Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ερωτική διάθεση και θηλασμός

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Χαίρομαι που σε απασχολεί ήδη το θέμα :D Ο άντρας σου θα είναι τρισευτυχισμένος!!!

Εγώ, 3 μήνες μετά, και νιώθω ΟΛΟΚΛΗΡΗ απαγορευμένη για τον άντρα :D

Κοινώς, από σεξουαλική επιθυμία ΝΙΞ!!

Μάλλον παίζει ρόλο και η αυπνία....

Σίγουρα τα πράγματα είναι λίγο πεσμένα λόγω ορμονών, κούρασης, ωραρίων κτλ. Αλλά δε νομίζω να τίθεται θέμα για το στήθος, αρκεί να επιμελείσαι για την καθαριότητα του μετά την πράξη.

Εγώ αυτό που φοβόμουνα ήταν να μην τρέξει γάλα εκείνη τη στιγμή γιατί το θεωρώ λίγο αστείο... :oops:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

Όλα καλά με το θηλασμό, αλλά με το σεξ.... τί γίνεται; το στήθος είναι πλέον απαγορευμένη ζώνη για τον άντρα; :roll:

Γιατί να είναι απαγορευμένη ζώνη; το αντίθετο, πολλοί το βρίσκουν πιο ενδιαφέρον! :wink:

Εγώ αυτό που φοβόμουνα ήταν να μην τρέξει γάλα εκείνη τη στιγμή γιατί το θεωρώ λίγο αστείο... :oops:

Αν έχεις θηλάσει πριν, δεν τρέχει γάλα. Αν έχεις θήλαστρο μπορείς να αντλήσεις κάποια ποσότητα για να μην είναι υπερφορτωμένο.

Συνήθως αυτά σε απασχολούν στην αρχή, αν θηλάζεις καιρό απλά το συνηθίζεις :wink:

Εχμ..προσπάθησα να το αποφύγω αλλά θα γίνω πιο συγκεκριμένη: απαγορευμένη ζώνη για το στόμα του άντρα εννοούσα, δεν θα τρέξει γάλα αν το βάλει στο στόμα του;

Όσο για την επιθυμία, κατανοητό αυτό που λέτε αλλά εμείς είχαμε 9 ολόκληρους μήνες αποχή λόγω αποκόλλησης, οπότε καταλαβαίνετε.. :oops:

Εχμ..προσπάθησα να το αποφύγω αλλά θα γίνω πιο συγκεκριμένη: απαγορευμένη ζώνη για το στόμα του άντρα εννοούσα, δεν θα τρέξει γάλα αν το βάλει στο στόμα του;

Αν ξέρει να θηλάζει, θα πιει και γάλα, αν δεν ξέρει θα αρκεστεί στο πιπίλισμα! Εξαρτάται από τις επιθυμίες του!!!

(γνωστός μου γιατρός με δίδυμα έβαζε στον καφέ του μόνο μητρικό γάλα για όσο διάστημα το είχε διαθέσιμο!!!)

Διαφημίσεις

Αν ξέρει να θηλάζει, θα πιει και γάλα, αν δεν ξέρει θα αρκεστεί στο πιπίλισμα! Εξαρτάται από τις επιθυμίες του!!!

(γνωστός μου γιατρός με δίδυμα έβαζε στον καφέ του μόνο μητρικό γάλα για όσο διάστημα το είχε διαθέσιμο!!!)

Ευτυχώς που δεν θα χρειάζεται και ρέψιμο !!!!!!!! :D:lol::D

WLn5p2.png

:lol:

Η γυναίκα του αντλούσε για να αφήνει γάλα στα δίδυμα όταν έλειπε για τη δουλειά. Αυτός λοιπόν άνοιγε το ψυγείο και έβλεπε το γάλα στο μπιμπερό. Έπαιρνε κι έβαζε λίγο στον καφέ του!

:lol:

Η γυναίκα του αντλούσε για να αφήνει γάλα στα δίδυμα όταν έλειπε για τη δουλειά. Αυτός λοιπόν άνοιγε το ψυγείο και έβλεπε το γάλα στο μπιμπερό. Έπαιρνε κι έβαζε λίγο στον καφέ του!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Απο την παραγωγη στην καταναλωση!

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol:

κορίτσια νομίζω πως με τον καιρό όλες βρίσκουμε τόσο την όρεξη μας και πάλι... όσο και τις απαντήσεις!!

άσε που με τον άντρα βοηθό το πράγμα πάιρνει το δρόμο του :D

(εγώ πχ στις αρχές ένοιωθα άβολα :oops: όταν έτρεχε από μόνο του και έτσι δεν έβγαζα το σουτιέν...(σικ ε;;;)) αλλά μετά το ξεπέρασα ΚΑΙ αυτό :lol: !!!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

παντως κορίτσια και ο δικός μου άντρας δοκίμασε κατευθείαν απο την ''πηγη'' , τυχαία :oops: Ξαφνίαστηκε αλλά δεν είπε τιπότα γιατι δεν ήταν κατάλληλη στιγμή... :lol: Μόλις εχθες μου το είπε που του είπα για τον γιατρό. Ξεδίψασε απο ότι μου είπε λίγο εκείνη τη στιγμή.... :wink:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

παντως κορίτσια και ο δικός μου άντρας δοκίμασε κατευθείαν απο την ''πηγη'' , τυχαία :oops: Ξαφνίαστηκε αλλά δεν είπε τιπότα γιατι δεν ήταν κατάλληλη στιγμή... :lol: Μόλις εχθες μου το είπε που του είπα για τον γιατρό. Ξεδίψασε απο ότι μου είπε λίγο εκείνη τη στιγμή.... :wink:

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

• 4 months later...

Συγγνώμη που επαναφέρω ένα παλιό θέμα αλλά θέλω να ξεσπάσω τα νεύρα μου για αυτό που μου συμβαίνει εδώ και 8μιση μήνες που είμαι μαμά.

Μου είναι αισθητικά αποκρουστικό να τρέχουν γάλατα όταν κάνω σεξ και/ή να θηλάζει ο άντρας μου. Ως εκ τούτου έχω ξεχάσει τι θα πει οργασμός όλον αυτό τον καιρό και σχεδόν το ίδιο έχει συμβεί και στον άντρα μου .....εκτός αν έχει βρει άλλη σύντροφο ο δύστυχος......

Θέλω όταν οποιοσδήποτε ειδικός ενημερώνει για θέματα θηλασμού να ενημερώνει και για τις συνέπειες στη σεξουαλική ζωή της μαμάς.

ααααααααααααααααααααααααααααααααα

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Για πρώτη δημοσίευση σε βρίσκω πολύ απελπισμένη :lol::lol:

Και εγώ περιμένω τη μεγάλη μέρα που θα πάω στις 40 μέρες περίπου στη γυναικολόγο μπας και μου δώσει το ελεύθερο !

Η όρεξη έχει αυξηθεί κατακόρυφα πάντως παρά το θηλασμό

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Κορίτσια κακά τα ψέμματα, το στήθος παύει να είναι και τόσο ερωτογενής ζώνη ή μέσον πρόκλησης για το σύζυγο όταν είναι φόρα παρτίδα 15 ώρες το 24ωρο, όταν επιτελεί το θαυμαστό και ιερό σκοπό της θρέψης του μωρού, όταν τρέχουν τα γάλατα, όταν το μωρό τραβάει τη θηλή και την κάνει λάστιχο, όταν την ώρα που το κάνεις, αυτό ξυπνάει και πεινάει και πρέπει να τρέχεις να πλένεσαι, όταν το σέξι νυχτικό σου γίνεται μούσκεμα αν δεν βάλεις επίθεμα, τί να λέμε τώρα :!::D

και δε λέω πως αν δεν θηλάζεις εξαντλείς και το Καμασούτρα, πάει το πήρα πια απόφαση ένα μωρό είναι αντιλιμπιντικό και γι' αυτό, εξόχως αντισυλληπτικό.

με την καλή έννοια πάντα... :lol:

Κοριτσια ο δικος μου στο παρελθον ειχε κολλημα με το στηθος μου,μη φανταστειτε οτι ειχα τα τελεια boobies,καμμια σχεση,ισα-ισα που ηταν και μικρα και γενικα πορρω απειχαν απο της Pamela!!! Εχει ομως ο κυριος ενα κολλημα με το στηθος γενικοτερα!!! :oops::oops::oops:

Τωρα,οσες φορες ειμαστε σε φαση γουτσου-γουτσου (οχι συχνα,ειν΄η αληθεια,γιατι κι εγω δεν εχω και τρελλη ορεξη αυτον τον καιρο,μαλλον λογω ορμονων θηλασμου ε; ) τον πιανει φοβος οτι δεν κανει να "πειραξει" το στηθος (τους "βυζους" οπως το λεμε χαιδευτικα) γιατι ειναι το φαι του μωρου και μπορει να το μολυνει!!! Εντωμεταξυ απο ο,τι μου εξομολογηθηκε δεν το βρισκει και ιδιαιτερα σεξυ τωρα που το βλεπει ολη την ωρα εξω και στο στομα του μωρου,αλλα με λιγο "ζεσταμα" παιρνει μπρος κι αυτος,τι να κανει!!! :lol::lol::lol: Δηλαδη παντως,Αγλαια,δεν τρεχει τιποτα αν πανω στο "γουτσου" ρουφηξει κι ο ανηρ λιγο γαλατακι; Δεν αποτελει κινδυνο για το μωρο; Συγγνωμη ρε κοριτσια που τα γραφω ετσι χυμα,αλλα,γυναικες ειμαστε,καταλαβαινομαστε σε καποια πραγματα!!! Daddycool,εσυ που εισαι ο ανδρας της παρεας τι λες για ολα αυτα; Ελπιζω να μη σε εχουμε σοκαρει!!! :oops::lol::oops::lol::oops::lol:

Αν έχεις θηλάσει πριν, δεν τρέχει γάλα. Αν έχεις θήλαστρο μπορείς να αντλήσεις κάποια ποσότητα για να μην είναι υπερφορτωμένο.

Συνήθως αυτά σε απασχολούν στην αρχή, αν θηλάζεις καιρό απλά το συνηθίζεις :wink:

Θηλαζω καιρο αλλα το γαλα παλυ που κ που τρεχει, ο,ποτε για το στομα του αντρα μου ειναι απαγορευμενη ζωνη :lol:

as1cA6A-O4x1210MzAwNjM2bHw1MDUwMDRkfEtvbnN0YW50aW5vcyBlaW5haQ.gif

Ι've breastfed my boy 2yrs1day

Δηλαδη παντως,Αγλαια,δεν τρεχει τιποτα αν πανω στο "γουτσου" ρουφηξει κι ο ανηρ λιγο γαλατακι; Δεν αποτελει κινδυνο για το μωρο;

Κανένας κίνδυνος! :wink: