Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απογευματινό coffee party αντί για τραπέζι;

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλες,

διατυπώνω ένα ερώτημα εκ μέρους μιας καλής μου φίλης: επειδή η βάφτιση του μωρού της είναι στις 5 το απόγευμα σκέφτηκε, αντί για την κλασική δεξίωση με φαγητό που μοιραία θα σερβιριστεί γύρω στις 7, γεγονός που της ακούγεται πολύ παράξενο, να διοργανώσει ένα coffee party με διάφορες λιχουδιές και καφέδες, χυμούς, παγωτά... Λέμε ότι κάτι τέτοιο ταιριάζει καλύτερα στην ώρα και θα είναι και πιο casual που το προτιμάει.

Έχετε πάει ποτέ σε κάτι τέτοιο κι αν όχι, πώς θα σας φαινόταν σαν εναλλακτική; Σημειώνω ότι είναι το τρίτο της παιδί και γι΄αυτό θα ήθελε και κάτι διαφορετικό. Πώς σας φαίνεται;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

eaZQp3.png KHFyp2.png

Διαφημίσεις

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

αν έχει και ειδικό διασκεδαστή για τα παιδιά καθώς και μουσική για παιδάκια... θα μου άρεσε πάρα πολύ!

θα πάμε, θα πιούμε ένα καφέ, θα φάμε γλυκάκια... και θα γυρίσουμε νωρίς σπίτι μας να μπουμε στη ρουτίνα μας!

να ήταν δλδ κάτι σαν ένα τεράστιο παιδικό πάρτυ που οι γονείς απλά χαλαρώνουν με καφεδάκι και γλυκά

Απάντηση-αστραπή ε;;; Σ' ευχαριστώ!! Να υποθέσω ότι κοιμάται και το δικό σου λουλουδάκι όπως και το δικό μου;;;

Κάπως έτσι το φαντάστηκε λέει, σαν πάρτυ για τα παιδιά και ένα καφεδάκι χαλαρωτικό για τους μεγάλους. Αλλά εκείνη είναι λίγο weirdo σαν εμένα και οι ιδέες μας συνήθως δεν αρέσουν στους περισσότερους. Φοβάται μήπως φανεί λίγο σε σχέση με τις βαφτίσεις των άλλων παιδιών.

eaZQp3.png KHFyp2.png

εμενα παντως δεν θα μου αρεσε πολυ,αλλο να κερασεις ενα ποτο κατι τελος παντων κ αλλο καφεεεεεεεεεεεε σε παιδικη βαφτιση?????????????

δεν ξερω δεν μου κολαει κ πολυ

Καλά, το καφές είναι τρόπος του λέγειν... θα υπάρχουν χυμοί, μιλκ σέικ, αναψυκτικά (για αλκοολ δεν την έχω ρωτήσει).

Να ρωτήσω κάτι που ξέχασα στην αρχή: έχετε πάει σε δεξίωση βάφτισης στις 6 η ώρα το απόγευμα; Σερβιρίστηκε κανονικό φαγητό;

eaZQp3.png KHFyp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω που ειμαι πολύ προχω μου αρέσει πολυ η ιδέα. Εχω βαρεθεί αφάνταστα τα ιδια και τα ίδια, τα τυπικά, τα δήθεν κτλ.....εκτός κι αν ο περίγυρος της ειναι απο την κατω κολοπετινίτσα :lol:

Εχω βαφτιση (στενων φιλων) την Κυριακη στις εξι ή επτα δεν θυμαμαι καλα. Θα εχει κετερινγκ στον προαυλιο χωρο της εκκλησιας που απ' οτι μου ειπε η φιλη μου θα εχει πολλα πραγματα σε στυλ finger food.

Ας κανει η κοπελα οτι θελει η ψυχουλα της. Σιγα μωρε. Να ειναι φυσικα προετοιμασμενη να ακουσει διαφορα. Δυστυχως ο Ελληνας δεν αλλαζει νοοτροπια. Αμα δεν φαει-πιει μεχρι αηδιας-χορεψει δεν ευχαριστιεται... :roll:

εγω την βαφτιση της κορης μου την εκανα 7 τελειωσαμε στις 8 και ,κ μεχρι να παει ο κοσμος στο ξενοδοχειο ειχε παει η ωρα 9 οποτε ηταν κ καταλληλη η ωρα για φαγητο κ δεν ειχα προβλημα, εαν κρατηση τον κοσμο στην εκκλησια χωρις να υπαρχει κατι να απασχολησει τα παιδια θα τελειωσει πολυ γρηγορα, κ στα λεω ολα αυτα γιατι η κουμπαρα μου ειχε κανει φαγητο εξω απο την εκκλησια,μπορω να σου πω οτι μεσα σε 3τεταρτα το πολυ ειχαν φυγει ολοι,γινοταν της τρελης απο παιδια.Εκτος εαν θελει να κανει κατι στα γρηγορα κ να τελειωνει τοτε αλλαζει το θεμα

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ! ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ!!!!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.....

ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ!!! ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ι ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!!

The Boss 29/12/04

Frankie 20/05/08

Peekaboo 1/12/11

Διαφημίσεις

Μπορει ομως να γραψει στην προσκληση "η βαφτιση ειναι στις 5 το απογευμα ....

θα ακολουθησει δεξιωση στις 21:00"

Ο κοσμος μπορει να κατσει για ενα καφε και στη συνεχεια να παει για φαγητο!

4

Την ώρα αυτη θα μπορούσε να διοργανώσει ένα κοκτέιλ πάρτυ με ελαφρύ σνάκ φαγητό , κρασάκι και χαλαρά ....

είναι πράγματι κάτι διαφορετικό αλλά δεν νομίζω οτι θα το ευχαριστηθούν οι περισσότεροι άλλωστε για καφέ πας ...... μακρυά από δω και ουστ ουστ .....

εχω ενα μπεμπουλινι ομορφο γλυκο κουκλινι!

και μενα μια χαρα ιδεα μου φαινεται και θα πηγαινα πολυ πιο ευχαριστα απο οτι στις συνηθισμενες βαφτισεις!!! Ειδικα φθινοπωρο και χειμωνα, καλοκαιρι μου φαινεται λιγο βαρβαρο μες το μεσημερι, αλλα αν ειναι απο σεπτεμβρη και μετα, μια χαρα!!!

...να μου ζήσει η αντικομφορμίστρια φιλενάδα σου!

Προσωπικά, σε κάτι τέτοιο θα γούσταρα τρελλά να πάω!

Κάτι σαν tea party με γλυκίσματα και δροσιστικά φρουτώδη ποτά, όμορφη χαλαρή μουσικούλα (του έχω ήδη βάλει το "cheek to cheek", και γενικά κάτι που μου κάνει σε ταινία-μιούζικαλ του '30-'40), να είσαι απλός και χωρίς τα στημένα που βλέπω και δεν αντέχω άλλο.

Κάτι διαφορετικό επιτέλους που δεν θα ακούσεις νησιώτικα και το κλασσικό "ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΟΥΜΠΑΡΕ!!!!".

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!

Και εγώ θα ήμουν υπερ αυτού Μαμά Χριστίνα

Πριν μερικές μέρες πήγα σε βάφτιση, σε προάστιο της Αττικής ώρα 12.00 το μεσημέρι! Πήγαμε στο τραπέζι που ήταν κάτω από ένα τεράστιο κιόσκι σε ένα ξενοδοχείο με πισίνα, φαγητό, πίτσες, σουβλάκια (καλαμάκια), σαλάτες, spring rolls, τυροπιττάκια κ.λ.π παρεμφερή είδη. Και κατά τις 15.30, (κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με τους γονείς φυσικά) πήγαμε σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι (νεώτερης ηλικίας και όχι μόνο) αλλάξαμε και βάλαμε τα μαγιό μας!

Περιττό να σας πω ότι δεν καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα και έφτασε 21.30 το βράδυ! Χαλαρώσαμε, κολυμπήσαμε, δροσιστήκαμε, γελάσαμε, ο μικρός ξετρελάθηκε με το γκαζόν και όλα ήταν απίθανα! Νομίζω ότι και αυτό ήταν πολύ προχω... ε????

Κάνε κούκλα μου ότι σου αρέσει εσένα!!!! Απ' ότι θυμάμαι η συμφορουμίτισα ΒΙΚΥ στη βάφτιση είχε πιο lounge κατάσταση, με σαλονάκια μπαμπού διασκορπισμένα στο χώρο και όχι τα κλασικά (όπως θα κάνω εγώ)!

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

Μου αρέσει πολύ σαν ιδέα αλλά για κοκτέιλ πάρτυ.

Θα μου άρεσε να έχει κάποια ελαφρά ποτά εκτός από αναψυκτικά και σίγουρα κάποια συνοδευτικά καναπεδάκια , μπόμπες και διάφορα άλλα στεγνά μεζεδάκια.

Το στυλ αναψυκτικά και γλυκά μου φαίνεται λίγο για βάπτιση εκτός κι αν γίνει αμέσως μετά την βάπτιση στο προαύλιο της εκκλησίας ή στο σπίτι αν ενημερώσει όμως πως το πάρτυ θα τελειώσει στις 7:30.

Νομίζω πως ειδικά τα παιδάκια θα θέλουν να τσιμπήσουν κάτι αν περάσει η ώρα και αν όχι τα παιδάκια σίγουρα οι γονείς τους δεν θα θέλουν να μείνουν νηστικά.

Την λέξη "καφέ" (αν και λάτρης του) δεν τη συζητάω καθόλου γιατί ένα είναι το μυστήριο που κερνάνε καφέ μόλις τελειώσει, όπως είπαν η Vann και η marilita -μακριά από δω...

.png.png

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, θα τα μεταφέρω όλα. Τελικά το ελαφρύ ποτό είναι απαραίτητο απ' ότι διαβάζω. Με το ότι ο καφές είναι για άλλο μυστήριο εγώ θα διαφωνήσω, το θεωρώ προκατάληψη.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια.

eaZQp3.png KHFyp2.png

Χριστίνα το μόνο που θέλω να διευκρινήσω είναι πως δεν είπαμε πως απαγορεύεται να προσφέρετε καφέ, αλλά να μην δώσει ο καφές το στίγμα του πάρτυ. (δλδ... πάμε τώρα να σας κεράσουμε ένα καφέ) :wink::lol: Φαντάζομαι πως και η Vann και η marilita έτσι το έχουν στο μυαλό τους.

.png.png

Όχι βέβαια, δεν κατάλαβα ότι είπατε "απαγορεύεται", δεν υπήρχε πουθενά τέτοια υπόνοια. Η φίλη μου απλά θέλει να γράψει στο προσκλητήριο "μετά το μυστήριο κερνάμε καφεδάκι και λιχουδιές...", δλδ το αναφέρει ξεκάθαρα κι έχοντας αυτό στο μυαλό μου είπα ότι δεν μου φαίνεται άσχημο, δεν μου κάνει να παραπέμπει σε άλλο πράγμα γιατί το προσκλητήριο είναι και μες στην καλή χαρά κλπ.

Λοιπόν, όσο τη συζητάμε, τόσο πιο πολύ μου αρέσει η ιδέα και σκέφτομαι να την κάνω κι εγώ κάποτε, όταν με το καλό έρθει η σειρά μου!!

eaZQp3.png KHFyp2.png

Εμένα θα μου άρεσε πολύ το

"μετά το μυστήριο ελάτε να σας γλυκάνουμε με λιχουδιές"

ή

"μετά το μυστήριο κερνάμε γλυκάκια και λιχουδιές"

.....μου κάνει πιο παιδικό και σκανταλιάρικο! :D

.....και ναι είναι πολύ ωραία ιδέα αν θες κάτι πιο παρείστικο και χαλαρό για μετά την βάπτιση......εάν έχεις και διασκεδαστή για τα πιτσιρίκια θα είναι τέλεια!....σε αυτό το στυλ είχα οργανώσει τα πρώτα γενέθλια του γιού μου και το καταευχαριστηθήκανε όλοι - μικροί & μεγάλοι.

.png.png

... "μετά το μυστήριο ελάτε να σας ... γλυκάνουμε ... πικράνουμε(γλυκά με κουβερτούρα ...) λυγώσουμε ... δροσίσουμε ... να διασκεδάσουμε ..."

(καπως ετσι το έχω στο μυαλό μου εγω )

ας βάλει και μια ωραία φωτό σαν αυτή ..πχ.:

chocolate500az1.jpg

w500.png

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Afroditi D...

...όλο κάτι τέτοιες φωτογραφίες ποστάρεις και θα εισηγηθώ τη διαγραφή σου από το parents!!!

Όχι τίποτα άλλο, αλλά να, κάνω δίαιτα από 22 Μαΐου και ώρα 8 το πρωί, πρωτίστως για να είμαι αξιοπρεπής στη βάφτιση. Και έρχεσαι εσύ, με μια φωτογραφία να πετάξεις την προσπάθειά μου στα σκουπίδια...

ΑΙΣΧΟΣ! Μόνο αυτό έχω να πω... ΑΙΣΧΟΣ & ΝΤΡΟΠΗ...

patousaki μην δεχτείς την συγνώμη της!!!........ήξερε πολύ καλά τι ζημιά θα έκανε όταν έβαλε την φωτογραφία!!! :lol:

.........γι αυτό άλλωστε έγραψε " να σας πικράνουμε γλυκά ... και να σας λυγώσουμε"...

........και μετά να σας "δροσίσουμε" από το πολύ το λύγωμα και στο καπάκι να "διασκεδάσουμε" με τον πόνο

που σας προκάλεσε αυτή η φωτογραφία!!! :wink::lol:

.png.png