Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κρεμαστο περιστρεφομενο κουνιας ποιο?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Το δικο μας ηταν το rainforest απο τη fisher parice. Το καλυτερο του ειναι οι ηχοι απο το δασος, ακους κουκουβαγιες, βατραχακια, ζωακια και φυλλα που τα φυσα ο ανεμος και τη νυχτα νομιζεις οτι εισαι στο δασος. Εχει και μουσικες αλλα οι ηχοι του δασους ειναι μακραν καλυτεροι. Αρεσε πολυ και στα δυο παιδια μου και τα βοηθουσε να κοιμηθουν πολυ ωραια (η μουσικη τα ενοχλουσε και τα ξυπνουσε)

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Να σας ρωτησω κ γω....ποσο μηνων πρεπει να ειναι το μωρο για να βαλουμε το κρεμαστο περιστρεφομενο? Ρωτω γιατι εμας η μπεμπα θα γινει 2 μηνων σε 10μερες...η κουνια ακομα ειναι στην πανω πανω θεση...1.αρα τωρα μπορουμε να το βαλουμε? Και σε ποιο σημειο?Ακριβως πανω απο το κεφαλι της???Δε νομιζω...Ή ισως στο σημειο που τελειωνει η παντα στην κουνια? ...και 2. Ποτε κατεβαζουμε την κουνια πιο χαμηλα?Οταν το μωρο αρχιζει να μπουσουλα?Να στεκεται στα ποδια του?Τοτε επειδη θα σηκωνεται ορθιο, το βγαζουμε το κρεμαστο περιστρεφομενο? Σας ζαλισα...συγγνωμη αλλα σαν νεα μαμα οι αποριες ειναι αφθονες!!!!ευχαριστω!!:P

Εγω το ειχα στη μεση της κουνιας. Το μωρο δεν μπορει να το φθασει τοσο μικρο γιατι δε σηκωνεται.

Οταν αρχισει να γυριζει στο πλαι και να σηκωνει μεσουλα θα καταλαβεις μονη σου οτι πρεπει να κατεβασεις το κρεββατακι πιο χαμηλα. Σκοπος ειναι να μη μπορεσει να πεσει.

Οταν δεις οτι το μομπιλε δεν χρειαζεται πια και φυσικα στεκεται ορθιο το παιδι και το πειραζει το βγαζεις.

Μομπιλε τους ειχα απο νεογεννητα και τους αρεσε πολυ.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Κι εμείς ένα της Φίσερ Πράις είχαμε, αλλά πιο φτηνό, ένα απλό κουρδιστό χωρίς πολλούς ήχους. Πάντως στο μωρό άρεσε, μόνο που έπρεπε συνέχεια να το κουρδίζουμε (ΟΚ σιγά τον κόπο). Νανανά, ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο; Να έχει φως, να έχει τηλεχειριστήριο κλπ;

ΣΤΕΛΛΙ, αυτό ακριβώς που λέει η Βέρα. Εμείς το βάλαμε 2 μηνών περίπου, στο ύψος του κεφαλιού για να μπορεί να το βλέπει. Γύρω στους 6-7 μήνες το βγάλαμε, κάπου τότε κατεβάσαμε και την κούνια στο κάτω επίπεδο.

Διαφημίσεις

οχι δεν ψαχνω κατι συγκεκριμενο απλα επειδη το 1ο δεν το ευχαριστηθηκαμε καθολου φοβαμαι μην κανω παλι λαθος επιλογη. βεβαια μαλλον ειναι στο παιδι. ειχαμε ενα της chicco με κλασσικη μουσικη την οποια ποτε δε συμπαθησε....τσαντιζοταν και οπως καταλαβαινεται δεν κοιμοταν καθολου. εντωμεταξυ για να γυριζει το περιστρεφομενο επρεπε αναγκαστικα να παιζει και η μουσικη οποτε...δεν τα καταφεραμε. οταν αρχισε να σηκωνεται το τραβουσε με δυναμη να το σπασει και τα καταφερε...μαλλον το χε αχτι το παιδι. αργοτερα αποδειχτηκε οτι μας βγηκε "σκυλας" το παιδι (ειναι 2 ετων και τρελενεται για τσαλικη)....μαλλον γιαυτο δεν συμπαθησε την κλασσικη μουσικη χαχαχα

αυτο με τους ηχους του δασους καλο μου ακουγεται!

Μην σε πάρω στο λαιμό μου, εμείς το περιστρεφόμενο το χρησιμοποιούσαμε μόνο όταν το μωρό ήταν ξύπνιο, για να χαζεύει. Στον ύπνο δεν το είχαμε βάλει ποτέ.

Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα αρέσει στο κάθε παιδί και τι όχι. Εμείς είχαμε ένα κουκλάκι-πιθηκάκι που εμένα μου άρεσε πολύ, αλλά ο μπέμπης ούτε να το φτύσει! Το δώσαμε στην μπεμπούλα μιας φίλης μου και ξετρελλάθηκε! Τι να πεις το κάθε παιδί είναι διαφορετικό.

Οι ηχοι του δασους ειναι πολυ διακριτικοι. Οταν ξυπνουσαν τα παιδια το ανοιγα ξανα κι αποκοιμιοντουσαν αμεσως, Μου αρεσε πολυ κι εμενα να τους ακουω. Το μομπιλε εχει και δυο μουσικουλες. Κρεμονται απο αυτο πολυ ομορφα ζωακια, μαιμου, βατραχι και πουλι. Μαλιστα με τα σχεδια αυτα ειχα ζωγραφισει ολο το δωματιο τους. Ενδεχομενως να το εχουν βγαλει τωρα σε πιο προχωρημενη εκδοση.

Αλλα μομπιλε βγαζουν φως και κανουν σχεδια στην οροφη. Αυτα καλα ειναι για να χαζευει λιγο το μωρακι αλλα δεν τα κοιμιζει. Αντιθετα μπορει να τα κραταει ξυπνια.

Διαφημίσεις

Αλλα μομπιλε βγαζουν φως και κανουν σχεδια στην οροφη. Αυτα καλα ειναι για να χαζευει λιγο το μωρακι αλλα δεν τα κοιμιζει. Αντιθετα μπορει να τα κραταει ξυπνια.

Ο γιος της κουμπάρας μου με ένα τέτοιο μόμπιλε κοιμόταν κάθε βράδυ! Εγώ πραγματικά πιστεύω ότι είναι στο παιδί. Αν δεν δοκιμάσεις κάτι, δεν ξέρεις αν και πόσο θα βολέψει.

Sigoyra einai sto paidi. Τα δικα μου παντως δεν κοιμοντουσαν....ειχα ενα τετοιο φωτιστικο στο δωματιο και το αναβα οταν εκλαιγαν για να ξεχαστουν λιγο.

Το δικο μας ηταν το rainforest απο τη fisher parice. Το καλυτερο του ειναι οι ηχοι απο το δασος, ακους κουκουβαγιες, βατραχακια, ζωακια και φυλλα που τα φυσα ο ανεμος και τη νυχτα νομιζεις οτι εισαι στο δασος. Εχει και μουσικες αλλα οι ηχοι του δασους ειναι μακραν καλυτεροι. Αρεσε πολυ και στα δυο παιδια μου και τα βοηθουσε να κοιμηθουν πολυ ωραια (η μουσικη τα ενοχλουσε και τα ξυπνουσε)

Εμεις το εχουμε αυτο...τελειοοοοοοοοοο καλε με τους ηχους του δασους κοιμαμαι εγω ανεταααααααααα:lol::lol::lol::lol: ο μικρος το χαζευει συνεχεια...του αρεσει πολυ...

Ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμουλα 60 ευρω εχει αλλα...χαλαλι τα λεφτα του το αγαπαει πολυ ο μικρος...Κοριτσια οσες θελετε ειλικρινα ειναι τελειο...;)

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

60???? 40 το ειχα αγορασει πριν 5 χρονια. Μπορει να υπαρχει ονλαιν φθηνοτερα.

Εμείς είχαμε ένα της fisher price, πριν 4 1/2 χρόνια περίπου έκανε 70 ευρώ.Είχε τραγούδια, φώτιζε κιόλας αν ήθελες σαν φωτάκι νυκτός, κι έκανε και αστεράκια και φεγγραράκια στο ταβάνι.Μπορούσε και να τραγουδάει και χωρίς να περιστρέφεται και είχε και τηλεχειριστήριο.Φοβερό ήταν.Αν σ' ενδιαφέρει, να ψάξω να βρω το κουτί ποιο μοντέλο ήταν.

Διαφημίσεις

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=347

vera αυτο ειναι?

Ναι! Κι εμείς αυτό έχουμε! Τέλειο!

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Εμείς είχαμε ένα της fisher price, πριν 4 1/2 χρόνια περίπου έκανε 70 ευρώ.Είχε τραγούδια, φώτιζε κιόλας αν ήθελες σαν φωτάκι νυκτός, κι έκανε και αστεράκια και φεγγραράκια στο ταβάνι.Μπορούσε και να τραγουδάει και χωρίς να περιστρέφεται και είχε και τηλεχειριστήριο.Φοβερό ήταν.Αν σ' ενδιαφέρει, να ψάξω να βρω το κουτί ποιο μοντέλο ήταν.

αυτό έχουμε, το πήραμε γιατί γίνεται και φωτιστικό, δηλαδή κάθεται σε κάποιο έπιπλο χωρίς να το προσαρμόσεις στην κούνια.

Να και το λινκ http://www.fisher-price.com/el_GR/product/33085

Συγκεκριμένα εμείς είχαμε λίκνο τόσο καιρό και το περιστρεφόμενο πάνω στη συρταριέρα μας! Τώρα ίσως το προσαρμόσουμε στην κούνια του :D

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

http://www.fisher-price.com/el_GR/product/43907

αυτό εννοώ

μουσικό περιστρεφόμενο, φωτεινό φεγγαράκι

ωραίο κι αυτό, κι αυτό με τα αρκουδάκια που έχουμε τα ίδια κάνει με το δικό σου μόνο που έχει εξτρα "πλεονέκτημα" ότι κάθεται, για όσους δεν έχουν κάγκελα ή κάτι άλλο να το προσαρμόσουν. Επίσης μεταφέρεται.

Ολα ήταν τόσο ωραία που δεν ξέραμε τί να διαλέξουμε! fischer price για πάντα :D

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

κοριτσια ευχαριστω βοηθησατε πολυ...τελικα πηρα αυτο με τους ηχους του δασους ομως...τελεια αυτα με τα αστερια στο ταβανι αλλα επειδη εχω εναν επιτραπεζιο προτζεκτορα παλι της φισερ πραισ για αυτη τη δουλεια προτιμησα το αλλο που και πιο οικονομικο ητανε και εχει την πρωτοτυπια με τους ηχους του δασους που τους ακουσα στο youtube και ειναι πολυ ηρεμιστικοι οντως μιας και με τη μουσικη δεν ειχαμε επιτυχια στον 1ο γιο. ελπιζω να του αρεσει του γλυκουλη μου!!!

• 2 months later...

ο μικρος μου ειναι 5 μηνων τωρα.δεν του ειχα βαλει κρεμαστο στην κουνια γτ νομιζα πως ηταν για πιο μεγαλα μωρα.και εψαχνα τωρα στο ιντερνετ ναγορασω καποιο.αλλα αποτι διαβασα σε τετοια ηλικια τα βγαζετε απο τις κουνιες.μηπως να ψαξω για κανενα αλλο παιχνιδακι πιο καταλληλα για την ηλικια που ειναι ? και αν ναι τι μου προτεινετε?

fTbrp3.png

ο μικρος μου ειναι 5 μηνων τωρα.δεν του ειχα βαλει κρεμαστο στην κουνια γτ νομιζα πως ηταν για πιο μεγαλα μωρα.και εψαχνα τωρα στο ιντερνετ ναγορασω καποιο.αλλα αποτι διαβασα σε τετοια ηλικια τα βγαζετε απο τις κουνιες.μηπως να ψαξω για κανενα αλλο παιχνιδακι πιο καταλληλα για την ηλικια που ειναι ? και αν ναι τι μου προτεινετε?

καλημερα!το κρεμαστο περιστρεφομενο απο την εμπειρια μου οντως ειναι συνηθως εως 5 μηνων. Πριν λιγο καιρο ομως, κι ενω ειχε απογοητευτει ο μικρος που του το βγαλαμε, μας εφεραν ενα μικρο μουσικο παιχνιδι, το οποιο μπορει να μπει κ στα καγκελα της κουνιας αλλα κ στο ριλαξ, παντου. τον εχει ενθουσιασει παρα πολυ κ δεν ειναι με μπαταριες απλα το κουρδιζουμε.

το βρηκα : http://www.the-toy.gr/catalog/el.html

σελ.26-27 κωδ.89230 μουσικο ραδιοφωνο!το λατρευει!!!

3otVp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...