Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κοριτσια μπηκα στο site http://www.premaman.com και ειδα τα προιοντα τους.Μου φανηκαν παρα πολυ ομορφα.Εχετε αγορασει απο τα καταστηματα τους πραγματακια για το μωρο?Εχουν καλη ποιοτητα?Λεω να παω να ριξω καμμια ματια. :D

Διαφημίσεις

Πήγα προχτες και τα είδα...φοβερά σχέδια αλλα ήταν ΟΛΑ made in China και έφυγα :(

Είπαμε με την μητέρα μου να παμε στα Lapin, tricoteen κτλ στα στοκ τους να τα πάρουμε όλα απο κει αν ειναι ομορφούλικα. Ξέρω ότι εχω μεγάλο κόλλημα με τα Κινεζικα και μετά απο μια ηλικία θα παω πάσο αλλα για τόσο μωρό ειμαστε οικογενειακώς κάθετοι.

Πήγα προχτες και τα είδα...φοβερά σχέδια αλλα ήταν ΟΛΑ made in China και έφυγα :(

Είπαμε με την μητέρα μου να παμε στα Lapin, tricoteen κτλ στα στοκ τους να τα πάρουμε όλα απο κει αν ειναι ομορφούλικα. Ξέρω ότι εχω μεγάλο κόλλημα με τα Κινεζικα και μετά απο μια ηλικία θα παω πάσο αλλα για τόσο μωρό ειμαστε οικογενειακώς κάθετοι.

Για να σε βγάλω από τον κόπο και η Lapin αλλά και η Tricoteen made in China έχουν,μην νομίζεις οτι επειδή είναι επώνυμα δεν είναι και Κινέζικα,επείσης Κινέζικα είναι τα Βenetton,Grant,Marks&Spenser.Αν θέλεις σώνει και καλά να ΜΗΝ είναι Κινέζικα προτήμησε κάποιες ελληνικές βιοτεχνίες,θα βρείς αρκετές στο Περιστέρι,αυτά φτιάχνονται συνήθως στην Βουλγαρία και τα Σκόπια

Με πρόλαβε η Ελευθερία, αλλά κι εγώ ήθελα να πω ότι τα λαπεν γράφουν Κίνα... Βέβαια δεν το είδα με τα μάτια μου, μια φίλη μου μου το είπε. Πάντως τα M&S και τα mothercare δεν είναι από Κίνα! Είναι από......Ινδία!!!!!! :P Εγώ ψώνισα από εκεί και τώρα τα κοίταζα...

age.png

Με πρόλαβε η Ελευθερία, αλλά κι εγώ ήθελα να πω ότι τα λαπεν γράφουν Κίνα... Βέβαια δεν το είδα με τα μάτια μου, μια φίλη μου μου το είπε. Πάντως τα M&S και τα mothercare δεν είναι από Κίνα! Είναι από......Ινδία!!!!!! :P Εγώ ψώνισα από εκεί και τώρα τα κοίταζα...
της φοράω σήμερα ένα μπλουζάκι από Μ&S και γραφει made in china οπότε μάλλον δεν κατασκευάζονται μόνο στις Ινδίες αλλά και στην κίνα μας έχουν πνήξει τα κινέζικα :mad:

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ συνήθως ψωνίζω από τα zara παιδικά ρουχαλάκια για την ανιψιά μου που η μητέρα της δεν της βάζει κινεζικά , και τίποτα από αυτά που έχω ψωνίσει δεν ήταν κινεζικά.

Εγώ νομίζω πως δεν παίζει ρόλο αν είναι Κινέζικα, Ινδικά ή απ΄όπου αλλού.

Αυτό που παίζει ρόλο είναι το βαμβάκι που χρησιμοποιούν.

Το θέμα είναι πώς να ξέρουμε εμείς αν το βαμβάκι είναι ευρωπαϊικό και απλά ράφτηκαν στην Κίνα ή αν όντως είναι με ξεφτίλα βαμβάκι και ράφτηκαν σε διάφορες άλλες χώρες; :?

Πάντως και εμένα που είναι ακόμη πολύ μικρή αποφεύγω καλού κακού τα Κινέζικα.

Κοριτσια μαλλον δεν βλεπω να τα γλιτωνουμε τα κινεζικα..Τα περισσοτερα εκει φτιαχνονται..Αλλα δεν μπορει,ολο και καποιες διαφορες θα εχουν τα επωνυμα μαγαζια απο π.χ τα Jumbo..Ιδια ποιοτητα ειναι το φορμακι των 3 ευρω με το φορμακι των 25 ευρω?Ξερεται μηπως περα απο τα ρουχαλακια,τα αλλα προιοντα τους αν ειναι καλα?

Βασικά εγώ ήθελα να ρωτήσω για τα καροτσάκια Premaman έχει πάρει καμία σας? Γιατί χθες είδα έναν με τον σύντροφο μου που μας άρεσε και ήταν πολύ βολικό.

Κοριτσια μαλλον δεν βλεπω να τα γλιτωνουμε τα κινεζικα..Τα περισσοτερα εκει φτιαχνονται..Αλλα δεν μπορει,ολο και καποιες διαφορες θα εχουν τα επωνυμα μαγαζια απο π.χ τα Jumbo..Ιδια ποιοτητα ειναι το φορμακι των 3 ευρω με το φορμακι των 25 ευρω?Ξερεται μηπως περα απο τα ρουχαλακια,τα αλλα προιοντα τους αν ειναι καλα?
Θα σου πω την γνώμη μου φανελάκια πήρα στην Νίνα καμια 30αριά από το Τζάμπο γιατι τα λέρωνε με τις γουλίτσες που εβγαζε από το γάλα συχνά και αλλάζαμε κάπου 5-6 φορές την ημέρα οπότε το σκέφτικα πρακτικά οτι και να διαλυθούν με το πλύσιμο δεν θα με νοιάξει καθόλου(δεν έχουν πάθει κατι μεχρι στιγμής)σε σχέση με κάτι ακρυβότερο που θα με χάλαγε να είχα δώσει ενα σκσμό χρήματα και να χάλαγαν με το πλύσιμο :wink: Από θέμα ποιότητας δεν είναι ουτε εντελώς χάλια ουτε και τα καλύτερα κάπου στην μέση.

Διαφημίσεις

Απο τα jumbo θα παρω κι εγω μερικα πραγματακια,αλλα θα ψωνισω κι αρκετα απο αλλα καταστηματα που εχουν σε καποια ειδη καλυτερη ποιοτητα και περισσοτερη ποικιλια..

Οτι πήραμε μέχρι στιγμής απο τα lapin και τα Kitten ειναι Ευρωπαικά! Το γράφει καθαρά μέσα....μήπως ειναι μόνο τα βρεφικά τους Ευρωπαικα..ποιος ξέρει...πάντως το λέει καθαρά. Αυτό που μου την έσπασε πάντως σήμερα που πήγαμε στο ΛΗΤΩ ειναι οτι πολλές μάρκες έγραφαν εισαγωγής αλλα όχι τη χώρα (Mandarino και κάτι άλλες). Τα Ελληνικά ομως υστερούν πολύ σε εμφάνιση ρε γμτ :(

Διαφημίσεις

Μου αρεσουν πολυ τα παπυτσακια του LApin(D&G,Polo κλπ)

Καθε χρονο τους αγοραζω απο εκει και σκαω 100 ευρω για πεδιλακι.

Καθε χρονο μας τη βγαζουν καλη,αυτο το καλοκαιρι οχι,ενα μηνα μετα ηθελαν πεταμα....εχει σημασια οτι πεδιλο D&G ηταν Made in China????

Τωρα ομως θα το τσεκαρω και αν ειναι και αυτα Made in China δεν θα τα παρω :evil:

Smaroula εγω απο την 1821 του πηρα το 3m,η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο μεγαλα στην αρχη αλλα οχι τεραστια!

Εδω που ειμαι εγω( :wink: ) το μαγαζι που τα φερνει ειχε και 1m σε Lapin και Kitten

4

Σ'ευχαριστώ πολύ Ηλιάννα! Την ημέρα που σε είχα δει είχα ρωτήσει για νεογέννητα και μου είπαν ότι δεν είχαν καθόλου φορμάκια... Τώρα μπορεί να έφεραν. Θα περάσω να δω..

age.png

Κορίτσια συγνώμη που επεμβαίνω αλλά πιστεύω ότι στην αρχή τα ρουχαλάκια του μωρού πρέπει να είναι μαλακά στο κορμάκι του παιδιού. Εγώ σύγκρινα κορμάκια Jumbo με Mothercare και δεν είχαν καμμιά σχέση. Εάν θέλετε επώνυμες μάρκες, πηγαίνετε στα στοκατζίδικα. Βεβαια korinaki στα περισσότερα αρχίζουν από 3 μηνών τα ρουχαλάκια, εάν θες μπορώ να σου πω για Grant, Mini Raxevsky, Kitten κλπ. Τα Zara ορισμένα δεν έχουν άσχημη υφή. Εγώ προτίμησα για τους πρώτους μήνες Mothercare οπου το ρουχαλάκι ήταν αρκετά μαλακό. Εχει στοκ στο Factory Outlet. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα. Tα Premaman είναι Βελγικη εταιρεία αλλά δεν ξέρω που φτιάχνονται όμως έχουν ωραία και διαφορετικά σχέδια από αλλες μάρκες. Ελπίζω να βοήθησα :roll:

Τα πρωτα ρουχαλακια του μωρου μου τα ειχε στειλει μια θεια μου που εχει βιοτεχνιε και καταστημα στην θεσσαλονικη.Σε ποιοτητα δεν ειχαν καμια σχεση με του τζαμπο.Ολα τα ζιπουνακια που του πηρα γυρω στο χρονο εκαναν κομπο και φαινοταν χαλια με το πλυσιμο σαν να ηταν παλια.Τα μπεμπε τα εχω ακομα για το μωρακι που θα ερθει.Και εγω θα ελεγε οτι καλο ειναι τα πρωτα πρωτα ρουχαλακια να εχουν καποια ποιοτητα μετα εχουμε να παρουμε μπολικα β ποιοτητας.

Καλα μου εχουν βγει και οσα του εχω παρει απο το ζαρα δεν φαινετε οτι τα πλενεις.

Επισης προσοχη στα παπουτσακια σας το λεω γιατι εχω μια ξαδερφη που παιρνει παπουτσακια απο σουπερ μαρκετ φτηνα μαγαζια και αναρωτιεται γιατι μυριζουν τα ποδια του μωρου.Εμεις παιρνουμε παντα ενα καλο ζευγαρι και βγαζει την σεζον και δεν εχει μυρισει ποτε το ποδαρακι του.Μονο φετος πηρα ενα ζευγαρι πλαστικα μονο για την θαλασσα.Καλυτερα ενα και καλο απο οτι 2-3 κακα

Και δε μου λες yogini βρήκατε και φορμάκια για νεογέννητα από τα λαπεν? Γιατί εδώ μου είπαν ότι έχουν μόνο για μεγαλύτερες ηλικίες...

Ναι αμέ! Σε όλα τα Lapin που πήγαμε είχε και στην περιοχή μας και στην Ερμού....εχει και κούνιες, καρότσια, προίκες κτλ