Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ

athens2006

Recommended Posts

Ελίνα πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ.

Με εχει παρει λιγο απο κάτω η τροπή των πραγμάτων γιατι συζητούσαμε για το γάμο με τον αντρα μου, ειχα αρχισει και ψαχνομουν στο ιντερνετ και φανταζόμουν οτι θα χαιρονταν να δουν οι δικοι μου την κορη τους να παντρευεται, εστω και για τα ματια του κοσμου!

Μετα τα τραγελαφικα που ειπωθηκαν σκεφτομαι οτι μπορει να ειπαν πως εχουμε ηδη παντρευτει και με θρησκευτικο σε κλειστο κυκλο και ντρεπονται τωρα να καλεσουν συγγενεις σε γαμο! Βεβαια λαθος ειπα να καλέσουν, γιατι δεν με παντρευουν αυτοι εγώ παντρευομαι! :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για να σου πω ότι στη ζωή μας εμείς κάνουμε τους κανόνες. Και καλύτερα να μετανιώνουμε για κάτι που κάνουμε, παρά να μας μένουν απωθημένα.

Ηθικό δίδαγμα:Ζω τη ζωή μου όπως ΕΓΩ επιθυμώ, σε όποιον, μα όποιον δεν αρέσει, ξυδάκι. Δεν θα διεκδικήσω oscar α΄ γυναικείου ως πρωταγωνίστρια στο έργο της ζωής μου με τίτλο ‘Αυτό που θέλει ο κόσμος’.

Στήριξε τις επιλογές σου, ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσα σου και βρες τη δύναμη να πορευτείς με την οικογένειά σου, αφήνοντας έξω ό,τι σε θλίβει-ακόμη κ αν προέρχεται από το ίδιο σου το αίμα. Οι γονείς δεν έχουν το αλάθητο. Μπορείς να τους σέβεσαι, αλλά δεν είσαι υποχρεωμένη να ζήσεις όπως εκείνοι θέλουν. Όχι από πείσμα, επειδή αυτή είναι η επιλογή ΣΟΥ. Εκείνοι έκαναν τις δικές τους.

Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα ....

Είπαμε η καλύτερη απάντηση σε τέτοιες τραγελαφικές ενδοοικογενιακές συγκρούσεις είναι: Σας αγαπώ πολύ, Σας ευχαριστώ και ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ!!!

Σεβάσου και στήριξε εσύ τον εαυτό σου στις επιλογές σου για να το κάνουν και οι άλλοι... σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Για να σου πω ότι στη ζωή μας εμείς κάνουμε τους κανόνες. Και καλύτερα να μετανιώνουμε για κάτι που κάνουμε, παρά να μας μένουν απωθημένα.

Ηθικό δίδαγμα:Ζω τη ζωή μου όπως ΕΓΩ επιθυμώ, σε όποιον, μα όποιον δεν αρέσει, ξυδάκι.Δεν θα διεκδικήσω oscar α΄ γυναικείου ως πρωταγωνίστρια στο έργο της ζωής μου με τίτλο ‘Αυτό που θέλει ο κόσμος’.

Στήριξε τις επιλογές σου, ξεκαθάρισε τα πράγματα μέσα σου και βρες τη δύναμη να πορευτείς με την οικογένειά σου, αφήνοντας έξω ό,τι σε θλίβει-ακόμη κ αν προέρχεται από το ίδιο σου το αίμα. Οι γονείς δεν έχουν το αλάθητο. Μπορείς να τους σέβεσαι, αλλά δεν είσαι υποχρεωμένη να ζήσεις όπως εκείνοι θέλουν. Όχι από πείσμα, επειδή αυτή είναι η επιλογή ΣΟΥ

sign-smiley-6788.gif

party-smiley-038.gif

.png.png

Διαφημίσεις

Φιλενάδα θα έλεγα δυσκολη η θεση σου, γιατι αντιλαμβανοναι οτι ειναι γονεις σου και τους πονας. Απο την αλλη εκεινοι σε απομακρυνουν με τον τροπο τους. Συμφωνω με ολες τις αποψεις που γραφτηκαν. Θετικο το γεγονος οτι ειστε μακρυα, και ετσι να παραμεινετε κατα την γνωμη μου, και προσπαθησε να μην εχεις πολλες επαφες. Σκεψου οτι πληγωσαν το παιδακι σου. Τι αλλο πρεπει να γινει για να θυμωσεις και να επαναστατησεις;;; :evil: . Κανε εναν γαμο οπως εσυ τον θες και τον εχεις ονειρευτει και σκεψου και την πιθανοτητα αν ερθουν να προκαλεσουν καποιο επεισοδιο και να σου χαλασουν την μερα σου;;; Μην στεναχωριεσαι και ολα θα παρουν τον δρομο τους! :lol:

Να ευχηθω η ωρα η καλη;;; :lol::lol::lol:

Τόσες μέρες επέλεξα να διαβάζω τις απόψεις σας μόνο για να σκεφτώ και εγώ...

Η μάνα μου φταίει για όλα...

Αυτή πάντα εφταιγε..

Δημιουργεί καταστάσεις εκει που δεν υπάρχουν και το να μην εχει τα ηνία και τις αποφάσεις ολων των οικογενειων, της δικής της, της αδελφής μου και της δικιάς μου την σκοτώνει...!

Εγώ ξέρω οτι ο,τι προβλημα και αν εχω δεν μπορω να το μοιραστώ. Δε θα με στηρίξει, θα μου πει τα θελες αλλά αν σου βαστά χώρισε! Ετσι εκανε και οταν ήμουν λεχωνα με τις ορμονες τρελαμένες και κοντεψε να με χωρίσει :oops: Ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν έπρεπε ποτέ να ξέρει τι γίνεται στη ζωή μου.

Και για τα ευχαριστα, επειδη μας εχουν κατσικωθεί κατι στραβές, που και αυτές στη γκρινια της μανας μου της αποδίδω, γιατι πως να στεριώσεις αν σε γλωσσοτρώνε, αποφασισα να ξεκινήσω να ψάχνομαι για το γάμο, να δω τι λεφτά θα χρειαστεί το ολο σκηνικο, να δω τι μπορω να ετοιμασω μονη μου, γιατι ξετρελάθηκα με τις δημιουργίες της Φιλιώς :wink: και όταν μοιράσω τα προσκλητήρια τότε θα στείλω και στους δικούς μου. Οποιος θέλει να έρθει για να χαρεί και να ευχηθεί, ας έρθει, όποιος θέλει να ειναι πικροχολος να προσέχει μη δαγκώσει τη γλώσσα του....

Μια ζωή εχουμε, εχω ενα υπέροχο παιδί οπως ονειρευόμουν από οταν ήμουν στην εφηβεία και εναν αντρα που με αγαπάει πραγματικά πολύ και τον λατρεύω, μαζί τους ζω οχι με τη μάνα μου πλεον που ουτε 2 μέρες δεν αντέχω....

Κορίτσια, μήπως να καλέσω ολο το parents να δει η μανα μου τι θα πει ανοιχτος γάμος...._ :lol:

Διαφημίσεις

Ναι μένω στην Πεύκη.

Περισσότερο για ιδέες ξεκίνησα μέσω ιντερνετ να ψάχνω αλλά καθε πρόταση δεκτή...

Μήπως να ανοιξω νεο θέμα .... καπου, που;

irene εμένα πάντως θα ήταν τιμή μου να με καλέσουν σε ένα γάμο σαν τον δικό σου με τέτοια ιστορία πίσω του, με δύο ανθρώπους σαν εσένα και τον άντρα σου...

αν μπεις στη θεματολογία της Βάπτισης θα βρεις ΠΟΛΛΕΣ ιδέες

Irene πολύ ωραία είδη γάμου-βάπτισης έχει το Τ&Β στην Πεύκη -Δημοκρατίας 2 (κάθετος της Λ. Ειρήνης) .

Συνεργάζεται με την Μαργαρίτα Καζή και σου κάνουν ότι τους πεις.

Ακόμα κι αν δεν έχουν αυτό που θες θα ψάξουν να στο βρουν!

Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την βάπτιση του γιού μου.

Είναι εξυπηρετικότατοι και υπεύθυνοι στην δουλειά τους. Πιστεύω πως αξίζει να ρίξεις μια ματιά.

.png.png

Αχ, ευχαριστώ ρε κορίτσια.

Τελευταία αρχισα να νιωθω οτι φυτρωσα και ειμαι μονη αλλά τελικά μου φτιάξατε τη διάθεση και επειδη θελει ψαξιμο ο γαμος ευχαριστώ για τις προτάσεις και σιγα σιγα θα επανερχομαι με ιδεες γάμου... :wink:

Λοιπόν, αν δεν θες να αυξήσεις τραγικά το κόστος, μπορείς να ψάξεις στη Ρόμβης, στο κέντρο για μπομπονιέρες. Κάπου εκεί υπάρχει κ ένα κατάστημα('Παπανδρέας' λέγεται), το οποίο νομίζω είναι το πιο οικονομικό. Στο γάμο μου από εκεί τις πήρα (βέβαια πήρα αρκετά κομμάτια, περίπου 800). Στοίχισε 1,80 η μία, με 21 κουφέτα σοκολάτας, 4 τούλια εκ των οποίων το 1 χρυσίζον και 2 κορδέλες, η μία γκρο, η άλλη οργαντίνα. Ψηλό δέσιμο, κλασική και γεμάτη μπομπονιέρα. Θυμάμαι είχα ρωτήσει πόσο στοιχίζουν τα υλικά, ώστε να τις τυλίξω μόνη μου, αλλά η διαφορά ήταν μικρή και δεν άξιζε τον κόπο.

Για προσκλητήρια, μπορείς να επιλέξεις ένα απλό και να κάνεις μόνη σου δέσιμο. Στα καταστήματα DIVA στο κέντρο θα βρεις αξεσουάρ όπως χάντρες σε ό,τι χρώμα, σχήμα κ υλικό, από πλέξι μέχρι σβαρόφσκι-αυτά τα τελευταία στοιχίζουν κάτι παραπάνω, αλλά πολύ λιγότερο από το να τα πάρεις από κατάστημα με είδη γάμου.΄

Κορδέλες, σκοινάκια και τα συναφή, θα βρεις στη Ρόμβης.

Τα αξεσουάρ που σου είπα μπορείς να τα δέσεις λοιπόν στο προσκλητήριο με την κορδέλα που θα επιλέξεις (μία ή περισσότερες) και να δώσεις το ύφος και στυλ που θέλεις.

Επίσης, αν το δέχεται το μαγαζί που θα κάνεις τη δεξίωση, μπορείς να επιλέξεις 'χάντρες' (το γράφω γενικά έτσι, εννοώντας τα αξεσουάρ από το Diva) και να τις βάλεις σε γυάλινες πιατέλες με χοντρά κεριά, δίπλα σε αυτές με τα γλυκά, τα ποτήρια με τη σανγκρία/whatever επιλέξεις.

...

Ιδέες υπάρχουν άπειρες, τα παραπάνω είναι ενδεικτικά.Απλά θέλει λίγο παραπάνω τρέξιμο. Μέχρι και το στολισμό στα τραπέζια μπορείς να κάνεις μόνη σου, αν έχεις χρόνο ή σε βοηθήσουν φίλες σου.

Ό,τι και αν αποφασίσεις και όπως και αν το οργανώσεις, μέσα από την καρδιά μου να είναι όπως το θέλετε, εσύ κ ο άντρας σου!!!

:D:D:D

Φιλικά,

Ελίνα

Διαφημίσεις

Εγώ δεν θα σου πρότεινα να λες τον άνδρα σου τις κουβέντες σου με τους γονείς σου αυτές είναι προσωπικές σας, μπορεί αργότερα να μετανοιώσουν και τα λόγια δεν σβήνονται....

Εύχομαι το καλύτερο!

και γω το ιδιο θα σου προτεινα εσυ οτι και να σου πουνε θα τους συγχωρεσεις το αιμα νερο δε γινεται ο αντρας σου ομως οχι,γιαυτο οσο λιγοτερα γνωριζει τοσο το καλυτερο...

ευχομαι ολα να πανε καλα και με το καλο ολα

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Κορίτσια πόσες ζωές νομίζετε ότι μ πορούμε να ζήσουμε??τις άπειρες??δεν νομίζω ότι είναι σωστό να σπρώχνουμε κάποιον να κόψει επαφή με τους γονείς του, ιδίως την μάνα που είναι κάτι το πολύ ιερό...το ΄΄κλέψιμο΄΄είναι σίγουρα κάτι που τους πείραξε πολύ..δεν τους υπολόγισες καθόλου, με την έννοια ότι θα μπορούσες να περιμένεις και να προσπαθήσεις να τους πείσεις...μπορεί και εγώ να μην συμφωνώ άυριο μαθαύριο με την επιλογή της κόρης μου, για τον α΄ ή β΄ λόγο..θα περιμένω απο αυτή να με πείσει όχι να ΄΄κλεφτεί΄΄..βέβαι ο τρόπος που μιλάει στον άντρα σου είναι απαράδεκτος, αλλά νομίζω ότι συζητώντας το μαζί της θα οδηγήσετε κάπου τα πράγματα..τώρα σχετικά με τα οικονομικά..ΕΛΕΟΣ πια με αυτά τα οικονομικά..έτσι όπως τα περιγράφεις, συγχώρεσε με αλλά πσιτεύω ότι και εσύ ίσως κάπου έχεις άδικο..αφού τα πράγματα είναι τόσο τεταμένα τί κτηματολόγιο και τι περιουσιακά θέτεις..εσένα δεν σε ενδιαφέρουν, τα θέτεις όμως..και αν οι γονείς σου νομίζουν ότι υποκινείσαι και εσύ από το άντρα σου? το έχεις σκεφτεί αυτό??απο την άλλη μιλάς πολύ απαξιωτικά για τον γαμπρό σου και την αδερφή σου, επίσης για μένα οχι σωστό..δεν ζούμε τα χίλια χρόνια..δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, μπορεί αυριο να μην ζούμε..και προσωπικά δεν θα ήθελα να ξέρω ότι μπορώ εγώ να μιλάω έτσι άσχημα για τους γονείς μου, και την αδερφή μου..αν θέλουν να μιλάνε αυτοί ας μιλάνε..εγώ θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου..και στο τέλος η αγάπη θα νικήσει...τωρα το να κάνεις τον γάμο πάλι χωρίς να τους λαβεις υπόψη και αν τους στείλεις ένα προσκλητήριο σαν φτωχους συγγενείς με βρίσκει τελείως αντίθετη ..μίλα τους, μίλα τους είλικρινά και με αγάπη..όχι έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι εχεις αδικηθεί οικονομικά...ελεος! τα χρήματα σταύρωσαν τον Χριστό..κανείς δεν είπε ότι οι γονείς μας χρωστάνε..το αντίθετο μάλιστα..

Κορίτσια πόσες ζωές νομίζετε ότι μ πορούμε να ζήσουμε??τις άπειρες??δεν νομίζω ότι είναι σωστό να σπρώχνουμε κάποιον να κόψει επαφή με τους γονείς του, ιδίως την μάνα που είναι κάτι το πολύ ιερό...το ΄΄κλέψιμο΄΄είναι σίγουρα κάτι που τους πείραξε πολύ..δεν τους υπολόγισες καθόλου, με την έννοια ότι θα μπορούσες να περιμένεις και να προσπαθήσεις να τους πείσεις...μπορεί και εγώ να μην συμφωνώ άυριο μαθαύριο με την επιλογή της κόρης μου, για τον α΄ ή β΄ λόγο..θα περιμένω απο αυτή να με πείσει όχι να ΄΄κλεφτεί΄΄..βέβαι ο τρόπος που μιλάει στον άντρα σου είναι απαράδεκτος, αλλά νομίζω ότι συζητώντας το μαζί της θα οδηγήσετε κάπου τα πράγματα..τώρα σχετικά με τα οικονομικά..ΕΛΕΟΣ πια με αυτά τα οικονομικά..έτσι όπως τα περιγράφεις, συγχώρεσε με αλλά πσιτεύω ότι και εσύ ίσως κάπου έχεις άδικο..αφού τα πράγματα είναι τόσο τεταμένα τί κτηματολόγιο και τι περιουσιακά θέτεις..εσένα δεν σε ενδιαφέρουν, τα θέτεις όμως..και αν οι γονείς σου νομίζουν ότι υποκινείσαι και εσύ από το άντρα σου? το έχεις σκεφτεί αυτό??απο την άλλη μιλάς πολύ απαξιωτικά για τον γαμπρό σου και την αδερφή σου, επίσης για μένα οχι σωστό..δεν ζούμε τα χίλια χρόνια..δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, μπορεί αυριο να μην ζούμε..και προσωπικά δεν θα ήθελα να ξέρω ότι μπορώ εγώ να μιλάω έτσι άσχημα για τους γονείς μου, και την αδερφή μου..αν θέλουν να μιλάνε αυτοί ας μιλάνε..εγώ θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου..και στο τέλος η αγάπη θα νικήσει...τωρα το να κάνεις τον γάμο πάλι χωρίς να τους λαβεις υπόψη και αν τους στείλεις ένα προσκλητήριο σαν φτωχους συγγενείς με βρίσκει τελείως αντίθετη ..μίλα τους, μίλα τους είλικρινά και με αγάπη..όχι έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι εχεις αδικηθεί οικονομικά...ελεος! τα χρήματα σταύρωσαν τον Χριστό..κανείς δεν είπε ότι οι γονείς μας χρωστάνε..το αντίθετο μάλιστα..

Μαρακι συμφωνω απολυτα μαζι σου....απαιχτη η απαντηση.....

Irene-stathis ευχομαι ολοψυχα να γινει ο γαμος σας

ανεπαναλυπτος κ να μεγαλωσετε τα παιδια με αγαπη

κ στοργη κ να ζησετε ολα σας τα χρονια μαζι κ αγαπημενοι...

αλλα σκεψου κ αυτα που εγραψε το Μαρακι παραπανω

σκεψου τα βαθια κ ειλικρινα χωρις εγωισμους κ με το

χερι στην καρδια σου αποφασισε για τους γονεις σου.

Οτι καλυτερο κοριτσι μου...

Μαράκι, δε συμφωνείς ότι υπάρχουν γονείς που δε βοηθούν τα παιδιά τους να πάνε μπροστά; Δε νομίζεις ότι σε τέτοιες περιπτώσεις το παιδί πρέπει να γυρίζει την πλάτη (με αγάπη, όπως το κάνει και η συγκεκριμένη κοπέλα, δεν ξέκοψε, τους μιλάει) και να προχωράει μπροστά;

Το ότι δε ζούμε χίλια χρόνια δεν ισχύει και για τους γονείς μας;

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ.....

line_line_typew12_beg_d_typew11_time_1195880400_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Κορίτσια πόσες ζωές νομίζετε ότι μ πορούμε να ζήσουμε??τις άπειρες??δεν νομίζω ότι είναι σωστό να σπρώχνουμε κάποιον να κόψει επαφή με τους γονείς του, ιδίως την μάνα που είναι κάτι το πολύ ιερό...το ΄΄κλέψιμο΄΄είναι σίγουρα κάτι που τους πείραξε πολύ..δεν τους υπολόγισες καθόλου, με την έννοια ότι θα μπορούσες να περιμένεις και να προσπαθήσεις να τους πείσεις...

Δεν ξέρω αν μου έχει διαφύγει κάτι , αλλά που είδες maraki πως σπρώχνουμε την Irene να κόψει την επαφή με τους γονείς της? Αυτό που είπαμε είναι να κάνει τον γάμο με τον άντρα που αγαπά και με τον οποίο έχει αποκτήσει κι ένα παιδί κι αν δεν θέλουν οι γονείς της ας μην πάνε!

Επίσης μια και ο δεσμός με την μάνα είναι κάτι το ιερό, καλό θα ήταν και η συγκεκριμένη μάνα να συμπεριφέρεται όπως αρμόζει σε μια σχέση τόσο ιερή και να έχει σαν πρωταρχικό σκοπό την ευτυχία του παιδιού της. Αντιθετα αυτή η γυναίκα ούτε το εγγονάκι της δεν μπορεί να βάλει πάνω απο τον εγωισμό της. Είναι πολύ πιο σημαντικό για κείνη το τι θα πει ο κόσμος από το τι είναι καλύτερο για το παιδί της & το εγγόνι της!

Όσο για το κλέψιμο, δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί & πόσο πολύ και με τι τρόπο προσπάθησε να τους πείσει. Σίγουρα είναι κάτι που έχει πικράνει τους γονείς της αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσπεράσουν την στιγμή που υπάρχει κι ένα παιδάκι 3 χρόνων απ'αυτή την σχέση.Δεν είναι ανάγκη να συμπαθήσουν τον γαμπρό τους αλλά για χάρη του εγγονού τους θα πρέπει να φέρονται πολιτισμένα!

Για μένα το παιδάκι είναι το πιο ιερό - σημαντικό πρόσωπο αυτής της ιστορίας και του αξίζει οι γονείς του να παντρευτούν και να ζει σε μια αγαπημένη κι ευτυχισμένη οικογένεια!

Και η γιαγιά & ο παππούς του, θα έπρεπε να ενισχύουν με την αγάπη τους και την στάση τους τον θεσμό της οικογένειας και όχι να τον σαμποτάρουν!!!

.png.png

Μαράκι, δε συμφωνείς ότι υπάρχουν γονείς που δε βοηθούν τα παιδιά τους να πάνε μπροστά; Δε νομίζεις ότι σε τέτοιες περιπτώσεις το παιδί πρέπει να γυρίζει την πλάτη (με αγάπη, όπως το κάνει και η συγκεκριμένη κοπέλα, δεν ξέκοψε, τους μιλάει) και να προχωράει μπροστά;

Το ότι δε ζούμε χίλια χρόνια δεν ισχύει και για τους γονείς μας;

Ελα ντε...

Grow up and get a life!

Καλημέρα! Νομίζω πως λίγα μπορώ να πω.

Όσο αφορά το γάμο και την επιλογή του συντρόφου αυτό είναι κάτι που αφορά ΜΟΝΟ το ζευγάρι. Η λαϊκή ρήση λέει "άμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός, τύφλα να'χει ο πεθερός!" και δεν είναι τυχαίο. Η επιλογή του συντρόφου είναι κάτι στο οποίο οι γονείς μπορούν να συμβουλέψουν, αλλά μέχρι εκεί. Καμιά φορά ο έρωτας τυφλώνει και θέλουμε καμιά κουβέντα για να δούμε καθαρά, αλλά εδώ δεν νομίζω πως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και είπαμε, καμιά κουβέντα, όχι τον εξάψαλμο.

Όσο αφορά τη σχέση με την πατρική οικογένεια, νομίζω ότι η Ειρήνη έχει στηρίξει πλήρως την επιλογή της να δημιουργήσει οικογένεια και να μείνει με τον σύζυγο της, άρα δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και σε κανένα. Δεν απέκλεισε από την ζωή της τους γονείς της, δεν τους γύρισε την πλάτη. Μπορεί να "κλέφτηκε" αλλά επαναπροσέγγισε την οικογένεια της και κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα ανέχτηκε πολλά. Φαντάζομαι πως το έκανε για να αντισταθμήσει το "κλέψιμο". Δεν κατάλαβα από αυτά που διάβασα ότι η Ειρήνη απομακρύνεται από τους γονείς της, το αντίθετο μάλιστα. Αντιλαμβάνομαι μια κόρη να προσπαθεί να προσεγγίσει την οικογένεια της και οι ίδιοι να την απομακρίνουν με τον τρόπο τους.

Λυπάμαι γιατί, όσο χρονών κι αν είναι ένας άνθρωπος, μια τέτοια συμπεριφορά τον πληγώνει. Ελπίζω αφου τους δίνεται η ευκαιρία να την πλησιάσουν να το κάνουν για χάρη του παιδιού τους και μόνο.

Ειρήνη μου σου εύχομαι να χαρείς τον γάμο σου και την βάφτιση του παιδιού σου και η ίδια χαρά να συνοδεύει όλη σας τη ζωή!!

Εννοείται ότι το παιδί είναι πάνω από όλα, και απο αυτά που εγώ διάβασα κατάλαβα ότι οι γονείς της Ειρήνης για χαρη του μωρού ξαναμίλησαν και αυτοί στην κόρη τους και το μωρό..προσωπικά πιστεύω ότι η αγάπη ιδίως της μανας είναι ανιδιοτελής...εγώ κατάλαβα ότι έβαλε τον εγωσιμό της κάτω από την αγάπη της για το παιδί..δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να συμφωνήσει και με την άποψη της κόρης της για τόσο ανοιχτό γάμο..εδώ δεν είναι θέμα εγωισμού από πλευράς κόρης??αφού τα πράγματα είναι έτσι, και όντως έχει στενοχωρήσει τους γονείς της, γιατί δεν υποχωρεί αυτή και να κάνει έναν πιο κλειστό γάμο??σας πληροφορώ ότι ούτε εδώ στην επαρχία που ζω εγώ δεν θα ήταν τόσο αποδεκτό μετά από 4 χρόνια γάμου μετά από ΄΄κλέψιμο΄΄να γίνει γάμος ανοιχτός...αφού το σημαντικό είναι να παντρευτούνε με σεμνότητα και ταπεινότητα ας κάνει εναν γάμο πιο κλειστό και ας κάνει αυτή το βήμα προσέγγισης..μονά ζυγά όλα δικά μας, συγχωρέστε με αλλά δεν γίνεται...όσον αφορά το θέμα του πόσο πρέπει να επεμβαίνουν οι γονείς μας σε επιλογές γάμου: εννοείται είναι θέμα του ζευγαριού..αλλά και οι γονείς δεν είναι ξένοι..ούτε ξέρουμε όλες τις λεπτομέρειες...αλλά αφού και εμείς θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι και να στηρίζουμε τις επιλογές μας, δεν γυρίζουμε μετά από 4 χρονια με απαιτήσεις οικονομικές και μάλιστα να αισθανόμαστε αδικημένοι έναντι αδερφης και να καταφερόμαστε με τόσο απαξιωτικό τρόπο γι αυτή και την οικογενειά της...αν δεν είχε τεθεί ακθόλου θέμα οικονομικό από την Ειρήνη τότε ίσως συμφωνούσα μαζί σας σε όλα, αλλά αυτό μου δημιουργησε πολλές επιφυλάξεις και αμφιβολίες και για την στάση της Ειρήνης απέναντι στους γονείς της...δεν είναι μονόπλευρα όλα..απλά δεν μπορώ να δεχτώ ΠΩΣ οι γονείς είναι καλοί χρυσοί μέχρι τα 20 25 30 και μας συντηρούν κλπ κλπ και μετά όταν δεν συμφωνούν με τις επιλογές μας είναι άκαρδοι και δεν θέλουν το καλό μας...εν ολίγοις πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να κάνουν πίσω σε τέτοια θέματα και κυρίως ΧΩΡΙΣ να έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους θέματα οικονομικά..συγνωμη αν κάνω λάθος αλλά εγώ αυτό κατάλαβα

΄΄Και εν ολίγοις τα εχω πάρει με όλους και ολα γιατι ξαφνικά επειδη μετακομισα Αθήνα, εννοειται πως δεν ήθελαν και ειχαμε και για αυτό καβγάδες, σε σημείο που εφτασα να χωρίσω σχεδον με τον άντρα μου, ειμαι σαν κλαράκι μόνο του, φύτρωσα εγώ...

Ο αλλος ο γαμπρός ήταν πιο έξυπνος και τα τρώει με καλύτερο τρόπο, εγώ ζήτησα 500,00 € δανεικα και τα επέστρεψα σε 2 μήνες και ακόμη με γλωσσοτρώνε!΄΄ εμένα όλα αυτά κάτι μου λένε..και να τα λες για τους πεθερούς αντε παει και έρχεται...για τους γονείς??

Νομίζω, αν έχω καταλάβει καλά ότι δεν είναι οικονομικό το θέμα, απλώς ίσως θίχτηκε για να τονιστεί η διαφορετική στάση των γονιών απέναντι στις αδέρφες, σωστά; Επίσης, αν κατάλαβα καλά, δεν ζήτησε η Ειρήνη χρήματα για το γάμο, έτσι δεν είναι; Πάντως γενικά κι εγώ είμαι της άποψης ότι κάνω ότι μπορώ μόνη μου κι αν οι δικοί μου ή τα πεθερικά μου θέλουν να κάνουν κάτι κι αυτοί (οικονομικά εννοώ) τότε είναι οκ. Αλλά δεν θα τους ζητούσα ποτέ χρήματα ή περιουσία εκτός κι αν προέκυπτε κάτι πολύ σοβαρό που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω (και πάλι δεν θα το απαιτούσα).

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...