Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ανυπαντρη μητερα

ssttaa

Recommended Posts

Αρια , Νορα ... και υπόλοιπες κοπέλες ... συγνώμη ... γιατι μπαίνετε στην διαδικασία να "απολογηθήτε" που φέρατε στο κόσμο αυτα τα υπέροχα παιδια ;;;

Αρια γιατι λυπάσαι αγάπη μου ;

Γιατι κάνεις όσο πιο ευτιχισμένη μπορείς την κόρη σου ;γιατι κάνεις οτι περνάει απο το χέρι σου να μην της λείψει τιποτα ; γιατι δουλεύεις σε 2 δουλειές ; γιατι δεν έχεις το παραμικρό 5' για προσωπικό χρόνο ; γιατι το χαμόλεγο της μικρής σου ειναι τόσο φωτεινό ;

(πράγμα που εχω διαπιστώσει με τα ιδια μου τα μάτια )

Για σύνελθε σε παρακαλώ και άσε άλλους να λυπούνται !!!! Εσυ οχι !

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 210
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Athena

Athena 28 δημοσιεύσεις

• almak

almak 21 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 18 δημοσιεύσεις

• mamyb

mamyb 14 δημοσιεύσεις

Εύχομαι στην συντάκτρια του αρχικού μηνύματος καλή συνέχεια με την εγκυμοσύνη της, συγχαρητήρια για την λογική αλλά και γενναία απόφασή της και καλή δύναμη εφ'εξής.

Επίσης θα ήθελα να σημειώσω οτι δεν μου κάνει εντύπωση πλέον που είμαστε κοινωνία αγενών, βλακών και οπισθοδρομικών ανθρώπων.

Η επιχειρηματολογία π.χ. για τις συναισθηματικά και δεν ξέρω τί άλλο στεριωμένες μητρότητες είναι απλά κουραφέξαλα.

Η ευτυχισμένη οικογένεια μαμά-μπαμπάς-παιδάκια είναι πολύ πρόσφατο δημιούργημα στην ιστορία της ανθρωπότητας, άν τη δει κανείς σε σύνολο.

Μην κοιτάτε τις ανύπαντρες μητέρες σαν εξωγήινες, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό εμείς τον δημιουργούμε με τα κολλημένα μυαλά μας.

Ας μιλησουμε για μητροτητα πανω σε σταθερες βασεις.

Μπραβο υποκρισια! Ενω οταν ο γαμος διαλυεται απο απιστια της συζυγου οταν το παιδι ειναι 2 ετων, ισχυριζεσαι οτι η μητροτητα ηταν πανω σε σταθερες βασεις?

Συμφωνω απολυτα μαζι σου για τα οσα εγραψες περι υποκρισιας! Ε, Αθηνα???

Δεν καταλαβαινω το υφος σου και με προσβαλει ο τροπος σου.Ξερεις την μιση αληθεια και δεν εχεις δικαιωμα να χρησιμοποιεις ετσι προσωπικα δεδομενα,τα οποια γνωριζεις εν μερει.

οσο και να διαφωνω με τις θεσεις που εκφραζει η athena νομιζω οτι ειναι πολυ ασχημο να χτυπαμε κατω απο τη μεση...

Σ' αυτο θα συμφωνησω κι εγω. Δεν ξερω τι υπονοουμενα ειναι αυτα που αφηνονται για την Athena και δεν νομιζω οτι αφορουν κανεναν, αλλο ειναι το θεμα του τοπικ. Δεν ειναι καθολου σωστο ομως. Αποψεις ανταλλαζουμε κι οσο κι αν διαφωνω κι εγω με τις αποψεις της Athena τα χτυπηματα κατω απ' τη μεση δεν με βρισκουν συμφωνη.

Αρια , Νορα ... και υπόλοιπες κοπέλες ... συγνώμη ... γιατι μπαίνετε στην διαδικασία να "απολογηθήτε" που φέρατε στο κόσμο αυτα τα υπέροχα παιδια ;;;

Αρια γιατι λυπάσαι αγάπη μου ;

Γιατι κάνεις όσο πιο ευτιχισμένη μπορείς την κόρη σου ;

(πράγμα που εχω διαπιστώσει με τα ιδια μου τα μάτια )

Για σύνελθε σε παρακαλώ και άσε άλλους να λυπούνται !!!! Εσυ οχι !

Δεν απολογούμαι γλυκιά μου Αφροδίτη. Δεν αφορά κανέναν το τι έκανα εγώ με το παιδί μου. Δεν ζητάω έγκριση ή αποδοχή από κανέναν. Χ...κα αν τους αρέσει ή όχι. Το ίδιο μου κάνει. Δεν ζήτησα δανεικά από κανέναν εδω μέσα -ούτε και απέξω- για το ζήσω. Προσπαθώ όμως να ανοίξω την στενομυαλιά κάποιων που είναι ήδη γονείς και κοιτάνε με παρωπιδες μεγαλυτερες από αυτές που έχουν τα γαιδούρια γιατί αν κοιτάξουν την καμπούρα τους και το συμβαίνει στην ζωή τους θα τρομάξουν και θα την κάνουν (μην βιαστείτε να το πάρετε κάποιοι πολυ προσωπικά και μου θιχτείτε, αφορά πολύ περισσότερους απο κάνα δυο εδώ μέσα. Όλη η κοινωνία γεμάτη υποκριτές είναι). Να τους δείξω ότι το να φέρεις μία ζωή στον κόσμο είναι το σημαντικότερο απο το να βολευτείς σε έναν γάμο με έναν άντρα "κότα" ή απών και ας είναι εκεί. Μπράβο σε όσους έχουν οικογένεια, έναν καλό ή λιγότερο καλό γάμο κλπ.και εγώ μαζί τους. Επειδή όμως όταν κάτι κακό συμβαίνει οι περισσότεροι σταυροκοπιούνται και λένε "ουφ ευτυχώς δεν έτυχε σε μένα" ε αυτό εμένα με κάνει να νοιώθω ΑΗΔΙΑ!!!!!! Αυτά

Κοριτσια δεν μιλησα για καμμια απο εσας,αναφερθηκα εξ αρχης σε ενα ποστ που μου ακουστηκε πολυ χαχαχουχα!πανω σε αυτο τοποθετηθηκα.Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις και ξεχωριστες.

Γνωριζω 2 περιπτωσεις ανυπαντρων μητερων και θα σταθω στη μια που ειναι και κολλητη μου.Εχει αποκτησει 2 παιδια απο δυο διαφορετικους πατεραδες και αυτο γιατι η μητερα της η θεουσα της ειχε περασει ολο αυτο στο μυαλο της.Στενοχωριεμαι πολυ με την κολλητη μου και αυτα που περναει.Ειναι 33 χρονων και δυσκολευεται παααααααααρα πολυ.Και βεβαια τα αγαπαει τα παιδια της αλλα ποσο να τα στηριξει και πως.Ανεργη,με τους πατεραδες αδιαφορους και συναισθηματικα και οικονομικα,και με μεγαλη δυσκολια να γνωρισει καποιον.Και παρατηρω οτι υπαρχει μεγαλη αγωνια απο μερους της στο να βρει καποιον για τα παιδια της.Ειμαι κοντα της οπου μπορω να βοηθησω και με οποιον τροπο αλλα ειναι πολλες οι φορες που της λεω "μαλακα,πως τα εκανες ετσι;".Και παλι να σας πω οτι στενοχωριεμαι πολυ που εχει δυσκολεψει τοσο πολυ τη ζωη της!

Διαφημίσεις

[quote name="ntora

Όλη η κοινωνία γεμάτη υποκριτές είναι). Να τους δείξω ότι το να φέρεις μία ζωή στον κόσμο είναι το σημαντικότερο απο το να βολευτείς σε έναν γάμο με έναν άντρα "κότα" ή απών και ας είναι εκεί. Μπράβο σε όσους έχουν οικογένεια, έναν καλό ή λιγότερο καλό γάμο κλπ.και εγώ μαζί τους. Επειδή όμως όταν κάτι κακό συμβαίνει οι περισσότεροι σταυροκοπιούνται και λένε "ουφ ευτυχώς δεν έτυχε σε μένα" ε αυτό εμένα με κάνει να νοιώθω ΑΗΔΙΑ!!!!!! Αυτά

Ντόρα με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη αυτά που γράφεις.Να είσαι καλά και εσύ και η αρια και η κοπέλα που έγραψε το ποστ και διανύει τον 5 μήνα της εγκυμοσύνης της.Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να πέρνετε κουράγιο απο αυτά για να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες στιγμές που σας κάνει να περνάτε η κοινωνία μας.Εγώ προσωπικά σας θαυμάζω.

Ανεργη,με τους πατεραδες αδιαφορους και συναισθηματικα και οικονομικα,και με μεγαλη δυσκολια να γνωρισει καποιον.Και παρατηρω οτι υπαρχει μεγαλη αγωνια απο μερους της στο να βρει καποιον για τα παιδια της.Ειμαι κοντα της οπου μπορω να βοηθησω και με οποιον τροπο αλλα ειναι πολλες οι φορες που της λεω "μαλακα,πως τα εκανες ετσι;".Και παλι να σας πω οτι στενοχωριεμαι πολυ που εχει δυσκολεψει τοσο πολυ τη ζωη της!

Κι αντί να τα βάζεις με τους πραγματικούς υπαίτιους της ανεργίας και της οικονομικής δυσπραγίας, την καταρρακώνεις κι απο πάνω τη φίλη με τις εύστοχες παρατηρήσεις σου.

Μα τί να πω, άμα έχεις τέτοιους φίλους ....

ursa μου νομιζω πως καταλαβαινω τελικα τι θελει να μας πει η athena. η αληθεια ειναι οτι δε τα εκφραζει μαλλον και πολυ καλα...

αυτο που λεει ειναι (διορθωσε με athena αν κανω λαθος) οτι ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθεις. και επειδη η κολλητη της ειναι σε τετοια κατασταση και τα εχει δει εκ των εσω καταθετει τη γνωμη της υποστηριζοντας οτι απλα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.

ελπιζω να επεσα μεσα...

Μπραβο υποκρισια! Ενω οταν ο γαμος διαλυεται απο απιστια της συζυγου οταν το παιδι ειναι 2 ετων, ισχυριζεσαι οτι η μητροτητα ηταν πανω σε σταθερες βασεις?

Δεν καταλαβαινω το υφος σου και με προσβαλει ο τροπος σου.Ξερεις την μιση αληθεια και δεν εχεις δικαιωμα να χρησιμοποιεις ετσι προσωπικα δεδομενα,τα οποια γνωριζεις εν μερει.Αν ηθελες να βοηθησεις καποιον χρησιμοποιησε στοιχεια της δικης σου ζωης edit admin remove name user request .

Εγω δεν αποκαλυψα προσωπικα δεδομενα, δεν ειπα οτι ΕΣΥ ησουν η συζυγος που ανεφερα. Αλλά αφου αποκαλυπτεις τα δικα μου προσωπικα δεδομενα, δηλ. το ονομα μου, ευχαριστως ν'αποκαλυψω σε οσους διαβαζουν αυτο το τοπικ οτι επιτεθηκες στις ανυπαντρες μητερες και τα παιδια που αποκαλεσες "λαθη" με περισση υποκρισια, εχοντας κανει ολα αυτα τα οποια ξαφνικα εμφανιζεσαι να κατακρινεις. Τον AlmaK δεν τον γνωριζω, για να ξερω γιατι γραφει οσα γραφει, αλλά εσυ αποδεικνυεις οτι η ρηση του Χριστου προς τους Φαρισσαιους "διυλιζετε τον κωνωπα και καταπινετε την καμηλο" παραμενει επικαιρη ανα τους αιωνες!

συνηθως αποφευγω να παιρνω μερος σε αυτες τις συζητησεις, ισως γιατι μπορει η αποψη μου να στενοχωρησει καποιον αθελα μου, και αυτο ειναι το τελευταιο που επιδιωκω..

απλα...να.. σε μια εγκυμοσυνη υπευθυνοι ειναι παντα 2..δεν μπορει να ειναι μονο ο ενας..

και οταν ο ενας φοβηθει και φυγει ενω ο αλλος αναλαβει τις ευθυνες του..ε ειναι αδικο να κατηγορηθει γιαυτο..

ξερετε γνωριζω και καποιους αντρες που μεγαλωνουν μονοι τους παιδια..

αυτοι εχουν την ιδια αντιμετωπιση?δεν νομιζω..αντιθετα ειναι αξιοι..

δεν ειναι υποκριτικο?

Διαφημίσεις

βρε παιδιά όλα στη ζωή δεν είναι άσπρο μαύρο..όταν αρχίζεις κάποια σχέση δεν την αρχιζεις με σκοπό να χωρίσεις ή να κάνεις στο τέλος ένα παιδί χωρίς να έχει πατέρα ή δεν ξέρω και εγώ τί... εξάλλου όταν είμαστε ερωτευμένοι , τα βλέπουμε όλα ρόδινα και ειδυλιακά , έτσι δεν είναι? και όταν είμαστε ερωτευμένοι δεν συμπεριφερόμαστε ώριμα, ούτε πολυσκεφτόμαστε το μέλλον, ούτε και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε κάποιες συμπεριφορές του συντρόφου μας που δεν φαίνονται "λογικές" γιατί πολύ απλά πετάμε στα σύννεφα, έτσι δεν είναι? Ε! σίγουρα υπάρχουν κάποιες γυναίκες που μένουν επίτηδες έγκυος με σκοπό τον γάμο, αλλά δεν πιστεύω ότι τέτοιες γυναίκες έχουν τους προβληματισμούς που αναφέρονται εδώ ! τεσπα, το ζήτημα είναι ότι ποτε δεν είμαστε σίγουροι για το μέλλον οποιασδήποτε σχέσης και σίγουρα το ορθό θα ήταν τα παιδιά να είναι επακόλουθο ενός "ευτυχισμένου γάμου" ..πείτε μου βέβαια από την άλλη πόσα ζευγάρια γνωρίζετε που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ευτυχισμένα? οπότε επειδή δεν ξέρουμε πώς μας τα φέρνει η ρημάδα η ζωή (και δεν μιλάω για τη jean :D ) καλό θα ήταν να μην είμαστε απόλυτοι και "σκληροί"...

φιλικά πάντα

ursa μου νομιζω πως καταλαβαινω τελικα τι θελει να μας πει η athena. η αληθεια ειναι οτι δε τα εκφραζει μαλλον και πολυ καλα...

αυτο που λεει ειναι (διορθωσε με athena αν κανω λαθος) οτι ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθεις. και επειδη η κολλητη της ειναι σε τετοια κατασταση και τα εχει δει εκ των εσω καταθετει τη γνωμη της υποστηριζοντας οτι απλα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ.

ελπιζω να επεσα μεσα...

Εννοειτε!οπως σας ειπα για την κολλητη μου προκειτε.Η αγωνια μου με κανουν ετσι.Ημαρτον βρε κοριτσια πολεμο ανοιξαμε;δεν τσιμπαω με τετοια,τις αποψεις μου λεω.Το παν για μενα ειναι η συντροφικοτητα και οτι συνεπαγεται αυτο.Χωρις αυτο δεν παμε μπροστα.Τελος θα συμφωνησω με τον almak σχετικα με τις ξεκαθαρες σχεσεις.Ενα ζευγαρι μπορει να λειτουργει και "ξεχωριστα",το υγιες ειναι να ειναι ξεκαθαρο και αποδεκτο και απο τους δυο.Η μητερα μου ας πουμε κοιμαται χωριστα απο τον αντρα της.Ε και; ειναι κοινη τους αποφαση και ειναι μια χαρα με αυτο.Δεν υπαρχει κατι πισω απο αυτο,λειτουργουν μια χαρα ετσι.

Αποφασεις που παρθηκαν εν αγνοια του αλλου ή εις βαρος κατακρινω.Οπως και απελπισμενες σαρανταρες που πρεπει σωνει και καλα να γινουν μητερες.Μηπως να κοιταξουν που φταινε οι ιδιεςκαι δεν κατορθωσαν να εχουν πιο σωστες και παραγωγικες σχεσεις;δεν μας φταινε οι αλλοι και σε τιποτα.εμεις επιλεγουμε,εμεις εχουμε την ευθυνη,εμεις δημιουργουμε τις σχεσεις.

Δεν καταλαβαινω το υφος σου και με προσβαλει ο τροπος σου.Ξερεις την μιση αληθεια και δεν εχεις δικαιωμα να χρησιμοποιεις ετσι προσωπικα δεδομενα,τα οποια γνωριζεις εν μερει.Αν ηθελες να βοηθησεις καποιον χρησιμοποιησε στοιχεια της δικης σου ζωης edit admin remove name user request.

Εγω δεν αποκαλυψα προσωπικα δεδομενα, δεν ειπα οτι ΕΣΥ ησουν η συζυγος που ανεφερα. Αλλά αφου αποκαλυπτεις τα δικα μου προσωπικα δεδομενα, δηλ. το ονομα μου, ευχαριστως ν'αποκαλυψω σε οσους διαβαζουν αυτο το τοπικ οτι επιτεθηκες στις ανυπαντρες μητερες και τα παιδια που αποκαλεσες "λαθη" με περισση υποκρισια, εχοντας κανει ολα αυτα τα οποια ξαφνικα εμφανιζεσαι να κατακρινεις. Τον AlmaK δεν τον γνωριζω, για να ξερω γιατι γραφει οσα γραφει, αλλά εσυ αποδεικνυεις οτι η ρηση του Χριστου προς τους Φαρισσαιους "διυλιζετε τον κωνωπα και καταπινετε την καμηλο" παραμενει επικαιρη ανα τους αιωνες!

Δεν ξερεις τιποτα για εμενα ή για εμας και δεν παιζω τετοια παιχνιδια μαζι σου.Και φυσικα αναφερθηκες σε εμενα,μην το γυριζεις τωρα.Γιατι επελεξες εμενα να μιλησεις για απιστια γενους θυληκου;;;Το τι εχω κανει ή οχι αφορα εμενα και τον αντρα μου ξερεις,εσενα δεν σου πεφτει λογος.Σταματα να παρατηρεις και κανε κατι πιο δημιουργικο,κριμα γιατι σου σταθηκα πολυ οταν σε γνωρισα και μου το πετας πισω.Να οι λαθος επιλογες που λεγαμε.Ναι πιστευω στα "λαθη" οταν αυτα μπορουν να μας καταστρεψουν και φυσικα αφηνω τον εαυτο μου να κανει λαθη και να μετανιωνει.Δεν νιωθω οτι επιτεθηκα σε καμμια απο εσας.Η κουβεντα αφορα την αρχικη κοπελα που ανοιξε το τοπικ.Καλη δυναμη και σε σενα.

Καλύτερα ... για θέματα που αφορούν τις 2 σας να επικοινωνήτε μέσω πμ, κορίτσια , δεν μου αρεσει να διαβάζω τετοιου ίδους "πυρα" να εκτοξεύει ή μια στην άλλη σε προσωπικό επίπεδο... :(

(+ του ότι είσαστε of topic..)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

απελπισμενες σαρανταρες που πρεπει σωνει και καλα να γινουν μητερες.Μηπως να κοιταξουν που φταινε οι ιδιεςκαι δεν κατορθωσαν να εχουν πιο σωστες και παραγωγικες σχεσεις;δεν μας φταινε οι αλλοι και σε τιποτα.

Eίχα μια αμφιβολία μήπως σου ξεφεύγουν "εν τη ρύμη του λόγου", αλλά πλέον πείστηκα πως δεν είναι τυχαίο το ολίσθημα.

Πας καλά κοπέλλα μου, ποιά είσαι σύ που θα απαγορεύσεις στις 40άρες να γίνουν μητέρες;

Διαφημίσεις

Ναι ρε κοριτσια, πειτε τα μεσω πμ, δεν ειναι ωραιο αυτο που γινεται. Εμεις δεν καταλαβαινουμε τιποτα (εγω δεν θελω κιολας να καταλαβω, δεν με αφορα).

jean μου το θεμα ηταν να ειπωθουν προσωπικα δεδομενα δημοσιως στη συγκεκριμενη περιπτωση. εγινε κατι σκοπιμα για να θιχτει η προσωπικοτητα καποιου ατομου. παρακαλω τους admin να αφαιρεσουν τα posts που θιγουν προσωπικα θεματα.

Γειά σας,

αν μπορειτε προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε πιο ήπιες εκφράσεις χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και προσωπικές προσβολές στις δημοσιεύσεις σας πρός τους συνομιλητές σας.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Καλημερα σε ολους επειδη διαβαζω απο χθες κ δεν αντεχω αλλο μπορω να πω οτι εγω ειμαι παιδι απο ανυπαντρη μητερα που με μεγαλη δυσκολια καταφερε κ πηρε αυτη την αποφαση γιατι πριν απο 29χρονια δεν ηταν οτι καλυτερο για τον περίγυρο.

Μπορω να πω οτι ειμαι πολυ περήφανη για την μητερα μου γιατι ειναι ενας αξιολογος ανθρωπος που καταφερε να με μεγαλωσει μονη της κ να μην το βαλει κατω.Οσο για μενα πιστεψτε με δεν εχω απολυτος κανενα ψυχολογικο προβλημα πηρα την αγαπη που μου αξιζε για να μεγαλωσω σωστα,οπως επισης εμαθα κ τον θεσμο της οικογενειας γι αυτο κ πιστευω οτι εχω δημιουργησει πλεον κ εγω μια καλη οικογενεια με εναν καλο ανθρωπο κ προχωραμε μαζι οπως ολες οι οικογενειες.

Οποτε το καλο παραδειγμα καταφερε να μου το δωσει η μανα μου εστω κ μονη της,πιστευω οτι αλλο κ να γραψω εναι περιττό σωστα?εγω ευχομαι καλη δυναμη σε ολες τις ανυπαντρες μητερες κ να μην δινουν σημασια στα πικροχολα σχολια που μπορει κ να ακουσουν.Επισης θα ηθελα να πω στην Αθηνα οτι ο πατερας μου ειναι ανθρωπος με μεγαλο μορφωτικο επιπεδο,αυτο ομως δεν τον εκανε κ υπευθυνο ουτε σωστο ανθρωπο.Α ξεχασα να γραψω οτι η μανα μου δεν πηρε ποτε κανενα επιδομα απο το κρατος,ουτε μορια σε κανενα διαγωνισμο κ ο πατερας μου δεν πληρωσε ποτε τιποτα..Αλμα μην εισαι τοσο αυστηρός δεν ξερεις ποτε πως τα φερνει η ζωη!!!!!!!!!!!!!!

Καμια ανυπαντρη μανα δεν θα διαλεγε να μεγαλωσει το παιδι μονη της,οι συνθηκες τις οδηγησαν εκει,κ θεωρω οτι ειναι τιμη τους, που αντι να οδηγηθουν στην ευκολη λυση της εκτρωσης διαλεξαν τον πιο δυσκολο δρομο, που μερικοι απο οτι διαβαζω εκτος οτι το κατακρινουν το θεωρουν ευκολο να μεγαλωσεις ενα παιδι γιατι αυτες οι γυναικες οπως ειπες αλμακ ειναι δυνατες κ δεν χρειαζονται καμια βοηθεια απο κανεναν,απλα στις αλλες χωρες τις βοηθανε επειδη ειναι υπερβολικοι.

Επειδη ειναι δυσκολο να μεγαλωνεις ενα παιδι μονος σου,ας σκεφτομαστε λιγο περισσοτερο αυτα που γραφουμε γιατι ειναι κριμα να διαβαζονται αυτα

Αγαπητή θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις όλες τις σελίδες , να εμπεδώσεις τι γράφτηκε και από ποιόν και τότ θα δεις ποιός μιλά για την δύναμη αυτών των γυναικών να ανταπεξέλθουν.........

Εγώ απλά δικά σας λόγια μεταφέρω :wink:

Το πως θα τα φέρει η ζωή ακόμα και σε έναν παντρεμένο με παιδιά θα το δούμε , απλώς δεν ξεκινάμε όλοι από την ίδια αφετηρία.

Όσο για τα ποιό πολλά που γράφονται ( κι εγώ έχω διαβάσει μόνο μέχρι το δικό σου ποστ ) είναι λόγια από ανθρώπους που γράφουν εν βρασμό και έχουν διαβάσει τον τίτλο του θέματος και συνήθως την τελευταία σελίδα μόνο . Διαβάστε όλοι από την αρχή .

Είναι πιο γόνιμο , μην θεωρείτε ότι τα ξέρετε τι έχουμε γράψει.

Την τελευταία μου παρένεση μπορείτε και να την αγνοήσεται , μην φανώ και κάπως :oops:

Α και οσον αφορα στα επιδοματα με τη λογικη σου almak δε θα επρεπε να παιρνουμε ουτε επιδομα λοχειας κτλ γιατι το ξεραμε οταν μεναμε εγκυες, σωστα? μα ειναι λογικη αυτη? σοβαρα τωρα
είναι προφανός δική σου λογική , δική μου πάντος δεν είναι.

Α και παρακαλω μη σπευσετε να επισημανετε πως εδω μιλαμε για τη μητερα και δεν εξεταζουμε το τι κανει ο πατερας γιατι θα φανει πολυ αστεια δικαιολογια...
αυτό έχει γραφτεί από μένα πολύ πριν μας κάνεις την επισήμανση να μην το γράψουμε.

Το ξαναλέω διαβάστε καλύτερα τι γράφει ο καθένας.

Επιδερμική προσέγκιση και συνάμα κορωνες δεν βοηθούν την συνέχεια της κουβέντας.

Και κάτι άλλο για όλους, πολύ εύκολα βγάζεται συμπεράσματα πως στέλνουμε την ανύπαντρη στο πυρ το εξώτερο..........έυκολα συμπεράσματα και πολύ βολικά βλέπω.

θα σας παρακαλεσω, με όλο το σεβασμο προς το προσωπο σας (το ινετρνετικα και μη ) για ενα μοναχα πραγμα αγαπητη Αθηνα....

ας μην αποκαλουμε τα παιδια μας λαθη ...το δικο μου τουλαχιστον ...εγω αλλιως την βαφτισα κι οχι λαθος. είναι λιγο ακομψο γιατι σκευτικα κατι...και θα το μοιραστω μαζι σας... μπορει στο μελλον μια κοπελα που θα εχει ενδειασμους σκεπτωμενη , να το κρατησει ή οχι το παιδι της θα πεσει σε μια google αναζητηση και πανω σε αυτο το πόστ ... αυτη η συμπεριφορα και αυτα τα γραφωμενα ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑΗ θα την κανουν να σκευτει 500πλα αν θα το κρατησει η όχι και ειναι κριμα...γιατι μπορει ουσιαστηκα να εχει οικονομικη ανεση και να μπορει να σταθει αυτη και το παιδι της μονες...και το μονο της θεμα θα ειναι η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ την οποια μερικοι απο σας την ξεδηπλώσατε στο μεγαλειο της ....

θα κλεισω λεγοντας.... εχω ακουσει για το μητρικο ενστυκτο το οποιο η πλειοψυφια των γυναικων εχει ...δεν εχω ακουσει για το πατρικο ...με αυτην την λογικη δικαιολογω καποιους αντρες που ειναι ¨αυστηροί΄και καποιες μαναδες που επιλεγουν εστω και μόνες στα 40 να κανουν παιδι ...

(θέλω να ξερετε -όχι οτι σας νοιαζει- οτι η παρουσα συζητηση με εχει στενοχωρησει αρκετα ... )

ευχαριστω

[Ο νόμος θα πρέπει να βλέπει ευνοϊκότερα τις χήρες.

Ο νόμος καλύπτει τι ζωντοχήρες.

Οι υπόλοιποι δεν έχουν ανάγκη ευνοϊκότερων ρυθμίσεων , μιας και αν διαβάσεις θα δεις ότι και δύναμη έχουν και γερά πόδια και θέληση και και και για να δώσουν σε ένα παιδί ότι ακριβώς χρειάζεται.

Και μην μου πέιτε άλλο συναισθήματα - αγάπη και άλλο χρήματα , για θα σας πω πως βλέπω πολλούς πύργους να καταρέουν από τα θεμέλια .

όπου πύργος βάλτε συναισθηματα και αγάπη

και όπου θεμέλια το οικονομικό.

οι υπολοιποι δεν εχουν αναγκη ευνοικοτερων ρυθμισεων! προφανως μιλας για τις ανυπανδρες μιας και σε αυτο το τοπικ εισαι, ετσι δεν ειναι?

το επιδομα που πηρα κ εγω κ η γυναικα σου δε θεωρειται μια ευνοικη ρυθμιση προς μια κατηγορια ανθρωπων? τις εγκυες? αφου λοιπον για να μην ξανακανω παραθεσεις (βασικα δε ξερω για διπλες παραθεσεις :oops: ) και εγω ηξερα οτι θα μεινω εγκυος δε χρειαζομαι επιδομα.

τωρα αν ηθελες κ εσυ να πεις κατι αλλο δε ξερω...εδω ειμαι να καταλαβω! α και τις σελιδες τις διαβασα αμεσως μετα τη δημοσιευση μου! ξανα και ξανα μπας και καταλαβω πως μπορει καποιος να κρινει κ να κατακρινειτην ανυπαντρη μητερα :cool:

οσο για τους πυργους ειναι το μοναδικο που θα συμφωνησουμε....

τελικα μαλλον διαφωνουμε στα παντα! :lol:

δε πειραζει....

Αλμακ οπως διαβασες εγραψα οτι απο χθες διαβαζα το τοπικ πριν μπω να γραψω,κ πιστεψε με εχω εμπεδωσει πολυ καλα οτι εχει γραφτει,κ εγω προσωπικα δεν εγραψα τιποτα εν βρασμο,ημουν πολυ ηρεμη σε ολα αυτα που εγραψα,επισης θα ηθελα να σου ξεκαθαρισω οτι δεν θα ηθελα να κοντραριστω ουτε μαζι σου, ουτε με κανεναν,εγω τα εγραψα αυτα ζωντας σε μια μονογονεεικη οικογενεια χωρις να εχω στερηθει την αγαπη,με μεγαλωσε ενας γονιος με πολυ αξιοπρεπεια κ ηθος,κ χωρις να μου εχει λειψει τιποτα,οποτε οπως ξανα εγραψα κ πιο πανω ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ Κ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ Η ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ

Ολοι μπορουμε να εχουμε αποψη σε ολα τα θεματα,αλλα μην κρινουμε κι ολας ουτε να τους κανουμε να αισθανονται ασχημα,γιατι το πως τους ηρθαν οι καταστασεις κ μειναν μονοι τους,γιατι πιστεψε με σε πολλους δεν ειναι απο επιλογη

χμμ με προλαβες....δε σου επιτιθεμαι και διακρινω μια επιθεση καλυμενη να το πω? δεν ειναι η πρωτη φορα που διαφωνουμε κ απορω γιατι νομιζεις οτι διαβαζω επιδερμικα η παρερμηνευνω...αληθεια τωρα το να λες συνεχεια για κορωνες πιστευεις οτι θα μειωσει καπως τα λεγομενα καποιου? θεωρεις οτι με το να λες κατι και να το αφηνεις να αιωρειται (πολυ βολικα και ευκολα συμπερασματα) θα δωσεις στην αποψη σου ιδιαιτερη βαρυτητα? αν νομιζεις οτι ολοι καταλαβαινουμε λαθος η οτι μας βολευει γιατι δε κανεις τη θεση σου πιο σαφη?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...