Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη?

chrYst

Recommended Posts

Συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο......επειδή η έκκλησή σου είναι σαν μεγαλύτερες να βοηθήσουμε είναι ο μόνος λόγος που συνεχίζω.......

1. όπως διάβασες για το σπέρμα να διαβάσεις και το λινκ που σου έδωσα και να διαβάσεις και για την αντισύλληψη και για τους κινδύνους των εκτρώσεων....

2. καλά τα μετρήσατε για τις γόνιμες, αλλά υπάρχουν και γυναίκες που έχουν δυο ωορρηξίες, το ξέρετε???? Σπανιότατο, αλλά συμβαίνει!

Λοιπόν, εγώ δε νομίζω οτι έχει συμβεί κάτι αλλά είμαι σίγουρη οτι θα ξαναρωτάτε σε λίγο καιρό.......αν δε μπορείτε να μιλήσετε με τις μαμάδες σας, (θα ήταν το καλύτερο) τότε πηγαίνετε μια επίσκεψη έστω και οι δυο σας σε έναν γυναικολόγο.......δεν είναι αστεία αυτά κορίτσια, λυπάμαι αλλά παίζετε παιχνίδια που δεν γνωρίζετε.........

Αυτο που μ εβαλες φυσικα και το διαβασα και τα εχω διαβασει προσεκτικα και αλλες φορες...και για μενα ισως ειναι καλυτερα τα πραγματα γτ εμπιστευομαι τη θεια μ μεγαλυτερη απο μενα...το ξςρω οτι γινεται να κανει παιχνιδια ο κυκλος...απλα ρωταω ετσι..γτ με εχει πριξει στις ερωτησεις και η ιδια συγγνωμη πραγματικα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 278
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Loipon εγω ειμαι 17 και η κοπελα 16.. Δεν μας παρακουλοθει κάποιος γυναικολογος....αυτο για το σπερμα τα εχω διαβασει στο ίντερνετ...μαζι μ εχω παντα μωρομαντιλα και χαρτι....η κοπελα ομως χτυπιεται....μς βαση αυτα που σας ειπα ζηταω την βοηθεια σας σαν μεγαλύτερες....αδιαθετησε 30/1 τελειωσε 4/2 και αυτο εγινε 21/2 δεν ηταν γονιμη..οπως τα εβγαλα....και η ποσοτητα ηταν απειροελάχιστη απο οτι μ ειπε και και το χερι τέλειος στεγνο...

Καταρχήν απο την στιγμή που έχετε ολοκληρωμένες επαφές επιβάλλεται να σας παρακολουθεί κάποιος γυναικολόγος, να σας ενημερώσει για την προστασία και την αντισύλληψη, να κάνετε μια φορά το χρόνο τεστ παπ και πολλά άλλα! Η ενεργή σεξουαλική ζωή κρύβει πολλούς κινδύνους και όσο και αν νομίζετε οτι έχετε τον έλεγχο θα ξαφνιαστείτε αν μάθετε πόσα πράγματα δεν είναι στο χέρι σας να τα αποτρέψετε! Πόσο εύκολο είναι να γίνει ένα λάθος. Φαντάζομαι οτι και οι σύντροφοί σας είναι μικροί σε ηλικία και άπειροι σε τέτοια θέματα! Πρίν ανέφερες ότι η φίλη σου δεν έχει σταθερό κύκλο, άσε που στα 16 ο κύκλος δεν έχει σταθεροποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις για να ξέρεις πότε είναι οι γόνιμες μέρες της! Ξέρεις πόσες μέρες ζει το σπέρμα εσωτερικά ή αν συμπέσει με την αρχή ή το τέλος της ωορρηξίας; Γενικά μιλάω, όχι για την συγκεκριμένη περίπτωση. Το οτι διαβάσατε ή συζητήσατε 5 πράγματα δεν σημαίνει οτι έχετε ολοκληρωμένες γνώσεις για να βγάζετε συμπεράσματα.

Καταρχήν απο την στιγμή που έχετε ολοκληρωμένες επαφές επιβάλλεται να σας παρακολουθεί κάποιος γυναικολόγος, να σας ενημερώσει για την προστασία και την αντισύλληψη, να κάνετε μια φορά το χρόνο τεστ παπ και πολλά άλλα! Η ενεργή σεξουαλική ζωή κρύβει πολλούς κινδύνους και όσο και αν νομίζετε οτι έχετε τον έλεγχο θα ξαφνιαστείτε αν μάθετε πόσα πράγματα δεν είναι στο χέρι σας να τα αποτρέψετε! Πόσο εύκολο είναι να γίνει ένα λάθος. Φαντάζομαι οτι και οι σύντροφοί σας είναι μικροί σε ηλικία και άπειροι σε τέτοια θέματα! Πρίν ανέφερες ότι η φίλη σου δεν έχει σταθερό κύκλο, άσε που στα 16 ο κύκλος δεν έχει σταθεροποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις για να ξέρεις πότε είναι οι γόνιμες μέρες της! Ξέρεις πόσες μέρες ζει το σπέρμα εσωτερικά ή αν συμπέσει με την αρχή ή το τέλος της ωορρηξίας; Γενικά μιλάω, όχι για την συγκεκριμένη περίπτωση. Το οτι διαβάσατε ή συζητήσατε 5 πράγματα δεν σημαίνει οτι έχετε ολοκληρωμένες γνώσεις για να βγάζετε συμπεράσματα.

Το ξερωωω οτι ειμαστε λαθος....για αυυη τημ περιπτωση ποια ειναι η γνωμη σ?

Το ξερωωω οτι ειμαστε λαθος....για αυυη τημ περιπτωση ποια ειναι η γνωμη σ?

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης, μου φαίνεται αδύνατο έως απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Διαφημίσεις

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης, μου φαίνεται αδύνατο έως απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ενταξει σε ευχαριστω πολυ για ολα και για το κήρυγμα γτ με επανεφε καπως:-)

Σορυ αλλά υπάρχει περίπτωση ! Το σπερμα μενει και μισή ώρα σε θερμοκρασία δωματίου, η κοπέλα δεν έχει σταθερό κύκλο άρα δεν έχει ιδέα ποτε ειχε ωορυξια και απο πάνω το σπερμα μενει μέσα και 6 μερες!!

Do the maths!

Α... Και πες της να κάνει και ενα τεστακι εγκυμοσύνης σε μερικές μερες!

Αν ειναι μεγαλύτερος ο κύριος όπως είπες μπορεί και να την αποκαταστήσει!

Good luck!

Σορυ αλλά υπάρχει περίπτωση ! Το σπερμα μενει και μισή ώρα σε θερμοκρασία δωματίου, η κοπέλα δεν έχει σταθερό κύκλο άρα δεν έχει ιδέα ποτε ειχε ωορυξια και απο πάνω το σπερμα μενει μέσα και 6 μερες!!

Do the maths!

Α... Και πες της να κάνει και ενα τεστακι εγκυμοσύνης σε μερικές μερες!

Αν ειναι μεγαλύτερος ο κύριος όπως είπες μπορεί και να την αποκαταστήσει!

Good luck!

Μα δεν ηταν σε θερκοκρασια δωματιου....και ηταν ελάχιστο απειροελάχιστη βασικα

Μα πόσο νομίζεις οτι χρειάζεται, μια κούπα;

Σε αυτο το απειροελάχιστο που το βλέπεις εσυ μπορεί να υπάρχουν και 50,000,000 σπερμα.. Αν ο κύριος ειναι γόνιμος μπορεί και παραπάνω

Και να στο πω και διαφορετικά, η μάνα μιας φίλης μου πριν χρόνια 'έπαιζε' έξω στην εξοχή με το αγόρι της ο οποίος έκανε την πράξη του στο πόδι της.. Η κυρία έμεινε έγκυος

Πες στην φίλη σου να κάνει ενα τεστακι σε δυο βδομαδουλες!! Δεν παίζει ο κόσμος με αυτά!

Μα πόσο νομίζεις οτι χρειάζεται, μια κούπα;

Σε αυτο το απειροελάχιστο που το βλέπεις εσυ μπορεί να υπάρχουν και 50,000,000 σπερμα.. Αν ο κύριος ειναι γόνιμος μπορεί και παραπάνω

Και να στο πω και διαφορετικά, η μάνα μιας φίλης μου πριν χρόνια 'έπαιζε' έξω στην εξοχή με το αγόρι της ο οποίος έκανε την πράξη του στο πόδι της.. Η κυρία έμεινε έγκυος

Πες στην φίλη σου να κάνει ενα τεστακι σε δυο βδομαδουλες!! Δεν παίζει ο κόσμος με αυτά!

Οκ...

Διαφημίσεις

Κορίτσια μιλησα με τη θεια μου γτ δεν άντεξα...κια μου λεει εφόσον το χερι τουειχε ακουμπήσει στα ρουχα κι δεν ειχε υγρό σπερμα πανω δεν υπαρχει λογος να φοβάται... Ηταν λες και ηταν πλυνενο..ετσι και αλλιως με το που ερχεται σε επαφή με τν αέρα πεθαινει...και το πιο βασικο μπορει να μν ηταν καν αυτο το χερι...και εγω συμφωνω μαζι..αφήστε που η κοπελα ηθελα να παρει το χάπι της επόμενης ημέρας αλλα δεν την αφησα γτ δν ειναι καραμέλα...και μπορει να της δημιουργήσει προβληματα

Εσεις τι λετε εδει δικιο? Γτ νομιζω οτι στην αρχή σας εκανα α καταλαβετε οτι ειχε υγρο σπερμα πανω του...ενω το χερι τιυ ηταν καθαρο....ουτε καν καν να αφησει εκεινο το ξερο πραμα

............. και αφου αυτος εκσπερμάτωσε ακουπησε με το χερι του ελαχιστα το σπερμα....

Δεν τα είπες έτσι χτες κορίτσι μου

Και το σπέρμα πεθαίνει στον αέρα, αλλά από 5 λεπτά μέχρι 60.........

Δεν τα είπες έτσι χτες κορίτσι μου

Και το σπέρμα πεθαίνει στον αέρα, αλλά από 5 λεπτά μέχρι 60.........

Το ξερω...μερα καταλαβα οτι δεν σας ειχα εξηγησει καλα....ειχε περασει ενα 7 λεπτο σγρ...αρα δεν υπαρχει λογος να φοβαται...καλα δν εκανε που της ειπα να μν παρει το ζαπι ρης επομενης ημερας? Αφηστε που μ λεει κατι ακθρα οτι νιωθει ενοχλησεις χαμηλα...ναι τξς λεω το μωρο ειναι σ χτυπαει την πορτα....επειδη περιμενει περιοδο αε λιγο οιστευω εγω

Διαφημίσεις

Το ξερω...μερα καταλαβα οτι δεν σας ειχα εξηγησει καλα....ειχε περασει ενα 7 λεπτο σγρ...αρα δεν υπαρχει λογος να φοβαται...καλα δν εκανε που της ειπα να μν παρει το ζαπι ρης επομενης ημερας? Αφηστε που μ λεει κατι ακθρα οτι νιωθει ενοχλησεις χαμηλα...ναι τξς λεω το μωρο ειναι σ χτυπαει την πορτα....επειδη περιμενει περιοδο αε λιγο οιστευω εγω

Το χάπι δεν είναι ντεπόν.......καλά έκανες και της είπες να μην το πάρει......τώρα από κει και πέρα, ο θεός μαζί σας.......

Μην τρελαίνεσαι Αγάπη, δεν είσαι η φίλη σου... Αυτή θα υποστεί τις τυχόν συνέπειες οχι εσυ. Δεν μπορείς να σώσεις τον κοςμο!

Οσο για το χάπι εγω μάλλον θα της έλεγα να το πάρει καλου καλου, αλλα στο κάτω κάτω δική της απόφαση

Εσυ να προσεχείς τον εαυτό σου να μην κανεις τα ίδια και άστην την κοπέλα να κάνει οτι καταλαβαίνει

Το χάπι δεν είναι ντεπόν.......καλά έκανες και της είπες να μην το πάρει......τώρα από κει και πέρα, ο θεός μαζί σας.......

Γτ πιστευεις οτι υπαρχει πιθανοτητα να ειναι?

Μην τρελαίνεσαι Αγάπη, δεν είσαι η φίλη σου... Αυτή θα υποστεί τις τυχόν συνέπειες οχι εσυ. Δεν μπορείς να σώσεις τον κοςμο!

Οσο για το χάπι εγω μάλλον θα της έλεγα να το πάρει καλου καλου, αλλα στο κάτω κάτω δική της απόφαση

Εσυ να προσεχείς τον εαυτό σου να μην κανεις τα ίδια και άστην την κοπέλα να κάνει οτι καταλαβαίνει

Πιστευεις οτι μπορει να ειναι σε παρακαλω μονο αυτο πες μ...

Βρε κοριτσι μου εγω τα έχω δει/ακούσει ολα, ξερω φίλη μου που έχει κάνει 8 εκτρώσεις γιατι έκανε τα ίδια καμώματα με την δική σου, έπιανε με τον αέρα

Ναι υπάρχει πιθανότητα, πες της να κάνει τεστ σε 10 μερες

Βρε κοριτσι μου εγω τα έχω δει/ακούσει ολα, ξερω φίλη μου που έχει κάνει 8 εκτρώσεις γιατι έκανε τα ίδια καμώματα με την δική σου, έπιανε με τον αέρα

Ναι υπάρχει πιθανότητα, πες της να κάνει τεστ σε 10 μερες

Συγγνωμη δν μπορω να κρυβομαι αλλο πισω απο το δαχτυλο μου..εγω ειμαι αυτη η κοπελα και.ντρρπομαι παρα πολυ...δν θελω να ειμαι εγγυος...θελω να πεθανω απο.χθες...κανω συνεχεια λαθη....σας παρακαλω πειτε μ οτι.δν ειμαι...ολη μερα κλαιω

Συγγνωμη δν μπορω να κρυβομαι αλλο πισω απο το δαχτυλο μου..εγω ειμαι αυτη η κοπελα και.ντρρπομαι παρα πολυ...δν θελω να ειμαι εγγυος...θελω να πεθανω απο.χθες...κανω συνεχεια λαθη....σας παρακαλω πειτε μ οτι.δν ειμαι...ολη μερα κλαιω

απλα παρακολουθω την συζητηση και δεν απανταω.καταρχας γιατι δεν λες οτι εισαι εσυ?δεν το καταλαβαινω.απο ολα οσα διαβασα ειναι απιθανο να εχεις μεινει εγκυος.εμενα δεν με πειραζει τοσο πολυ αυτο.με ενοχλει που ενω εισαι μικρη δεν παιρνεις προφυλαξεις.αυτο ειναι το χειροτερο.ρωτας κοπελες εδω μεσα που ουτε γιατροι ειμαστε ουτε επιστημονες.εκτος αν θελεις να θεσεις το ερωτημα σου σε αλλη ενοτητα και να ρωτησεις ενα γυναικολογο πχ....ευχομαι να σου ερθει η περιοδος συντομα και αυτο να σου γινει μαθημα.δεν στην λεω ετσι ουτε σε κατακρινω.απλα να προσεχεις γιατι δεν παιζουμε με τετοια πραγματα.

Δηλαδή μας κοροιδεύεις από χτες????

Ασχολήθηκα κιόλας........Αντε γειά......

Και να σου πω......και τώρα να μην είσαι, θα την πατήσεις παρακάτω....γιατί δεν βάζεις μυαλό???????

Βρες τουλάχιστον το τόπικ που απαντάει ο γυναικολόγος......

Δηλαδή μας κοροιδεύεις από χτες????

Ασχολήθηκα κιόλας........Αντε γειά......

Και να σου πω......και τώρα να μην είσαι, θα την πατήσεις παρακάτω....γιατί δεν βάζεις μυαλό???????

Βρες τουλάχιστον το τόπικ που απαντάει ο γυναικολόγος......

Απλα φοβομουν τι θα πειτε...

απλα παρακολουθω την συζητηση και δεν απανταω.καταρχας γιατι δεν λες οτι εισαι εσυ?δεν το καταλαβαινω.απο ολα οσα διαβασα ειναι απιθανο να εχεις μεινει εγκυος.εμενα δεν με πειραζει τοσο πολυ αυτο.με ενοχλει που ενω εισαι μικρη δεν παιρνεις προφυλαξεις.αυτο ειναι το χειροτερο.ρωτας κοπελες εδω μεσα που ουτε γιατροι ειμαστε ουτε επιστημονες.εκτος αν θελεις να θεσεις το ερωτημα σου σε αλλη ενοτητα και να ρωτησεις ενα γυναικολογο πχ....ευχομαι να σου ερθει η περιοδος συντομα και αυτο να σου γινει μαθημα.δεν στην λεω ετσι ουτε σε κατακρινω.απλα να προσεχεις γιατι δεν παιζουμε με τετοια πραγματα.

Εχετε δικιο για οτι και αν λετε...το πιστευεις οτι δεν ειμαι? Πραγματικα με βοηθαει που ακουω γνωμες

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...