Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πως να ανακοινώσω στο γιατρό την διακοπή της συνεργασία μας;

Recommended Posts

Εχω προβληματιστεί με το εξής:

Η γυναικολόγος που με παρακολουθεί ειναι στο ΙΑΣΩ και επειδή δεν θέλαμε να πάμε σε ιδιωτικό αποφασίσαμε για τη γέννα να παμε σε δημόσιο. Άρχισα λοιπόν να ψάχνω απο γνωστούς τους καλυτερους γιατρούς....πήγαμε στο ΕΛΕΝΑ λοιπόν για να δούμε την κα Γεωργιάδου αλλα είχε χειρουργείο και είδαμε απο γνωστές που γέννησαν εκει την κα Κωνσταντινίδου....μας άρεσε αλλα ο άντρας μου ψιλοκόλωσε στο νοσοκομείο (γινόταν χαμός στα εξωτερικά) καλά λέμε. Ειχα ακούσει πάντα για το Αρεταίειο και έψαξα γιατρό εκει, ο Χασιάκος όμως που ειναι κορυφή ειναι αδύνατον να τον βρεις και έτσι πήγα στον κο Μ. που ειναι γιατρός μιας φίλης και καθηγητής. Πάμε λοιπόν στον Μ...200 χρονών...ουτε μηχάνημα υπερήχων, ουτε εξετάσεις (μονο αίματος & ούρων), ούτε συμπληρώματα, ουτε, ούτε όμως και θάρρος μιας και ότι τον ρωτήσω μου απαντάει πάντα με ύφος παντογνώστη καθηγητού και πάντα τα αντίθετα απο οτι λένε οι άλλοι....ε είπα μάλλον ειμαι υπερβολική και επειδή είχα πρήξει και τον άντρα μου με το πέρα δώθε λέω ας κάτσουμε σ'αυτόν. Μέσα μου δεν ένιωθα άνετα που ειναι και άντρας και παππούς αλλα όλες μου λέγαν εκείνη την ώρα δεν σε νοιάζει τίποτα. Να μην πολυλογώ πέρασε ο καιρός, γίνεται το καλοκαίρι το μπαμ με το Αρεταίειο λέμε εντάξει θα το απολυμάνανε και τσακ προχθες στο ραντεβού μας λεει ο γιατρός οτι δεν εχει ανοίξει ακόμα και δεν ξέρουν ποτε θα ανοιξει και ίσως χρειαστεί να παμε ΙΑΣΩ ή ΛΗΤΩ! Ξερή η yogini!!!!!! Με τα χίλια παρακάλια δέχτηκε να μας κάνει την άλλη μέρα υπέρηχο στο νοσοκομείο γιατι θέλαμε να κόψουμε κίνηση και να δούμε το μωρό (αυτος θελει μονο 3 υπερήχους), πάμε ψιλοχάλι και εκεί....και απο τότε άυπνη εγω που δεν θέλω να τον ξαναδώ και ντρέπομαι να τον πάρω τηλέφωνο να του το πω μιας και ειναι και ο γιατρός της γνωστής μου.

Τι να κάνω ρε παιδιά...για πειτε;;;;;

Του είπαμε απέξω απέξω οτι πήγαμε εκει επειδή ειναι δημόσιο και μας κοίταξε λίγο απαξιωτικά και είπε στον άντρα μου αφου εισαι ναυτικός μωρέ, τόσα λεφτά βγάζεις και εμένα με είπε γκρινιάρα :evil::evil::evil: ενώ μέχρι πρότεινος επλεκε εγκώμια για το Αρεταίειο.

Σκεφτόμουν να του πούμε οτι λόγω που ειναι κλειστή ακόμα η μαιευτική και φοβόμαστε μήπως δεν ανοίξει μέχρι τον Νοέμβριο να μην το ρισκάρουμε και τρέχουμε σε άλλο δημόσιο τελευταία στιγμή...εν τω μεταξύ παρακαλάω και τον άντρα μου να του το πει αυτός που τον συμπαθεί και έχει μουλαρώσει!

Όσον αφορά να βρω άλλον δεν έχω πρόβλημα να αλλάξω και τώρα και έλεγα ή σε αυτήν στο ΕΛΕΝΑ ή στον Χρέλια στο ΑΤΤΙΚΟ.

HELP!

Διαφημίσεις

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα.Η γιατρός μου ήταν στο Ιασώ και άρχισα να ξενερώνω, απο τότε που μου είπε να πάω στο νοσοκομείο να πάρω τον ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ και οτι θα μου έλεγε μετά την αμοιβή της.

Εγώ πολύ απλά την απέφυγα (Κακώς και θα σου πω γιατί, κακώς), γιατί ενώ ήμουν 5μιση μηνών, δεν μου είχε δώσει κανένα συμπλήρωμα-βιταμίνη, ενώ είχα ιστορικό σιδηροπενικής αναιμίας και πήγα να πέσω κάτω.

Τελος πάντων, για διάφορους λόγους, αποφάσισα να γεννήσω στο Έλενα και που μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένη.

Δεν κατάλαβα γιατί, βάζουμε την ουρά στα σκέλια, επειδή θέλουμε να αλλάξουμε γιατρό!Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε και έχουμε κάθε δικαίωμα.Δεν μιλάμε για υδραυλικό, που άντε να πάθουμε καμμιά ζημιά σε κανέναν σωλήνα.Μιλάμε για έναν άνθρωπο, που του εμπιστευόμαστε την ζωή μας και την ζωή του αγέννητου παιδιού μας.

Επομένως, πολύ απλά και ευγενικά, πες του οτι επέλεξες να γεννήσεις σε ένα άλλο νοσοκομείο και οτι τον ευχαριστείς, για την μέχρι τώρα προσοχή του.Είτε είναι οικογενειακός φίλος, είτε φίλος φίλου, δεν έχεις υπογράψει κανένα συμβόλαιο μαζί του και δεν έχει κανένα δικαίωμα να κρίνει την οποιαδήποτε απόφασή σου.Πρέπει να σεβαστεί, την επιλογή σου.Αν πάει να σε μεταπείσει με χαζά και επίμονα επιχειρήματα, τότε δεν έκανε για σένα 100%.Αν το δεχτεί, δείχνει τουλάχιστον, οτι είναι επαγγελματίας.Εσύ επιλέγεις και μην σου πεί κανείς το αντίθετο.

Ελπίζω να σε βοήθησα. :):roll:

Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια. Και κακώς που το σκέφτεσαι και αγχώνεσαι. Άλλη συμφωνία εξάλλου είχατε κάνει στην αρχή.. Τι κουβέντα ήταν αυτή να σας πει ότι λόγω επαγγέλματος έχετε και λεφτα??? Που ξέρει αυτός τα οικονομικά σας... Και μόνο γι αυτό που είπε θα του έλεγα αντίο με τη μια!

Δεν θέλεις να γεννήσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Τέλος. Αν θέλει ας το σεβαστεί. Αλλιώς δε θα κάτσετε να σκάσετε.. Και εφόσον δεν είστε και τόσο ευχαριστήμενοι απ'αυτόν και ως γιατρό, ακόμα καλύτερα!

age.png

Yogini μου καλησπερα,εγω οταν ημουν εγκυος αλλαξα 3 γιατρους. Αρχικα ειχα γυναικα γιατρο,την οποια αλλαξα επειδη εγινε το εξης:στον πρωτο υπερηχο τον οποιο τον εκανα-υστερα απο δικη μου επιμονη-πολυ νωρις,μου διεγνωσε μια αρκετα μεγαλη αποκολληση παρ΄ολο που δεν ειχα ουτε αιμα ουτε κανενα αλλο συμπτωμα.Ημουν περιπου 5 εβδομαδων τοτε,ισως και λιγοτερο,και η γιατρος μου ειχε πει οτι ηταν αρκετα νωρις για υπερηχο αλλα εγω ειχα αγχος και ηθελα οπωσδηποτε να το κανω.Το κανω λοιπον και μου λεει "εχεις αποκολληση,θα μεινεις στο κρεβατι και βλεπουμε πώς θα παει η εγκυμοσυνη και αν θα κρατηθει".Βεβαια δεν της το καταλογιζω αυτο,γιατι δε θα ηταν και σωστο να μου πει οτι ολα θα πανε καλα και μετα-χτυπα ξυλο-να βρισκομασταν προ εκπληξεων.Της καταλογιζω ομως οτι παρ΄ολο που οταν της ειπα οτι ειμαι εγκυος απο το τηλεφωνο και τη ρωτησα "τι θα κανω με το τσιγαρο;" μου απαντησε "μπορεις να καπνιζεις μεχρι 5-6",οταν μετα διεγνωσθη η αποκολληση μου ειπε "κοιτα,καπνιζεις κιολας,αυτα ειναι αναμενομενα!!!" :shock: Δηλαδη γιατι δε μου λες καλη μου απο την αρχη "κοψ΄το το ρημαδι" και περιμενεις να υπαρξει προβλημα για να μου το πεις; Τελος παντων επειδη γενικα εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη στους αντρες γυναικολογους αποφασισα να μην της ξανατλεφωνησω για το επομενο ραντεβου κι ετσι απλως δεν της ανακοινωσα τιποτα κι εξαφανιστηκα. Αλλαξα γιατρο και πηγα σε εναν φιλο φιλου της μανας μου (που ειναι γιατρος κι αυτη,παιδιατρος) ο οποιος ηταν συμπαθεστατος και πολυ γλυκος και συζητισιμος.Ειχε ομως ενα αλλο κακο:μου εκανε συνεχεια κυρηγμα υπερ της καισαρικης,και δεδομενου οτι εχω ψηλη μυωπια με ιστορικο αποκολλησης αμφιβληστροειδους,ειχε ενα επιπλεον πατημα για να μου παρουσιαζει την καισαρικη ως την τελεια λυση. Το τι μου ειχε πει εναντιον τπου φυσιολογικου τοκετου,δεν περιγραφεται:"θα ξεχειλωσεις,σκεψου λιγο και τον αντρα σου,θα πας 40 χρονων και θα κατουριεσαι πανω σου,θα φταρνιζεσαι και θα σου φευγουν ουρα κλπ!!!" :shock::mad::shock::mad::shock::mad: Φανταστειτε δηλαδη να μην ηταν και γνωστος και συναδελφος της μανας μου!!! Το αποκορυφωμα ηταν οταν πια του ειπα οτι θα υπογραψω οτι δε φερει ευθυνη αν παθω κατι στον αμφιβληστροειδη φτανει να με παει φυσιολογικα και του ζητησαμε να ειναι και η μανα μου μαζι στον τοκετο αλλα και η μαια με την οποια εκανα μαθηματα ανωδυνου κι εκεινος αρνηθηκε-μας ειπε οτι εχει δικια του μαια κι οτι δε θελει τη μητερα μου μαζι γιατι θα αισθανεται αβολα. Καταλαβα λοιπον οτι ο τυπος ηθελε να με παει με χιλιους τροπους για καισαρικη για να εχει και την ευκολια του,αφου η ΠΗΤ μου ηταν μεσα στις γιορτες.

Ξερετε τωρα,τα γνωστα κολπα των γυναικολογων που εχουν τη φημη του "καισαρικακια". :mad:

Ζητησα λοιπον απο τη μαια που μου εκανε ανωδυνο να μου συστησει τον καλυτερο γιατρο που γνωριζει και που ειναι υπερ του Φ.Τ. και πηγα σε αυτον που μου συστησε-τον Γιαννη Σταθοπουλο.Τοτε ημουν ηδη 32 εβδομαδων. Στον προηγουμενο απλα δεν ξανατηλεφωνησα για να κλεισω ραντεβου,παρ΄ολο που ειχαμε προβληματιστει πολυ επειδη ηταν γνωστος της μανας μου.Φυσικα ουτε εκεινη ξαναμιλησε μαζι του,αφου θεωρησε απαραδεκτο το οτι δεν την ηθελε μαζι στον τοκετο-με το δικιο της!!!

Για τον Σταθοπουλο τα εχω ξαναγραψει,ειναι τελειος γιατρος και πολυ υπερ του φυσιολογικου τοκετου,σεβεται απιστευτα τη γυναικα και γενικα δεν τον αλλαζω πλεον με κανεναν.

Παντως μην αγχωνεσαι για το πώς θα το ανακοινωσεις στο γιατρο σου,Yogini.Δεν εισαι υποχρεωμενη να δωσεις εξηγησεις,ετσι κι αλλιως εσυ πληρωνεις κι αν δεν εισαι ικανοποιημενη απλως αλλαζεις και πληρωνεις καποιον αλλον.

:wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

Το τι μου ειχε πει εναντιον τπου φυσιολογικου τοκετου,δεν περιγραφεται:"θα ξεχειλωσεις,σκεψου λιγο και τον αντρα σου,θα πας 40 χρονων και θα κατουριεσαι πανω σου,θα φταρνιζεσαι και θα σου φευγουν ουρα κλπ!!!" :shock::mad::shock::mad::shock::mad: Φανταστειτε δηλαδη να μην ηταν και γνωστος και συναδελφος της μανας μου!!!

:shock::shock::evil::shock::shock::evil::evil: Αν ειναι δυνατον! Καλα, πολυ καλα εκανες και εφυγες!!!!

Yogini, καταλαβαινω σε τι δυσαρεστη κατασταση βρισκεσαι. Εγω θα σου ελεγα να μην σκεφτεις κανεναν. Βρες τον αλλον γιατρο σου και φυγε με ελαφρια πηδηματακια. Ουτε τηλεφωνα, ουτε τιποτα. Δεν χρειαζονται εξηγησεις. Εσυ να νιωθεις καλα και σιγουρη και ασε ολους τους αλλους.

συμφωνω επισης με τις προλαλησασες.. επειδη το χω περασει και εγω εν μερει αυτο το σταδιο.

Το να μην θελεις (φανταζομαι κυριως για οικονομικους λογους και μετα για οτι αλλο διαφοροποιει τα δυο ειδη νοσοκομειων-ιδιωτικο vs δημοσιο) να γεννησεις σε ιδιωτικο ειναι καθαρα επιλογη του ζευγαριου και κανεις γιατρος δεν επιτρεπεται να εχει αποψη επ αυτου.

Τωρα επειδη συνεργαζομαι χρονια με Πανεπιστημιακους γιατρους ειναι γεγονος οτι ενα σεβαστο ποσοστο εχουν το ενοχλητικο υφακι φωτεινου παντογνωστη χωρις αυτο παντα να καταργει τις γνωσεις και τις ικανοτητες τους και συνηθιζεται οι μεγαλυτεροι σε ηλικια να ακολουθουν παλαια πρωτοκολλα οσον αφορα την παρακολουθηση της εγκυμοσυνης που για να ειμαστε ειλικρινης με την εξελιξη της διαγνωστικης και της τεχνολογιας ειναι κατι το οποιο δεν βολευει, δεν εξυπηρετει και δεν καθυσηχαζει πολλες νεες εγκυους..

Τελος και το πιο ουσιαστικο..επειδη ειναι γιατρος της ταδε γνωστης σου και επελεξες να πας δεν σημαινει οτι σε δεσμευει εφ ορου ζωης αλλα και στην παρουσα κρισιμη φαση να παραμεινεις με αυτον..και το οτι ειναι ανδρας ειναι το λιγοτερο και αμελητεο..το ζητημα ειναι εαν σε κανει να νοιωθεις ασφαλης και πληρως ενημερωμενη οταν φευγεις απο τις επισκεψεις σου σε αυτον..Το θεμα Αρεταιειο ειναι μια πικρη ιστορια και απορω πως δεν κοιταξες και στο Αλεξανδρας (επισης Πανεπιστημιακο) οπου και εκει υπαρχουν εξισου διακεκριμενοι και συνεργασιμοι γιατροι..Οσον αφορα τον Ελενα ισως ειναι το καλυτερο σε σχεση ξενοδοχειακων εγκαταστασεων και παροχων αλλα δεν παυει να ειναι ενα δημοσιο νοσοκομειο οπου στα εξωτερικα ιατρεια και στην υποδοχη για τις κοπελες που ειναι να γεννησουν η με καποιο ξαφνικο προβλημα (το ζησα και αυτο το δραμα στο συγκεκριμενο μαιευτηριο..) η ουρα και το περιμενε ειναι σχεδον δεδομενο εκτος αν ο γιατρος ειναι εξυπηρετικος και σε βαλει σε προτεραιοτητα.

Οπως και να χει η αλλαγη μαιευτηρα στα μεσα μιας εγκυμοσυνης ειναι δυσκολη κατασταση..αλλα οπως μας τα λες θα σε παροτρυνα και εγω μεχρι και χωρις καθολου εξηγησεις αν θες να διακοψεις μαζι του να το κανεις..

Παιζεται η ασφαλεια σου, η ψυχολογια σου και ταυτοχρονα η υγεια του μωρου.

Γιατι πρέπει να του δωσετε εξηγήσεις?Δεν μπορείτε να πάτε σε άλλον γιατρό απευθείας?

Την ιδια απορια εχω και εγω.

Μου έχει κλείσει ήδη το επόμενο ραντεβού οπότε πρέπει να τον πάρω τηλέφωνο γιατι μετά θα με ψάχνει και ντρέπομαι έτσι απλα να φύγω χωρίς να του πω κάτι...και δεν θέλω να εκθέσω και την κοπέλα να της πει τι ειναι αυτή που μου έστειλες.....μήπως να του στείλω εμαιλ;;;;;;;;; Μια φορά που του έστειλα το διάβασε και με πήρε τηλέφωνο γιατί δεν ήξερε να απαντήσει :) :)

Καλά και έχει εμαιλ λόγω πανεπιστημίου όχι απο μόνος του μη νομίζετε, είπαμε ειναι 60 φεύγα και για να ακούσει τους χτύπους του εμβρύου στο ιατρείο έχει ενα πράγμα σαν σόναρ του 60!!!!

Διαφημίσεις

Yogini για να μη σε ψαχνει παρε τηλ ακυρωσε το ραντεβου και με σταθερη φωνη ανακοινωσε του οτι με το συζυγο σου αποφασισατε να γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο. Αν σου ξαναπει για τα λεφτα πες του οτι προτιμας να ανοιξεις ενα λογαριασμο στην τραπεζα και να τα καταθεσεις για το παιδακι σου να τα βρει οταν μεγαλωσει παρα να μεγαλωσεις το δικο του λογαριασμο ...... Απο τη στιγμη που ειμαστε ενηλικα ατομα παιρνουμε τις αποφασεις μας και το μονο που δικαιουνται οι αλλοι ειναι ενημερωση, οχι λεπτομερεις και επεξηγησεις, ειδικα με τετοιο στυλακι και συμπεριφορα....

Χριστινα

Πάρτον τηλέφωνο και ακύρωσε το ραντεβού γιατί σου "έτυχε" κάτι και απλά μην κανονίσεις άλλο ραντεβού.

Πρέπει να μιλήσεις με τον ίδιο προσωπικά; Δεν έχει γραμματέα;

Και αν επιμείνει να σου κλείσει άλλο ραντεβού, πες του ότι θα επικοινωνήσεις εσύ μαζί του την επόμενη μέρα και μη τον ξαναπάρεις.

Δεν έχεις λόγο να δώσεις εξηγήσεις.

Ακόμα κι αν επιμείνει να μάθει, πες του απλά ότι θα σε παρακολουθεί από δω και πέρα άλλος γιατρός.

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Yogini για να μη σε ψαχνει παρε τηλ ακυρωσε το ραντεβου και με σταθερη φωνη ανακοινωσε του οτι με το συζυγο σου αποφασισατε να γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο. Αν σου ξαναπει για τα λεφτα πες του οτι προτιμας να ανοιξεις ενα λογαριασμο στην τραπεζα και να τα καταθεσεις για το παιδακι σου να τα βρει οταν μεγαλωσει παρα να μεγαλωσεις το δικο του λογαριασμο ...... Απο τη στιγμη που ειμαστε ενηλικα ατομα παιρνουμε τις αποφασεις μας και το μονο που δικαιουνται οι αλλοι ειναι ενημερωση, οχι λεπτομερεις και επεξηγησεις, ειδικα με τετοιο στυλακι και συμπεριφορα....

Χριστινα

θα συμφωνήσω! φυσικά κι έχει δικαίωμα να ξέρει του λόγους διακοπής της συνεργασίας, αλλά μην έχεις κι ενοχές γι'αυτό! ΑΝ ήταν όλα καλά, θα συνέχιζες έως τον τοκετό, τώρα που δεν είναι το ξεκαθαρίζεις και τελείωσε... :wink:

Καλή τύχη στην ανεύρεση νέου γιατρού-εάν δεν έχει γίνει ήδη!

Μισή ντροπή δική σου και μισή δική του!Η μάλλον καθόλου δική σου και όλη δική του! Επειδή κι εγώ είχα κάτι προβληματάκια με τον δικό μου γιατρό, το μόνο που δεν με προβλημάτισε ήταν αν θα του πω ότι διακόπτουμε. Του εμπιστεύεσαι τη ζωή σου, τη ζωή του παιδιού, τον πληρώνεις αδρά και ντρέπεσαι να φύγεις εάν δεν είσαι ευχαριστημένη από αυτόν? Δέστο λίγο ωμά. Πληρώνεται, είσαι ο πελάτης κι έχεις δικαιώματα! Εάν δεν είσαι ευχαριστημένη από το service, αλλάζεις. Εδώ αλλάζεις για την κακή εξυπηρέτηση ενός μηχανικού, ενός καταστήματος, ενός μανάβη... Δεν θα αλλάξεις γιατρό???

Νομίζω ότι επειδή ο χρόνος περνάει, καλό θα ήταν να εστιαστείς περισσότερο σε ποιον γιατρό τελικά θα καταλήξεις, και να είσαι απόλυτα ευχαριστημένη από αυτόν, παρά στο πώς θα παρατήσεις τον προηγούμενο. Εξάλλου, το γεγονός ότι δεν έχει εκσυγχρονισμένα μηχανήματα και τεχνικές, εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται απόλυτα αποθαρρυντικό, η τεχνολογία στην εποχή μας μας δίνει φτερά και μας γλυτώνει από πολλά κακά. Θα συμφωνήσω με την κοπέλα που πρότεινε να ακυρώσεις το επόμενο ραντεβού σας και να μην κλείσεις άλλο. Οι περισσότεροι γιατροί λόγω της μεγάλης πελατείας αργούν να πάρουν χαμπάρι ότι κάποια τους εγκατέλειψε στα μισά. Μη σου πω άλλοι δεν το παίρνουν καθόλου είδηση. Εσύ γιατί να εξηγηθείς μαζί του, του χρωστάς τίποτα?

Διαφημίσεις

Εχεις καθε δικαίωμα και χωρίς εξηγήσεις να αλλάξεις γιατρό εφόσον δεν αισθάνεσαι ανετα μαζί του ή δεν σε ικανοποιεί.. Υπο άλλες συνθήκες δεν θα χρειαζόταν να επικοινωνίσεις καθόλου μαζί του, αλλά εφόσον είναι γνωστός γνωστής ίσως νιώθεις την ανάγκη επικοινωνίας για να μην εκθέσεις την γνωστή σου..

Απ' την άλλη όσο και αν νιώθεις ότι η καλύτερη λύση είναι να τον πάρεις τηλέφωνο δεν αισθάνεσαι και τόσο καλά με την ιδέα ότι θα πρέπει να του το πεις ξεκάθαρα και παρόλο που εκείνος φταίει εσύ ντρέπεσαι.. Νομίζω ότι για την ψυχοσύνθεσή σου η καλύτερη λύση είναι αυτή που προτείνει η xazomama.. Τον παίρνεις του λες οτι κάτι έτυχε και θα πρέπει να αναβάλεται το ραντεβού σας.. Για πότε?? Αχ δεν γνωρίζω ακριβώς πότε θα μπορέσω θα πρέπει να συννενοηθώ και θα σας πάρω εγώ.. Ετσι κερδίζεις χρόνο και ή θα σε ξεχάσει οπότε το καλύτερο για σένα ή θα σε ξαναπάρει κάποια στιγμή μετά από καιρό και να του βρεις μια δικαιολογία του στυλ "τελικά θα γεννήσω στο χωριό του άντρα μου" λέω εγώ τώρα..

phzU.jpgwddf.jpg

yoginaki μου καλο σε επιασε κριση ευαισθησιας....δεν ειναι εργασιακη σχεση η σχεση με μας με το γιατρο ...δεν ειναι : ξερετε κατι θα φυγω θα σας δωσω λιγο χρονοο να βρειτε καποια αλλη στην θεση μου ...

αν δεν τον θες δεν ξαναπας.... !βρισκεις καποιον αλλον και τελος!

Λοιπόν κατέληξα σήμερα στην κα Κωνσταντινίδου στο ΕΛΕΝΑ και μόλις γύρισα πήρα τηλέφωνο για να αφήσω μήνυμα στον άλλο γιατρό...ελεγα καλύτερα να του το πω στον τηλεφωνητή για να μην με ρωτήσει τι και πως....πήρα τηλέφωνο άκουσα το μήνυμα αλλα δεν έλεγε το κλασσικό "αφήστε το μήνυμα σας κτλ" και μόλις τελείωσαν τα λόγια του, άκουσα ένα μπιπ και το είπα....τώρα το έγραψε άραγε;;;;;;;;;;;

Πως να ανακοινώσω στο γιατρό την διακοπή της συνεργασία μας;?!?!?! Μα... ΧΩΡΙΣ ανακοίνωση!! :D

Εγώ κορίτσια έφυγα από το γιατρό μια μέρα πριν τη γέννα!! Για την ακρίβεια με έβαλε μέσα για να περιμένω τη μεγάλη ώρα. Εγώ δεν ήθελα να με βάλει μέσα γιατί υποψιαζόμουν πως χωρίς να μου το πει με ετοιμάζει για καισαρική. Τελικά όταν περνώντας στην επίσκεψη των γιατρών από το κρεβάτι μου άκουσαν οι άλλοι πως έχω δίδυμα του λένε (σιγανά) "γιατί δεν πάτε καισαρική" κι εκείνος απάντησε "θέλει φυσιολογικά, περιμένω σήμερα άλλα από αύριο τα λέμε..." Έμεινα κάγκελο!! Πήρα τηλ. το γιατρό μου στην Αθήνα (μένω επαρχία). Συνενοήθηκα, περίμενα και το NON-STRESS να δω τι γίνεται ... εε μη γεννήσω και στο δρόμο...

Έφυγα με δική μου υπογραφή στις 12 το βράδυ! Την επομένη (Πέμπτη ήταν) πήγα στον άλλο, άρχισαν και οι πρώτες συσπάσεις και την Παρασκευή γέννησα!

Όσο για ανακοίνωση.... καμία. Μόνο οι νοσηλευτές τον πήραν τηλέφωνο και του λένε ξέρετε... έβαλε υπογραφή και φεύγει. Λέει κι εκείνος... οκ... τι να πει? Στο χέρι του είναι?

Στα άλλα παιδιά άλλαξα γιατρό. Αλλά επειδή είμαι ευχαριστημένη από αυτόν στην Αθήνα του είπα εξ' αρχής ότι όσο είμαι εδώ κάνω Ό,ΤΙ μου λες, εσύ έχεις την ευθύνη. Αν μπορέσω όμως θα πάω στο γιατρό μου στην Αθήνα. Αλλιώς εμείς .... εδώ ... μαζί. Είπε οκ.

Στο τέλος του έδωσα και ένα χρηματικό δώρο το οποίο όμως δεν ήθελε να πάρει. Τελικά του το παράτησα στο γραφείο γιατί με είχε προσέξει πάρα πολύ και δεν είχε πάρει τίποτα!!! Δεδομένου ότι δε θα έκανα γέννα σε αυτόν.... εεε άδικο ήταν να τον αφήσω έτσι.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

• 2 weeks later...

ο δικός μου γιατρός είναι άψογος και τον έχω και τπν εμπιστεύομαι 10 χρόνια. Λέγεται Τσάγκας και δυστυχώς είναι μόνο στο Ιασώ. Παρόλο που μέχρι τώρα έλεγα δεν τον αλλάζω με τίποτα τώρα είδα πως δεν μαζέψαμε χρήματα 6000 που χρειάζονται για το Ιασώ. Έτσι λοιπόν σκέφτομαι τον Χασιάκο στο Αρεταίειο που τον έχει τώρα η φίλη μου ή τον Διακάκη που είναι διευθυντής στο Έλενα. Έχεο καμία σας εμπειρίες??

ο δικός μου γιατρός είναι άψογος και τον έχω και τπν εμπιστεύομαι 10 χρόνια. Λέγεται Τσάγκας και δυστυχώς είναι μόνο στο Ιασώ. Παρόλο που μέχρι τώρα έλεγα δεν τον αλλάζω με τίποτα τώρα είδα πως δεν μαζέψαμε χρήματα 6000 που χρειάζονται για το Ιασώ. Έτσι λοιπόν σκέφτομαι τον Χασιάκο στο Αρεταίειο που τον έχει τώρα η φίλη μου ή τον Διακάκη που είναι διευθυντής στο Έλενα. Έχεο καμία σας εμπειρίες??

O Χασιάκος είναι πολύ καλός πήγαινα σε αυτόν στην αρχή αλλά επειδή είναι υπερβολικά πολυάσχολος (η μισή Αθήνα πάει σε αυτόν) και βαρέθηκα να περιμένω με τις ώρες στο γραφείο του - και πολλές φορές χωρίς να με δει καθόλου στο τέλος - τον άλλαξα. Τελικά επέλεξα την Γεωργιάδου στο Έλενα που είναι και αυτή διευθύντρια και για αυτό μπορεί να κάνει και απογευματινό ιατρείο με ραντεβού και πληρωμή (0 λεπτά αναμονής). Για τον Διακάκη δεν γνωρίζω καθόλου.

gwggp2.png ISWTp2.png

ε.. συγγνώμη αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να του ανακοινώσεις κάτι :roll:

απλά δεν ξαναπατάς και τέρμα

εγώ και μόνο για το απαξιωτικό του ύφος δεν θα τον επισκεπτόμουν ποτέ ξανά, όχι μόνο για το γενικότερο θέμα που αντιμετωπίζεις!

πάρα πολύ απλά... δεν ξαναπάς

Δλδ αν αλλάξεις φούρναρη θα πας στον παλιό φούρναρη και θα του πεις να φτιάχνει ένα κιλό λιγότερο ψωμί τη μέρα επειδή πλέον δε θα ψωνίζεις εκεί?

Η αν αλλάξεις μανάβη ή δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον επαγγελματία (όσο επαγγελματίας χαρακτηρίζεται ένας γιατρός που επικρίνει τους ασθενείς για οικονομικά τους με το ύφος του :shock: )

ΤΙΠΟΤΑ δε θα του πεις και θα βρεις αλλού γιατρό και τέλος

Σιγά μη σκάσεις και σιγά μη του δώσεις αναφορά!

ε.. συγγνώμη αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να του ανακοινώσεις κάτι :roll:

απλά δεν ξαναπατάς και τέρμα

εγώ και μόνο για το απαξιωτικό του ύφος δεν θα τον επισκεπτόμουν ποτέ ξανά, όχι μόνο για το γενικότερο θέμα που αντιμετωπίζεις!

πάρα πολύ απλά... δεν ξαναπάς

Δλδ αν αλλάξεις φούρναρη θα πας στον παλιό φούρναρη και θα του πεις να φτιάχνει ένα κιλό λιγότερο ψωμί τη μέρα επειδή πλέον δε θα ψωνίζεις εκεί?

Η αν αλλάξεις μανάβη ή δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον επαγγελματία (όσο επαγγελματίας χαρακτηρίζεται ένας γιατρός που επικρίνει τους ασθενείς για οικονομικά τους με το ύφος του :shock: )

ΤΙΠΟΤΑ δε θα του πεις και θα βρεις αλλού γιατρό και τέλος

Σιγά μη σκάσεις και σιγά μη του δώσεις αναφορά!

Συμφωνώ απόλυτα με τη Μαμα του Ωρίωνα... Ο καθε άνθρωπος κανει τον προγραμματισμο του και στο κατω κατω δεν αφορουν το γιατρό τα οικονομικα σου... Ήμαρτον δηλαδή :mad: ... ΚΙ εμενα αν μου ελεγε άλλα στην αρχή και μετα μου τα γυριζε θα τον άλλαζα στο λεπτο.... Στο γυναικολόγο πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη και να αισθανεσαι ανετα ειδικα σε περιπτωση εγκυμοσυνης...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Yogini, μην το σκέφτεσαι καν. Παράτα τον και βρες ένα γιατρό της προκοπής, και μην σκας για την ενημέρωσή του.

Εδώ εγώ άλλαξα γιατρό χωρίς δεύτερη σκέψη (και εννοείται ΧΩΡΙΣ ενημέρωση) παρ' όλο που με παρακολουθούσε 4 χρόνια, γιατί ήθελε ντε και σώνει να μου κάνει ολική νάρκωση και ολόκληρο χειρουργείο με διανυκτέρευση, μόνο και μόνο για καυτηριασμό στον τράχηλο! Σημειωτέον, πήγα σε άλλο γιατρό και η επέμβαση έγινε μέσα σε 10 λεπτά, και πήγα σπίτι μου....