Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσκλητήριο-σοκολάτα ή κουτί με σοκολατάκια

Recommended Posts

Ενδιαφέρομαι για προσκλητήριο βάφτισης που να είναι σοκολάτα ή κουτί με σοκολατάκια. Είδα ότι μια κοπέλα το είχε κάνει στη βάφτιση του δικού της παιδιού, της έστειλα ήδη πμ, αλλά είπα να σας ρωτήσω και όλες μαζί μήπως προσφέρετε τις γνώσεις σας.

Υ.Γ. Είμαι έγκυος στη 13η εβδομάδα κι από τώρα ψάχνω προσκλητήριο! Ναι, είμαι θεότρελη αλλά το ευχαριστιέμαι!! Με έχουν κολλήσει και 2 φίλες που ετοιμάζουν βαφτίσεις... λύγισα κι εγώ και κάνω όνειρα πριν την ώρα μου!

eaZQp3.png KHFyp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!!!!

Προχτες μου έστειλαν δείγματα από ένα κατάστημα στην Κρήτη που φτιάχνει γλυφιτζούρια και προσκλητήρια βάπτισης με ψηφιακές εκτυπώσεις. Το προσκλητήριο είναι τυπωμένο σε σοκολάτα Βελγίου - νοστιμότατη- αλλά το μέγεθος είναι λίγο μεγαλύτερο από πιστωτική κάρτα και μου φάνηκε λίγο μικό για το κουτί που θα το βάλω. Μου άρεσαν όμως πολύ κάτι μικρά σοκολατάκια ( Φ1cm) που είχαν εκτυπωμένη την φατσούλα του παιδιού και μπαίνει πάνω στο γλυκάκι που δίνουμε στην εκκλησία. Επίσης και τα γλυφιτζούρια ήταν ωραία με εκτυπωμένη την φωτό του μωρού ή άλλη ζωγραφιά που μπορεί να ταιριάζει με το θέμα της βάπτισης.

Αν σας ενδιαφέρει έστειλα ένα mail στο [email protected] και με εξυπηρέτησαν άμεσα και ευγενικά!!!!. Είπα να σας ενημερώσω μήπως και κάποια κοπέλα ενδιαφέται ......

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

Με ένα soy mail στέλνουν δείγματαα δωρεάν , δεν χάνεις τίποτα....

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

Patousaki gracias!!! Αλλά ΑΟΥΤΣ, πανάκριβα είναι. Κάποτε είχα δει κουτί σοκολατάκια για μπουμπουνιέρα κι έκανε τότε 2 ευρώ. Κάτι τέτοιο φανταζόμουν, να βάλω μέσα το προσκλητήριο. Η φίλη μου λέει να πάρω σοκολάτες του εμπορίου, να βγάλω το περιτύλιγμα, να αφήσω το αλουμινόχαρτο και να τη βάλω σε ένα κουτάκι, μέσα και το προσκλητήριο, να τα δέσω με κορδελίτσα κι έτοιμα. Και φυσικά έχω και τον νονό του γιου μου που είναι ζαχαροπλάστης οπότε μπορεί να μου φτιάξει εκείνος σοκολάτες ή σοκολατάκια. Απλά έλεγα αυτή τη φορά να αποφύγω να κάνω όλο τον κόπο μόνη μου, να πάρω κάτι από κατάστημα με προσκλητήρια γιατί θα έχω και δύο μωρά αυτή τη φορά...

Πώς ακούγεται;;;

eaZQp3.png KHFyp2.png

Μαμά Χριστίνα και εγώ το ίδιο είχα σκεφτεί αλλά όταν είδα τις τιμές, σκέφτηκα το θέμα σοκολάτα εμπορίου, βγάζεις περιτύλιγμα κτλ.

Μάλιστα σκέφτομαι αυτό να κάνω στο τραπέζι, πάνω στο πιάτο του καθενός και απλά να έχω τυλίξει με ωραία κορδέλα το αλουμινόχαρτο και μέσα χαρτάκι να γράφει "ευχαριστώ" και το όνομα του μωρού.

Λόγω επίσης του γεγονότος ότι την πρόσκληση την πετάει ο περισσότερος κόσμος, μπορεί να είναι ένα απλό χαρτί και να εμπλουτίζεται με τα σοκολατάκια. Πολύ ωραία ιδέα και ο κόσμος νομίζω θα το εκτιμήσει.

Διαφημίσεις

Λοιπον να σας πω!Εγω ηθελα να κανω προσκληση σοκολατα και επειδη ακριβως ειδα οτι ηταν ακριβα να το αγορασω ετοιμα εκανα το εξης πηγα στο μαρκο πηρα ενα κουτι ιον τις μικρες!Τις θυμαστε που τις τρωγαμε μικρα που ειναι σαν πιστωτικες??Εβγαλα το περιτυλιγμα κανεις ενα ωραιο λογοτυπο με σχεδιακια στον υπολογιστη χρωματα, λογακια, σχεδιακια πας στον τυπογραφο και του λες θελω αυτο και αυτο να κανω και τι διαστασεις και σου τα τυπωνει.Μπορει να σου τυπωσει ακομα και με αυτοκολλητο στο τελος να μην παιδευτεις στο περιτυλιγμα. Αλλιως με κολλα και το αποτελεσμα τελειο.Τυλιγεις και μια κορδελλιτσα συμφωνα με την φαντασια σου και το αποτελεσμα τελειο....Βεβαια δεν εχω φωτο να σας δειξω. Το δειγμα μου ηταν πολυ ωραιο που εκανα απλα δεν τις προτθμησα γιατι ηταν νταλα καλοκαιρι και θα ελιωναν μεχρι να τις μοιρασω. Κρατησα ομως την ιδεα για το επομενο παιδι. Καντε ενα δοκιμαστικο μονο αν θελετε. Απλα τυπωστε με τον εκτυπωτη στο σπιτι στην αρχη να δειτε πως θα ειναι και αν σας αρεσει συνεχιστε...

Ευχομαι να βοηθησα.

• 2 years later...

Επαναφέρω το θέμα(αν και πολύ παλιο!) γιατί ενδιαφέρομαι και γω να κάνω προσκλητήριο σοκολάτα.Επειδή όμως η βάφτιση έιναι Ιούλιο, υπάρχει κίνδυνος φυσικά να λιώσουν οι σοκολάτες. Ηθελα λοιπόν να ρωτήσω αν ξέρετε να υπάρχει κάποιο υλικο να τυλιχτεί η σοκολάτα ,μετά που θα τυπωθούν τα απαραίτητα στο εξωτερικό χαρτί, που να κρατάει σταθερή τη θερμοκρασία. Εκτός κι αν τοποθετηθουν οι σοκολάτες στο ψυγείο και δοθούν τελευταία στιγμή.

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Κορίτσια καλημέρα. Πριν ένα μήνα έκανε την βάφτιση της κορούλας μου και όλοι ξετρελάθηκαν. Είχα κάνει σοκολατένια γλειφιτζούρια με θέμα τα looney toons. Σας λέω ήταν τέλεια. Την ιδέα την πήρα από μια άλλη βάφτιση που είχα πάει και μάλιστα τα παιδιά μου σύστησαν αυτό το εργαστήριο σοκολάτας. Είναι στο Ηράκλειο Κρήτης αλλά μου είπαν ότι μπορούν να στείλουν σε όλη την Ελλάδα. Εγώ πήρα τηλ. και ζήτησα να μου στείλουν ένα κατάλογο με τα προιόντα. Αυτό που μου άρεσε όμως πολύ ήταν ότι ήταν πολύ φιλικοί και μου εξήγησαν πολλά πράγματα. Το ωραίο δεν σας το είπα...... πολύ καλές τιμές και φοβερή σοκολάτα. Κορίτσια αξίζει να το δείτε. Αυτό είναι το site.edit admin

Επαναφέρω το θέμα(αν και πολύ παλιο!) γιατί ενδιαφέρομαι και γω να κάνω προσκλητήριο σοκολάτα.Επειδή όμως η βάφτιση έιναι Ιούλιο, υπάρχει κίνδυνος φυσικά να λιώσουν οι σοκολάτες. Ηθελα λοιπόν να ρωτήσω αν ξέρετε να υπάρχει κάποιο υλικο να τυλιχτεί η σοκολάτα ,μετά που θα τυπωθούν τα απαραίτητα στο εξωτερικό χαρτί, που να κρατάει σταθερή τη θερμοκρασία. Εκτός κι αν τοποθετηθουν οι σοκολάτες στο ψυγείο και δοθούν τελευταία στιγμή.

Τα παιδιά που μου σύστησαν το εργαστήριο σοκολάτας είχαν κάνει και αυτοί την βάφτιση του γιου τους τον Ιούλιο και μου είπαν ότι τους πήγαν τα σοκολατάκια μέσα σε κάτι ειδικά ισοθερμικά κουτιά, τα οποία τους τα έδωσαν μετά πίσω, και ήταν ακόμα παγωμένα!!!! Δεν χάνεις τίποτα να τους κάνεις μια ερώτηση.

Διαφημίσεις

Λοιπον να σας πω!Εγω ηθελα να κανω προσκληση σοκολατα και επειδη ακριβως ειδα οτι ηταν ακριβα να το αγορασω ετοιμα εκανα το εξης πηγα στο μαρκο πηρα ενα κουτι ιον τις μικρες!Τις θυμαστε που τις τρωγαμε μικρα που ειναι σαν πιστωτικες??Εβγαλα το περιτυλιγμα κανεις ενα ωραιο λογοτυπο με σχεδιακια στον υπολογιστη χρωματα, λογακια, σχεδιακια πας στον τυπογραφο και του λες θελω αυτο και αυτο να κανω και τι διαστασεις και σου τα τυπωνει.Μπορει να σου τυπωσει ακομα και με αυτοκολλητο στο τελος να μην παιδευτεις στο περιτυλιγμα. Αλλιως με κολλα και το αποτελεσμα τελειο.Τυλιγεις και μια κορδελλιτσα συμφωνα με την φαντασια σου και το αποτελεσμα τελειο....Βεβαια δεν εχω φωτο να σας δειξω. Το δειγμα μου ηταν πολυ ωραιο που εκανα απλα δεν τις προτθμησα γιατι ηταν νταλα καλοκαιρι και θα ελιωναν μεχρι να τις μοιρασω. Κρατησα ομως την ιδεα για το επομενο παιδι. Καντε ενα δοκιμαστικο μονο αν θελετε. Απλα τυπωστε με τον εκτυπωτη στο σπιτι στην αρχη να δειτε πως θα ειναι και αν σας αρεσει συνεχιστε...

Ευχομαι να βοηθησα.

Πολυ ωραια ιδεα αλλα δε ξερω πως θα φαινεται το χαρτι.

wn7Rp3.png

Μια συμβουλή μονο, σαν μανιακη σοκολατοφαγος. Δεν ξερω ποσες μαρκες και ποιοτητες υπαρχουν αλλα

Παντα να δοκιμαζετε τη σοκολατα πριν παραγγειλετε, παντα!

ΕΙχα παει σε εναν γαμο, και μοιραζαν παρομοια σκευασματα, ηταν ΧΑΛΙΑ. Σαν αχυρο η γευση. Μας εμεινε μαλλον σαν μια ασχημη εκπληξη παρα να μας εντυπωσιάσει.

Διαφημίσεις

http://www.chocolategraphics.gr

Και στο γάμο μου και στη βάφτιση του γιού μου , είχα παραγγείλει από αυτό το site τα ευχαριστήρια που βάλαμε στο τραπέζι. Έχει και προσκλητήρια μπες να δεις. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και τις δύο φορές από την εξυπηρέτηση , διάλεξα τα σχέδια που ήθελα και έγραψα το κείμενο που ήθελα.

Μου τα έστειλαν με courier σε πολύ προσεγμένη συσκευασία, και ο γάμος και η βάφτιση έγιναν Οκτώβριο. Δεν είχαμε θέμα με λιώσιμο ,λόγω καιρού , αλλά εκτός από την πολύ ζέστη , κανονικά η σοκολάτα διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου, έτσι δεν είναι?

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Μια συμβουλή μονο, σαν μανιακη σοκολατοφαγος. Δεν ξερω ποσες μαρκες και ποιοτητες υπαρχουν αλλα

Παντα να δοκιμαζετε τη σοκολατα πριν παραγγειλετε, παντα!

ΕΙχα παει σε εναν γαμο, και μοιραζαν παρομοια σκευασματα, ηταν ΧΑΛΙΑ. Σαν αχυρο η γευση. Μας εμεινε μαλλον σαν μια ασχημη εκπληξη παρα να μας εντυπωσιάσει.

Σ'αυτό συμφωνώ και γω. Είχα και εγώ μια τέτοια κακιά εμπειρία γι'αυτό και όταν πήγα στο edit admin ζήτησα πρώτα να δοκιμάσω την σοκολάτα. Η οπόία βέβαια είνα καταπληκτική και πάνω απ'ολα ήταν πεντακάθαρα!!!!!

Και εγώ λέω ότι για Ιούλιο η σοκολάτα δεν πάει... Κάνει πολύ ζέστη.

Δηλαδή να αποχαιρετάω την ιδέα:(?

Βασικά σκεφτόμουν για κάποιο ισοθερμικό υλικό που να χρησιμοιποιηθεί αντί για φάκελος και να τυλιχτεί φυσικά μετά με κορδέλες,αστερία κλπ.

Ευχαριστώ πάντως για τις γνώμες (αν και δε μου έφυγε ακόμα η ιδέα;))!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Δηλαδή να αποχαιρετάω την ιδέα:(?

Βασικά σκεφτόμουν για κάποιο ισοθερμικό υλικό που να χρησιμοιποιηθεί αντί για φάκελος και να τυλιχτεί φυσικά μετά με κορδέλες,αστερία κλπ.

Ευχαριστώ πάντως για τις γνώμες (αν και δε μου έφυγε ακόμα η ιδέα;))!!

Η τελική απόφαση είναι δική σου, θα κάνεις αυτό που θέλεις..Να σκεφτείς εγώ την σοκολάτα που έχω για τα παιδιά την βάζω ήδη στο ψυγείο γιατί έχει αρχίσει να λιώνει...Και αυτό το ισοθερμικό υλικό για πόσο χρόνο τα κρατάει????

Να σου πω δεν ξέρω καν αν υπάρχει τέτοιο ισοθερμικό υλικό έτσι χύμα, γι' αυτό και ρώτησα αν ξέρετε κάτι !!Θεωρητικά το έχω στο μυαλό μου!!

Οχι ότι δεν το ήξερα και γω ότι έιναι επίφοβη η σοκολάτα για τέτοιο καιρό ,αλλά ήθελα να δω αν το έκανε κάποια κοπέλα και της πέτυχε!!

Θα δείξει.......:-D!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Θα μπορούσες ίσως να έχεις πάγο και να τις βάλεις μέσα(να το έχεις φτιάξει με τρόπο που να αποτελεί μέρος της διακόσμησης),αλλά και πάλι αν κάποιος δεν την φάει εκείνη την στιγμή,κινδυνεύει να λιώσει.

Να σου πω δεν ξέρω καν αν υπάρχει τέτοιο ισοθερμικό υλικό έτσι χύμα, γι' αυτό και ρώτησα αν ξέρετε κάτι !!Θεωρητικά το έχω στο μυαλό μου!!

Οχι ότι δεν το ήξερα και γω ότι έιναι επίφοβη η σοκολάτα για τέτοιο καιρό ,αλλά ήθελα να δω αν το έκανε κάποια κοπέλα και της πέτυχε!!

Θα δείξει.......:-D!!

Μην απογοητεύεσαι λύση υπάρχει και είναι η λευκή σοκολάτα. Είναι πιο σκληρή και αντέχει πολύ περισσοτερο στην ζέστη. Αυτό ούτε και γω το ήξερα αλλά μου το είπα τα παιδιά από το edit admin. Και επειδή έμεινα πολύ ευχαριστημένη από όλα γιαυτό και τους συστήνω ανεπιφύλακτα. Αν θέλεις μπορείς να τους κάνεις ένα τηλ. να πάρεις μερικές ιδέες και λύσεις.

Εγώ που τελικά δεν έκανα σοκολατένιο προσκλητήριο αλλά έδωσα σοκολάτες στο τέλος, αντί για γλυκό, έχω να πω τα εξής:

Η βάφτιση ήταν 20/9 αλλά είχε ακόμα αρκετή ζέστη και δε γινόταν με τίποτα να μείνουν οι σοκολάτες σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αφού τις τύλιξα με το δικό μου χαρτί, τις έβαλα στο υπόγειό μου όπου πάντα είναι πολύ δροσερά και δεν αλλοιώθηκαν καθόλου. Πριν τη βάφτιση, δοκίμασα να ανεβάσω μερικές στο σπίτι μου και να τις αφήσω έξω για 2 ώρες, όσες περίπου θα έμεναν και την ημέρα της βάφτισης. Είχα μερικές με γέμιση οι οποίες λιώσανε κάπως και μερικές κλασικές που κράτησαν πιο πολύ, αλλά γενικά δεν έμεινα ευχαριστημένη, δλδ αν έμεναν και 10 λεπτά σε κάποιο χέρι, θα ήταν άθλιες. Οπότε αναγκαστικά, αγόρασα ισοθερμικές τσάντες και τις μετέφερα εκεί μέσα με παγοκύστες κι όταν τις μοιράζαμε ήταν κρύες. Άρα, όλα καλά. Το μόνο άσχημο ήταν ότι μερικοί, άντρες κυρίως, δεν τις έφαγαν αμέσως και μετά στο κέντρο είχαν λιώσει άσχημα και μου ζητούσαν άλλες.

Αυτά από μένα, ελπίζω να βοήθησα.

eaZQp3.png KHFyp2.png

Θα μπορούσες ίσως να έχεις πάγο και να τις βάλεις μέσα(να το έχεις φτιάξει με τρόπο που να αποτελεί μέρος της διακόσμησης),αλλά και πάλι αν κάποιος δεν την φάει εκείνη την στιγμή,κινδυνεύει να λιώσει.

Cristιna μου σε ευχαριστώ , αλλά ήθελα σοκολάτα προσκλητήριο και έτσι το θέμα είναι αν η σοκολάτα κρατάει μέχρι να την μοιράσω στους καλεσμένους.Και φυσικά η μοιρασιά θα κρατήσει μέρες, άρα το μόνο που μπορώ να κάνω έιναι να πάρω τώρα μία σοκολάτα και να τη φάω και να αρχίσω να ψάχνω για άλλο προσκλητήριο:D:D!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Μαμά Χριστίνα σε ευχαριστώ! Οταν τελικά έχει κανείς κάτι στο μυαλό του αλλά υπάρχουν αμφιβολίες, θέλει τις απόψεις των άλλων για να πειστεί επιτέλους!!!Πάμε για άλλα;)!!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png