Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως να ανακοινώσω στο γιατρό την διακοπή της συνεργασία μας;

Recommended Posts

Ποιός είναι αυτός ο γιατρός του δημοσίου?

Με ένα πόνο σου εύχομαι ...

γέννησα φυσιολ. μετα απο 26 ώρες με τον Χασ. αν τον έχεις ακουστά

με ο μικρός τυλιγμένος 3 φορές με τον οφλ.λωρο

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 59
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου εχετε δικιο!!!ετσι ειναι....

τον αντρα μου τον κραταω με νυχια και με δοντια να μην παρεκτραπει!!Εχουμε θεμα!

Αλλα ειμαι τοοοοοσο χαρουμενη που αξιώθηκα και αλλαξα γιατρο.Ευτυχως κατι με "φωτισε" τελευταία στιγμη....βεβαια θα επρεπε να ειχε γινει νωρίτερα αλλα ας ειναι............!

Μακαρι να παρει το μαθημα του, και να γλιτωσει καμια επομενη κοπελα!!!Αν και αφιβαλω οτι θα ιδρωσει το αφτί του...

Δεν πρεπει να νοιωθω ασχημα..

Νοιωθω τοσο ασφαλης και χαρουμενη τωρα. Και σε καισαρικη να καταφυγουμε θα ξερω οτι ηταν αναγκαιο!

Και συν τις αλλοις το φοβερο ειναι οτι "ειναι" τοοοοοοσο θρησκευόμενος, που καθε φορα που τον ρωταγα πως παει η εγκυμοσυνη μου (αφου ειχε παει η καρδια μου στην κουλουρη και την εβγαλα σε ενα κρεβατι) εδειχνε τον ουρανο και ελεγε, μονο ο θεος ξερει!!!!!!!!!!!!!!!!

:confused::confused::confused::confused:

Αφηστε τα......ουουου εχω να πω πολλα!!!

Τα φιλια μου, καλημερα σας!!!!!!!

:-):-)

Ifk7p3.png

sogni d'oro, μενουμε στην επαρχεια αρα μαλλον δεν θα τον ξερεις, αν θελεις να σου πω το ονομα του να σου στειλω πμ.

Ειναι και διευθυντης της μαιευτικης του νοσοκομειου....!

Ifk7p3.png

ουαου άνοιξα αυτό το θέμα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και το είδα τώρα που το επανέφερε η κοπέλα. Η πλάκα ειναι οτι πάλι σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό και ειμαι κοντά 6 μηνών :)

καλά κοπέλα μου πείτε του απλά οτι αποφασίσατε να πάτε σε ιδιωτικό και τελειώνει η υπόθεση....εγω φυσικά αν άνοιγα τον οχετό θα έβγαινε κάτι άλλο απο εκεί μέσα ειδικά στην κατάσταση που ειμαι τώρα :)

Yogini σκεφτηκα να ανοιξω θεμα σχετικο αλλα ειδα οτι με αντιπροσωπευει πληρως το δικο σου!!!!!:wink:

Γιατι σκεφτεσαι να αλλαξει γιατρο???

Ειναι πολυ δυσκολο τελικα να βρεις τον "ανθρωπο σου"!!!!!!:lol::lol:

Ειναι πολυ σημαντικο θεμα και δυστυχως καταλαβαινω απο αυτα που εχω συνταντισει και απο αυτα που εχω διαβασει στο φορουμ οτι ειναι λιγοι οι καλοι ανθρωποι και καλοι επαγγελματιες.....

Εμεις τελικα τον πηραμε τηλ(δηλαδη ο αντρας μου), και του ειπαμε αυτο ακριβως, οτι απλα αποφασισαμε να γεννησουμε σε ιδιωτικη για προσωπικους λογους.

Η αληθεια ειναι οτι ενοχληθηκε αρκετα οπως μαθαμε απο το ατομο που μας τον προτεινε, αλλα τι να κανουμε.................!

Επεμενε στο τηλ. να μαθει ακριβως τον λογο αλλα δεν μπηκαμε σε αυτην την διαδικασια και ολα εληξαν καλως...

Μου εφυγε ενα βαρος η αληθεια ειναι!!!!

Ifk7p3.png

Διαφημίσεις

Yogini σκεφτηκα να ανοιξω θεμα σχετικο αλλα ειδα οτι με αντιπροσωπευει πληρως το δικο σου!!!!!:wink:

Γιατι σκεφτεσαι να αλλαξει γιατρο???

Ειναι πολυ δυσκολο τελικα να βρεις τον "ανθρωπο σου"!!!!!!:lol::lol:

Ειναι πολυ σημαντικο θεμα και δυστυχως καταλαβαινω απο αυτα που εχω συνταντισει και απο αυτα που εχω διαβασει στο φορουμ οτι ειναι λιγοι οι καλοι ανθρωποι και καλοι επαγγελματιες.....

Εμεις τελικα τον πηραμε τηλ(δηλαδη ο αντρας μου), και του ειπαμε αυτο ακριβως, οτι απλα αποφασισαμε να γεννησουμε σε ιδιωτικη για προσωπικους λογους.

Η αληθεια ειναι οτι ενοχληθηκε αρκετα οπως μαθαμε απο το ατομο που μας τον προτεινε, αλλα τι να κανουμε.................!

Επεμενε στο τηλ. να μαθει ακριβως τον λογο αλλα δεν μπηκαμε σε αυτην την διαδικασια και ολα εληξαν καλως...

Μου εφυγε ενα βαρος η αληθεια ειναι!!!!

ενοχληθηκε γιατρος δημοσιου επειδη θα πατε σε ιδιωτη?

το αναποδο το καταλαβαινω αλλα ο του δημοσιου τι σκαει? εκτος αν περιμενε φακελακι

αλλα κι αυτο το βιτσιο με το φακελακι καθεστως στους γυναικολογους του δημοσιου με ξεπερναει

σου ευχομαι τα καλυτερα

εγω δεν ξέρω τι να κάνω γιατι αυτή που με ξεγέννησε στο δημόσιο πήγε σε ιδιωτικό!

Οπότε τώρα ή πάω σε ιδιωτικό και πρέπει να αποφασίσω σε ποιο ή να βρω άλλο γιατρό σε δημόσιο.....που δεν έχω καμία όρεξη για κάστινγκ πάλι!

Εγώ πάλι είχα μια πολύ ευγενική γιατρό, στο ΙΑΣΩ, την οποία ήξερα χρόνια και την οποία ήξερε και η μάνα μου. Βέβαια, λίγο ξέχναγε οτι έχω διαβητη και αναγκαζόμουν να της το λεω συνεχεια (αρα δεν την εμπιστευόμουν και πολυ γιατι δεν ειναι παιξε-γελασε ο διαβητης), λίγο με ρωταγε τα ίδια και τα ίδια ενω με ήξερε χρόνια και γενικα μου μετεδιδε ενα αγχος. Επίσης, δεν ήθελα να γεννήσω στο ΙΑΣΩ, ήθελα σε δημόσιο. Ετσι λοιπόν, μου σύστησαν το Χασιάκο που τον ...αγάπησα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Στην αρχή επειδή ντρεπόμουν πήγαινα και στους δυο, μετά σιγα-σιγα σταμάτησα να πηγαινω στην προηγούμενη που είχα, χωρις καν να της το πώ . Αυτό εγινε και λίγο κατα λάθος, γιατι δεν ήξερα πότε θα σταματήσω να πηγαίνω. Αλλα τελοσπάντων ποτέ δεν την ειδοποιησα. Βέβαια της είχα κάνει πιο πριν νύξεις οτι -και καλά- λόγω οικονομικών δυσκολιών θέλω να πάω σε δημόσιο κλπ (ενω η αλήθεια είναι οτι λογω κυησης υψηλου κινδύνου ήθελα πανεπιστημιακό για να χω το κεφαλι μου ησυχο).

Η τελευταια φορα που την είδα ήτα στον 6ο. Κάποια στιγμή στην αρχη του 8ου με πήραν τηλ. από το γραφειο της (ευτυχως η γραμματέας, γιατί δεν ειχα μουτρα να μιλήσω με την ίδια) και με ρωτήσαν τι γίνεται, κι εγώ της είπα οτι ειχαμε κάποια εκτακτες οικονομικες δυσκολίες (που στο μεταξύ όντως κατι τετοιο έγινε αλλά οχι τοσο φοβερο) και βρηκαμε γιατρό σε δημόσιο χωρίς λεφτα... Λυπήθηκα βέβαια που είπα ψεματα, αλλά αυτη τη στιγμη με νοιαζει μόνο να γεννησω!

Στην τελική απο αυτή την ιστορία κερδισα το Χασιάκο που τον πάω σαν άτομο και θα τον κρατήσω και μετα.

Τελικά και να νομίζεις οτι δε θες παιδιά, ΘΕΛΕΙΣ απλά δεν το ξέρεις μέχρι να κάνεις... Δε σ' αλλάζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ πιθηκάκι μου!!!!!

guqZp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...