Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ψυγειο με εξωτερικο βρυσακι

angioletto

Recommended Posts

Καλημερα σας,σκεφτομαι να αγορασω ενα ψυγειο lg,inox με εξωτερικο βρυσακι.Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για το εξωτερικο βρυσακι:βολευει?ειναι χρησιμο?πως καθαριζεται?Οποιαδηποτε συμβουλη θα μου φανει χρησιμη!Ευχαριστω

Διαφημίσεις

΅Εχουμε ένα BOSCH με εξωτερικό βρυσάκι, αν είναι το ίδιο τότε μπορώ να σε βοηθήσω! Καθαρίζεται πανεύκολα και είναι πολύ χρήσιμο (έχει από μέσα δοχείο για το νερό που πλένεται).

Εχει ένα μείον βέβαια, αν αποφασίσεις πως δεν θα το χρησιμοποιείς πιάνει πολλά ράφια χώρο.

Πλέον δεν το χρησιμοποιούμε γιατί πήραμε ψύκτη νερού που το θερμαίνει κιόλα. Ετσι πάει ο χώρος στο ψυγείο!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Εμείς έχουμε ένα LG με εξωτερικό βρυσάκι (όχι inox) και να σου πω την αλήθεια έχουμε μετανιώσει που το πήραμε. Βέβαια μένουμε στην Αγγλία οπότε σπάνια έχουμε ανάγκη για κρύο νερό. Μετά από τόσα χρόνια εγώ να σου πω την αλήθεια σιχαίνομαι να χρησιμοποιήσω το βρυσάκι. ΟΚ το δοχείο το πλένεις, αλλά τα σωληνάκια; Και φυσικά το άλλο θέμα είναι ότι χάνεις δυο ράφια στην πόρτα του ψυγείου.

Νομίζω ότι στα αμερικάνικα ψυγεία που είναι δίπορτα δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά στα μονά ψυγεία το δοχείο πιάνει δυσανάλογα πολύ χώρο. Τώρα βέβαια εξαρτάται και από τη χρήση που θα κάνεις.

Κατά τ' άλλα είναι πολύ καλό ψυγείο, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Τα σωληνάκια βρυσάκια κτλ και όλα τα εξαρτήματα που δε βγαίνουν απολυμαίνονται αν αφήσεις να περάσει από μέσα ξυδόνερο και μετά νερό. Σα να βάζεις να πιεις πολλάαααααααααα ποτήρια νερό από το διάλυμα αυτό και μετά είσαι ΟΚ. Φυσικά δεν το πίνεις :lol:

ΥΓ κι εμάς ινοξ είναι, αν θες να το καθαρίζεις διαρκώς πάρε το ίνοξ ;)

Εγώ παλι από το δίπορτο ψυγείο μας, μόνο το βρυσάκι και τα παγάκια εχω ευχαριστηθεί! Δε μου αρέσει το διπορτο για τους χωρους του, αλλά επειδή πίνουμε οικογενειακώς κρύο νερό, εχω ξετρελλαθεί με το βρυσάκι. Και παγάκια και θρυμματισμένο πάγο στη στιγμή! Ο άντρας μου μάλιστα σύνδεσε το βρυσάκι του ψυγείου με το φίλτρο νερού (έχουμε ενα reverse osmosis) και ετσι (θεωρητικά τουλάχιστον) πινουμε και ποιοτικό κρύο νερό!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!Νομιζω οτι θα καταληξω σε ενα Bosch,inox,antifinger χωρις βρυσακι.Τελικα μαλλον ειναι θεμα συνηθειων που εχει η καθε οικογενεια.Και παλι σας ευχαριστω!

μη νομίζεις, και οι συνήθειες χτίζονται! Εχεις βρυσάκι σου αρέσει, δεν έχεις δεν το αναζητάς! Καλές αγορές! Τα BOSCH είναι πολύ ΟΚ ψυγεία, το έχουμε ευχαριστηθεί πολύ, κι έχει μεγάλο χώρο, άσχετα που το βρυσάκι τρώει 2 ράφια.

ΥΓ κι εμάς ινοξ είναι, αν θες να το καθαρίζεις διαρκώς πάρε το ίνοξ ;)

Χαχαχαχαχαχα :lol:

Θα το δοκιμάσω αυτό με το νερόξυδο. Μήπως θυμάσαι αναλογίες;

Χαχαχαχαχαχα :lol:

Θα το δοκιμάσω αυτό με το νερόξυδο. Μήπως θυμάσαι αναλογίες;

δε χρειάζονται αναλογίες μωρέ, το ξύδι είναι φυσικό αντισυπτικό,

πάρε άσπρο να το έχεις για ό,τι δεν πλένεται,

πχ τους ξύλινους μύλους για το αλατοπίπερο σε ξυδόνερο τους βάζω, ξύδι με σόδα βάζω στο πλυντήριο ρούχων και κάνω πλύση στους 90μετά από χαλάκια-παπούτσια,

ξύδι με νερό στο ψυγείο που λέγαμε.

Και για μέσα στο ψυγείο είναι άψογο το ξύδι. Το κάνει λαμπίκο. Και για τα λαχανικά που είναι με χώμα, ειδικά αν είσαι έγγυος...

Καλά μου φαίνεται τα ξέρεις ήδη, αλλά στα λέω να νιώσω κι γω λίγο χρήσιμη σε σένα χαχαχαχ εδώ μου κοιμίζεις το παιδί, έτσι θα σε αφήσω? :lol:

Σε ευχαριστώ πολυ΄κι από εδώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...