Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μα γιατί πετάει το φαγητό που μαγειρεύω?

despina_fouf

Recommended Posts

Παιδιά μην το ψάχνετε, τα πράγματα είναι απλά.. Αν δε σε πάνε, το θέμα έχει λήξει. Και χρυσάφι να τους φέρεις, θα το βγάλουν σκάρτο.

Μια φορά είχα φτιάξει λεμονάτο κ το χα στείλει να φάνε πεθερά κ κουνιάδα. Μετά έμαθα ότι της κουνιάδας της μύρισε σκόρδο κ δεν το ακούμπησε, γιατί το σκόρδο την ενοχλεί. Στο μεταξύ δεν υπήρχε ίχνος σκόρδου στο φαγητό! Εγώ ήμουν το ζώο που καθόμουν 8 μηνών έγκυος κ μ έτρωγαν οι κατσαρόλες για αυτές. Τί να λέμε τώρα..

Όσο για τα φαγητά της πεθεράς, ούτε να τα δω...Είναι όλα σουπέ κ ανάλατα. Τα δίνω στον άντρα μου ή τα πετάω.

Το θέμα είναι να μην πέσεις σε τέτοιους ανθρώπους. Πέσαμε, σκάμε και κολυμπάμε...

eswmm7.png

Διαφημίσεις

Γιατί ρε παιδιά εγώ είμαι η νοικοκυρά στο σπίτι, δεν πρέπει να το σεβαστεί αυτό? Αν την αφήσω να μαγειρεύει μετά σίγουρα θα μου το κοπανήσει (τις παρατηρήσεις όσον αφορά το παιδί τις έχει στο τσεπάκι -με το γάντι πάντα και προφασιζόμενη την υπερβολική -παθολογική όπως λέει αγάπη της για το παιδί). Δεν μπορώ να της πω τίποτα πρώτον την έχω ανάγκη γιατί δουλεύω πολλές ώρες και δουλεύει και η μαμά μου και εκτός αυτού είανι το στυλ της τέτοιο (η καλή πεθερά που θυσιάζεται για τα παιδιά της) που δεν μπορώ να πω τίποτα χωρίς να φανώ κακιά.

Οχι δεν πρέπει να το σεβαστεί. Επίσης να της πείς πως η παθολογική αγάπη κάνει κακό και να τη κρατήσεις μακρυά να σκυλιάσει :lol:

Μπορείς να της πείς ότι όταν μαγειρεύεις το κάνεις για το γιο της που λατρεύει τη μαγειρική σου, και όχι για τον σκύλο. Αν δε το πιάσει το νόημα άρχισε να ρίχνεις τα δικά της φαγητά στον σκύλο και πάρτε ντελίβερι από έξω. 1-2-3-13 θα το πιάσει το νόημα. Κι αν δε το πιάσει θα το πιάσει ο άντρας σου "γιατί ρε γυναίκα πάλι ντελίβερι?" "γιατί η μαμά σου πέταξε το αγαπημέννο σου φαγητό"

Και η πεθερά δε θα μπορεί να πεί τίποτε, τί θα πεί? Οτι πέταξες το δικό της? Ας το πεί. Βέβαια αυτή η λύση είναι γιανα τη κοντράρεις και να πάριες το αίμα σου πίσω.

Αν θες κάτι πιο ήπιο απλά μπλαμπλαδίζεις τον δικό σου διαρκώς με το τί κάνει η μανούλα του, κάποια στιγμή θα την βάλει στη θέση της, κυρίως γιατί θα έχει βαρεθεί την γκρίνια σου και τα φαγητά της.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Ρε κορίτσια πείτε μου ΓΙΑΤΙ οι πεθερές είναι τοοοοοοοοσο κομπλεξαρες. Δεν λέω πως όλες οι νύφες είναι ιδανικές, αλλά εδω μέσα διαβάζω τρελά πράγματα. Δηλαδή με το να πληγώνουν έναν άνθρωπο, να χωριζουν ζευγάρια, να επηρεάζουν παιδάκια τί καταλαβαίνουν;;;;;;; Αντί να θέλουν τα ζευγάρια μαζί μπαίνουν σαν τις πορδές ( συγνώμη κιόλας) στην μέση.

Αρχίζω να σκέφτομαι πως η δικιά μου που μας έχει γραμμένους είναι πολυυυυυυυ καλύτερη. Δεν ασχολείται καθόλου κ με τίποτα!!!

κι γω είμαι τρισευτυχισμένη όταν δεν ασχολείται, καλός χρυσός άνθρωπος αλλά σαν πεθερά βράστα! βέβαια πίσω από την πλάτη μου στάνταρ ανακατεύεται αλλά τον κουμαντάρω τον άντρα μου σε αυτό. Μες το σπίτι μου μην είναι! Οπως και κανείς άλλος, ούτε τη μάνα μου δεν αφήνω.

έχω μια απορία: ο πεθερός σου μετά όταν μείνουν οι δυο τους τρώει ξύλο γιατί τόλμησε να φάει το φαγητό σου????

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Διαφημίσεις

Ερώτηση: Είμαι πολύ καλή μαγείρισσα. Ο άντρας μου, ο πεθερός μου, ο κουνιάδος μου, όλοι τέλος πάντων γλύφουν το πιάτο κάθε φορά που μαγειρεύω... Η πεθερά μου ούτε σε τραπέζια ούτε κατ'ιδίαν δεν δοκιμάζει τα φαγητά μου. Χτες έκανα ρολό κοτόπουλο και ο άντρας μου είχε φυλάξει μια μερίδα για να τη φάει σήμερα μετά τη δουλειά. Παρόλο που της το είπε, την έδωσε στον σκύλο. Την άλλη φορά κάτι μπιφτέκια που είχα κάνει τα μοίρασε (ή μήπως τα πέταξε?) και δεν έμεινε για τον άντρα μου. Δεν ξέρω τί να κάνω. Δουλεύω πολλές ώρες και προσπαθώ να μαγειρεύω από το βράδυ αλλά όταν γυρνάω από τη δουλειά βρίσκω όλο κάτι τέτοια σαμποτάζ (κρατάει το παιδί)... Τί να κάνω? αλήθεια, είμαι καλή μαγείρισσα!

εχεις απολυτο δικιο που εκνευριζεσαι. καταβαλεις κοπο, ξοδευεις χρονο και χρημα για να ψωνισεις,να ετιομασεις και να μαγειρεψεις για να σου πεταει το φαγητο σου στα σκουπιδια. αν δεν θελει να το φαει ας το αφησει στο ψυγειο αλλα δεν εχει δικαιωμα να το πεταει.

1) πεταει το φαγητο που προοριζεται για τον αντρα σου;

2)πεταει το φαγητο που προοριζεται για το παιδι σου;

3)πεταει το φαγτο που προοριζεται για σενα;

4) μαγειρευει σπιτι σου με δικα σου υλικα αλλο φαγητο;

εγω θα σου ελεγα (αν και απο τοτε μαλλον κατι θα εκανες) να σταματησεις να μαγειρευεις, ειδικα για τον αντρα σου. να μην αφηνεις φαγητο και να πετας εσυ το δικο της στα σκουπιδια η να το δινεις στο σκυλο. οποτε ο ντρας σου δεν θα εχει τι να φαει. την τριτη μερα θα εχετε γινει μπιλιες αλλα θα τη βαλει στη θεση της.

εσυ κατι θα φας και εκτος σπιτιου. τωρα με το μωρο τι να πω. εσυ εισαι μανα εσυ πρεπει να μαγειρευεις. αν πεταει του παιδιου εκει τα πραγματα σοβαρευουν περισσοτερο, το παιδιδεν μπορεις να το αφησεις νηστικο.

και επισης αν μαγειρευει σπιτι σου με δικα σου υλικα απλα θα την αφησεις χωρις υλικα.

το μωρο ποσο ειναι; δεν μπορεις να παρεις κοπελα η να το πας παιδικο;

κανε επισης αυτη την πολυ ωραια "χοντραδα" που εκανε η αλλη κοπελα πιο πανω και δεν της σερβιρε. εμενα πολυ μου αρεσε. την εκανε ρομπα την πεθερα.

και μπορεις επισης να της μιλησεις ανοιχτα. αν και δε νομιζω να χαμπαριασει.

Παιδιά μην το ψάχνετε, τα πράγματα είναι απλά.. Αν δε σε πάνε, το θέμα έχει λήξει. Και χρυσάφι να τους φέρεις, θα το βγάλουν σκάρτο. QUOTE]

Έχεις απόλυτο δίκιο. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει αν είναι κομπλεξικός.

Αυτό που με εξοργίζει όμως στην περίπτωση του πετάγματος τους φαγητού είναι ότι αυτό το φαγητό δεν ήρθε από τον ουρανό. Διέθεσε χρόνο και χρήμα και στις εποχές μας είναι και τα δύο πολύτιμα. Και σίγουρα δεν ετοιμάζεις ένα φαγητό για να το φάει ο σκύλος. Κι εμείς έχουμε σκύλο, αλλά τρώει το φαγητό του και καμιά φορά ότι περισσέψει, όχι την μερίδα μας. Η συμβουλή μου στην κοπέλα είναι κάθε φορά που η πεθερά πετάει το φαγητό να το λεει στον άντρα της. Απλά θα του αναφέρει ότι π.χ. σου είχα αφησει κοτόπουλο για να φας, αλλά η μάνα σου το πέταξε. 1-2-3 θα τσαντιστεί και θα βάλει την μάνα του στη θέση της.

γιατι δεν την πλακωνεις στις φαπες???:D:D:D

χαχαχα!!! :D:D:D

σιγουρα εισαι θεα!! ειναι το πρωτο που σκεφτηκα οταν διαβασα το ποστ της δεσποινας

χαχαχαχα!! κραταω το στομα μου απ το γελιο μην ξυπνησω τον μικρο..

λοιπον,πιστευω απλα οτι η πεθερα σου που φανταζομαι οτι εκτος απ το εγγονι θα χει αδυναμια κ στο γιο της,ΔΕΝ μπορει να δεχτει ακομη,οτι μια αλλη γυναικα μπορει κ φροντιζει τον κανακαρη της κ του μαγειρευει ισως καλυτερα απ οτι αυτη

επιπλεον -να πω κ την πονηραδα μου- ο αντρουλης σου μηπως υποσυνειδητα την βρισκει με την ολη κατασταση?? πολυ φρουντ το παραδεχομαι, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως δεν μπορει να της το κοψει..

Ρε κορίτσια πείτε μου ΓΙΑΤΙ οι πεθερές είναι τοοοοοοοοσο κομπλεξαρες. Δεν λέω πως όλες οι νύφες είναι ιδανικές, αλλά εδω μέσα διαβάζω τρελά πράγματα. Δηλαδή με το να πληγώνουν έναν άνθρωπο, να χωριζουν ζευγάρια, να επηρεάζουν παιδάκια τί καταλαβαίνουν;;;;;;; Αντί να θέλουν τα ζευγάρια μαζί μπαίνουν σαν τις πορδές ( συγνώμη κιόλας) στην μέση.

Αρχίζω να σκέφτομαι πως η δικιά μου που μας έχει γραμμένους είναι πολυυυυυυυ καλύτερη. Δεν ασχολείται καθόλου κ με τίποτα!!!

γιατι ειναι ανολοκληρωτοι ανθρωποι γεματοι ψυχολογικα..

γιατι εχουν ζησει τη ζωη τους ηλικιακα ΑΛΛΑ οχι ποιοτικα κ ψαχνουν να γεμισουν τα κενα μιας ολοκληρης ζωης μεσα απο τις ζωες των αλλων

Διαφημίσεις

Ερώτηση: Είμαι πολύ καλή μαγείρισσα. Ο άντρας μου, ο πεθερός μου, ο κουνιάδος μου, όλοι τέλος πάντων γλύφουν το πιάτο κάθε φορά που μαγειρεύω... Η πεθερά μου ούτε σε τραπέζια ούτε κατ'ιδίαν δεν δοκιμάζει τα φαγητά μου. Χτες έκανα ρολό κοτόπουλο και ο άντρας μου είχε φυλάξει μια μερίδα για να τη φάει σήμερα μετά τη δουλειά. Παρόλο που της το είπε, την έδωσε στον σκύλο. Την άλλη φορά κάτι μπιφτέκια που είχα κάνει τα μοίρασε (ή μήπως τα πέταξε?) και δεν έμεινε για τον άντρα μου. Δεν ξέρω τί να κάνω. Δουλεύω πολλές ώρες και προσπαθώ να μαγειρεύω από το βράδυ αλλά όταν γυρνάω από τη δουλειά βρίσκω όλο κάτι τέτοια σαμποτάζ (κρατάει το παιδί)... Τί να κάνω? αλήθεια, είμαι καλή μαγείρισσα!

Τί να κάνεις?:confused:

Να της πεις να μην ξαναπετάξει το φαγητό, να μην τολμήσει να το δώσει στον σκύλο ή να το μοιράσει κάπου. Αν δεν της αρέσει να το αφήσει στην άκρη και να μην το φάει. Δεν κατάλαβα γιατί την αφήνεις να το ξεφορτώνεται... Τι πάει να πει την έχεις ανάγκη? Δεν σου είπα να τη βρίσεις. Να της πεις ότι δεν θέλεις να πετάει το φαγητό. Αν θέλει να φτιάξει κάτι για τον εαυτό της ας το φτιάξει. Να μην πετάει το δικό σου.

Συγγνώμη αλλά βρίσκει και τα κάνει.

εχω δυο μπουμπουκακια

Τί να κάνεις?:confused:

Να της πεις να μην ξαναπετάξει το φαγητό, να μην τολμήσει να το δώσει στον σκύλο ή να το μοιράσει κάπου. Αν δεν της αρέσει να το αφήσει στην άκρη και να μην το φάει. Δεν κατάλαβα γιατί την αφήνεις να το ξεφορτώνεται... Τι πάει να πει την έχεις ανάγκη? Δεν σου είπα να τη βρίσεις. Να της πεις ότι δεν θέλεις να πετάει το φαγητό. Αν θέλει να φτιάξει κάτι για τον εαυτό της ας το φτιάξει. Να μην πετάει το δικό σου.

Συγγνώμη αλλά βρίσκει και τα κάνει.

Συμφωνώ, και αν συνεχίσεις έτσι, ζήτω που κάηκες...... Εαν αισθάνεσαι υποχρέωση που σου κρατάει το παιδί και κάνεις μόκο... κάνε υπομονή μέχρι το παιδί να φτάσει 14 χρονών που θα είναι πιο ανεξάρτητος... Άσε που και η ίδια θα λέει "δεν είναι που της κρατάω το παιδί θέλει να μαγειρεύει και για το παιδί της?" Και σε ένα χρόνο θα λέει "Δεν είναι που της κρατάω το παιδί ένα χρόνο και μαγειρεύω εγώ για το παιδί της θέλει και να κοιμάται μαζί με τον γιό μου?" Και πάλι λέγοντας.... Κοπελιά, αυτό είναι το σπίτι σου, αυτή είναι κουζίνα σου, αυτό είναι το παιδί σου, αυτός είναι ο άντρα σου, μέχρι και αυτός είναι ο σκύλος σου!!!! Είναι δικά σου και κάνεις κουμάντο εσύ και μόνο εσύ....

ΥΓ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι πεθερές πρέπει να είναι των άκρων. Ή να ανακατεύεται σε όλα ή απλώς να μην συμπεριφέρεται σαν πεθερά-γιαγιά και να είναι αλλού για αλλού. Καθένας με τον πόνο του:P:p:p

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Μήπως δεν το πετάει αλλά το τρώει η ίδια;

θεικο:lol::lol::lol::lol:. το τρωει κρυφα και ψευδεται και απο πανω.

και εγω το σκεφτηκα αλλα ειπα να μην το πω γιατι η κοπελα φαινεται βεβαια για το πεταγμα.

Διαφημίσεις

θεικο:lol::lol::lol::lol:. το τρωει κρυφα και ψευδεται και απο πανω.

και εγω το σκεφτηκα αλλα ειπα να μην το πω γιατι η κοπελα φαινεται βεβαια για το πεταγμα.

'

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Μήπως δεν το πετάει αλλά το τρώει η ίδια;

:lol::lol:

χιχιχιχι!!! Για σιγουριά πάντως ακόμα και εαν σας λεει ότι το έδωσε στον σκύλο, τον σκύλο να το ταϊζετε μετά εεε??? Μην πάει και απο ασυτία....

:o:shock::lol::lol: xaxaxaxaxxaxa το καυμμένο το σκυλί τί ακούει και δεν μιλάει! "ποιό φαί βρε πεθερά μου βάζεις?"

Οταν αφησεις ξανα φαγητο βαλε κ σημειωμα "να μην πειραχτει".μπορει να το πιασει το υπονοουμενο!!ααα κ στο ασχετο πετα της κ οτι τα σκυλια δεν κανει να τρωνε φαγητο σαν το δικο μας..μη το στειλει στα θυμαρια το ζωντανο!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...