Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1985!!!ΘΥΜΑΣΤΕ?

Recommended Posts

να πω κάτι που ίσως έχει ξαναγραφτεί...

Θυμάστε την ασπρόμαυρη τηλεόραση... χωρίς τηλεκοντρόλ, που για να αλλάξεις κανάλι έπρεπε να σηκώσεις τον πωπό σου από τον καναπέ, για να δεις το μόνο άλλο κανάλι που υπήρχε(ή που έπιανε η αρχαία κεραία σου;);

Θυμάστε τα πρώτα επεισόδεια της Τόλμης και Γοητείας;

Θυμάστε τα ορίτζιναλ στρουμφάκια και όχι αυτή τη μεταγλωτισμένη σαχλα;

Συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι, αλλά δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα

Γεννημένη το 1980...

kr3fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 117
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καααλααα...ωραιο θεμα..

αν και τα ειπε ολα η ελενα32..

μου λειπουν κυριως τα σαββατοβραδα με την ελληνικη ταινια που καθομασταν ολη η οικογενεια..

το κυριακατικο κοτοπουλο στον φουρνο ,με πατατες..

η κ ελενη απεναντι που καθε που νυχτωνε εβγαινε στο μπαλκονι και φωναζε..κωστακηηηηηηη

το λαστιχο..

οι ΝΚΟΤΒ

οι συμοριες με τα ποδηλατα

τα μηλα, τα στρατιωτακια ακουνητα αμιλητα αγελαστα

τοσα πολλα...

1978

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια τι μου θυμήσατε. Πως και πως περιμέναμε το Σάββατο βράδυ για να φάμε κανένα σάντουιτς και καμιά πάστα..Τα πάρτυ που κάναμε στις γιορτές ή στα γενέθλια μας στα σπίτι και όχι στους παιδότοπους. Και όταν αρχίσαμε να πηγαίνουμε γυμνάσιο που περιμέναμε πως και πως να πάμε σε κάποιο πάρτυ για να δούμε τους καλούς μας και σπαρταρούσε η καρδιά μας να χορέψουμε κανένα μπλουζ για να μας αγκαλιάσουν λίγο (θυμηθείτε το nothing gonna change my love for you).

Το ωράριο των γονιών μας σε κάθε έξοδο. Στις 7.30 θυμάμαι βγαίναμε και στις 9.30 επιστρέφαμε. Και να αργούσαμε και κανένα λεπτό τα ακούγαμε κιόλας..

Θυμάμαι τότε που ξεκίνησε η τόλμη και γοητεία αν τυχόν και έβγαινες κατά τις 2.00-2.30 το μεσημέρι έξω, άνθρωπος δεν περπατούσε. Τι τρέλα τότε. Όλοι για αυτό μιλούσανε...Αν και μετά έγινα φανατική της Santa Barbara (Ήντεν, Κρουζ..).

Είναι τόσα αυτά που μπορεί να γράψει κάποιος για εκείνα το όμορφα και αθώα χρόνια.

Γεννημένη το 1978

Και όταν αρχίσαμε να πηγαίνουμε γυμνάσιο που περιμέναμε πως και πως να πάμε σε κάποιο πάρτυ για να δούμε τους καλούς μας και σπαρταρούσε η καρδιά μας να χορέψουμε κανένα μπλουζ για να μας αγκαλιάσουν λίγο (θυμηθείτε το nothing gonna change my love for you)

Αλήθεια...πόσα παιδιά σήμερα.. 15..16 ή και 17 χρονών..περιμένουν πως και πως τα πάρτυ για να νιώσουν αυτή την αγωνία που νιώθαμε εμείς.Πόσα παιδια σε αυτη την ηλικία σπαρταράει η καρδιά τους για ένα μπλούζ??

Νομίζω πως θα απαντήσω μόνη μου..και η απάντηση ειναι ΚΑΝΕΝΑ! Δυστυχώς! :( Απο τη μια χαίρομαι που ζήσαμε σε αυτήν την αθώα ακόμα εποχή..απο την άλλη θλίβομαι γιατι..τα δικά μας παιδιά φοβάμαι δεν θα ζήσουν ποτέ όλα αυτά τα συναισθήματα που σε κάνουν παιδι..έφηβο...

Γεννημένη το 1979.

ΕΥΧΗ:Μακάρι οι επόμενες γενιές να νοσταλγήσουν κάτι απο το ρομαντισμό που ζήσαμε εμείς..και να προσπαθήσουν να το αναβιωσουν..μακαρι!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

ΕΥΧΗ:Μακάρι οι επόμενες γενιές να νοσταλγήσουν κάτι απο το ρομαντισμό που ζήσαμε εμείς..και να προσπαθήσουν να το αναβιωσουν..μακαρι!

Το ίδιο θα ευχηθώ κι εγώ αν και το βλέπω κάπως χλομό :cry::cry::cry:

Γεννημένη το 1977

Η ζωή μου όλη .....

Θυμάμαι το σεισμό του 1981... πόσο πολύ κουνηθήκαμε!!!

Θυμάμαι στην πρώτη δημοτικού που αγοράζαμε κάτι γαριδάκια σε άσπρο σακκουλάκι, και κόστιζαν 5 δραχμές.

Θυμάμαι πως βλέπαμε Νιλς Χόλγκερσον μανιωδώς, και μετά κάναμε αναπαράσταση, ότι πετούσαμε σαν τις αγριόχηνες :lol:

Θυμάμαι τα αμέτρητα βιντεοκλάμπ που είχαν ξεφυτρώσει σε απίθανα σημεία, κι εμείς να τρέχουμε να νοικιάσουμε πρώτοι τις κασέτες με το Μικρό μου Πόνι.

Θυμάμαι που σοκαριζόμασταν όποτε βλέπαμε 16χρονα να φιλιούνται, και μας φαινόταν τόσο μα τόσο αηδιαστικό....

Θυμάμαι που αγοράζαμε κάτι χαλκομανίες (Κολλητήρια τις έλεγαν) και τις κολλάγαμε στα νύχια μας - γιατί η μαμά δεν μας άφηνε να τα βάψουμε με κανονικό μανό.

Θυμάμαι το μπάσκετ του 1987, είχαμε βγει όλοι στα μπαλκόνια και πανηγυρίζαμε!

Θυμάμαι που στο γυμνάσιο ανταλάσσαμε λευκώματα, και απαντούσαμε σε ερωτήσεις τύπου "ποιόν ηθοποιό θα ήθελες να φιλήσεις και γιατί";

Θυμάμαι ένα αηδιαστικό πράγμα σαν υγρή τσίχλα, που το έλεγαν Βιοχλαπάτσα και το πετάγαμε ο ένας στον άλλον στο σχολείο.... :lol:

Έτος γέννησης 1976

Θυμάμαι που αγοράζαμε κάτι χαλκομανίες (Κολλητήρια τις έλεγαν) και τις κολλάγαμε στα νύχια μας - γιατί η μαμά δεν μας άφηνε να τα βάψουμε με κανονικό μανό.

τι μου θυμισες τωρα?

Διαφημίσεις

μπράβο sabrina, αυτό το θέμα θα ανοίγω όταν δεν θα είμαι

στα πολύ πάνω μου,

θυμάμαι τις κόντρες με την αδερφή μου όταν εγώ γέμιζα τον δικό μου τοίχο με τους Duran-Duran και εκείνη την δική της πλευρά με τους AHA,

όταν βλέπαμε μετά μανίας Μουσικόραμα,

τα φοφίκο (που τα θυμηθήκατε;), kiss, σοκοφρέτα,

τα λευκώματα που μπροστά γράφαμε ''να μην γράφουν αγόρια'',

το πρώτο μας τσιγάρο στο υπόγειο μιας φίλης, όπου μπήκε μια μέρα

ο μπαμπάς της και για να μην δει το τσιγάρο, η φίλη μου το έσβησε στο

στόμα της :shock: ,

την λαχτάρα μας να χορέψουμε ''μπλουζ'' με το αγόρι στην disco,

μόνο για να μας αγκαλιάσει λίγο,

τι ωραία χρόνια...

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

μπράβο sabrina, αυτό το θέμα θα ανοίγω όταν δεν θα είμαι

στα πολύ πάνω μου,

θυμάμαι τις κόντρες με την αδερφή μου όταν εγώ γέμιζα τον δικό μου τοίχο με τους Durran-Durran και εκείνη την δική της πλευρά με τους AHA,

όταν βλέπαμε μετά μανίας Μουσικόραμα,

τα φοφίκο (που τα θυμηθήκατε;), kiss, σοκοφρέτα,

τα λευκώματα που μπροστά γράφαμε ''να μην γράφουν αγόρια'',

το πρώτο μας τσιγάρο στο υπόγειο μιας φίλης, όπου μπήκε μια μέρα

ο μπαμπάς της και για να μην δει το τσιγάρο, η φίλη μου το έσβησε στο

στόμα της :shock: ,

την λαχτάρα μας να χορέψουμε ''μπλουζ'' με το αγόρι στην disco,

μόνο για να μας αγκαλιάσει λίγο,

τι ωραία χρόνια...

εγω ειμαι με την αδερφη σου!!! μορτεν χαρκετ φορ εβερ!!!! κατω οι κατουραν-κατουραν!!!

fistikaki, που θυμάσαι και ονόματα, τον δικό μου στους Duran

τον έλαγαν John κάτι, και δεν τον άλλαζα με τίποτα,

έστειλα και γράμμα μια φορά στον Γαρδέλη,

και ο άχρηστος μου έστειλε αυτόγραφο...απογοητεύτηκα πολύ

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Ουου φοφίκο... τέλειααααα!!! Πράσινο σακκουλάκι μ' ένα σκιουράκι απ' έξω....

Και συλλογές με αυτοκόλλητα, που ψάχναμε να βρούμε τα "σπάνια" και να τα κολλήσουμε στα άλμπουμ!!!

Και ο "Ιππότης της Ασφάλτου" με τον ΚΙΤ του (όλοι θέλαμε ένα ΤΕΤΟΙΟ αυτοκίνητο)!!!

Διαφημίσεις

ουάου, με τρέλανες τώρα,

john taylor for ever!!!!!!!!!!!

Αιώνια λάτρης των 80΄s δηλώνω κι εγώ..

Με τις βάτες (που στηρίζαμε στις τιράντες του σουτιέν), τα πουλόβερ νυχτερίδα, τα σκουλαρίκια κρίκους που χωράγαν και παπαγάλο, τα πετροπλυμένα τζην, τα baggy τζην, τα δερμάτινα περφέκτο, τα παπούτσια sea&city, τις γκέτες, το μαλλί χαίτη με φούντα στο κούτελο (βλ. Bonnie Tayler),

τον Bill Cosby, τον Αlf τον εξωγήινο, τους Sallivans, τους Dukes, το Who's the boss, το Family Ties με τον Michael Fox, όπως επίσης το Flashdance, το Footloose, το Βack to the future, Teen wolf... και τόσα άλλα....

Τα μπλουζ, τις ντισκομπάλες, το "πρόγραμμα" της Αυτοκίνησης, τις ντίσκο Divina και Vogue..

Άλλά πάνω απ΄όλα τη θεϊκή εκπομπή ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ!!

morten harket, λεμε....... :evil::evil:

καλά, εσύ πρέπει να γνωρίσεις την αδερφή μου,

είχε ένα τετράδιο ''εκατόφυλλο'', όπου έγραφε τους στίχους

από όλα τα τραγούδια του Παπακωνσταντίνου, και κάτω από κάθε τραγούδι,

κότσαρε και μια φωτογραφία του Μόρτεν-πως τον λες

πώς τους συνδύαζε αυτούς τους δύο;

θυμαστε εναν με μαλλια που το παρουσιαζε? και μετα το παρουσιαζε ο Κορκολης για ενα φεγγαρι!!! (κι αυτος με μαλλια!!! πολλααααααα μαλλια!!!)

θυμαστε εναν με μαλλια που το παρουσιαζε? και μετα το παρουσιαζε ο Κορκολης για ενα φεγγαρι!!! (κι αυτος με μαλλια!!! πολλααααααα μαλλια!!!)

Όλοι είμασταν φουντοκεφάλες τότε!!

(Που να σου δείξω φωτογραφία μου!.. :oops::lol: )

Και τις θρυλικές μουσικές των:

Cyndi Lauper, Kate Bush, Simple Minds, Wet-Wet-Wet, Howard Jones, Living in a box, Spandau Ballet, Wham, και φυσικά Α-Ηα και Duran Duran (με ιδιαίτερες καψούρες σε Morten Harket και John Taylor αντίστοιχα όπως προείπαν και κάποιες ψυχές..).

(Α, και γεννημένη το 1972..)

http://www.youtube.com/watch?v=7iWIITLKEMM

Βρε που το θυμηθηκατε το μουσικόραμα? Ειστε φοβερές!

Εντονες αναμνήσεις έχω και γω από τα λευκώματα που ανταλλάσαμε,

απο τον τότε αγαπημένο μου Paul Young

Δεν μου άρεσαν τότε οι Duran Duran προτιμούσα τους Α-ΗΑ

Παίζαμε στο δρόμο ρακέτες..... (σε συνοικία του Πειραιά)

Κοπάνα στο Πασαλιμάνι "Πασαρέλα" όσες συχνάζατε τον θυμάστε τον Βασιλάκη?

Ταινία το 9 1/2 εβδομάδες...και ο Joe Cocker να τραγουδά you can leave your hat on...

Τα μπουγελώματα όταν τελείωνε η σχολική χρονιά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...