Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΩΡΟ ΝΟΝΟΥ & ΝΟΝΑΣ

ssidi

Recommended Posts

Ούτε και εγω εμφάνισα δώρο στην εκκλησία ...ακόμα και στην πρώτη βάφτιση του γιού μου πριν απο 5,5 χρόνια..πάρτε τι θέλουνε τα παιδιά και αφήστε τον κόσμο να ονειρεύεται...δεν χρειάζονται τα περιτά Λένα μου!:P:p

αντε πλησιάζουμε....αντε να ονοματιστούμε να γίνουμε χριστιανοί!!!!

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 412
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και μεις τους πηγαμε τα δωρα που ηθελαν σπιτι και οχι στην εκκλησια.και οταν εγινα και γω κουμπαρα το ιδιο!δεν υπαρχει λογος να εμφανισεις κατι στην εκκλησια!

• 4 εβδομάδες μετά...

Εφτασε κ δικια μας ωρα να βαπτισουμε τν μικρουλι μας......Εχω τν εξης απορια πρεπει να προτεινουμε στον κουμπαρο πχ.2 δωρα να διαλεξει η' διαλεγουμε εμεις???Τι μπορει να ειναι αυτο??Εγω σκεφτηκα ρολοι....Σε τι τιμες να πεσει το ματι μου??Πρεπει να του παρω κ κτ αλλο εκτος απο το βασικο δωρο???Τ α φωτα σας παρακαλω...........

(ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΘΑ ΣΑς ΕΧΩ ΖΑΛΙΣΕΙ:lol::lol::lol::lol:)

εμενα η νονα ειναι η κολλητη μου. της εδωσα 300ε, της πηρα ενα πορτοφολι doca (25ε) κ γλυκα. κ της τα εδωσα ολα μαζι την ημερα που ηρθε να κανει μπανιο το μωρο. προτεινω λεφτα για να παρει οτι θελει. αν κ το ρολοι ειναι καλη ιδεα περιπου 250ε ειναι καλα πιστευω.

εγω δεν θα πω ποσα να δωσεις γιατι σε καιρους κρίσης όσα θελεις δίνεις.Απλα βρε κορίτσια εμενα μου αρεσει να παίρνω δώρο γιατί είναι κατι που μένει στον αλλον, βεβαια αν δεν του αρεσει το αλλαζει.Σαν δωρα εχω σκεφτει και εγω για τους νονους μας που αρχίζω να το προγραμματιζω διαφορα δωρα οπως : βιντεοκαμερα,φωτογραφικη μηχανη,τηλεοραση,ψηφιακη κορνίζα,ρολοι,μηχανή του καφε...

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα να δεις: εξαρτάται πάντοτε από το πόσο στενές είναι οι σχέσεις σας. Έχεις π.χ. το θάρρος να συζητήσετε το οικονομικό (εννοώ το βαλάντιο που διαθέτετε ως γονείς) και νε δείτε σε τί θα μπορούσατε να το προσαρμόσετε ?

Επίσης, παίζει ρόλο εάν μιλάμε για άντρα ή γυναίκα και πχ εάν είναι ελεύθερος/η ή έγγαμος/η....

Διαφορετικά αποφασίζεις... Εσύ ξέρεις καλύτερα το στυλ του νονού (μάλλον σε άντρα αναφέρεσαι ή κάνω λάθος)... Για πες κάτι περισσότερο να σου δώσουμε ιδέες...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Στον κουμπαρο μας θα τον κανουμε δωρο ενα laptop που ειναι κατι που θελη!! Μας τα πηρε ολα τα βαφτιστικα τοσο ομορφα και ετσι με ευχαριστιση τον κανουμε ενα καλο δωρο!!

Εμείς παιδιά και στις 4 κουμπαριές είχαμε ένα budget 500 ευρώ και ευτυχώς μμέχρι στιγμής δεν ξεφύγαμε. Πάντα ρωτούσαμε τους κουμπάρους τι θα ήθελαν, γιατί αυτό μας ενδιέφερε, να τους πάρουμε κάτι που ήθελαν/χρειάζονταν/ χρησιμοποιούσαν.

Γνώμη μου, Ρία, καλύτερα να ρωτήσεις, μην πάρεις κάτι που ίσως έχει ή δε χρειάζεται. Ένα δώρο πιστεύω είναι αρκετό. Αλήθεια, εσείς φτιάχνετε μπομπονιέρα με το δώρο του κουμπάρου; Εδώ μας είχαν πει ότι πρέπει να έχει και κάτι σε κρύσταλλο, συμβολικά. (τώρα τι συμβολίζει, δε γνωρίζω...:lol:)

Υ.Γ. Πρήξε μας καλέ, άλλο που δε θέλουμε!:lol:

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

Κι εγώ δεν είμαι υπέρ των μετρητών(εκτός αν ξέρεις οτι ο νονός θα το προτιμούσε).

Αν έχεις οικιότητα το καλύτερο είναι να τον ρωτήσεις (ή να τον ψαρέψεις).

Το ποσό είναι πολύ σχετικό.

Εμένα η νονά μας μου ζήτησε μια εικόνα με τον Αγιο Παύλο(που είναι το όνομα του γιου μου).Στην αρχή επειδή δεν είμαι και πολύ της εκκλησίας,μου φάνηκε καπως, αλλά το χάρηκα πολύ γιατί ήταν κάτι που ήθελε, ήταν συμβολικό και βρήκα και μια εξαιρετική αγιογράφο που μου το έφτιαξε κατα παραγγελεια σε παλιό ξύλο.Στοίχησε λγότερο απ'όσα είχα υπολογίσει (150€)

QqmLp3.png

Εγώ ήξερα ότι δεν θα πήγαιναν διακοπές λόγο οικονομικών δυσκολιών και τους έκλεισα 3 μέρες κάπου παραθαλάσσια.

κι εμείς σκεφτόμαστε να κάνουμε κάτι ανάλογο στους νονούς.

πως το κλείσατε? Από γραφείο ή intrnet? Μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες γιατί μας ενδιαφέρει... Ευχαριστώ!:cool:

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Κι εγώ δεν είμαι υπέρ των μετρητών(εκτός αν ξέρεις οτι ο νονός θα το προτιμούσε).

Αν έχεις οικιότητα το καλύτερο είναι να τον ρωτήσεις (ή να τον ψαρέψεις).

Το ποσό είναι πολύ σχετικό.

Εμένα η νονά μας μου ζήτησε μια εικόνα με τον Αγιο Παύλο(που είναι το όνομα του γιου μου).Στην αρχή επειδή δεν είμαι και πολύ της εκκλησίας,μου φάνηκε καπως, αλλά το χάρηκα πολύ γιατί ήταν κάτι που ήθελε, ήταν συμβολικό και βρήκα και μια εξαιρετική αγιογράφο που μου το έφτιαξε κατα παραγγελεια σε παλιό ξύλο.Στοίχησε λγότερο απ'όσα είχα υπολογίσει (150€)

Μπράβο της! Λίγοι όμως διαλέγουν τέτοια δώρα ουσίας.:-(

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

και εγω κοριτσια δεν ειμαι υπερ των χρηματων,θα μου αρεσε δωρο.

εγω θα σας πω τι εκανα στον γαμο και θα κανω και στην βαφτιση....(με το καλο)...τον ρωτησα πχ. αν ειχε καλο ρολοι...ειπε οχι και θα ηθελε ενα..πηγα εγω,εκανα μια ερευνα αγορας στα λεφτα που εγω μπορουσα,βρηκα ομως 3-4 σχεδια διαφορετικα..και μετα τον πηγα σε αυτα που ειχα βρει...και εκεινος διαλεξε το σχεδιο που του αρεσε...με αποτελεσμα και εκεινος πηρε κατι που του αρεσε και εγω εδωσα το λεφτα που ηθελα.καλο???..τωρα στην βαφτιση μπορει να μην τον βαλω στην διαδικασια να τον παω να διαλεξει κατι...αλλα παλι θα τον ρωτησω τι θα ηθελε...για οσες δεν θελουβ να ρωτησουν,εκτος απο τα ηλεκτονικα που λετε...καμερα,φωτογραφικη μηχ. κλπ..καλη ιδεα ειναι μια δερματινη τσαντα για την δουλεια του...οπως και το ρολοι,επισης ενα σετ...καλα μανικετοκουμπα με ζωνη....η ζωνη με πορτοφολι....τα οποια παλι μπορουν να φτασουν την τιμη που θελετε απο 100 εως 500 και ανεβαινουμε αναλογα την ποιοτητα.!!!...για γυναικα...επισης ρολοι,σετ απο καλο κοσμημα του στυλ της ομως,πχ.δεν ειναι απαραιτητο χρυσα αμα δεν τα φοραει..μπορει να ειναι και svarovski..η foliefolie!!!...ακομα και μια καλη τσαντα που ισως εχει δει και δεν μπορει να την παρει!!!!:-P

και εγω κοριτσια δεν ειμαι υπερ των χρηματων,θα μου αρεσε δωρο.

εγω θα σας πω τι εκανα στον γαμο και θα κανω και στην βαφτιση....(με το καλο)...τον ρωτησα πχ. αν ειχε καλο ρολοι...ειπε οχι και θα ηθελε ενα..πηγα εγω,εκανα μια ερευνα αγορας στα λεφτα που εγω μπορουσα,βρηκα ομως 3-4 σχεδια διαφορετικα..και μετα τον πηγα σε αυτα που ειχα βρει...και εκεινος διαλεξε το σχεδιο που του αρεσε...με αποτελεσμα και εκεινος πηρε κατι που του αρεσε και εγω εδωσα το λεφτα που ηθελα.καλο???..τωρα στην βαφτιση μπορει να μην τον βαλω στην διαδικασια να τον παω να διαλεξει κατι...αλλα παλι θα τον ρωτησω τι θα ηθελε...για οσες δεν θελουβ να ρωτησουν,εκτος απο τα ηλεκτονικα που λετε...καμερα,φωτογραφικη μηχ. κλπ..καλη ιδεα ειναι μια δερματινη τσαντα για την δουλεια του...οπως και το ρολοι,επισης ενα σετ...καλα μανικετοκουμπα με ζωνη....η ζωνη με πορτοφολι....τα οποια παλι μπορουν να φτασουν την τιμη που θελετε απο 100 εως 500 και ανεβαινουμε αναλογα την ποιοτητα.!!!...για γυναικα...επισης ρολοι,σετ απο καλο κοσμημα του στυλ της ομως,πχ.δεν ειναι απαραιτητο χρυσα αμα δεν τα φοραει..μπορει να ειναι και svarovski..η foliefolie!!!...ακομα και μια καλη τσαντα που ισως εχει δει και δεν μπορει να την παρει!!!!:-P

ξεχασα να σας πω οτι και το ταξιδι θα μου αρεσε..το οποιο ειναι κατι το οποιο ζητησα εγω οταν εγινα κουμπαρα!!!...οπως αναφερθηκε και παραπανω ενα 3-4 μερο οτι μπορει ο καθενας ειναι σουπερ!!!

Εμείς πάντως όταν γίναμε νονοί το ζευγάρι που ήξερε ότι είχαμε προγραμματίσει μετά την βάφτιση ένα ταξιδάκι στην Κων/λη εν όψει F1, μας πρότεινε να μας κάνει δώρο τα εισιτήρια του αγώνα.... πραγματικά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ (και αξέχαστο) δώρο... τα έχω φυλάξει σαν κόρη οφθαλμού !!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

εμεις εχουμε ζευγαρι να βαφτισουν το παιδακι μας ετσι για τον αντρα πηραμε ενα πινακα με θεμα το κυνηγι σε αναγλυφο σχεδιο και σε χρωματα του σπιτιου τους(κατοπιν παραγγελιας)και για τη νονα πηραμε ενα βραχιολι swarovski που ηθελε γιατι εχουν ολα τα ηλεκτρονικα ταξιδι δεν μπορουν να παμε οι 2τους εχουν και 2παιδια που δεν εχουν καπου να τα αφησουν αν και τους προτεινα να τα κρατησω εγω αλλα δεν θελουν και τελος δεν ειναι και του κυριλατου ρολογια δεν φορανε και αλλα τετοια ειναι που μενουν και σε νησι και για σπανιες περιπτωσεις εχουν τοσα πολλα απο τον αρραβωνα που δεν ηθελαν και αλλα..ετσι και για τους 2 μας βγηκε ενα κοστος 200ε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...