Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρασινα σβολακια στα κακα...

Recommended Posts

εχω ενα μωρακι 25 ημερων που θηλαζει αποκλειστικα. τις τελευταιες 3 μερες εχω παρατηρησει οτι σε μερικες οχι ολες απο τις κενωσεις του-κυριως στις βραδυνες οπου να σημειωσω οτι εχουμε και κολικους δε ξερω αν παιζει ρολο- μεσα στα κατα τα αλλα κιτρινα κακα μας υπαρχουν αντι για ασπρα σβολακια οπως ειχε στην αρχη, πρασινα. ειναι ανοιχτοχρωμοι πρασινοι κομποι στην ουσια οχι πολλοι 5-6 σαν το χρωμα του μαρουλιου. προχτες που μας ειδε παιδιατρος δεν ειμασταν κρυωμενοι η΄κατι τετοιο. της ειπα για αυτο+ειπε οτι αφου εγινε μια δυο φορες μονο να μη δωσουμε σημασια αλλα βλεπω οτι συνεχιζει. σας εχει τυχει και αν ναι τι ητανε?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.Μήπως είναι κάτι από την διατροφή σου και τον επηρεάζει?Όταν ξαναβγαλει θυμήσου τι είχες φάει.Νομίζω είχε και άλλο σχετικό θέμα μπες και στην ενότητα του θηλασμού μήπως έχει κάτι μιας και θηλάζετε όπως είπες.θα κοιτάξω και εγώ

Αν θυμάμαι έβγαζε και η δική μου μερικές φορές κάτι τέτοια όταν την θηλαζα

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Δες μήπως είναι παροδικό.

Θα μπορούσε να είναι αλλεργία ή υπερπαραγωγή (και τα δυο σε συνδυασμό με τους κολικους) αλλα μπορεί και τίποτα πχ ένα κρυωματακι που περνάει απαρατήρητο.

Αν συνεχιστεί το ξανασυζηταμε.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Διαφημίσεις

Ναι θα μπορούσε να ήταν πρησμενο το στήθος, να έτρεχαν τα γάλατα παντού, το μωρο να πνιγόταν, να είχε κολικους, αέρια, πράσινα κακα. Θα μπορούσε φυσικα να μην συνέβαιναν κι όλα μαζι.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

αχ πως φοβαμαι μην ειναι αλλεργια...εχω τρελλα με τα γαλακτοκομικα...ξαναμιλησα με παιδιατρο της ειπα οτι συνεχιζουν τα λαχανι σπορακια στα κακα κ ειπε δεν πειραζει εγω ομως ανησυχω. υπερπαραγωγη δε νομιζω να χω δε νιωθω να χω τοσο γαλα σε καθε θηλασμο νιωθω να αδειαζει...καθε 1 ωρα περιπου νιωθω τσουξινο στα στηθη +τους αδενες κ τρεχουν σταγονες αλλα αυτο φυσιολογικο δεν ειναι?

αχ πως φοβαμαι μην ειναι αλλεργια...εχω τρελλα με τα γαλακτοκομικα...ξαναμιλησα με παιδιατρο της ειπα οτι συνεχιζουν τα λαχανι σπορακια στα κακα κ ειπε δεν πειραζει εγω ομως ανησυχω. υπερπαραγωγη δε νομιζω να χω δε νιωθω να χω τοσο γαλα σε καθε θηλασμο νιωθω να αδειαζει...καθε 1 ωρα περιπου νιωθω τσουξινο στα στηθη +τους αδενες κ τρεχουν σταγονες αλλα αυτο φυσιολογικο δεν ειναι?

Μάλλον αισθάνεσαι το αντανακλαστικο καθόδου του γάλακτος. Κάποιες το αισθάνονται κάποιες όχι.

1Xckp3.png

Franz Kafka

να σου ζησει!!!

νομιζω οτι ειναι μεσα στα φυσιολογικα πλαισια!

αφου θηλαζεις αποκλειστηκα εαν ειναι κατι ισως να ειναι απο την διατροφη σου αλλα και παλι δεν νομιζω!

αν θυμαμε καλα και το δικο μου το εκανε αυτο!

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Θα μπορούσε να είναι αλλεργία ή υπερπαραγωγή (και τα δυο σε συνδυασμό με τους κολικους) αλλα μπορεί και τίποτα πχ ένα κρυωματακι που περνάει απαρατήρητο.

α)Μεχρι τωρα ειχαμε λιγες βλεννες στα κακα(εκοψα τα γαλακτοκομικα αλλα μικρη η διαφορα)

β)χτες το πρωι της εβγαλα πηχτη μυξουλα απο τη μυτη και σημερα ρουθουνιζει και σα να πνιγεται

γ)απο χτες κατα διαστηματα ουρλιαζει απο το κλαμα

δ)εχει υπερ-εκρηκτικες κενωσεις

ε)εκανε το πρωι πολυ λιγα κακα με πρασινους(κυππαρισι) σβολους

τι ειναι;μαλλον κρυωμα ε;και τι κανω τωρα;

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

α)Μεχρι τωρα ειχαμε λιγες βλεννες στα κακα(εκοψα τα γαλακτοκομικα αλλα μικρη η διαφορα)

β)χτες το πρωι της εβγαλα πηχτη μυξουλα απο τη μυτη και σημερα ρουθουνιζει και σα να πνιγεται

γ)απο χτες κατα διαστηματα ουρλιαζει απο το κλαμα

δ)εχει υπερ-εκρηκτικες κενωσεις

ε)εκανε το πρωι πολυ λιγα κακα με πρασινους(κυππαρισι) σβολους

τι ειναι;μαλλον κρυωμα ε;και τι κανω τωρα;

Κυκλοφορεί ίωση με μυξες! Ή μπορεί να είναι και κρυωμα. Δες πως θα παει προς το παρόν.

1Xckp3.png

Franz Kafka

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...