Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΩΡΟ ΝΟΝΟΥ & ΝΟΝΑΣ

ssidi

Recommended Posts

εμενα το μωρο θα το βαπτισει η ανιψια μου,που ειναι μολις 13 χρονων,...τι δωρο να της παρω,;

13 χρονων πολυ μου αρεσουν οι μικρες ηλικιες

ο μητροπολιτης μας εχει βαλει οριο να ειναι πανω απο 15 η 17 αν θυμαμαι καλα

ρωτησε την μηπως θελει κατι συγκεκριμενο

εγω τους ρωτησα τους κουμπαρους μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 412
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα που θα παντρέψουμε ένα ζευγάρι και θα βαφτίσουμε το παιδάκι τους, ζητήσαμε μια ψηφιακή κάμερα. Σκεφτήκαμε ότι με τα παιδιά έχουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές που αξίζει να τις καταγράψουμε (παρελάσεις, σχολικές γιορτές, αποφοιτήσεις...καλά το παρατράβηξα!).

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Εμείς πάντως όταν γίναμε νονοί το ζευγάρι που ήξερε ότι είχαμε προγραμματίσει μετά την βάφτιση ένα ταξιδάκι στην Κων/λη εν όψει F1, μας πρότεινε να μας κάνει δώρο τα εισιτήρια του αγώνα.... πραγματικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ (και αξέχαστο) δώρο... τα έχω φυλάξει σαν κόρη οφθαλμού !!!

τελειο δωρο!!!!

αν και θα προτιμουσα Ιταλια:rolleyes::rolleyes:!!

668bab1939.png

το δώρο της νονάς το πήραμε, πολύ ωραίο σετ Swarovsky, όμως το αμπαλάζ δεν είναι το κλασικό με το...διάφανο κουτί. Και ξέρω, είναι λίγο παλιομοδίτικο, αλλά αν θες πραγματικά να το προσφέρεις στην εκκλησία, τι γίνεται; πού μπορώ να βρω κουτί συσκευασίας;

...ο κόσμος των μεγάλων γίνεται πολύ πιο ωραίος όταν ανακατεύεται με τον κόσμο των παιδιών...

το δώρο της νονάς το πήραμε, πολύ ωραίο σετ Swarovsky, όμως το αμπαλάζ δεν είναι το κλασικό με το...διάφανο κουτί. Και ξέρω, είναι λίγο παλιομοδίτικο, αλλά αν θες πραγματικά να το προσφέρεις στην εκκλησία, τι γίνεται; πού μπορώ να βρω κουτί συσκευασίας;

Μπορείς να πας σε κάπιο μαγάζι με υαλικά και να ζητήσεις να σου φτιάξουν την μπομπονιέρα. έτσι το λέμε εμείς εδώ... Εγώ είχα πάει στα Costa Boda και μου έφτιαξαν μια πολύ ωραία μπομπονιέρα (20 ευρώ στοίχισε).

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

εμεις στο γαμο ειχαμε παρει ενα σετ στην μια κουμπαρα και ενα ρολοι στην αλλη και επειδη δεν μου αρεσουν καθολου τα διαφανα κουτια πηγαμε τα δωρα εκει που μας εφτιαξαν τις μπομπονιερες και τα εκαναν με τουλι και διχτυ και λουλουδακια φυσικα με τα κοφετα τους πολυ εντυπωσιακες και παιχνιδιαρικες και το κυριοτερο στο υφος του γαμου...κατι τετοιο σκεφτομαι και για το δωρο της νονας φετος μονο το δωρο του κουμπαρου με προβληματιζει που ειναι πινακας δενξερω καν και αν θα το παω στην εκκλησια.σκεφτομαι ομως να βαλω ενα κουτι με μια καρτα μεσα που να αναγραφει το δωρο γιατι να εχει ο ενας το δωρο εκει και ο αλλος οχι μου κανει καπως θα τα δουν και γνωστοι και συγγενεις και θα λενε στον εναν πηραν δωρο?εχετα καμια καλη ιδεα?

εμεις στο γαμο ειχαμε παρει ενα σετ στην μια κουμπαρα και ενα ρολοι στην αλλη και επειδη δεν μου αρεσουν καθολου τα διαφανα κουτια πηγαμε τα δωρα εκει που μας εφτιαξαν τις μπομπονιερες και τα εκαναν με τουλι και διχτυ και λουλουδακια φυσικα με τα κοφετα τους πολυ εντυπωσιακες και παιχνιδιαρικες και το κυριοτερο στο υφος του γαμου...κατι τετοιο σκεφτομαι και για το δωρο της νονας φετος μονο το δωρο του κουμπαρου με προβληματιζει που ειναι πινακας δενξερω καν και αν θα το παω στην εκκλησια.σκεφτομαι ομως να βαλω ενα κουτι με μια καρτα μεσα που να αναγραφει το δωρο γιατι να εχει ο ενας το δωρο εκει και ο αλλος οχι μου κανει καπως θα τα δουν και γνωστοι και συγγενεις και θα λενε στον εναν πηραν δωρο?εχετα καμια καλη ιδεα?

Γιατί δε τα δίνεις και στους 2 πρίν τη βάπτιση;

iyuNp3.png4hNCp3.png

ετσι κι αλλιως στο σπιτι μας θα ειναι εκεινες τις μερες γιατι μενουν σε νησι απλα μ'αρεσει να ειναι στην εκκλησια.

Επειδή δε θες να δημιουργηθεί πρόβλημα στην εκκλησία το πρότεινα.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Εμείς που βαφτίζουμε τη μικρή μας τη Κυριακή πήραμε στο νονό της ένα ρολόι αξιας 200€!

Αναλόγως και τί θέλετε εσεις να πάρετε....

Πάντως ένα δώρο απο 150 - 200€ είναι αρκετά καλό!!!!

ειναι ζευγαρι και θα το βαφτισουν και οι δυο. και εγω ρολοι ελεγα αλλα δυο θα μου βγουν πολλα.Για το σπιτι παιρνουν κατι? ή τι αλλο να παρω? το εχω αφησει τελευταια στιγμη και εχω πελαγωσει:(

Συνήθως σε ζευγάρια παίρνουν κάτι για το σπίτι τους γιατί είναι πολλά τα λεφτά να πάρεις κάτι ξεχωριστά στον καθένα!

Θα μπορούσες να τους ρωτήσεις για το τί χρειάζονται ή τι προτιμούν. Βέβαια μ'αυτό τον τρόπο περιορίζεσαι, γιατί μπορεί να είναι κάτι ακριβό αυτό που θα σου πούν!!!

Απο την άλλη μπορείς να επιλέξεις εσύ κάποια μικροσυσκευή ηλεκτρική, κάποιο φωτιστικό δαπέδου, κάποιο σερβίτσιο φαγητού ή μαχαιροπήρουνα, υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές όμορφες και οικονομικές!!!

Διαφημίσεις

Πάρε κάτι για το σπίτι.Αλλιώς δύο ρολόγια,αξίας μέχρι 150? έκαστο.Αλλιώς στη γυναίκα ένα κόσμημα και στον άντρα ρολόι.Όρισε ένα σταθερό ποσό που έχεις τη δυνατότητα να ξοδέψεις και πορεύσου με αυτό.

Η βιντεοκάμερα πολύ καλή λύση.

[/url]

εμείς του αγοράσαμε ψηφιακή κορνίδα 15'' (περίπου 200 ?) ή οποία εκτός απο φωτο που μπορείς να φορτώσεις παίζει βιντεο και mp3 αρχεία και του δωσαμε επίσης ένα στικάκι με όλες τις φωτο απο την βάφτιση και όχι μόνο .. (φωτο και βίντεο του παιδιού απο τη γέννησή του μέχρι εκεινη τη μέρα καθε τόσο μας φέρνει και το στικάκι και ανανεώνουμε τα αρχεία με νεες φωτο και βιντεάκια ) την έχει στο σαλόνι του και καμαρώνει ο νονός μας το ζουζούνι του ...

Με το καλό η βάπτισή σας!

όταν είχα γίνει νονά μου πήραν ένα μίξερ της kenwood inox πανεμορφο και χρηστικό, το έχω 6 χρόνια τώρα. Ψηφιακές κορνίζες, λαπτοπ κλπ μου φαίνονται λίγο αναλώσιμα. Βέβαια όταν είναι άντρας ο νονός τι θα πάρεις...μάλλον ρολόι.

Γιατί δεν τους ρωτάς μπορεί να σου πουν κάτι που τους λείπει πραγματικά.Εμάς η νονά μας μας είπε ότι θέλει ασημένιο βραχιόλι.Και μας στοίχισε τελικά 130 ευρώ.Μας βγήκε λίγο φτηνό αλλά ήταν πολύ ιδιαίτερο γιατί έχει κ περίεργο στυλ.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

εμείς πάλι τη βγάλαμε "φτηνά" έχοντας βρεί προσφορά διαμονής σε πολύ καλό ξενοδοχείο στο Πήλιο - κι εμάς ζευγάρι ήτανε- σε σαββατοκύριακο δίνανε τη διαμονή Δευτέρας δωρεάν και τους στείλαμε ένα τριημεράκι εκεί με 180 ευρώ.. Το ξενοδοχείο με spa πισίνες κτλ δε φαινότανε καθόλου να κοστίζει τόσο και μάλιστα τους ενθουσίασε γιατί στην Αθήνα άντε να βρεις χρόνο να κανονίσεις απόδραση... τους κάναμε και τα εισιτήρια και με 250 είμασταν οκ και για τους δύο. Αλλά εγώ γενικότερα έχω άλλη φιλοσοφία σχετικά με τα δώρα.. προτιμώ τα άυλα γιατί μόνο οι εμπειρίες μένουν :)

ax σας ευχαρισρω πολυ κοριτσια μου δωσατε πολλες ιδεες. σκευτομαι να τους κανω μια λιστα απο αυτα και να μου πουν τι θελουν! γιατι ρωτησα και μου λενε οτι ¨""θελεις!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...