Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απογευματινό coffee party αντί για τραπέζι;

Recommended Posts

Φοβερή ιδέα, η φίλη μου έχει αλλάξει 100 φορές το κείμενο αλλά νομίζω τώρα αρχίζει να καταλήγει προς αυτή την κατεύθυνση.

Την φωτογραφία μπορώ να την κάνω αφίσα να μου φτιάχνει τη μέρα;;;;;;;;;;;;;;

eaZQp3.png KHFyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Loulou ετσι οπως τα λές ! :lol: πολύ ωραία τα συνδίασες ! :)

Ξερω το πατουσακι ειναι καλόκαρδο θα με συνχωρέσει .... :D

Μαμά Χριστίνα βάλτην δίπλα απο το κομοοδίνο σου ... να ξεκινάει η μέρα μεσα στην γλύκα ... :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Καλά, το concept με τη σοκολάτα δεν το συζητώ, άπαιχτο!!

Η ιδέα για το coffee party είναι πολύ καλή κατά τη γνώμη μου...

Αν είναι σε εξωτερικό χώρο, τότε καλό είναι να έχει τίποτε κούνιες κοντά, αλλά έτσι κι αλλιώς μάλλον θα πρέπει να υπάρχει κάποιος να απασχολεί τα παιδάκια... Φαντάζομαι αν είναι να ακούσει η κοπέλα γκρίνια από κάποιον, αυτό θα γίνει από το σόϊ πιο πολύ που τη θέλουν την μπριζολίτσα τους...

Πως θα το οργανώσει; Catering κάπου έξω, ή καθιστό σε καφετέρια;;

Η ιδέα για το coffee party είναι πολύ καλή κατά τη γνώμη μου...

Αν είναι σε εξωτερικό χώρο, τότε καλό είναι να έχει τίποτε κούνιες κοντά, αλλά έτσι κι αλλιώς μάλλον θα πρέπει να υπάρχει κάποιος να απασχολεί τα παιδάκια... Φαντάζομαι αν είναι να ακούσει η κοπέλα γκρίνια από κάποιον, αυτό θα γίνει από το σόϊ πιο πολύ που τη θέλουν την μπριζολίτσα τους...

Πως θα το οργανώσει; Catering κάπου έξω, ή καθιστό σε καφετέρια;;

Θα το κάνει σε μια υπαίθρια καφετέρια με catering. Την ιδέα της την έδωσε το catering γιατί δεν ήθελε με τίποτα το νταβαντούρι που έκανε στις βαφτίσεις των 2 μεγαλύτερων παιδιών της. Αν και της τόνισαν ότι συνήθως αυτά τα πάρτυ έχουν επιτυχία στους μεγάλους κυρίως όταν πρόκειται για επαγγελαμτικό σκοπό, που δεν γνωρίζονται όλοι τόσο καλά κι απλά περιφέρονται στο χώρο κάνοντας δημόσιες σχέσεις. Θα δούμε τώρα πώς θα λειτουργήσει και με το σόι. Από το οποίο σόι οι μεγάλοι είναι παραδοσιακοί αλλά εύτυχώς οι μικρότερες ηλικίες υπερτερούν και στην καφετέρια θα νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Για τα παιδιά σκέφτεται να νοικιάσει μερικά φουσκωτά παιχνίδια από αυτά που έχουν στους παιδότοπους γιατί η ιδέα του entertainer δεν της αρέσει καθόλου, είναι λέει "αμερικανιά" (η φίλη μου είναι λίγο παράξενος τύπος, χιχιχι!!!)

Γενικά πάντως εγώ την προέτρεψα να τους γράψει όλους και να κάνει αυτό που θα ευχαριστηθεί εκείνη. Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν είναι όλοι ευχαριστημένη και άκουγε πολλά σχόλια και σχολιανά.

eaZQp3.png KHFyp2.png

Γουστάρω μεχρι τελικής πτώσης παρτάκια σαν κι αυτά...!!!!!!!!!!!!

Τερμα τα στημένα και τα "κάπως" πάρτυ βαπτισεων.

Αν μπορούσα και εγω αυτό θα έκανα, αλλά φοβάμαι 12 Οκτωβρίου, τον καιρό.

Μαμά Χριστίνα κάντε το .Θα είναι super.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Για τα παιδιά σκέφτεται να νοικιάσει μερικά φουσκωτά παιχνίδια από αυτά που έχουν στους παιδότοπους γιατί η ιδέα του entertainer δεν της αρέσει καθόλου, είναι λέει "αμερικανιά" (η φίλη μου είναι λίγο παράξενος τύπος, χιχιχι!!!)

Καλό, πολύ καλό!!! Αρέσουν πολύ στα παιδάκια αυτά. Σε όσα πάρτυ έχουμε πάει με φουσκωτά παίζουν μέχρι να λιώσουν!! (τα παιδιά, όχι τα φουσκωτά).

Αν και για διασκεδαστή δεν σκεφτόμουν κλόουν, πιο πολύ δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, ζωγραφική και τέτοια. Μια φίλη μου θα έχει το Σάββατο που μας έρχεται στα βαφτίσια τους αλλά δεν θα είμαι να το δω... Θα στείλω τα παιδιά με τους παπούδες βέβαια οπότε μπορεί να μάθω πως είναι η φάση...

Αν μπορούσα και εγω αυτό θα έκανα, αλλά φοβάμαι 12 Οκτωβρίου, τον καιρό.

Aggeloudia βαφτίζουμε την ίδια μέρα...

Αμερικανιά ξε-αμερικανιά, ο γονιός θα περάσει καλά όταν το πιτσιρίκι του δεν τρέχει κάθε τρεις και λίγο να τον τραβάει απ το φουστάνι/σακάκι γιατί θέλει να πηδήξει στο φουσκωτό κι ο Μάκης ο γυαλάκιας ο νταής δεν το αφήνει

Αυτό το αποφεύγεις μόνο όταν συγκεκριμένο άτομο απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά :D

Ας το ξανασκεφτεί (αν και δεν έχει άδικο για το ότι είναι Αμερικανιά, είναι εξαιρετικά πρακτικό!)

ο Μάκης ο γυαλάκιας ο νταής δεν το αφήνει

)

ο ποιος????? χαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Ωριωνομαμά μου, κόντεψα να φύγω απ΄την καρέκλα!!! :lol:

......πάντως εμένα ο Μάκης ο γυαλάκιας ο νταής :cool: , άλλου είδους "διασκεδαστή" μου φέρνει στο μυαλό... :wink::lol:

.png.png

Διαφημίσεις

Στη μία η ώρα στην Αγία Βαρβάρα Παλαιού Φαλήρου βαπτίζουμε τον Ερμή.

Το έκανα include και στη λίστα βαπτίσεων :cool:

Καταπιάνομαι τώρα με τις προσκλήσεις, θα στείλω λεπτομέρειες όταν καταλήξω...

Στη μία η ώρα στην Αγία Βαρβάρα Παλαιού Φαλήρου βαπτίζουμε τον Ερμή.

Το έκανα include και στη λίστα βαπτίσεων :cool:

Καταπιάνομαι τώρα με τις προσκλήσεις, θα στείλω λεπτομέρειες όταν καταλήξω...

Είμαστε "σχετικά" γειτονάκια????? εγώ μένω Άγιο Δημήτριο

7adb2868d6.png

Είναι το πατρικό μου εκεί, είναι όμορφη εκκλησία, μας βολεύει στα διαδικαστικά ο παπάς (ο οποίος μας έχει παντρέψει κιόλας), έχει και χώρο για παρκάρισμα. Α, δεν σας είπα, μένω Κυψέλη, οπότε το παρκάρισμα είναι θέμα για ψυχανάλυση...

Είναι το πατρικό μου εκεί, είναι όμορφη εκκλησία, μας βολεύει στα διαδικαστικά ο παπάς (ο οποίος μας έχει παντρέψει κιόλας), έχει και χώρο για παρκάρισμα. Α, δεν σας είπα, μένω Κυψέλη, οπότε το παρκάρισμα είναι θέμα για ψυχανάλυση...

Κυψέλη??? :shock:

7adb2868d6.png

• 1 month later...

Επανέρχομαι με νέα από την εν λόγω δεξίωση για να πάρουν μια ιδέα όσοι σκέφτονται κάτι τέτοιο για το μέλλον (όπως εγώ!). Τα παιδάκια λιώσανε να χοροπηδάνε στα φουσκωτά παιχνίδια, για τους νέους γονείς αυτό ήταν απολαυστικότατο και ήπιανε το ποτάκι τους με άνεση. Πρέπει να ομολογήσω ότι οι άντρες μάλλον δεν ενθουσιάστηκαν με τον πλουσιότατο μπουφέ από finger food και –κυρίως- από γλυκάκια (πρέπει να είχε πάνω από 20 είδη γλυκών), οι γυναίκες βέβαια τον τίμησαν δεόντως (μάλλον οι άντρες το θέλουν το μπριζολάκι τους). Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν νομίζω να κατάφεραν να νιώσουν καλά παρόλο που ο χώρος ήταν πολύ ζεστός και καθόλου «στημένος». Έγινε ένα θέμα με το πού θα καθήσουν, δεν υπήρχε κατάλογος με ονόματα, επίτηδες γιατί οι γονείς ήθελαν μια πιο χαλαρή κατάσταση. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο σημαντικό για μερικούς να τους πουν καθήστε εκεί με αυτούς και με αυτούς, εμείς οι νεότεροι πάντως γυρίζαμε γύρω γύρω και περνούσαμε καλά.

Όμως, το κλίμα είχε στραβώσει από την εκκλησία. Καταρχήν, σκάει μύτη ο νονός με τζην και μακώ μπλουζάκι που έγραφε «No. 1 ΝΟΝΟΣ». Εγώ ξετρελάθηκα, το ομολογώ, αλλά πολλοί το κακοσχολίασαν. Οι γονείς του μωρού, γνωστά τρελοκομεία, τον υποστήριξαν πλήρως φορώντας τζην και οι ίδιοι αλλά και στα παιδιά τους. Αντιλαμβάνεστε το κουτσομπολιό που έπεσε. Κι έρχεται η ώρα για το όνομα. Η φίλη μου όπως έχετε καταλάβει δεν είναι και άτομο που θα έβγαζε πεθερούς κλπ. αλλά επειδή έτυχε τον πεθερό της να τον λένε Κίμωνα και της άρεσε, έβγαλε το πρώτο της παιδί έτσι, μετά έκανε κόρη κι έβγαλε τη μαμά της που κι αυτή έχει αρχαιοελληνικό όνομα (Περσεφόνη και τη φωνάζουν Πέρσα). Και τώρα έκανε κόρη και η πεθερά της περίμενε φυσικά να βγει το δικό της όνομα, Βασιλική. Τελικά, το μωράκι το βγάλανε Δανάη και η πεθερά έπεσε να πεθάνει. Πήγε κι έκατσε πίσω πίσω κι έκλαιγε, δεν την έπαιρνε να πει τίποτα γιατί ξέρει ότι κι ο γιος της δε σηκώνει πολλά πολλά. Όμως, μετά, στο πάρτυ έδειξε ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά της λέγοντας διάφορα.

Τελικά, σχεδόν όλοι οι μεγάλοι έφυγαν μετά από μία-μιάμιση ώρα και μείναμε οι μισοί, όλοι φίλοι και ξαδέρφια του ζευγαριού. Και το καταδιασκεδάσαμε. Δεν υπήρχε προγραμματισμός για χορό αλλά υπήρχε dj για lounge μουσική. Αφού όμως είδε νεαρόκοσμο είπε να βάλει 60’s-70’s-80’s (τα ελληνικά είχαν απαγορευθεί από τους γονείς- δεν άντεχαν άλλο παραδοσιακό γλέντι) κι έγινε το σώσε!!!! Φανταστείτε ότι τα παιδάκια έφυγαν από τα φουσκωτά και ήρθαν να χορέψουν με τους γονείς τους! Το φαγητό περίσσεψε, οι μεγάλοι δεν έφαγαν σχεδόν καθόλου, οι μικροί λίγο παραπάνω αλλά γενικά έμεινε πάνω από το μισό φαγητό. Τα γλυκά έφυγαν πάντως και στα ποτά υπήρχε Η κατανάλωση. Καφεδάκι ήπιαν αρκετοί αλλά οι μεγάλοι το θεώρησαν πολύ άσχημο, τους παρέπεμψε στο άλλο που λέγαμε. Τώρα βέβαια, πώς τα 20 είδη καφέ (φρεντοτσίνο και γαλλικός με πόσες γεύσεις και φρεσκοκομμένος εσπρέσο-σκέτο όνειρο κλπ. κλπ. κλπ.) παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω.

Η φίλη μου πέρασε καλά, ο άντρας της στενοχωρήθηκε από την αποχώρηση των δικών του κι εγώ πέρασα σούπερ, σαν να είχα πάει σε σχολικό reunion party, έτσι μου φάνηκε. Αυτά λοιπόν, γενικά καλά αλλά οι παραδοσιακοί δεν το χάρηκαν.

eaZQp3.png KHFyp2.png

Διαφημίσεις

Επανέρχομαι με νέα από την εν λόγω δεξίωση για να πάρουν μια ιδέα όσοι σκέφτονται κάτι τέτοιο για το μέλλον (όπως εγώ!). Τα παιδάκια λιώσανε να χοροπηδάνε στα φουσκωτά παιχνίδια, για τους νέους γονείς αυτό ήταν απολαυστικότατο και ήπιανε το ποτάκι τους με άνεση. Πρέπει να ομολογήσω ότι οι άντρες μάλλον δεν ενθουσιάστηκαν με τον πλουσιότατο μπουφέ από finger food και –κυρίως- από γλυκάκια (πρέπει να είχε πάνω από 20 είδη γλυκών), οι γυναίκες βέβαια τον τίμησαν δεόντως (μάλλον οι άντρες το θέλουν το μπριζολάκι τους). Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν νομίζω να κατάφεραν να νιώσουν καλά παρόλο που ο χώρος ήταν πολύ ζεστός και καθόλου «στημένος». Έγινε ένα θέμα με το πού θα καθήσουν, δεν υπήρχε κατάλογος με ονόματα, επίτηδες γιατί οι γονείς ήθελαν μια πιο χαλαρή κατάσταση. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο σημαντικό για μερικούς να τους πουν καθήστε εκεί με αυτούς και με αυτούς, εμείς οι νεότεροι πάντως γυρίζαμε γύρω γύρω και περνούσαμε καλά.

Όμως, το κλίμα είχε στραβώσει από την εκκλησία. Καταρχήν, σκάει μύτη ο νονός με τζην και μακώ μπλουζάκι που έγραφε «No. 1 ΝΟΝΟΣ». Εγώ ξετρελάθηκα, το ομολογώ, αλλά πολλοί το κακοσχολίασαν. Οι γονείς του μωρού, γνωστά τρελοκομεία, τον υποστήριξαν πλήρως φορώντας τζην και οι ίδιοι αλλά και στα παιδιά τους. Αντιλαμβάνεστε το κουτσομπολιό που έπεσε. Κι έρχεται η ώρα για το όνομα. Η φίλη μου όπως έχετε καταλάβει δεν είναι και άτομο που θα έβγαζε πεθερούς κλπ. αλλά επειδή έτυχε τον πεθερό της να τον λένε Κίμωνα και της άρεσε, έβγαλε το πρώτο της παιδί έτσι, μετά έκανε κόρη κι έβγαλε τη μαμά της που κι αυτή έχει αρχαιοελληνικό όνομα (Περσεφόνη και τη φωνάζουν Πέρσα). Και τώρα έκανε κόρη και η πεθερά της περίμενε φυσικά να βγει το δικό της όνομα, Βασιλική. Τελικά, το μωράκι το βγάλανε Δανάη και η πεθερά έπεσε να πεθάνει. Πήγε κι έκατσε πίσω πίσω κι έκλαιγε, δεν την έπαιρνε να πει τίποτα γιατί ξέρει ότι κι ο γιος της δε σηκώνει πολλά πολλά. Όμως, μετά, στο πάρτυ έδειξε ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά της λέγοντας διάφορα.

Τελικά, σχεδόν όλοι οι μεγάλοι έφυγαν μετά από μία-μιάμιση ώρα και μείναμε οι μισοί, όλοι φίλοι και ξαδέρφια του ζευγαριού. Και το καταδιασκεδάσαμε. Δεν υπήρχε προγραμματισμός για χορό αλλά υπήρχε dj για lounge μουσική. Αφού όμως είδε νεαρόκοσμο είπε να βάλει 60ʼs-70ʼs-80ʼs (τα ελληνικά είχαν απαγορευθεί από τους γονείς- δεν άντεχαν άλλο παραδοσιακό γλέντι) κι έγινε το σώσε!!!! Φανταστείτε ότι τα παιδάκια έφυγαν από τα φουσκωτά και ήρθαν να χορέψουν με τους γονείς τους! Το φαγητό περίσσεψε, οι μεγάλοι δεν έφαγαν σχεδόν καθόλου, οι μικροί λίγο παραπάνω αλλά γενικά έμεινε πάνω από το μισό φαγητό. Τα γλυκά έφυγαν πάντως και στα ποτά υπήρχε Η κατανάλωση. Καφεδάκι ήπιαν αρκετοί αλλά οι μεγάλοι το θεώρησαν πολύ άσχημο, τους παρέπεμψε στο άλλο που λέγαμε. Τώρα βέβαια, πώς τα 20 είδη καφέ (φρεντοτσίνο και γαλλικός με πόσες γεύσεις και φρεσκοκομμένος εσπρέσο-σκέτο όνειρο κλπ. κλπ. κλπ.) παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο, δεν ξέρω.

Η φίλη μου πέρασε καλά, ο άντρας της στενοχωρήθηκε από την αποχώρηση των δικών του κι εγώ πέρασα σούπερ, σαν να είχα πάει σε σχολικό reunion party, έτσι μου φάνηκε. Αυτά λοιπόν, γενικά καλά αλλά οι παραδοσιακοί δεν το χάρηκαν.

Μαμά Χριστίνα νομίζεις οτι αν ειχε γίνει στην ταβέρνα του Μπαρμπα-Θωμά θα είχαν περάσει καλά περισσότεροι;;; :lol::lol::lol::lol:

Δεν παίζει με τίποτα στην Ελλάδα ειμαστε και όλα μας βρωμάνε.

Νομίζω οτι ειμαι τελικά κακός άνθρωπος γιατι ενδόμυχα χαίρομαι που η πεθερά ξενέρωσε! :lol::lol: Δεν τις πάω με τίποτα λέμε :)

Τουλάχιστον ρε παιδί μου διαφοροποιήθηκε λίγο το ζευγάρι και δεν έκανε τα ίδια και τα ίδια...για μένα προσωπικά ειναι πολύ βαρετό να ξέρω οτι θα πάω σε μια βάφτιση και θα δω τα κλασσικά και συγκεκριμένα πράγματα.

Ευτυχώς εσυ και η μαμα περάσατε καλά! :lol::lol:

Σημασία έχει να άρεσε στους γονείς του νεοφώτιστου! Για τους πιο μεγάλους σε ηλικία μην δίνεις σημασία! Ο καθένας πάει με "την εποχή" του!!! :wink:

Να το χαίρεστε πάντως και χαίρομαι που εσείς ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ το διασκεδάσατε μαζί με τα παιδάκια! :lol:

7adb2868d6.png

Μακάρι να είμαι καλά και εγώ και το μωράκι μου και να μπορέσουμε να κάνουμε μια βάφτιση όπως αυτή που έκανε η φίλη σου γιατί και εγώ δεν τις μπορώ τις παραδοσιακές!

Εν καιρώ, καλά να είμαστε, και θα σου ζητήσω λεπτομέρειες!! :)

gwggp2.png ISWTp2.png

Σημασία έχει να άρεσε στους γονείς του νεοφώτιστου! Για τους πιο μεγάλους σε ηλικία μην δίνεις σημασία! Ο καθένας πάει με "την εποχή" του!!! :wink:

Να το χαίρεστε πάντως και χαίρομαι που εσείς ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ το διασκεδάσατε μαζί με τα παιδάκια! :lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Μαμά Χριστίνα νομίζεις οτι αν ειχε γίνει στην ταβέρνα του Μπαρμπα-Θωμά θα είχαν περάσει καλά περισσότεροι;;; :lol::lol::lol::lol:

Δεν παίζει με τίποτα στην Ελλάδα ειμαστε και όλα μας βρωμάνε.

Νομίζω οτι ειμαι τελικά κακός άνθρωπος γιατι ενδόμυχα χαίρομαι που η πεθερά ξενέρωσε! :lol::lol: Δεν τις πάω με τίποτα λέμε :)

Τουλάχιστον ρε παιδί μου διαφοροποιήθηκε λίγο το ζευγάρι και δεν έκανε τα ίδια και τα ίδια...για μένα προσωπικά ειναι πολύ βαρετό να ξέρω οτι θα πάω σε μια βάφτιση και θα δω τα κλασσικά και συγκεκριμένα πράγματα.

Ευτυχώς εσυ και η μαμα περάσατε καλά! :lol::lol:

Εμένα αυτό που με παραξένεψε και με στενοχώρησε είναι ότι τελικά ούτε οι στενοί στενοί συγγενείς δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα στο ζευγάρι να κάνει κάτι πιο ταιριαστό στα γούστα του για το τρίτο τους παιδί. Το πρώτο το βάφτισαν όπως ήθελαν οι παππούδες, το δεύτερο το βάφτισαν κάπου μακριά για να αποφύγουν τους άσχετους, όμως για το σόι πλήρωσαν μεταφορικά και διαμονές, ακριβώς για να τους ευχαριστήσουν. Το τρίτο παιδί γιατί να μην το γιορτάσουν για την πάρτη τους και τους φίλους; Δηλαδή καμία κατανόηση ρε παιδιά, τι φρικτή που είναι ώρες ώρες η ελληνική κοινωνία! Και δεν περιμένω καλά λόγια από τους μακρινούς που δεν το ξέρουν το ζευγάρι, τι παιδιά-διαμάντια είναι. Αλλά από τους στενούς;;; Αίσχος!

eaZQp3.png KHFyp2.png

Μαμά Χριστίνα ένα μπράβο από εμένα στους φίλους σου!!! Η ονειρεμένη βάφτιση!! Αυτό το Lounge πράγμα πολύ μου άρεσε! Θα ήθελα να μου πεις αν μπορείς σε ποιό μέρος το κάνανε, τρελλάθηκα με την περιγραφή σου για τους καφέδες (είμαι γνωστό καφεδόμπρικο) και θα ήθελα να το είχα υπ'όψη μου σα μέρος :wink:

Πρέπει να περάσατε φανταστικά! Η περιγραφή σου πάντως με έκανε να νοιώσω σα να ήμουν εκεί!

Μακάρι και τα σόγια να καταλαβαίνανε να αφήσουν τους γονείς να εκφραστούν όπως θέλουν χωρίς χαζά παράπονα, και οι μαμάδες των μπαμπάδων των παιδιών μας ( :?:shock: ) - κοινώς οι πεθερές - να χαλαρώνανε λίγο... Δεν είναι το κέντρο του κόσμου... Να σέβονται τους γιούς τους, και τις επιλογές τους... Αμάν.

Εμένα μου ακούστηκε πολύ όμορφο αλλά προχώ για τα δεδομένα θειάδων γονιών κτλ .Αλήθεια πόσο τους πήγε αν επιτρέπται?Πάντως πολύ ωραία ιδέα(παρ'ότι κ εμένα αρχικά ο καφές..), αμάν πάντα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τους άλλους και στο τέλος δεν ευχαριστημένοι ούτε οι άλλοι αλλά ούτε και εσύ..μια τρύπα στο νερό..

Μαμά Χριστίνα ένα μπράβο από εμένα στους φίλους σου!!! Η ονειρεμένη βάφτιση!! Αυτό το Lounge πράγμα πολύ μου άρεσε! Θα ήθελα να μου πεις αν μπορείς σε ποιό μέρος το κάνανε, τρελλάθηκα με την περιγραφή σου για τους καφέδες (είμαι γνωστό καφεδόμπρικο) και θα ήθελα να το είχα υπ'όψη μου σα μέρος :wink:

Για το τέταρτο;;;;; Χεχε!!

Νοίκιασαν μια καφετέρια υπαίθρια, κάπου κοντά στο Σχοινιά, γνώριζαν τους ιδιοκτήτες και έτσι το κατάφεραν, δεν ξέρω να σου πω περισσότερα γιατί είμαι και άσχετη από την περιοχή, αν θέλεις θα ρωτήσω. Το μενού ήταν από catering, νομίζω λεγόταν Άρια ή κάπως έτσι, να ρωτήσω και γι΄αυτό αν θέλεις γιατί η φίλη μου μου είχε αναφέρει διάφορα και μπορεί να κάνω λάθος.

eaZQp3.png KHFyp2.png

Αλήθεια πόσο τους πήγε αν επιτρέπται?

Δεν ξέρω ακριβώς αλλά άκουσα τη φίλη μου να λέει κάτι για 3000 ευρώ μαζί με τη διακόσμηση.

eaZQp3.png KHFyp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...