Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

mam είπε:
Κορίτσια συγνώμη που επεμβαίνω αλλά πιστεύω ότι στην αρχή τα ρουχαλάκια του μωρού πρέπει να είναι μαλακά στο κορμάκι του παιδιού. Εγώ σύγκρινα κορμάκια Jumbo με Mothercare και δεν είχαν καμμιά σχέση. Εάν θέλετε επώνυμες μάρκες, πηγαίνετε στα στοκατζίδικα. Βεβαια korinaki στα περισσότερα αρχίζουν από 3 μηνών τα ρουχαλάκια, εάν θες μπορώ να σου πω για Grant, Mini Raxevsky, Kitten κλπ. Τα Zara ορισμένα δεν έχουν άσχημη υφή. Εγώ προτίμησα για τους πρώτους μήνες Mothercare οπου το ρουχαλάκι ήταν αρκετά μαλακό. Εχει στοκ στο Factory Outlet. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα. Tα Premaman είναι Βελγικη εταιρεία αλλά δεν ξέρω που φτιάχνονται όμως έχουν ωραία και διαφορετικά σχέδια από αλλες μάρκες. Ελπίζω να βοήθησα :roll:
Σ' ευχαριστω mam!Με βοηθησες πολυ!Στα στοκατζιδικα ειναι ενταξει απο ποιοτητα?

korinaki είπε:
  mam είπε:
Κορίτσια συγνώμη που επεμβαίνω αλλά πιστεύω ότι στην αρχή τα ρουχαλάκια του μωρού πρέπει να είναι μαλακά στο κορμάκι του παιδιού. Εγώ σύγκρινα κορμάκια Jumbo με Mothercare και δεν είχαν καμμιά σχέση. Εάν θέλετε επώνυμες μάρκες, πηγαίνετε στα στοκατζίδικα. Βεβαια korinaki στα περισσότερα αρχίζουν από 3 μηνών τα ρουχαλάκια, εάν θες μπορώ να σου πω για Grant, Mini Raxevsky, Kitten κλπ. Τα Zara ορισμένα δεν έχουν άσχημη υφή. Εγώ προτίμησα για τους πρώτους μήνες Mothercare οπου το ρουχαλάκι ήταν αρκετά μαλακό. Εχει στοκ στο Factory Outlet. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα. Tα Premaman είναι Βελγικη εταιρεία αλλά δεν ξέρω που φτιάχνονται όμως έχουν ωραία και διαφορετικά σχέδια από αλλες μάρκες. Ελπίζω να βοήθησα :roll:
Σ' ευχαριστω mam!Με βοηθησες πολυ!Στα στοκατζιδικα ειναι ενταξει απο ποιοτητα?

Korinaki, καλησπερα, τα στοκατζίδικα έχουν τα ίδια ρούχα & ποιότητα με τα κανονικά καταστήματα. Απλά θα βρεις προηγούμενη σαιζόν. Όμως τώρα με τις εκπτώσεις που υπήρχαν ειδικά στα Mothercare μπορούσες να βρεις 7 κορμάκια περσινής σαιζόν με 17,5 Ευρώ ενώ τα τρέχοντα είχαν 27,5 Ευρώ. Ψαχνοντας βρίσκεις. Ό,τι θες εδώ είμαστε! :wink:

Κορίτσια μια ερώτηση που με απασχολεί:

Όταν αγοράζετε παιδικά έπιπλα, καροτσάκια κλπ ζητάτε πιστοποίηση από το επώνυμο μαγαζί ότι φτιάχτηκαν με υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο, μη τοξικά κλπ? Υπάρχει κάποιο κατάστημα που δίνει τέτοιες εγγυήσεις? :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Jen. είπε:
Κορίτσια μια ερώτηση που με απασχολεί:

Όταν αγοράζετε παιδικά έπιπλα, καροτσάκια κλπ ζητάτε πιστοποίηση από το επώνυμο μαγαζί ότι φτιάχτηκαν με υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο, μη τοξικά κλπ? Υπάρχει κάποιο κατάστημα που δίνει τέτοιες εγγυήσεις? :roll:

Το μαγαζί δεν θα σου δώσει πιστοποίηση, αυτό που μπορείς να κάνεις ειναι να μπεις στην σελίδα της κάθε εταιρίας που θες και να δεις τον κώδικα δεοντολογίας πχ οι μεγάλες εταιρίες τύπου Marks & Spencer, Zara εχουν σίγουρα.....απο μικρό μαγαζί τζάμπα θα το ζητήσεις και θα σε πουνε και ουφο μολις γυρίσεις την πλάτη σου :(

Διαφημίσεις

yogini ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Δηλαδή αν πάρω έπιπλα από το Lapin π.χ. που είναι επώνυμο και ακριβό δεν θα ξέρουν οι υπάλληλοι να με ενημερώσουν??? Καλά θα το ψάξω και μόνη μου αλλά έλεγα να ζητάω και κανένα χαρτί για ασφάλεια.

gwggp2.png ISWTp2.png

Jen. είπε:

Δηλαδή αν πάρω έπιπλα από το Lapin π.χ. που είναι επώνυμο και ακριβό δεν θα ξέρουν οι υπάλληλοι να με ενημερώσουν??? Καλά θα το ψάξω και μόνη μου αλλά έλεγα να ζητάω και κανένα χαρτί για ασφάλεια.

Ίσως διαθέτει και κάποιο πιστοποιητικό το κατάστημα ή ενημερωτικό φυλλάδιο στα λόγια των πωλητών όμως μονο μην βασιστείς.

Εγω να σου πω πιο πολυ εμπιστεύομαι μια μεγάλη πιστοποιημένη εταιρία παρά τον ξυλουργό της γειτονιάς ο οποίος μπορεί να μην γνωρίζει πχ την τοξικότητα κάποιων υλικών κτλ όπως οφείλει μια πιστοποιημένη εταιρία να κάνει.

yogini είπε:
  Jen. είπε:

Ίσως διαθέτει και κάποιο πιστοποιητικό το κατάστημα ή ενημερωτικό φυλλάδιο στα λόγια των πωλητών όμως μονο μην βασιστείς.

Εγω να σου πω πιο πολυ εμπιστεύομαι μια μεγάλη πιστοποιημένη εταιρία παρά τον ξυλουργό της γειτονιάς ο οποίος μπορεί να μην γνωρίζει πχ την τοξικότητα κάποιων υλικών κτλ όπως οφείλει μια πιστοποιημένη εταιρία να κάνει.

Και εγώ το ίδιο με σένα. Για αυτό σκέφτομαι να πάρω το κρεβατάκι του μωρού από τα Lapin τα οποία τα βρίσκω τέλεια...αλλά μέχρι τότε θα δούμε...σίγουρα δεν θα τα πάρω από συνοικιακό μαγαζί...ή από ακριβό επώνυμο ή από ΙΚΕΑ...αν και νομίζω το πρώτο έχει καλύτερες πιθανότητες ως προς την τοξικότητα των υλικών... :roll:

gwggp2.png ISWTp2.png

Jen. είπε:

Ολα αυτά τα επωνυμα εχουν και καταλογο, που σίγουρα θα υπαρχει καποια παραγραφο που θα το αναφερει. Ειναι πολύ της μοδας αλλωστε τώρα να ασχολούνται με το περιβαλλον και ολοι κανουν πως νοιαζονται :mad:

:lol: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΠΡΕΜΑΜΑΝ.Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΣΕΖΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΙΝΙ ΠΡΑΙΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΤΟ ΠΗΡΑ 320 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 600ΑΡΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ.ΕΙΧΕ ΤΣΑΝΤΑ ΝΑΥΛΟΝ ΒΡΟΧΗΣ ΥΠΝΟΣΑΚΟ-ΠΟΔΟΣΑΚΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ.ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥ ΜΑΡΚΑΣ ΖΙΜΠΟΣ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

Διαφημίσεις

Κορίτσια εκτός από τα επιπλα, καρότσια κλπ σκεφτείτε και τον κάδο για τις πανες (ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ). Το έχει τα Premaman & Mothercare. Βάζεις τις πανες μεσα και έχει αρωματική σακκούλα, γιατί εγω στην αρχή πριν το παρω, ο καδος της κουζινας γεμιζε καθε μερα με 7-8 πανες, συνεχεια βγαζαμε σκουπιδια! Ενώ εκει τις μαζευεις, και μετα τον αδειαζεις και δεν μυρίζει κιολας. Εγώ το εχω στο δωμάτιο που τον αλλάζω διπλα στην αλλαξιέρα και βολεύει.

Επίσης κατι αλλο, εαν παρετε αλλαξιέρα επιπλο, να παρετε μια οπου ανοιγει και να μπορεις να βαλεις το παιδι ΚΑΘΕΤΑ. Ειναι πολυ αναποδο να βαζεις το παιδι οριζοντια και να προσπαθείς να του βάλεις πανα και δεν ειναι και ασφαλες ετσι. Ενώ στο αλλο και λιγο να γυρίσει θα βρει αντισταση. (ταπεινή μου γνώμη γιατί εγώ πολυ το βολευτηκα)

Αλλη συμβουλή. Όταν βγειτε από το μαιευτήριο με το καλό και το μωράκι σας, να το μεταφερετε με καθισματακι αυτοκινήτου και οχι καλαθούνα (εμένα η καλαθουνα δεν με βολεψε ουτε για τον υπνο του παιδιού, ειχα λίκνο που κραταει το παιδί έως 6 μηνών). Ειναι επικίνδυνη η μεταφορά του παιδιού με καλαθούνα ακόμα και κοντινή αποσταση, ενα αποτομο φρεναρισμα και το παιδι θα γινει ταραμοσαλατα και δεν θα μπορέσετε να το προστατεψετε.

Αυτά! Καλές αγορες :wink:

Τελικά για τα Premaman τι αποφασίσατε? Μου έφερε ο ξαδερφος μου απο Βελγιο κατι ρουχαλάκια για την μικρη μου και ειναι μούρλια :D

Πολυ ομορφα και η ποιοτητα τους φαινετε πολυ καλη ! Δεν γράφουν πουθενα made in ...αγνωστης προελευσης ... :?

Εδω δεν έχει κανενα απο τα γνωστα μαγαζιά ....

VgL7.jpgIgLdp2.png

Βασικά εμείς παραγγείλαμε ένα ξύλινο πάρκο με κάγκελα από εκεί, γιατί μόνο εκεί το πουλούσαν, άργησαν αρκετά να μας το φέρουν... αν δεν τους είχα πάρει τηλέφωνο, ακόμη θα περίμενα... Έχουν πάάάάρα πολλά προϊόντα, αλλά δεν είναι ετοιμοπαράδοτα.

Ζουνάκι,είσαι η αγάπη μου.... (7.12.07)

... τώρα έχω και άλλη αγάπη... το αγοράκι μου! (27.6.10)

μου εφεραν δωρο 1 παααρα πολυ ομορφο μπουφανακι.

ειναι χοντρο και αδιαβροχο και η ποιοτητα του ειναι αριστη. :wink:

το μονο πραγμα που ειχα παρει εγω απο εκει ηταν το καρεκλακι αυτοκινητου! :D

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

Βασικά εγώ ήθελα να ρωτήσω για τα καροτσάκια Premaman έχει πάρει καμία σας? Γιατί χθες είδα έναν με τον σύντροφο μου που μας άρεσε και ήταν πολύ βολικό.

• 1 month later...

Κορίτσια το έχω πει και σε άλλο topic το λέω κι εδώ.Τα προ'ι'όντα του PREMAMAN είναι πολύ καλά ποιοτικώς και πολύ όμορφα αλλά να ξέρετε ότι στην Ελλάδα είναι κατά 30% πιό ακριβά από ότι είναι στην υπόλοιπη Ευρώπη.Εμένα για ένα κρεβατάκι και μία συρταριέρα μού είπαν 250 ευρώ πιο πολύ!!!΄΄Ο,τι θέλω θα κοιτάξω μήπως να το παραγγείλω μέσω ιντερνετ.Για να μην μας περναν και για κορόιδα

.png

• 1 χρόνο μετά...

H premaman έχει πολύ ωραία παιδικά ρούχα. Εχω ψωνίσει κατά καιρούς και μου άρεσε πολύ η ποιότητα και τα χρώματα. Επίσης, το καλοκαίρι αγόρασα δικά μου ρούχα εγκυμοσύνης φοβερά. Ειδικά ένα παντελόνι που πήρα για βαφτίσια όλοι με ρωτούσαν που το αγόρασα. Τοτε βέβαια ήμουν 5 μηνών και δε μου φαινόταν ιδιαίτερα η εγκυμοσύνη και φυσικά θα το φορέσω και μετά τον τοκετό, από βαφτίσια άλλο τίποτα το 2010. Οσο για τα κινέζικα ναι όντως έχουν κατακλίσει την ελληνική αγορά. Δεν σημαίνει όμως κατ΄εμένα πάντα ότι όλα είναι μαιμού. Του jumbo μπορεί να είναι χάλια η ποιότητα λόγω τιμής. Lapin ktl είναι κι αυτά χάλια ??? Πέρυσι πήγα στην columbia και αγόρασα παιδικό μπουφανάκι, έδωσα ένα σωρό χρήματα και δυστυχώς ήταν made in china !!!

Επιτρέψτε μου μια παρέμβαση λίγο άσχετη με το θέμα Premaman. Διάβασα πριν τα σχόλια σε σχέση με τα ρούχα made in china.

Γιατί στην Ελλάδα θέλουμε να είμαστε τόσο ισοπεδωτικοί;

Υπάρχει το εξής απλό: σχεδόν όλοι πια οι σχεδιαστές ρούχων ράβουν στην Ασία. Μα είναι Κίνα, Ταϋλάνδη, Ινδονησία ή Ινδία, η Ασία είναι αυτή που προσφέρει 2 πολύ σημαντικά πράγματα που είναι α) φθηνές τιμές λόγω φθηνών εργατικών και β) ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ εξαιρετικής ποιότητας ραψίματος-Προσέξτε δυνατότητα σημαίνει ότι από την Ασία μπορεί να έρθει εξαιρετικής ποιότητας και όμορφα ραμμένο ρούχο αλλά και χείριστης ποιότητας όμορφα ραμμένο ρούχο. Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε ότι ο τάδε σχεδιαστής αγοράζει ένα ακριβό και εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα το ράβει στην Κίνα και το πουλάει σε όλο τον κόσμο ακριβά; Το σχέδιο και η πρώτη ύλη είναι που το κάνει ακριβό. Επίσης είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουμε ότι κάποιος μπορεί να εισάγει πολύ φθηνά ρούχα από φθηνά υφάσματα και με κοινότυπα σχέδια;

Δεν είναι πιο σημαντικό να ξέρουμε σε ποιες χώρες κυκλοφορούν και ΤΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ διαθέτουν τα ρούχα που αγοράζουμε για τα παιδιά μας;

Η πιο έγκυρη και διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση υφασμάτων για παιδιά είναι η Oekotex-κατηγορία 1 http://www.oekotex.com. Για να έχεις τη συγκεκριμένη πιστοποίηση πρέπει να έχει αγοράσει υφάσματα από συγκεκριμένο προμηθευτή που είναι πιστοποιημένος κατά το Oekotex. Φυσικά κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο ακριβό.

Επίσης η πιο αναγνωρισμένη πιστοποίηση σε υφάσματα από οργανικής καλλιέργειας βαμβάκι είναι η GOTS (Global Organic Textile Standard). Θέλετε να μου πείτε ότι βλέποντας σε ετικέτα ρούχου το Made in China, ενώ διαθέτει χίλιες πιστοποιήσεις, θα το θεωρήσετε μάπα;

Ναι οι κινέζοι αντιγράφουν τα πάντα, έχουν σα θεό το χρήμα και προσπαθούν ανεπιτυχώς να φτιάξουν αυτοκίνητα (αν δείτε κρας τεστ θα γελάτε-διαλύθηκε εντελώς), ηλεκτρικές συσκευές (πολύ προβληματικές) και πολλά άλλα είδη. Το ότι σε κάποια δεν τα καταφέρνουν δε σημαίνει πως ότι κάνουν είναι χάλια.

Λοιπόν, όχι δεν είμαι πρόξενος της Κίνας στην Ελλάδα, αλλά μου αρέσει κάποια πράγματα να τοποθετούνται στη σωστή βάση.

ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

Θα περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τα επιχειρήματα από τις φίλες που έχουν αντίθετη άποψη...

• 1 month later...
  elachl είπε:
:lol: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΠΡΕΜΑΜΑΝ.Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΣΕΖΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΙΝΙ ΠΡΑΙΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΤΟ ΠΗΡΑ 320 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ 600ΑΡΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ.ΕΙΧΕ ΤΣΑΝΤΑ ΝΑΥΛΟΝ ΒΡΟΧΗΣ ΥΠΝΟΣΑΚΟ-ΠΟΔΟΣΑΚΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ.ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥ ΜΑΡΚΑΣ ΖΙΜΠΟΣ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ANAIS. ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΡΚΑ (CHICCO, PEG PEREGO, MACLAREN) KAI XΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!

marilena71 είπε:
Βασικά εμείς παραγγείλαμε ένα ξύλινο πάρκο με κάγκελα από εκεί, γιατί μόνο εκεί το πουλούσαν, άργησαν αρκετά να μας το φέρουν... αν δεν τους είχα πάρει τηλέφωνο, ακόμη θα περίμενα... Έχουν πάάάάρα πολλά προϊόντα, αλλά δεν είναι ετοιμοπαράδοτα.

ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ (ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ) ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΚΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...