Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ερωτική διάθεση και θηλασμός

stella71

Recommended Posts

Εντάξει, εγώ μίλησα για τον κίνδυνο που διατρέχει η αισθητική μου και η ψυχολογία μου. Τίποτα άλλο. Για μένα προσωπικά μόνο.

Και ναι, είμαι απελπισμένη.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερίνα σε καταλαβαίνω...

Ίσως είναι δική μου ιδιοτροπία, αλλά και εγώ δεν αφήνω τον άντρα μου να πειράξει τα γευματάκια της μπέμπας μου. Πλέον κάνω σεξ με μπλουζάκι... Αλλά δεν με πειράζει αυτό τόσο πολύ γιατί έχω και άλλες ερωτογενείς ζώνες. Αυτό που με χαλάει είναι που δεν βλέπω να έρχεται η περίοδος μου, θέλω ξανά να νιώσω γόνιμη και να επιστρέψει το γεννητικό μου σύστημα στην πριν την γέννα κατάσταση... μου φαίνεται απίστευτο να χρειάζομαι βαζελίνη...

Το ιδιο κι εγω,θελω να μου επιστρεψει καποια στιγμη η περιοδος βρε παιδι μου.Ποτε δε φανταζομουν οτι θα την περιμενα πώς και πώς να επανελθει!!! Μου ειχε ερθει καποια στιγμη,στις 21 Μαιου,4μιση μηνες μετα τη γεννα,αλλα ο γυναικολογος μου ειπε οτι δεν μπορει να ειχε γινει ωορηξια αφου θηλαζω αποκλειστικα.Τωρα εχει περασει μηνας και βαλε και δε μου εχει ξαναερθει,αν και παλια ειχα κυκλο-ρολοι των 28 ημερων.

Την περιμενω παντως κι εγω με ανυπομονησια για τους ιδιους λογους που λες κι εσυ Κατερινα,να νιωσω ξανα γονιμη βρε παιδι μου.

Αν και θεωρω πως η απολυτη εκφραση της γυναικειας φυσης ειναι ο θηλασμος-χωρις παρεξηγηση για τις γυναικες που επελεξαν να μη θηλασουν.

Η τόσο επιθυμητή σας γονιμότητα είναι αυτή που μας εκθέτει στις ορμόνες του έμμηνου κύκλου και αυξάνει τις πιθανότητες για καρκίνο του στήθους, των ωοθηκών και πιθανότατα του ενδομητρίου. Το σώμα μας κουβαλάει άλλου είδους γενετική πληροφρία. Είναι προγραμματισμένο να συλλαμβάνει και να κυοφορείς από την αρχή της γονιμότητας, να θηλάζει για 4 περίπου χρόνια και να ξεκινά έναν όμοιο κύκλο στον οποίο υπάρχουν ελάχιστα διαστήματα όπου συμβαίνει η εμμηνορυσσία.

Η ζωή μας όμως (κοινωνικά, οικονομικά κλπ) μας περιορίζει σε μια-δυο κυήσεις και σε καθόλου ή ελάχιστο θηλασμό άρα σε συνεχή έκθεση στον έμμηνο κύκλο...

Διαφημίσεις

Τελικά εγώ αυτό που καταλαβαίνω, είναι πως οι γυναίκες είμαστε ανικανοποίητα όντα!! θέλουμε συνέχεια, ότι δεν έχουμε!! άλλες παρακαλάνε πως και πως να ξανααδιαθετήσουν και άλλες ευχόμαστε να μην είχε γίνει ακόμη!! (για μένα λέω!!).

Εγώ ακόμη γκρινιάζω που ενώ υπήρχε τόσο μεγάλη πιθανότητα να μην είχα περίοδο αμέσως μετά τη γέννα... στη δική μου περίπτωση είχα 40 μέρες λόχεια... έμεινα 2 μέρες καθαρή και μετά μου ήρθε περίοδος... από τότε έχω κάθε μήνα χωρίς απλά να έχει σταθεροποιηθεί εντελώς ο κύκλος μου!

Ε, λοιπόν, εγώ σας ζηλεύω που ακόμη την περιμένετε! και για να μη σκάτε και πολύ... επειδή κάτι είπατε για "ξηρότητα"... ακόμη ψιλοαντιμετωπίζω πρόβλημα :? (δεν ξέρω αν επιρρεάζει ο θηλασμός!).

Όσο για το θέμα της σεξουαλικότητας σε σχέση με το θηλασμό... μετά από τόσους μήνες "εξάσκησης του αθλήματος" :lol::lol::lol: έχω διαπιστώσει πως και αυτό είναι μέρος της γενικότερης αντιμετώπισης και στάσης που έχουμε γύρω από τέτοια θέματα και πως τελικά και αυτό είναι κάτι που κάνει τον κύκλο του και βρίσκει το δρόμο του!!!

Τώρα πια το έχουμε ξεπεράσει το θέμα... ή μας ξεπέρασε αυτό! δεν ξέρω!!!

Όσο για το αν νοιώθω γόνιμη ή όχι... μου αρκεί που νοιώθω γυναίκα!

γιατί joe, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου...

θεωρω πως η απολυτη εκφραση της γυναικειας φυσης ειναι ο θηλασμος-χωρις παρεξηγηση για τις γυναικες που επελεξαν να μη θηλασουν
.Το μόνο που με έκανε να μη νοιώθω γόνιμη, ήταν το σπιράλ που είχα βάλει με προτροπή του γιατρού μου (και εκτός των ψιλοπροβλημάτων που μου δημιούργησε...) τελικά το αφαίρεσα πολύ σύντομα και βρήκα τον εαυτό μου!!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Όλα τα περίμενα από μας τις γυναίκες αλλά να μας λείπει και η περίοδος..... ε αυτό ξεπερνά κάθε διαστροφή :lol:

Χωρίς πλάκα τώρα, το ζήτημα της ξηρότητας πιστεύω ότι οφείλεται κυρίως σε ψυχολογικούς λόγους (βλ. τα άγχη της μανούλας), επίσης προσωπικά πιστεύω και κατέληξα πρόσφατα σε αυτό, πως η απόλυτη έκφραση της γυναικείας φύσης είναι η μητρότητα (ακόμα και αν πρόκειται για υιοθεσία νομίζω, τα παιδιά σε αλλάζουν τόσο πολύ).

Επίσης ανακάλυψα ότι ο μεγάλος Έρωτας δεν έχει ημερομηνία λήξης, διότι τον βιώνω στην απόλυτη μορφή του τώρα με την κόρη μου και μέρα με τη μέρα τρελαίνομαι όλο και περισσότερο.

Σήμερα πήγαμε για πρώτη φορά στην ακροθαλασσιά, τη θήλασα, της τραγουδούσα και εμπνεύστηκα και ένα ποιηματάκι σχετικό με το τόπικ.

ξέρω πως θα με καταλάβατε!

Ποτέ κανείς δεν τρύγησε το στήθος μου

με τέτοιο πάθος, τόση λαχτάρα κι ηδονή

Ποτέ κανείς δε βύθισε τα νύχια του στη σάρκα μου

γυρεύοντας

ακόμα περισσότερο μαζί μου να ενωθεί

Ποτέ κανείς δεν κοίταξε βαθιά μέσα στα μάτια μου

μιλώντας

στην ουσία της καρδιάς μου

Ποτέ κανείς δεν φώτισε τον κόσμο μου σαν ήλιος

γελώντας

Όπως εσύ,

που μʼ έκανες Μητέρα σαν τη Γη

που άλλαξες το γάλα μου σε μέλι και χρυσό

και έγινες η Δύναμη που μου έδωσε Ζωή.

Σου αφιερώνομαι και σ΄ ευχαριστώ.

γυρεύοντας

μιλώντας

γελώντας

Όπως εσύ,

θα πεθάνω... :cry::cry::cry:

lazy.gif

γυρεύοντας

μιλώντας

γελώντας

Όπως εσύ,

θα πεθάνω... :cry::cry::cry:

Γιατι βρε Μαρακι;;;;

Διαφημίσεις

γυρεύοντας

μιλώντας

γελώντας

Όπως εσύ,

Συγχαρητήρια, έχεις ταλέντο και μας συγκίνησες φαντάζομαι όλες πολύ!

Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να την έπερνα στην ακροθαλασσιά!!! Εδώ καμια βεράντα κι αυτό φοβάμαι τα κουνούπια :cry::D

eNeap2.pngNziDp2.png

Διαφημίσεις

Όλα τα περίμενα από μας τις γυναίκες αλλά να μας λείπει και η περίοδος..... ε αυτό ξεπερνά κάθε διαστροφή :lol:
:lol::lol::lol::lol:

γυρεύοντας

μιλώντας

γελώντας

Όπως εσύ,

Σου αφιερώνομαι και σ? ευχαριστώ.

Mπράβο κοπέλα μου... έχεις ταλέντο (ή στο έβγαλε η μικρή σου τώρα!! δεν ξέρω...) Μιλάμε πως ανατρίχιασα... βούρκωσα... συγκινήθηκα....

Απλά το βρίσκω υπέροχο......

γυρεύοντας ακόμα περισσότερο μαζί μου να ενωθεί

...
... τέλειο....

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Υπαρχει καποια κοπελα η οποια μετα τη γεννηση του μωρου της και για αρκετο καιρο να μην ειχε καμια διαθεση για σεξ?

Απο τις γνωστές και φιλες μου οι περισσότερες οχι απλα δεν έχουν διάθεση δεν το σκεφτονται καν . Ή να το πω καλυτερα το σκεφτονται σαν καταναγκαστικά έργα ! :lol::lol:

Η αληθεια ειναι πως οι μωρομανούλες τραβάνε πολυ κούραση και άγχος τον πρώτο καιρό και το μονο που θέλουν πεφτοντας στο κρεβάτι ειναι ύπνος βαθυς !

Ο συντροφος θα πρεπει να βρισκετε διπλα να βοηθάει και να στηρίζει ψυχολογικά την γυναίκα . Με τον καιρό σίγουρα τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα και ξαναέρχεται η διάθεση :)

VgL7.jpgIgLdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...