Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσκλητήριο-σοκολάτα ή κουτί με σοκολατάκια

Μαμά Χριστίνα

Recommended Posts

Cristιna μου σε ευχαριστώ , αλλά ήθελα σοκολάτα προσκλητήριο και έτσι το θέμα είναι αν η σοκολάτα κρατάει μέχρι να την μοιράσω στους καλεσμένους.Και φυσικά η μοιρασιά θα κρατήσει μέρες, άρα το μόνο που μπορώ να κάνω έιναι να πάρω τώρα μία σοκολάτα και να τη φάω και να αρχίσω να ψάχνω για άλλο προσκλητήριο:D:D!!

Ντόινγκ!!!!Είμαι για τα σίδερα,ξέχασα τί διάβασα και νόμισα ότι ήταν για γλυκό!:lol::lol::lol:

Για προσκλητήριο μου φαίνεται πιο εύκολο,γιατί δεν θα τις έχεις κάπου εκτεθειμένες,αλλά αν δεν θες να το ρισκάρεις,όλο και κάτι άλλο θα βρεις.

Διαφημίσεις

Μαμά Χριστίνα σε ευχαριστώ! Οταν τελικά έχει κανείς κάτι στο μυαλό του αλλά υπάρχουν αμφιβολίες, θέλει τις απόψεις των άλλων για να πειστεί επιτέλους!!!Πάμε για άλλα;)!!!

Κι εμένα για προσκλητήριο μου φαίνεται πιο εφικτό... δλδ πόσα θα είναι; 50; 80; Θα τα έχεις σε δροσερό μέρος και όταν θα είναι να τα δώσεις, πόση ώρα θα κάνεις; Μία; Ή θέλεις να τα στείλεις μακριά κλπ; Αν είναι έτσι, αλλάζει αλλά αν είναι όλοι οι καλεσμένοι κοντά σου, μπορείς κάλλιστα να το κάνεις.

eaZQp3.png KHFyp2.png

Γνώμη μου και πάλι απλά για Ιούλιο μήνα το προσκλητήριο σοκολάτα, το οποίο γράφει πάνω το κείμενο (βέβαια υπάρχει και συνοδευτικό χαρτάκι) εαν αλλοιωθεί και λίγο πιστεύω μετά δεν θα φαίνεται ωραίο. Εντάξει εσύ αποφασίζεις, εγώ απλά εκφέρω την άποψή μου. Είμαι φανατική της σοκολάτας, αλλά όχι το καλοκαίρι. Και επίσης για την διαμονή των προσκλητηρίων χρειάζεται χρόνος, ίσως κάποια θα πρέπει να σταλούν ή κάποια να δωθούν το μεσημέρι..να είσαι μέσα στο άγχος και γιάυτό?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...