Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

σεξ και εμβολιασμος

*sakis*

Recommended Posts

καλησπερα σας! ενα ακομη αγορι στην παρεα σας! :P

ειμαι 16 χρονων και κατι λιγα :P

εχω μια σχεση, περιπου 10 μηνων, με μια πανεμορφη και καλη και εξυπνη κοπελα! :)

η κοπελα αυτη οπου να'ναι ξεκιναει το εμβολιο για τους ιους HPV! (κατι τετειο τελως παντων)

δεν εχουμε ολοκληρωσει ακομα!

εχουμε στο μυαλο μας λοιπον, να ολοκληρωσουμε στις 14 οκτωβριου, οπου θα εχουμε κλισει ενα χρονο σχεσης και θα ειναι παρα πολυ ρομαντικα! :)

τοτε ομως θα βρισκεται ενδιαμεσα στις δοσεις του εμβολιου (υπολογιζω στην δευτερη και στην τριτη δοση ενδιαμεσα).

εχω τις εξης ερωτησεις:

α) επιτρεπεται η σεξουαλικη επαφη ενδιαμεσα των δοσεων του εμβολιου? (διαβασα οτι μετα την δευτερη δοση η εταιρια του εμβολιου εγγυαται πληρη προστασια) υπαρχει καμια παρενεργεια?!

β) εαν κανενας μας δεν ειχε προηγουμενως σεξουαλικη επαφε με κανενα ατομο, υπαρχει περιπτωση να ειναι φορεας του ιου?

σαν ζευγαρι προχωρισαμε γρηγορα τα προκαταρκτικα, και το θελουμε πολυ να ολοκληρωσουμε, οσο το δυνατον πιο γρηγορα! εχω φανει πιστευω αρκετα υπομονετικος, και το θελω πολυ!

ενδιαφερομαι υπερβολικα για αυτο το κοριτσι, και θελω μονο το καλο της! εχω ψαξει στο ιντερνετ τοσα πολλα πραγματα για γυναικεια θεματα, που στο τελος θα γινω γυναικολογος!

σας παρακαλω βοηθηστε με, δεν ηξερα που αλλου να απευθυνθω!

ευχαριστω εκ των προτερων!

περιμενω απαντησεις!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα σάκη, εγώ σου προτείνω να συμβουλεύσεις την κοπέλα σου να ρωτήσει τον γιατρό της, θεωρώ πως κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα απο εκέινους.

Για τόσο σοβαρά θέματα καλό είναι να συμβουλεύεσαι ειδικούς.

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

ευχαριστω για την συμβουλη σου κατερινα! θα της ειναι δυσκολο να ρωτησει :( αλλα θα κανουμε μια προσπαθεια!

Kαταλαβαίνω πως θα της είναι δύσκολο αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει καλύτερα απο τον γιατρό της.

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

Διαφημίσεις

Βρε Σάκη, που είναι το δύσκολο να ρωτήσει το γιατρό της;

Τέλος πάντων, εάν το εμβόλιο είναι το Gardasil, από ότι διαβάζω δεν υπάρχει πρόβλημα με το θέμα που σε απασχολεί.

Δές το "manual" εδώ: http://www.merck.com/product/usa/pi_circulars/g/gardasil/gardasil_pi.pdf

Επίσης μην ξεχάσεις ΠΟΤΕ να βάλεις προφυλακτικό !!!

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

ευχαριστω για την βοηθεια!! αν και δεν νομιζω να καταλαβω τιποτα απ'οτι λεει το manual! :P

και φυσικα ΠΑΝΤΑ ο στρατιωτης κρανος για τον πολεμο!

οταν λες εχετε προχωρησει προκαταρκτικα? εννοεις και στοματικο? να ξερεις οτι ο hpv αν υπαρχει μεταδιδεται και με το στοματικο σεξ.

το εμβολιο δεν το εχω κανει αι δε γνωριζω σχετικα, μπορει ομως να ρωτησει το γιατρο της

Σάκη μου είναι πολύ γλυκό που ενδιαφέρεσαι για την κοπέλα σου.Πρέπει να την πείσεις να ρωτήσει τον γιατρό της.Ο γιατρός είναι ο καλύτερος σύμβουλος.Του λέμε πάντα την αλήθεια και δεν ντρεπόμαστε ποτέ να κάνουμε τις ερωτήσεις που μας απασχολούν.Εξ'άλλου θα πρέπει η φίλη σου να έχει υπ'όψιν της ότι από τη στιγμή που θα αρχίσει η σεξουαλική της ζωή θα πρέπει να επισκέπτεται τον γυναικολόγο της μια φορά τον χρόνο για τον έλεγχο που κάνουν οι γυναίκες,το λεγόμενο τεστ ΠΑΠ.Δυστυχώς όταν ήμουν εγώ έφηβη δεν υπήρχε αυτό το εμβόλιο,οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.Άρα λοιπόν δεν ξεχνάμε δύο πράγματα.Ρωτάμε πάντα το γιατρό μας ό,τι μας απασχολεί και φυσικά παίρνουμε πάντα προφυλάξεις.

ναι εχουμε κανει στοματικο!

αλλα εφ'οσον κανενας μας ΔΕΝ ειχε σεξουαλικη επαφη οποιασδηποτε μορφης προηγουμενως δεν ειναι δυνατον να εχει τον ιο σωστα?! :(

αλλα μηπως για το εμβολιο μετραει το αν εχει σπασει ο παρθενικος υμενας?! :(

αυτα τα δυο με απασχολουν περισοτερο!

παιδια δεν εχει γυναικολογο νομιζω ακομα! καθε κοριτσι αποκτα εναν οταν ξεκιναει την σεξουαλικι ζωη της σωστα?! :(

μπορω να επικοινωνησω τηλεφωνικος με γιατρο γυναικολογο??! ανωνυμα, καπως ετσι, υπαρχει τιποτα τετειο?!

δεν προχωραω αν δεν ειμαι απολυτως σιγουρος για την υγεια της!!!

:(

Διαφημίσεις

ναι εχουμε κανει στοματικο!

αλλα εφ'οσον κανενας μας ΔΕΝ ειχε σεξουαλικη επαφη οποιασδηποτε μορφης προηγουμενως δεν ειναι δυνατον να εχει τον ιο σωστα?! :(

αλλα μηπως για το εμβολιο μετραει το αν εχει σπασει ο παρθενικος υμενας?! :(

αυτα τα δυο με απασχολουν περισοτερο!

παιδια δεν εχει γυναικολογο νομιζω ακομα! καθε κοριτσι αποκτα εναν οταν ξεκιναει την σεξουαλικι ζωη της σωστα?! :(

μπορω να επικοινωνησω τηλεφωνικος με γιατρο γυναικολογο??! ανωνυμα, καπως ετσι, υπαρχει τιποτα τετειο?!

δεν προχωραω αν δεν ειμαι απολυτως σιγουρος για την υγεια της!!!

:(

Ακόμα αφού κανείς από τους δύο δεν είχε σεξουαλική επαφή δεν μπορείτε αν έχετε αυτόν τον ιο.Νομίζω όμως πως το εμβόλιο το κάνει γυναικολόγος,οπότε για να το κάνει η φίλη σου θα πρέπει να επισκεφτεί κάποιον.Φαντάζομαι θα πάει με την μητέρα της,στον γυναικολόγο π.χ της μαμάς της.Μπορεί άφοβα να θέσει εκεί τις ερωτήσεις τις,χωρίς φυσικά ο γιατρός να πει τίποτα στην μητέρα της.Τώρα αν υπάρχει γραμμή για να ρωτήσεις εσύ ανώνυμα δεν το ξέρω.Θα πρότεινα όμως να ρωτάει η κοπέλα σου για το οποιοδήποτε θέμα την απασχολεί τον γιατρό που την παρακολουθεί,που την έχει εξετάσει και ξέρει τον οργανισμό της.Αυτό στο λέω γενικά βέβαια και όχι ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα.Λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω,δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλά γι'αυτό το εμβόλιο.

γεια σου Σακη! θα συμφωνησω και εγω οτι ειναι πολυ γλυκο που ενδιαφερεσαι τοσο για την κοπελα σου.

Εγω που λες ειχα παει στο γυναικολογο μου λιγο πριν το πασχα για εξετασεις και συζητησαμε και για το εμβολιο. Μου ειπε λοιπον οτι επιτρεπονται οι επαφες αναμεσα στις δοσεις.Αλλα οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα! Και φυσικα παντα προφυλακτικο..Οχι μονο για την τωρινη σου κοπελα αλλα και σε ολη σου τη ζωη!

Σάκη είσαι αστέρι!!! Μακάρι και η κορη μου να εχει εναν Σάκη που θα φοβαται και θα νοιαζεται γι αυτη στην πρωτη τους ολοκληρηωση ... ε..ε...ο στα 17 ομως θα ηθελα :cool::lol:

γεια σου Σακη! θα συμφωνησω και εγω οτι ειναι πολυ γλυκο που ενδιαφερεσαι τοσο για την κοπελα σου.

Εγω που λες ειχα παει στο γυναικολογο μου λιγο πριν το πασχα για εξετασεις και συζητησαμε και για το εμβολιο. Μου ειπε λοιπον οτι επιτρεπονται οι επαφες αναμεσα στις δοσεις.Αλλα οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα! Και φυσικα παντα προφυλακτικο..Οχι μονο για την τωρινη σου κοπελα αλλα και σε ολη σου τη ζωη!

οποτε δεν εχει κανενας μας τον ιο (καμια σεξουαλικη μορφη προηγουμενος), δεν μετραει ο παρθενικος υμενας, επιτρεπονται επαφες αναμεσα στις δοσεις, βρηκα πολλες απαντησεις στα ερωτηματα μου... φυσικα εχω ψαξει και σε πολλες αλλες πηγες στο ιντερνετ, εχω ενημερωθει και επικοινωνισει με αλλα ατομα! Μμμμ οταν λετε "οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα" εννοειτε οσο πιο νωρις γινει το εμβολιο ή οσο πιο νωρις για την σεξουαλικη επαφη?! :)

Υπερευχαριστω για τις πληροφοριες και το ενδιαφερον! :)

Διαφημίσεις

Σάκη είσαι αστέρι!!! Μακάρι και η κορη μου να εχει εναν Σάκη που θα φοβαται και θα νοιαζεται γι αυτη στην πρωτη τους ολοκληρηωση ... ε..ε...ο στα 17 ομως θα ηθελα :cool::lol:

Σας πληροφορω κ.Σωτηρια η κοπελα τα αξιζει :) ελπιζω η κορη σας να βρει ενα αγορι που ενδιαφερεται πραγματικα γι'αυτην!

τι 17, τι 16, τι 19... αρκει να ειναι σιγουρη και ενημερωμενη γι'αυτα που κανει, και να ξερει οτι εχει εσας παντα στο πλευρο της! αν ολα γινονται μεσα στο πλαισιο της σοβαροτητας, της ωριμοτητας και της ευθυνης για τις πραξεις της, μην αγχωνεστε! οποτε ερθει στο καθε κοριτσι! ειμαι σιγουρος οτι τα ξερετε καλυτερα εσεις :)

ευχαριστω για το σχολιο σας, με εκανε χαρουμενο :)

Σας πληροφορω κ.Σωτηρια η κοπελα τα αξιζει :) ελπιζω η κορη σας να βρει ενα αγορι που ενδιαφερεται πραγματικα γι'αυτην!

τι 17, τι 16, τι 19... αρκει να ειναι σιγουρη και ενημερωμενη γι'αυτα που κανει, και να ξερει οτι εχει εσας παντα στο πλευρο της! αν ολα γινονται μεσα στο πλαισιο της σοβαροτητας, της ωριμοτητας και της ευθυνης για τις πραξεις της, μην αγχωνεστε! οποτε ερθει στο καθε κοριτσι! ειμαι σιγουρος οτι τα ξερετε καλυτερα εσεις :)

ευχαριστω για το σχολιο σας, με εκανε χαρουμενο :)

Aγορι μου εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εισαι γλυκας μωρε μακαρι να παραμεινεις ετσι

Σάκη μου μας έχεις συγκινήσει όπως βλέπεις όλες πάρα πολύ!!!!!Είσαι πολύ γλυκός,σοβαρός και ώριμος.Σου εύχομαι αγόρι μου γλυκό όλα τα καλά του κόσμου στη ζωή σου,γιατί φαίνεται πως τα αξίζεις και με το παραπάνω.Να προσέχεις το κοριτσάκι σου και να σε προσέχει και εκείνη!

οποτε δεν εχει κανενας μας τον ιο (καμια σεξουαλικη μορφη προηγουμενος), δεν μετραει ο παρθενικος υμενας, επιτρεπονται επαφες αναμεσα στις δοσεις, βρηκα πολλες απαντησεις στα ερωτηματα μου... φυσικα εχω ψαξει και σε πολλες αλλες πηγες στο ιντερνετ, εχω ενημερωθει και επικοινωνισει με αλλα ατομα! Μμμμ οταν λετε "οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα" εννοειτε οσο πιο νωρις γινει το εμβολιο ή οσο πιο νωρις για την σεξουαλικη επαφη?! :)

Υπερευχαριστω για τις πληροφοριες και το ενδιαφερον! :)

οσο πιο νωρις για το εμβολιο σακη μου! γιατι οσο περναει ο καιρος υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να κολλησει τον ιο. :-)

Αγαπητες μου Κυριες με κανετε να νιωθω πολυ ομορφα! :P Ανταποδιδω σε ολες σας τις ομορφες ευχες σας...!! Ευχομαι σε ολες σας τα καλυτερα, πραγματικα!

Δεν κανω τιποτα παραπανω απο το να αγαπαω, κατι που ολοι και ολες επρεπε να το κανουν στον κοσμο!

Οσο για το εμβολιο οντως, αλλα οι γονεις ειναι επιφυλακτικοι. Οσο ειναι μαζι μου (και θα ειμαστε ειμαι σιγουρος :) ) εφ'οσον δεν ειμαι φορεας δεν κινδυνευει ...αλλα ενταξει ολα θα γινουν οπως και το εμβολιο! :)

ευχαριστω για αλλη μια φορα!

14 οκτωβρη λοιπον

θα ειναι η τελεια νυχτα :)

Αγαπητες μου Κυριες με κανετε να νιωθω πολυ ομορφα! :P Ανταποδιδω σε ολες σας τις ομορφες ευχες σας...!! Ευχομαι σε ολες σας τα καλυτερα, πραγματικα!

Δεν κανω τιποτα παραπανω απο το να αγαπαω, κατι που ολοι και ολες επρεπε να το κανουν στον κοσμο!

Οσο για το εμβολιο οντως, αλλα οι γονεις ειναι επιφυλακτικοι. Οσο ειναι μαζι μου (και θα ειμαστε ειμαι σιγουρος :) ) εφ'οσον δεν ειμαι φορεας δεν κινδυνευει ...αλλα ενταξει ολα θα γινουν οπως και το εμβολιο! :)

14 οκτωβρη λοιπον

Kαλέ κοριτισα τι ειναι τουτοοοοοοοοοοοοοο το παιδι? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Τι λορδος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

14 οκτωβρη λοιπον

Εύχομαι ο γιος μου να γίνει το ίδιο κύριος με εσένα!!!

Με έχεις ξαφνιάσει πολύ ευχάριστα με την υπευθυνότητα,την ωριμότητά σου γενικότερα αλλά και για τα τρυφερά σου αισθήματα για αυτήν την κοπέλα,που ελπίζω να ξέρει πόσο τυχερή είναι που σε έχει!

Kαλέ κοριτισα τι ειναι τουτοοοοοοοοοοοοοο το παιδι? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Τι λορδος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Υπερβαλετε κ.Σωτηρια :)

Απαντω οπως μου απαντατε, με αγαπη και καλοσυνη! :)

Εύχομαι ο γιος μου να γίνει το ίδιο κύριος με εσένα!!!

Με έχεις ξαφνιάσει πολύ ευχάριστα με την υπευθυνότητα,την ωριμότητά σου γενικότερα αλλά και για τα τρυφερά σου αισθήματα για αυτήν την κοπέλα,που ελπίζω να ξέρει πόσο τυχερή είναι που σε έχει!

Με τιμαει αυτο που λετε :) ευχαριστω πολυ! ειμαι σιγουρος πως ο γιος σας θα γινει και αυτος ενας κυριος! καθε παιδι ειναι ξεχωριστο! :)

Λοιπον και μια τελευταια χαρη Κυριες μου για τον φιλαρακο σας τον σακη!

Αν εχετε καποιον γνωστο, καποιον γιατρο, καποιον τελως παντων που να γνωριζει επι του θεματος, μπειτε στον κοπο να του κανετε αυτες τις δυο ερωτησουλες, παρολο που η gina2 με ανακουφισε και απαντησε επαρκως! Αν δεν βρειτε τιποτα, δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!!

ευχαριστω και ξαναευχαριστω! :P

θα ρωτησουμε φυσικα και τον γιατρο της αλλα θελω πολλες γνωμες..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...