Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS!!Διδυμη κυηση αλλα μονο το ενα προχωρησε...τι γινεται???

Recommended Posts

Καλησπερα!!μεχρι πριν λιγες ωρες με αυτοαποκαλλουσα διδυμομανα αλλα......

πριν ενα μηνα ημουν 7 εβδ κ 5 μρ οταν πηγαμε στη γιατρο (μετα απο εξωσωματικη) κ ηδαμε τα φασολακια μας κ ακουσαμε δυνατα τις καρδουλες του!!

Σημερα στον υπερηχο αυχενικης διαφανειας με μεγαλη απογοητευση ειδαμε πως το ενα μωρο μας εχει σταματησει εδω κ ενα μηνα στην 8η εβδ.

το αλλο μωρο μας ειναι υγιεστατο υπερκινητικο κ μεγαλωνει φυσιολογικοτατα!!

ειπαν κ ξερω οτι θα αποροφηθει απο τον οργανισμο μου αλλα ποτε?????

ειναι ηδη ενας μηνας που εχει σταματησει η αναπτυξη του.

η γιατρος μου ειπε πως περιμενουμε κ καναδυο μηνες.

αλλατο θεμα μου ειναι αλλο κ σας παρακαλω βοηθηστε με!!

το ενα πλεον μωρο μου ποσο μπορει να επηρεαστει που διπλα του υπαρχει ενα εμβρυο που ειναι οπως ειναι?

ειναι σε διαφορετικους σακους να σημειωσω!!

σας ευχαριστω για την βοηθεια σας!!

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου μην ανυσηχεις ο γιατρος σου τι ειπε?

εγω ειχα δυδιμα και στην 8η εβδ ανακαλυψαμε οιτι το ενα απορροφηθηκς αλλα ολα πηγαν καλα εχω το αλλο στο δωματιο καικοιμαται αυτη τιστιγμη!!σου ευχομαι ολα να πανε καλα!

ο γιατρος δε σου πε τπτ? παντως νομιζω οτι οσο νωριτερα συμβαινει αυτο τοσο λιγοτεροι οι κινδυνοι.εσενα απ οτι βλεπω συνεβει πολυ νωρις στην 8η βδ οποτε καλο αυτο.

Κοριτσια καλημερα κ ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

συνεβει στην 8η κ τωρα ειμαι στην 12η!!

μου ειπε κ η γιατρος μου κ ο γιατρος που μου εκανε την αυχενικη οτι μεχρι την 14η εβδ ή αποβαλεται ή αποροφιεται απο τον οργανισμο μου!!

το καλο ειναι οτι ειναι δυο οι σακοι οποτε ο ενας δεν επηρεαζεται απο τον αλλο!!

κ το αλλο μωρο μας δοξα την παναγια μεγαλωνει κανονικοτατα κ ειναι ζωηρο ζωηρο!!

ευχαριστω πολυ!!

απλα ανησυχω αν κ αλλαξαν τα σχεδια μας......τωρα η μονη μου ενοια ειναι ναναι γερο το μωρο μου!!

Καλημέρα και εγώ μετά από εξωσωματική στον πρώτο υπέρηχο είχα δύο σάκους, στον δεύτερο είχα δύο σάκους αλλά ένα έμβρυο και ο άδειος σάκος έφυγε μετά τον πέμπτο μήνα,

χωρίς κανένα πρόβλημα. Μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά.

1tUfp2.png

UW5Pp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ!!θα ξαναπαω σε δυο βδομαδες γιατι ετσι που με βλεπει αγχωτηκια η γιατρος τι να κανει?????

Αμαρρυλακι μου σε σκεφτομαι εδω και 2 μερες εντονα ...και σημερα ειπα να σε ψαξω και επεσα πανω στο μηνυμα σου...Μην στεναχωριεσαι κοπελα μου.σημασια εχει που εγινε νωρις,πριν μεγαλωσει πολυ το μωρακι.Το ευχαριστο ειναι οτι το αλλο ειναι ενα υγιεστατο αποτι καταλαβαινω μιας και εκανες την αυχενικη και ζωηροτατο μωρο!!σου ευχομαι ολα να πανε υπεροχα και να εχεις σε λιγους μηνες ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλιτσα σου.Μονο χαρουμενες ειδησεις θελω να ακουω απο εσενα οκ?φιλακια πολλα πολλα!!!παντως τα υπολοιπα κοριτσακια ειναι στο παρεντς καφε.

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVFΜαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!

G2GGp3.png

Αμαρρυλακι μου σε σκεφτομαι εδω και 2 μερες εντονα ...και σημερα ειπα να σε ψαξω και επεσα πανω στο μηνυμα σου...Μην στεναχωριεσαι κοπελα μου.σημασια εχει που εγινε νωρις,πριν μεγαλωσει πολυ το μωρακι.Το ευχαριστο ειναι οτι το αλλο ειναι ενα υγιεστατο αποτι καταλαβαινω μιας και εκανες την αυχενικη και ζωηροτατο μωρο!!σου ευχομαι ολα να πανε υπεροχα και να εχεις σε λιγους μηνες ενα υγιεστατο μωρακι στην αγκαλιτσα σου.Μονο χαρουμενες ειδησεις θελω να ακουω απο εσενα οκ?φιλακια πολλα πολλα!!!παντως τα υπολοιπα κοριτσακια ειναι στο παρεντς καφε.

Ευακι μου ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου κ ευχομαι συντομα να σε βοηθησει η παναγιτσα!!

στεναχωρεθηκα σιγουρα αλλα οταν ειδα το μωρο μου να κουναει τα χερακια του τρελαθηκα οποτε τωρα ειμαι σαν τρελη ναναι το μωρο γερο κ τιποτα αλλο απτην ζωη μου!!

δεν μπορω να μπω στο καφε δεν περνει τους κωδικους μου!!

θελω τοσο να μαθω νεα σας........!!

Ευακι μου ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου κ ευχομαι συντομα να σε βοηθησει η παναγιτσα!!

στεναχωρεθηκα σιγουρα αλλα οταν ειδα το μωρο μου να κουναει τα χερακια του τρελαθηκα οποτε τωρα ειμαι σαν τρελη ναναι το μωρο γερο κ τιποτα αλλο απτην ζωη μου!!

δεν μπορω να μπω στο καφε δεν περνει τους κωδικους μου!!

θελω τοσο να μαθω νεα σας........!!

Πρέπει να ξαναφτιάξεις profile για να μπεις στο καφε. Έλα στο Cafe ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...