνδέεται, αλλά δε θα μου χρειαζόταν έτσι κι αλλιώς...Στην ίδια εταιρεία έχει κι άλλα, οπότε διαλέγεις και παίρνεις....:)

Διαφημίσεις

αααααααααα τελεια! ειναι ακριβο ομως?

δεν εχω καν τηλεοραση, αλλα εχω υπολογιστη οποτε αν συνδεεται με την οθονη ή με το λαπτοπ ισως να το προτιμουσα, ξερεις για να γραφω κιολας....

θα το ψαξω σπιτι γιατι σχολαω τωρα!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Ναι, η μεγάλη συνδέεται και με υπολογιστή...Νομίζω υπάρχουν από άλλες μάρκες, πιο συμαζεμένες κάμερες που επίσης συνδέονται με pc.

Αν θυμάμαι καλά το δικό μου το πήρα 120 λίρες πριν 1 1/2 χρόνο σχεδόν, από τα mothercare. Υπάρχουν και πιο οικονομικά, τώρα έχουν πέσει πολύ οι τιμές!

Κι εμεις σε μεζονέτα αλλά πιάνει ανάμεσα σε 2 ορόφους...Οχι παραπάνω..Ηταν αρκετα οικονομική και την είχα πάρει απο το media markt αλλα δεν θυμάμαι μάρκα...παντως δεν χρειαζεται να επενδύσεις πολλα λεφτα αν το θες μόνο για την ενδοσυνενόηση π.χ. οχι για να παρακολουθείς κάποια νταντα ή κάτι ανάλογο.

ναι μονο για το μωρο το θελω... επειδη το σπιτι ειναι πανω κατω να μη τρεχω...

nikol αν εβρισκες κανενα λινκ θα ημουν υποχρεη... και γενικα οποιος ξερει κατι ας βαζει λινκ γιατι μενω κερκυρα και ειναι πολυ περιορισμενα τα μαγαζια εδω... 99% θα χρειαστει να παραγγειλω απο ιντερνετ... αν κατα τυχη βρεθει κατι καλο και οικονομικο που να υπαρχει σε καταστημα εδω θα μαι πολυ τυχερη....

WLFfp2.png XI11p2.png

προσεχε μην παρεις την ενδοεπικοινωνία με καμερα της chicco...μεγάλη μουφα...μας εσπασαν τα νευρα από τα παράσιτα τοκ τοκ τοκ τοκ ολη μερα..μακριααααααααα!!!!

Διαφημίσεις

ωχ ναι δεσποινα???? και την γλυκοκοιταζα!!!!!! ευτυχως που ανοιξα το θεμα....

babystar οι ενδοεπικοινωνιες που μου δωσες φαινονται καλη περιπτωση αλλα πανακριβα..... ειδικα αυτο με τις 7" οθονη.... εσυ τοσο ακριβα τα χες παρει???? παντως οντως υπαρχει ακομα στα mothercare αλλα στην αγγλια... (αλλα δυστυχως δεν το στελνουν ελλαδα) τωρα αν το πουλαει το καταστημα στην ελλαδα δεν ξερω...

αν βρεις κι εσυ καμια ακρη πες γιατι ψιλομπερδευτηκα.......

WLFfp2.png XI11p2.png

ειμαι πολυ χαρουμενη. Στις 6/10 εγινα μανουλα. Προσωρινα ειναι και ο αντρας μου σπιτι (εχει αδεια) , μετα ομως δεν ξερω τι θα γινει. Μηπως υπαρχει καμια εξελιξη με την ενδοεπικοινωνια με καμερα που ψαχνω? αχ, αχ , τι θα κανω???? τα προβληματα ξεκινησαν

Εγω είχα αυτο που θα δείς εδω στην αγγελίαhttp://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49722

και το είχα δοκιμάσει σε μεζονέτα ...πιάνει εξαρτάτε τι μηχάνημά θα πάρεις, πόσα θα διαθέσεις κλπ κλπ

Κανένα πρόβλημα δεν άρχισε!!!

Να σου ζήσει και να απολαύσεις αυτές τις πρώτες μέρες!!!Όλα καλά θα πάνε.

Δεν είχα δει το μήνυμα σου, αλλιώς θα σου είχα απαντήσει πιο πριν...

Και γω μένω σε τριόροφη μεζονέτα και έχω μια κάμερα της Nscessity.Είναι πολύ καλή και μπορώ και παρακολουθώ από τον πιο κάτω, στον πιο πάνω όροφο. Είναι αυτή

http://www.nscessity.co.uk/acatalogn/digital_wireless_camera_monitor.html

Την είχα πάρει από Αγγλία. Δεν ξέρω πού μπορείς να τη βρεις Ελλάδα ή αν μπορείς να την παραγγείλεις από Αγγλία.

Θα μπορούσα να στη δώσω να τη δοκιμάσεις, αλλά φαντάζομαι μένεις Αθήνα, ενώ εγώ είμαι μακριά...

Ό,τι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε!

Διαφημίσεις

• 4 months later...

γεια σασ ξερει καμια αν τα μονιτιορ που βλεπεισ το μωρακι απο μακρια ειναι καλα?θελω να παρω αλλα μια γνωστη μου με απογοητευσε και αν ξερετε μπορειτε να μου πειτε την μαρκα?ευχαριστω!

γεια σασ ξερει καμια αν τα μονιτιορ που βλεπεισ το μωρακι απο μακρια ειναι καλα?θελω να παρω αλλα μια γνωστη μου με απογοητευσε και αν ξερετε μπορειτε να μου πειτε την μαρκα?ευχαριστω!

Εμεις πηραμε μια της top com εχει ωραια εικονα και καθαρη και μεγαλη οθονη. Ριξε μια ματια. Την εχουμε απο τοτε που γεννηθηκε εχει φαει πανω απο μια ντουζινα τουμπες και εχει πεσει και μεσα στην μπανιερα και δεν εχει χαλασει ακομα. Νομιζω φερνει topcom το Λητω....

http://www.topcom.net/en/babycare/product/99/Babyviewer2500(5).html

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

θα το κοιταξω αμεσωσ θελω να κανω καμια δουλιτσα και το μυαλο μου τρεχει στην μπεμπα και ξεχναω τα μισα ασε που πρηστικαν τα ποδια μου περα δωθε καθε 5 λεπτα και σκεφτομαι αργοτερα που θα την παω σε αλλο δωματιο και με πιανει κατι...ευχαριστω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...