Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απόλυτη ησυχία όταν τρώμε!!

Recommended Posts

Έχω ένα θεματάκι με τον μικρό μου τζουτζούκο. Θηλάζει αποκλειστικά και την ώρα που τρώει, τις περισσότερες φορές θέλει νεκρική σιγή. Δεν του αρκεί να μην μιλάω εγώ. Θέλει να μην μιλάει κανείς! Και αν μιλήσω ειδικά εγώ, ή ο αδερφός του, κλαίει απαρηγόρητος και δεν ξαναπιάνει στήθος,αλλά πρέπει να τον κάνω μια βόλτα να ηρεμίσει και μετά, αν έχει ξεθυμώσει, ξανατρώει! Έχω εντομεταξύ μεγάλο πρόβλημα γιατί ο μεγάλος είναι μικρός ακόμα για να καταλαβαίνει ότι ο μικρός θέλει ησυχία και είναι όλο μπλα μπλα και ερωτήσεις! Αφού κάτι φορές με πιάνει νευρικό γέλιο με την κατάσταση! Μα κοίτα ο κύριος απαιτήσεις...!... :shock::shock: Που να βρεις απόλυτη ησυχία την σήμερον ημέραν! ΄Λέω χρειαζόμαστε ένα δωμάτιο επικοινωνίας όπως στα ριάλιτι!

5Aqjp3.png

Διαφημίσεις

Rosalita μου δικαίο έχει το παιδί ! :D

"όταν τρώμε δεν μιλάμε ... και όταν παίζουμε γελάμε " ... έτσι δεν λέμε ; :wink:

:lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Ένα παιδί που εκφράζει αυτό που θέλει! :lol:

Δυστυχώς, δεν έχω λύσεις. Κι εμείς διώχναμε τον μπαμπά για αρκετό καιρό ή πηγαίναμε σε άλλο δωμάτιο.

Σε λίγο καιρό που θα ενδιαφέρεται περισσότερο για το περιβάλλον, μάλλον θα το ξεπεράσει.

Εν τω μεταξύ, τις υπόλοιπες ώρες μήπως έχει πολλή ησυχία ή πολλή φασαρία;

"Θήλαζε και μη ερεύνα!"  Qw1Ep3.png

Εν τω μεταξύ, τις υπόλοιπες ώρες μήπως έχει πολλή ησυχία ή πολλή φασαρία;

Που να την βρούμε την πολύ ησυχία με ένα 3χρονο στο σπίτι? Μάλλον πολύ φασαρία επικρατεί. Βέβαια το πρώτο 2μηνο, που πήγαινε ο μεγάλος παιδικό σταθμό είχαμε ησυχία το πρωί τουλάχιστον. Τώρα λόγω διακοπών η φασαρία είναι μόνιμη! Περιμένουμε πως και πως την Δευτέρα...μεγάλη μέρα!! ...φαντάζομαι κατάλαβες γιατί! Ανοίγει ο παιδικός!!!

5Aqjp3.png

Μ' αρέσουν τα μωρά που ξέρουν τί θέλουν και το δείχνουν! πόσο μάλλον το επιβάλλουν! να σου ζήσει!!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Να πω και γω την δική μου ιδέα ? :D

Υπάρχει περίπτωση να νανουριζεται καθως θηλάζει και με τις ομιλιες του κοβεται την ηρεμία γιαυτο αντιδρά . Μου χει συμβει μια φορά με την αγαπουλιτσα μου γιαυτο και το αναφέρω :)

VgL7.jpgIgLdp2.png

Το πιθανότερο είναι αυτό, γιατί συμβαίνει συνήθως όταν είναι αρκετή ώρα ξύπνιος πριν και υποθέτω ότι θέλει να κοιμηθεί! Αλλά τι να κάνω...είχε την ατυχία να γεννηθεί 2ος...!!! :shock::wink:

5Aqjp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...